• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım :)))
ben lahana diyeti deyince tek tür besinle besleniyosun diye düşünmüştüm de
kızlar aniden çıkarsam kusura bakmayın, misafirler her an gelebilir de :9:

zannersem çorbası var ama farklıda olabilir. bizim arkadaşta yapmıştı

h.g kuzu
nasılmış o diyet anlatırmısın

canım aslında şu lahana çorbası diyeti diye başladım ben bu diyete ama daha sonra kendimce biraz değiştirdim.. lahana çorbasının tarifi zaten var sitede... ben o çorbayı içtim günde üç kez ama bunun yanında et tavuk balık sebze ve meyveden asla kısmadım sadece ekmek yemiyorum her akşam mutlaka brokoli bruksel karnıbahar vs.. sebze yiyorum... kesinlikle beş günde 4.700 gr kaybettim.. bu arada mutlaka sporda yaptım...bi de yatmadan bır su bardağı suya elma sirkesi koyup içtim..

şu anda kış mevsimindeyiz üşürüm diye yeltenmiyorum aklıma gelmişken paylaşayım denedim ben bu tarifi
geçen mayıs ayında biberiye yağı, portakal yağı, kekik yağı, susam yağı, karıştırıp selülitli bölgelere, göbek , basen, kalça fazla yağlanma olan her yere sürülebilir masajla ovalayarak yedirerek sürüyorsunuz ve streçle sarıyorsunuz dayanabildiğiniz kadar bekletin bu sırada hareket edilirse daha etkili oluyor normal ev işi de olur yürüyüş de olur egzersiz de olur sonra ılık suyla yıkıyorsunuz ( ben ancak 20 dk bekletebiliyordum çok yanma ve kızarıklık oluyordu çünkü) inanaın bayağı inceltiyor vücudu forma sokuyor gerçekten sadece bir gün biraz kekik kokuyorsunuz

canım aslında şu lahana çorbası diyeti diye başladım ben bu diyete ama daha sonra kendimce biraz değiştirdim.. lahana çorbasının tarifi zaten var sitede... ben o çorbayı içtim günde üç kez ama bunun yanında et tavuk balık sebze ve meyveden asla kısmadım sadece ekmek yemiyorum her akşam mutlaka brokoli bruksel karnıbahar vs.. sebze yiyorum... kesinlikle beş günde 4.700 gr kaybettim.. bu arada mutlaka sporda yaptım...bi de yatmadan bır su bardağı suya elma sirkesi koyup içtim..

canım nasıl içiyorsun o çorbayı bana imkansız gibi geliyor kokusu çok rahatsiz edici oluyor. bizim arkadaş üniversitede okurken biz yapmış evde koymuş dolaba mutfağa giremedik kokusundan valla :1: 1 gün bekleyince dolapta çok kokuyordu. sen napıyorsun hergün tazemi pişiriyorsun o çorbayı canım. birde içerken zorlanmıyormusun

şu anda kış mevsimindeyiz üşürüm diye yeltenmiyorum aklıma gelmişken paylaşayım denedim ben bu tarifi
geçen mayıs ayında biberiye yağı, portakal yağı, kekik yağı, susam yağı, karıştırıp selülitli bölgelere, göbek , basen, kalça fazla yağlanma olan her yere sürülebilir masajla ovalayarak yedirerek sürüyorsunuz ve streçle sarıyorsunuz dayanabildiğiniz kadar bekletin bu sırada hareket edilirse daha etkili oluyor normal ev işi de olur yürüyüş de olur egzersiz de olur sonra ılık suyla yıkıyorsunuz ( ben ancak 20 dk bekletebiliyordum çok yanma ve kızarıklık oluyordu çünkü) inanaın bayağı inceltiyor vücudu forma sokuyor gerçekten sadece bir gün biraz kekik kokuyorsunuz

yasemin bu selülit içinmi. selülit içinde böyle bişey duymuştum canım ama denemedim hiç

kızlar bileklerim de incelmiş benim
kolumdaki saat fıldır fıldır walla, tekrar ayarlatmam gerekecek kordonunu :)

ne güzel işte canım benim de alyansım çıkıp gidecek bu gidişle :9:

resimlere yorumlar için teşekkür ederim ne darılması ben yorum yapmanızı özellikle istiyorum değil mi canımcım ayrıca samimiyetine güvenmesem zaten bunu istemem. emin olabilirsin ya da art niyetli olduğunu düşünsem ....
çok sağol canım tekrar hayırlı akşamlar sırt bölgem belki anneme de çekmiş olabilir kalıtımsal yani :34:

canım nasıl içiyorsun o çorbayı bana imkansız gibi geliyor kokusu çok rahatsiz edici oluyor. bizim arkadaş üniversitede okurken biz yapmış evde koymuş dolaba mutfağa giremedik kokusundan valla :1: 1 gün bekleyince dolapta çok kokuyordu. sen napıyorsun hergün tazemi pişiriyorsun o çorbayı canım. birde içerken zorlanmıyormusun

aslında defalarca yapıp döktüm içemedim.. ama bu kez hem daha kararlıydım sanırım hem de kimyon at içine dediler o tamamen yok etti o kokuyu :):) keşke hergün taze yapsam ama o pişme aşamasındaki kokuya dayanmam mümkün değil ama içerken kimyon ve limon herşeyi alıp götürüyo :)

tşkler canım maşşlah iyi vermişsinya biz birayda 5kiloverdik

aslında defalarca yapıp döktüm içemedim.. ama bu kez hem daha kararlıydım sanırım hem de kimyon at içine dediler o tamamen yok etti o kokuyu :):) keşke hergün taze yapsam ama o pişme aşamasındaki kokuya dayanmam mümkün değil ama içerken kimyon ve limon herşeyi alıp götürüyo :)

hımm anladım canım

akşam menüm kızlar

4 yemek kaşığı karnıbahar ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

tatlı filan yemedim baklava ve antep fıstıklı sarma var ama gözüm yok
bol çikolatalar var hiç aklımın işi değil

ve de bugün benim canlarıma 2 kase profiterolü yedirdim tadına bile bakmadım
şanıma yakışmayacak bir harekette bulundum ama neyse.
bir daha olmasın FARMASİ diyorum kendime :52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

akşam menüm kızlar

2 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğurt

bir daha olmasın FARMASİ diyorum kendime :52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

afiyet olsun tatlım :16:
ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere canım :16:

akşam menüm kızlar

2 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğurt

afiyet olsun canım menün çok güzel

valla brovo oakdar şeyde iyi duruyon valla

afiyet olsun canım menün çok güzel

valla brovo oakdar şeyde iyi duruyon valla

işte bunun adı İRADE KUVETLİLİĞİ

canım ben düzenli beslenmeyi ve de fazlalıklarımdan kurtulmayı öğrenirken irademe nefsime hakim olmayı da öğrendim ben istemedikçe bana hiç kimse onları yediremez ,istedikten sonra da kimse engel olamaz o kadar basit yani :34:

şimdiye kadar 2 lt su içtim
şimdi de 500 ml suyumu inşallah içeceğim yavaş yavaş

Son düzenleme:
1 elma
1 portakal yıkadım inşallah yerim yarım saat sonra

Back
X