60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar günaydın hugocuk akşam eşim eve geç geleceği için üst katımda annem oturuyor ona çıktım yemeğimi annemde yedim 6 yk kuru börülce,4 yk bulgur pilavı,bir diim kepek ekmek,marul salatası,3 tane biberiye turşusu.saat 10 gibide bir tane cennet hurması yedim biz burda cennet hurmasına amma deriz.sabahta yine klasik ve aynı kahvaltımı yaptım bugün yumurtam vardı onu yedim.suyumu içmeye başladım şimdide benden şimdilik bu kadar hanımlar

ben dun giremedim aksam iftarda 8 kasik kabak yemegi
2 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
5 kasik kisir
sonra 1\2 elma
cayla yulafli bikuviden 5 tane
bi kac tane leblebi
yatmadan sahurluk olarak 1 tabak korn fleks yedim
nasil cokmu yemisim

Son düzenleme:
ben dun giremedim aksam iftarda 8 kasik kabak yemegi
2 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
5 kasik kisir
sonra 1\2 elma
cayla yulafli bikuviden 5 tane
bi kac tane leblebi
yatmadan sahurluk olarak 1 tabak korn fleks yedim
nasil cokmu yemisim

sevda ciceği bence güzel bi menü ama sanki yulaflı bisküvi fazla geldi bana

bugün yediklerim;
bir bardak ılık, bir bardak normal su

kahvaltı;
1kk beyaz peynir,4 zeytin, 1 közlenmiş çarliston,1çay kaşığı reçel
1 buçuk dilim kepek ekm
ara;1 kupa 2 küp şekerli kahve
öğle;
3 yemek kaşığı taze fasulye, 2 ymk kaşığı yoğurt
yarım dilim ekm.
ara; 15 tane leblebi
akşam;
3 ymk kaşığı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
2 parça tavuk
1 kaşık biber kavurması
1 küçük boy haşlanmış patates

çok mu yedim ne:56:

bu arada bu akşam misafirlikteydim herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi :)
çok hoşuma gitti çok sevindirik oldum :)

DİLeMmM canım menün gayet güzel ama yarım dilim ekmeklerini bir dilime çıkarsan iyi olur zaten fazlaya kaçmış bişeyin yok menüde

Son düzenleme:
sevda ciceği bence güzel bi menü ama sanki yulaflı bisküvi fazla geldi bana

evet malesef tatli krizime yenildim.onunda nedeninin hatirladim.oklavaya sarip yapilan (adi neydiyse):37:balavadan 2 catal aldim.sanirim ondan aclik ve tatli istegi devam etti. unutmusum yazmayi

Son düzenleme:
günaydın hanımlar günaydın hugocuk akşam eşim eve geç geleceği için üst katımda annem oturuyor ona çıktım yemeğimi annemde yedim 6 yk kuru börülce,4 yk bulgur pilavı,bir diim kepek ekmek,marul salatası,3 tane biberiye turşusu.saat 10 gibide bir tane cennet hurması yedim biz burda cennet hurmasına amma deriz.sabahta yine klasik ve aynı kahvaltımı yaptım bugün yumurtam vardı onu yedim.suyumu içmeye başladım şimdide benden şimdilik bu kadar hanımlar

çok güzel canım aynı benim listem sanki. ama ben kuru börülceyi sonra mesela konserve bezelyeyi falan 4 kaşık yiyorum baklagiller bende 4 yemek kaşığı ölçüsü. sebze yemekleri 8 kaşık oluyor

evet malesef tatli krizime yenildim.onunda nedeninin hatirladim.oklavaya sarip yapilan (adi neydiyse):37:balavadan 2 catal aldim.sanirim ondan aclik ve tatli istegi devam etti. unutmusum yazmayi

azcıkta yendiğinde tatlı böyle oluyor canım. tavsiyem tatlıyı ve şekeri tamamen bırakman. meyveler yetiyor inan çok rahat edersin. ben öyle yaptım. birde mesela artık diyetten sonra naparım şişmanlarsam korkusu yok çünkü zaten tatlı ve şekeri ömür boyu bırakınca insanın yapacağı kaçamaklarda sınırlı oluyor. böylece kilo alınmaz. mesela diyetten sonra pizza yesem hergün yiyemem zaten arada yerim böylece kilo almam ama tatlı veya şekerli şeyler yeseydim eğer mesela hergün cola içerdim bisküvi vss.. şeyler hergün yiyebilirdim tatlıda öyle o yüzden şekeri bırakınca ve tatlıyı yiyip içeceğin şeylerde zaten sınırlı oluyo karnının doyduğunu hissediyosun. ben tam bir cola canavarı olduğumdan hergün içerdim bu da iştah açıyodu tabiki yediğimiz şeylerde var noluyo direk kilo oluyo.

ben de bugün oruç tutmadım bayrama kadar gidecektim sözde ama temizlik yorgunluk oluyor diye bıraktım vee
bugün çoook fazla yiyesim vardı.
biraz ipin ucunu bıraktım.
ama devam edicem yarından itibaren
olur merak etme canim benimmmmmmm
Allah azim versin canim benimmmmmmm
bende bugun iki dilim pirasali börek esliginde kahve ictim bide suuuuu kahvaltimi yaptim bennnnn

selam kızlar akşamki menümü ve sabahkini yazayım

akşam: ufak kare ekmek bir tane,maydonoz salatası zeytinyağı,limon azıcıkta tuz koydum.yanına bir domates doğradım.birde kırmızı biber turşusundan iki tane yedim çok küçüktü.1 bardak greyfurt suyu sıktım.eşime karışık kızartma yapmıştım 2-3 çatal ona uzandım okadar
akşamı 2 bardak çayla bitirdim.

sabahta yine altın çörek yedim 1 tane domates,zeytin peynir tek şekerli çay,
iş yerinde arkadaşlar börek yiyordu 1 lokma su böreğinden bir lokmada kürt böreğinden aldım.küçük küçük doğranmıştı.birer çatal uzandım.
sizce nasıl gidiyorum kızlar.birde benim innsülin direncim zayıf sanırım.
şimdi aramı yapıp mandalina yiyeceğim.

kızlar dün markette dolaşırken lifli nescafe gördüm ve aldım deneyeceğim..yağsız lif kaynağı,ve light yazıyordu.merak ettim aldım bende

sanırım bu resimdekinden bahsediyosun biz ona sarı burma diyoruz bende dün ondan yedim ama şerbeti dökülmemiş ben öyle daha çok seviyorum çıtır çıtır tabiii ölçüyü kaçırmamak lazım 2 çatal çokda değil canım

Eklentiler

• $sari-burma.webp
    $sari-burma.webp
    33 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
kızlar revaniyi yaptım. yumuşacık sünger gibi oldu keki. ılıyınca şerbetini dökeceğim. akşam üzerine kaymakta koyarım eşim yer artık. allahtan ölçüleri varda acaba oldumu diye tadına bakmak zorunda kalmıyorum malumya o da yasak. bende şimdi şekersiz sütsüz bir türk kahvesi yaptım içicem öğleye tavuk sote var

oh oh ne güzel herkes zayıflıyor daha benim kontrole 1 ay var bakalım ne çıkacak o zaman. diyetisyenin dediği gibi 66 olcammı. olmazsam furacağum onii

kızlar revaniyi yaptım. yumuşacık sünger gibi oldu keki. ılıyınca şerbetini dökeceğim. akşam üzerine kaymakta koyarım eşim yer artık. allahtan ölçüleri varda acaba oldumu diye tadına bakmak zorunda kalmıyorum malumya o da yasak. bende şimdi şekersiz sütsüz bir türk kahvesi yaptım içicem öğleye tavuk sote var

hugocum eşine kastınmı var kalorili kalorili yesinde şişmanlasın diye habire güzel kilo aldırıcı yemekler yapıyosun:60::23:

Back
X