- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
arzuhalcim maşallah bak spor konusunda bana moral ve güç verecek birini daha buldum sayende. sende az spor hastası değilsin vallayarın bende başlıyorum hayırlısı ile canım valla üzerimden yük kalktı diyebilirim meğer hayatımda ne kadar önemliymiş sporsuz bir hiçmişim ben valla vakit geçmiyor canım sıkılıyor ehehe motor alışmış çalışmaya durdurmaya gelmiyor demekki ehehe
![]()
Benim de yarın spor günüm hugocukcuğum bakalım artık uzaya mı giderim koşu bandı mı olur leslie oalbilirbelki 2 mil leslie 30dk uzay mesela valla super yani ben de çok rahatlıyorum ve resmen inceldiğimi hissediyorum Allah zeval vermesin de devam edelim hep inşallah
Arkadaşlar iyi geceler
geçmişi okumadan bi mazuratlarımı paylaşayım
kızlar benim 1,5 ayda kas kütlemde azalma olmuş.%1.6 civarında.bu biraz canımı sıktı :44:ama yağdan da gitmiş bu da sevindirdi.kaslara fazla yüklendim sanırım.ayrıca haftada toplamda 1,5 bardak süt yeterli gelmedi demek.sütü arttırıcam.sizler sütü haftada kaç kere hangi zamanlar ne şekilde tüketiyorsunuz ?
ayrıca pilatese de kilocuklarımı verdikten sonra ciddi manada başlamaya karar verdim.iyi mi ettim bilmiyorum yapanlar o şekilde önerdiler bana ama hala kararsızım :))
çok spor yapmak aşırı yüklenmekte kaslardan gitmesine sebep oluyor desek yanlış olmaz herhalde.:44:
zaten benim 66 kiloda olduğuma inanmıyorlar iri kemikli bir vücut yapım var.nasıl göstermiyorsam anlamadım gitti yahuu
Tatlım ben hergün 1 bardak yağsız süt içiyorum 1 kase (yine 1 bardak kadar) yoğurt yiyorum yani süt içmezem 2 kase yoğurt yiyiorum ama yoğurt hergün mutlaka 1 su bardağı oluyor yoğurt çzellikle yağların yakılmasında çok etkili ve çok doyurucu ara öğünde 1 meyve yanında 2yk yoğurt tamam süper tokluk veriyo