60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın hugocummm

sabah yıne kan gonderdım ablamla hastaneye bu kez uzun suren bı aclık tan sonra

ay neyse tatlım ıste kalktım sabahın 8 de kahvaltı yapıcem oyle eskısı gıbı duzensız olmasın dıyetımm

ama gece o kadar acıktımkı halada acımm kendımı tutmam hanı bı lokma ne olcek dıyıp agzıma attıgım o kotuu zararlı mamalardan uzak kaldımm hım kendımı sankı bu gun daha enerjık hıssedıyorummm

sen nasılsın canımm

Son düzenleme:
selam arkadaslar.iki gundur bi turlu firsat yakalayipta giremedim. iki gundur disarda yedim.olculu yemeye calissamda tabiki endi olculerimde pisirdigim gibi olmuyor.bugunde orucluyum.ama kac gundur kilom 63ten asagi inmiyor.ac karnina 61.7 felan goruyorum ama sabah kalktigimda 62.1dim.ben artik bu kilo bandindan cikmak istiyorum.:25:

dün bayram alışverişine çıktık teyzemin kızı ve 2 tane benimle yaşıt arkadaşımla ben bir şey almadım giyecek olarak zayıflayayım inşallah gidip alacağımmağazadaki çalışan kişi bana demez mi yenge hanım:90: demekki okadar yaşlı gösteriyorum ay sinir oldum bunların kilom yüzünden olduğunu biliyorum veee zayıflamaya kararlıyım

:60: bide zayiflayinca git bakalim ne diycek.eger gene yenge derse bence onun gozlerinde problem var

kızlar sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez - tahin karışımı
1 kk peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)
250 ml su

günaydin kizlar...bende biraz sonra kahvaltimda...1 kasik yulaf...1 kasik keten tohumu..biraz süt len karistirip icine elma dograyip yerim.....
yasemin..sen sütü nasil icersin öyle sekerlenn...bu hic olmamis...:20:
ben hayatimda sütü sekerlen ictigimi hatirlamiyorum..hic denemedimde..sanirim midem bulanir sekerlen icsem....ayrica bi diyet uzmanindan dinlemistim bunu....bitkili caylar kesinlikle sekersiz icilmesi gerekiyormus..yoksa hic bir etkisi olmazmis....bende zaten kahveyi bile sekersiz icmeye alistim...ilk günlerde zor oluyo ama alistim simdi...

yasemin gerci arkadaslar benden daha bilgili diyet konusunda ama senin kahvaltin bana sanki agir gibi geldi..mesela 2 dilim ekmek yerine 1 dilim sanki daha dogru geliyor bana....

hugocuk adet döneminde muz iyi gelir diyorsun...ben muz yiyemiyorum malesef...nedense sanki cig hamur yemis gibi mideme tas gibi oturuyo ve midem agriyo...:26:

Son düzenleme:
250 ml su içtim böylece sabah kalktığımdan beri toplamda 1 lt su içtim kızlar

çok şükür tatile de girdik bugün bir aksilik olmazsa evdeyim oh beee insanın evi gibisi var mı ya çocuklarla ne güzel .
şimdi ara ara foruma gözatıyorum bir yandan da evimin işlerini yoluna koyuyorum çocuklarla da derken çok rahatladım .
akşam yemeğimi menümü tasarlıyorum.

bugün nasipse

bulgur pilavı tavuk taze fasulye yapacağım.

tatlı olarak da hugocuktan aldığım revaniyi deneyeceğim inşallah sonuç başarılı olur :9:

Son düzenleme:
kızlar sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez - tahin karışımı
1 kk peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)
250 ml su

afiyet olsun farmasi.cok olculu harika bi kahvalti.ben genelde senin domates salatalik veyea yesillik yemedigini farkettim kahvaltilarda.ben cok severimde aramiyomusun hic

çok şükür tatile de girdik bugün bir aksilik olmazsa evdeyim oh beee insanın evi gibisi var mı ya çocuklarla ne güzel .
şimdi ara ara foruma gözatıyorum bir yandan da evimin işlerini yoluna koyuyorum çocuklarla da derken çok rahatladım .
akşam yemeğimi menümü tasarlıyorum.

bugün nasipse

bulgur pilavı tavuk taze fasulye yapacağım.

tatlı olarak da hugocuktan aldığım revaniyi deneyeceğim inşallah sonuç başarılı olur :9:

yiyycenmi revaniden fermasicim.
:56:brnde iki gundur disarda yedigim icin yemek yapmya karsi bi tembellik var.ne yapsam acaba bu aksam yemege:97:

kızlaar nasılsınızz =) özledim sizleri, diyet kardeşlerim beniiimmm
incelme hissediyorum yineee, havada zayıflama kokusu vaar :66:
ben ilk defa bu kadar yavaş veriyorum ama veriyorum çok şükür mutluyum

cuma olduğu için tutturmadı eşim oruç haram dedi :S
yarın tutacağım inş

canim tek cuma tutulmaz ama persembe -cuma
yada cuma -cumartesi olarak tutabilirsin.ayrca kurban oncesinde tutulan bu 9gunluk oruc zaten pespese oldugu icin cumada olsa problem olmaz.butur bilgileri yerinden arstirip sormak lazim.

afiyet olsun farmasi.cok olculu harika bi kahvalti.ben genelde senin domates salatalik veyea yesillik yemedigini farkettim kahvaltilarda.ben cok severimde aramiyomusun hic
yazın yediğim menülerde hep salatalık domates vardı canım
ama şimdi okul zamanı çok nadir yiyiyorum kahvaltıda o tip yiyecekler midemde ekşimsi bir ortam oluşturuyor yani safra ağızdan gaz çıkardığımda sürekli domates salatalık kokusu rahatsız ediyor yani şişkinlik yapıyor bir de sabahaın erken saatleri malum yazınki gibi olmuyor baya bir serin soğuk oluyor o da mide hassasiyetini daha çok artırıypr canımcım vücudumu iyi tanırım o sebepten rahat bir mideyle ders başı yapmak için hafta içi böyle yapıyorum bu da hafta sonlarına da yansıyor böyle alışkanlık gelişti okullar açılalıdan beri.tavsiyen ve ilgin için çok çok teşekkür ederim

yiyycenmi revaniden fermasicim.
:56:brnde iki gundur disarda yedigim icin yemek yapmya karsi bi tembellik var.ne yapsam acaba bu aksam yemege:97:

bana gelin bacım ne olacak nasılsa hep az yiyiyoruz çok fazla yemek yapmama gerek yok dermişim hatta domates salatalık peynir zeyin nasıl ama :9::9:
revaniden yemez miyim hiç zaten kendim için yapıyorum tadını merak ettiğim için bir de yemiyecek miyim ?:1: ama tabiki her zamanki gibi ölçülü bitanem .:16:

200 ml sütün içerisine milka triolade çikolatanın 1 üçgen parçasını attım. içiyorum

yazın yediğim menülerde hep salatalık domates vardı canım
ama şimdi okul zamanı çok nadir yiyiyorum kahvaltıda o tip yiyecekler midemde ekşimsi bir ortam oluşturuyor yani safra ağızdan gaz çıkardığımda sürekli domates salatalık kokusu rahatsız ediyor yani şişkinlik yapıyor bir de sabahaın erken saatleri malum yazınki gibi olmuyor baya bir serin soğuk oluyor o da mide hassasiyetini daha çok artırıypr canımcım vücudumu iyi tanırım o sebepten rahat bir mideyle ders başı yapmak için hafta içi böyle yapıyorum bu da hafta sonlarına da yansıyor böyle alışkanlık gelişti okullar açılalıdan beri.tavsiyen ve ilgin için çok çok teşekkür ederim

bana gelin bacım ne olacak nasılsa hep az yiyiyoruz çok fazla yemek yapmama gerek yok dermişim hatta domates salatalık peynir zeyin nasıl ama :9::9:
revaniden yemez miyim hiç zaten kendim için yapıyorum tadını merak ettiğim için bir de yemiyecek miyim ?:1: ama tabiki her zamanki gibi ölçülü bitanem .:16:
kendini taniyip ona ggore yemen harika bisey.
yakin olsam kesin gelmistim:79:
200 ml sütün içerisine milka triolade çikolatanın 1 üçgen parçasını attım. içiyorum
afiyet olsun canim,sen fazlasiyla hak ediyorsun yemeyi.

kendini taniyip ona ggore yemen harika bisey.
yakin olsam kesin gelmistim:79:

afiyet olsun canim,sen fazlasiyla hak ediyorsun yemeyi.

canım benim çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için sizler de hakkediyorsunuz herşeyin en güzelini hayırlısıyla o günler sizler için de inşallah gelecek tatlım :13::70::48:

şimdi 1 adet elma yiyeceğim
250 ml de su
sonrasında hava yazdan kalma çok güzel çocukları da alıp anneme doğru yürüyüşe çıkaracağım

gunaydın hugocummm

sabah yıne kan gonderdım ablamla hastaneye bu kez uzun suren bı aclık tan sonra

ay neyse tatlım ıste kalktım sabahın 8 de kahvaltı yapıcem oyle eskısı gıbı duzensız olmasın dıyetımm

ama gece o kadar acıktımkı halada acımm kendımı tutmam hanı bı lokma ne olcek dıyıp agzıma attıgım o kotuu zararlı mamalardan uzak kaldımm hım kendımı sankı bu gun daha enerjık hıssedıyorummm

sen nasılsın canımm

iyilik canım ne olsun diyete spora devam işte. yapılsın tahlilerin bakalım ne çıkacak ona göre listeni verirler sağlıklı zayıflarsın datlum

Back
X