- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
Selamlar kızlarrrrrcımmmm oku okumaşallah bu akşam herkes yazmış da yazmış

ben de akşma menümü yazayım
4yk mantarlı tavuk sote(tavukları göğüs kuşbaşıydı ve yağ koymadım yemeğe)
1 pasat tabağı dolusu haşlanmış limonlu karnıbahar
1 kase yoğurt
aslında z.yağlı kereviz de vardı ama çokk doydum tavuk ve karnıbahar tıkadı beni acayip tıkandım bu akşam kerevizimi de yarın öğlen yerim artık
Ben akşam biraz geç yediğimden ekmek yemiyorum ama bugün 2 sabah 1 öğlen 1 ade akşamüstü arada 2yk yoğurtla 1 dilim olmak üzere 4 dilim yedim yemeği geç yiyiorumdiye ekmek yemiyorum ona rağmen bu akşam tavuklar mı artıkkarnıbahar mı tıkadı 4yk altıüstüama çok yemiş gibi hissettim valla
ama çok değil yani gayte normal di mi kızlar?? hı hı?? yorum yapın bakiiiiim

Afiyet olsun tatlım güzelmiş menü tüh bak kavurma muhabbeti boşa gitti yememişsin bile
ben de bugün 30dk uzay+20dk koşu bandı yaptım arka arkaya dünküspor bugüne kalmıştı hallettim ço kşükür
Eveeet ben de aynen öyle yapıyorum tosticiim genelde haftada 1 gün ya da 2 haftada 1 gün kaçamak günüm yani abartmıyorum ama o gün canımın istediklerinden yiyiorum gayet güzel bi şekilde

4yk mantarlı tavuk sote(tavukları göğüs kuşbaşıydı ve yağ koymadım yemeğe)
1 pasat tabağı dolusu haşlanmış limonlu karnıbahar
1 kase yoğurt
aslında z.yağlı kereviz de vardı ama çokk doydum tavuk ve karnıbahar tıkadı beni acayip tıkandım bu akşam kerevizimi de yarın öğlen yerim artık
Ben akşam biraz geç yediğimden ekmek yemiyorum ama bugün 2 sabah 1 öğlen 1 ade akşamüstü arada 2yk yoğurtla 1 dilim olmak üzere 4 dilim yedim yemeği geç yiyiorumdiye ekmek yemiyorum ona rağmen bu akşam tavuklar mı artıkkarnıbahar mı tıkadı 4yk altıüstüama çok yemiş gibi hissettim valla
hugocum çok çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
bol bol c vitamini al ki direncin yükselsin
akşam yediklerimi yazayım ben de
2.5 tahta kaşık taze fasülye
1 yk pilav
salata
1 kutu ayran
ekmek yok
saat 9 gibi 1 elma yedim
az önce de 10 kadar yarım ceviz
bide 20dk uzay yürüyüşü yaptım
eşime kavurma yaptım ama canım istemedi, ben yemedim o yüzden
Afiyet olsun tatlım güzelmiş menü tüh bak kavurma muhabbeti boşa gitti yememişsin bile
bence arada öyle kaçamaklar ii oluyor ben kılo vermişsen haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyorum cokta güzel oluyor![]()
Eveeet ben de aynen öyle yapıyorum tosticiim genelde haftada 1 gün ya da 2 haftada 1 gün kaçamak günüm yani abartmıyorum ama o gün canımın istediklerinden yiyiorum gayet güzel bi şekilde