60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende göğüs eti yapıyorum yağsız oluyo ilave yağ koymuyorum ama 1 kaşık koysan bişey olmaz canım :6:

tesekür ederim canim,evet zaten cok komuyorum.

biftegide firinda yapiyorum ama salcali sos yapiyorum ona ve biraz zeytinyagi ekliyorum.

bu arada bu gurupda kilo bildirimi varmi?

hala tatildeyim ama dikkati elden bırakmıyorum bakalım eve döndüğümde kilomu korumuş olabilecek miyim ? bakacağım artık
selam kızlar bayram tatilinde nete ikinci girişim iyi tatiller farmasi nerde tatildesin? bizimn misafirler yarın gece gidiyorlar artık pazar günü rejime geri dönücem ama sabah tartıldım 1 kilo almışım:43: bayram boyunca Allah ne verdiyse yedim kızlar çok vahim :17: inşallah sizinle tekrar başlayabilirim

Son düzenleme:
merhaba iyi akşamlar hanımlar bayramınız kutlu olsun.bayramda hiç kaçamak yapmadım ve bir lokma dahi tatlı ve şeker yemedim tatlı olayını tamamen bitirdim artık.bayram ziyaretine gittiğimiz kişiler hep bana zayıflamışsın dediler :66:bu arada hugocuk sen nasılsın canım nasıl geçti bayramın

slm kizcezlerrrrrrr ne ediniz bakimmm citir gurbet yola devam ediiiiiiii minik prensle beraberrr:52:

gurbet masallah iyisin canim.:nazar:..bende son günlerdir azmim kirildi sanki...cocuklar cok sinir ediyo..ne spor yaptiriyorlar ne azim birakiyorlar kafayi yemesem iyi....spora basliyorum benim kücük cadi izin vermiyo elinden gelse bana nefes aldirmayacak....birde dün cok yedim...et yemeyi yaptim yanina makarna..cok nefis olmus dayanamadim.:17:.herhalde 1 tabak dolusu yedim...bugünde cok yedim ..gerci agir deyildi bugünkü yediklerim..brokoli kaynatmistim üzerine sarmisakli yogurt yaptim ondan cok yedim sinirden....:47:az öncede 1 portakal ve 6 findik yedim...

Son düzenleme:
günaydın herkeze bu gün iş günü bayram dönüşüde çekilmiyor vallahi.sabah kahvaltım kibrit kutusu peynir,4 zeytin,domates salatalık,1 dilim kepek ekmek,1 tane haşlama yumurta.suyumu içiyorum şimdide.

Nasilsiniz citirlar? Ben dikkat etmiyorum ne zamandir yediklerime ama abartmiyorum, herseyden azar azar aliyorum.
Ogunlerim karisiyor genelde.

Ona ragmen bu sabah 60.5 ciktim!! 400 gram gitmis, hic yoktan iyidir, daha dogrusu kilo almaktan iyidir :9: :nazar:

Son düzenleme:
Nasilsiniz citirlar? Ben dikkat etmiyorum ne zamandir yediklerime ama abartmiyorum, herseyden azar azar aliyorum.
Ogunlerim karisiyor genelde.

Ona ragmen bu sabah 60.5 ciktim!! 400 gram gitmis, hic yoktan iyidir, daha dogrusu kilo almaktan iyidir :9: :nazar:

bencede çok iyi canım 400 gr azmı nerden baksan yarım kilo yani.bendede hiç gr bile verme yok maşşallah ama yılmakta yok bakalım yola devam:66::8:

diyet yapmadım ama yiyecekler de abartıya da kaçmadım:9:
sütlü talıları tercih ettim sadece 2 dilim baklava yedim onu da farklı günlerde bir kaç tane çikolata ama bayram sonuçta pazartesiden itibaren artık diyet listeme uyacağım :21:

diyet yapmadım ama yiyecekler de abartıya da kaçmadım:9:
sütlü talıları tercih ettim sadece 2 dilim baklava yedim onu da farklı günlerde bir kaç tane çikolata ama bayram sonuçta pazartesiden itibaren artık diyet listeme uyacağım :21:

kilo hedefimi de küçülttüm kızlar bu araa bir de artık sabahları kuru kayısı yiyorum diyet yaptığımda hep kabızlık çekiyorum 3-4 tane kuru kayısı sabah kahvaltımda yiyorum barsaklar çalışsın diye artık etkisini kesin olarak 1 ay içinde görürüm sanıyorum

sabah kahvaltımı yaptım 1dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kıymalı börek maydanoz 5 zeytin2 kaşık yoğurt 4 kayısı 2 ceviz 3 fındık 5 badem 1 kahve fincanı yaban mersini 1 bardak açık çay
kahvaltıdan sonra 1 sakızlı muhallebi (bayramda 1 kase keşkül 1 kase muhallebi 1 kase sütlaç yarım dilim kazandibi 2 dilim de baklava yedim şerbetli tatlı yemedim çok yemek istedim ama kendimi tuttum bu yazdığım tatlıları da aynı anda yemedim tabi farklı zamanlarda yedim) 1 bitter çikolata 1 sade kahve
öğle yemeğinde patates salatası 1 dilim kepek ekmek yedim
akşama da 1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek yemeği düşünüyorum

kilo hedefimi de küçülttüm kızlar bu araa bir de artık sabahları kuru kayısı yiyorum diyet yaptığımda hep kabızlık çekiyorum 3-4 tane kuru kayısı sabah kahvaltımda yiyorum barsaklar çalışsın diye artık etkisini kesin olarak 1 ay içinde görürüm sanıyorum
iyi yapmisin canimbende aynisini yaptim.....1.hedefim 65 olmakti basardim...2.hedefim 60 olamak ..3 hedefim 58 olmak..birde sirkeli suyunda cok faydasi var kabizliga karsi....ama suya sadece 1 yemek kasik olursa yeterliymis fazlasi zararliymis..benim gittigim diyetisyende söyledi..fazlasi mideye zarar verir diye..

kızlar bende yanınızdayım 10 günde 3 kilo alan ben evlenmeden önceki halime dönmek istiyorummmmmm
url=http://diaet.abnehmen-forum.com/]
showimg-1weiP_kaeferdunkelP_63_63_57_abs.png
[/url]

günaydın kızlar
:16:
kahvaltı yaptım az önce
1 dilim kepek ekmek
1 peynirli poğaça
2 zeytin
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem
1 kahve fincanı yaban mersini
1 bardak açık çay
1 yaprak marul
2 yeşil biber

birazdan 1 sütlü kahve içerim:68:
öğlen yemeğinde 1 büyük kap tavuk göğüslü ev erişteli çorba (eriştelerini az katacağım) 2 kaşık yoğurt
akşamı daha düşünmedim öğleden sonra karar veririm
ara öğünler de de 1 meyve yerim sabah saat 11 de ikindi vakti saat 4 de akşam yemeğinden sonra 8 de birer meyve yerim artık

Back
X