• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha vermem gereken 10 kilo var daha canım şimdi onları vermeden sıkılaşma toparlanma ne derece olur.on kiloyu verip öyle mi başlasam yoksa her gün pilatese yüklenmeyip iki günde bir yaparak mı devam etsem ki.:44: ama 10 kiloyuda şıp diye veremicem bir üç ayı bulur herhalde yavaş gider kilolar işte benim canımı şu kas kaybı sıktı canım sen bu ay pilates sayesinde mi kas yapmışsın ? öyle okudum sanki.:44:

evet canım hem pilates hem kardiyo çalışıyordum artmış canım. daha öncede böyle oldu. canım şöyle yap istersen bir gün kardiyo birgün pilates olsun istersen. benim öyle olacak hafta sonu 2 günde dinlenme. pazatesi kardiyo salı pilates .arşamba kardiyo perşembe pilates cuma kardiyo canım. benimde 8 kilom var daha ama pilates olunca sarkma olmuyır ama yinede sen bilirsin canım

arzuhalcim pilatesi sevmedinse yapma istersen çünkü sevmeyince sıkılıp tamamen bırakabilirsin sporu ama çok kilo vermişs,n toparlanmak için b,işeyler yapman gerekir canım

günaydın canım pc açık ben kahvaltıda çocuğumu okula götüreceğim. bugün öğleye kadar dersim yok. branşım sosyal bilgiler canım.mezuniyet coğrafya öğretmenliği.
inşallah meslektaş oluruz canım senin branş ne olack nasipse?:16:

ne güzelmiş.:16: boşluklarında oluyor sınıf öğretmeni olmadığını çıkarmıştım da :1: öğretmenim ben okul öncesi öğretmeni olacağım :16::16::16:
inşallah.:34:

sabah kalkınca
500 ml ılık su
1 kuru kayısı

kahvaltım

2 dilim kepek ekmeği ile tost yaptım
2 ince dilim kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı kadar vardır acılı ketçap
4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

afiyetler olsun canım.güzel kahvaltı :16: tost bende yapsaymışım keşke ayrı ayrı yiyeyim artık :)

evet canım hem pilates hem kardiyo çalışıyordum artmış canım. daha öncede böyle oldu. canım şöyle yap istersen bir gün kardiyo birgün pilates olsun istersen. benim öyle olacak hafta sonu 2 günde dinlenme. pazatesi kardiyo salı pilates .arşamba kardiyo perşembe pilates cuma kardiyo canım. benimde 8 kilom var daha ama pilates olunca sarkma olmuyır ama yinede sen bilirsin canım

kas oranını arttırması iyimiş bırakmayım en iyisi.fırsatı tepmek gibi geldi şimdi :77: hımm önerin güzel canım hergün yürüyüş şart gibi geliyor bana çıkmadan duramam çok alıştım :1: pilatesi iki günde bir yapsam.haftasonları dinlensem dediğin gibi hem kardiyo hem pilates bir günde fazla mı gelir ki :44: beraber veririz inş.o kiloları da :34:

arzuhalcim pilatesi sevmedinse yapma istersen çünkü sevmeyince sıkılıp tamamen bırakabilirsin sporu ama çok kilo vermişs,n toparlanmak için b,işeyler yapman gerekir canım

yok yok sevdim aslında iyi esnetiyor rahatlatıyor vücudu sevmesem zaten bırakırdım ikinci günde:1: evet canım kilo verdik tamam diye bi şey yok tabi :77:

arzuhalcim hergün kardiyoda fazla gelebilir ben gün aşırı yapınca daha güzel sonuçlar aldım hergün yapınca alışıyo sanırım vücut bence birgün kardiyo diğer gün pilates yapsan daha iyi ama yinede kendin bilirsin canım. zaten pilateslede toplanıp incelip olduğun kilondan daha az göstereceksin zaten canım

yani senin 10 benim 8 kilom kaldı acele yok zaten bikaç daha böyle sürer bu iş o yüzden diyorum mesela ben hergün tempolu yürüyüş azcık yoruyor halsiz bırakıyor

Kahvaltımı yapıyorum şu anda kalkınca bir bardak ılık su
bir tk pekmez içtim.

bir yumurta ile omlet yaptım.az tuz,karabiber ve çok çok az z.yağı ile,yarım kk kaşar peyniri , 2 tane siyah zeytin,bir domates , bir salatalık ,bir havuç,bir ufak çarliston biber , bir dilim kızarmış ruşeymli ekmek.yanında ise bir greyfurt bir portakal karışımı.

çok acıkmışım:56: kızlar bugün kot alıcam kendime mavi nin sitesine bakıp duruyorum ne alsam diye :1: uzun zamandır maviden kot almıyordum eskilerle idare ediyordum.bakalım cuk diye oturacak mı üzerime :77:

arzuhalcim hergün kardiyoda fazla gelebilir ben gün aşırı yapınca daha güzel sonuçlar aldım hergün yapınca alışıyo sanırım vücut bence birgün kardiyo diğer gün pilates yapsan daha iyi ama yinede kendin bilirsin canım. zaten pilateslede toplanıp incelip olduğun kilondan daha az göstereceksin zaten canım

yani senin 10 benim 8 kilom kaldı acele yok zaten bikaç daha böyle sürer bu iş o yüzden diyorum mesela ben hergün tempolu yürüyüş azcık yoruyor halsiz bırakıyor

anladım canım ben bi deneyeyim bakalım ikisini de :44: ama senin dediğin daha mantıklı gibi.vücudu yıpratmamak da lazım..ahh ahh o günleri de görürüm umarım :16: evet canım bakalım ben on diyorum ama belki pilatesin faydasını görücem 60 da tam bir fıstık olucam :1: ondan az da olabilir bakıcaz bakalım.canım sen hergün baya bi ev işi de yapıyorsun onunda etkisi olabilir halsiz kalmanda .biliyorsun ev işleri de iyi kalori yaktırıyor :1:

anladım canım ben bi deneyeyim bakalım ikisini de :44: ama senin dediğin daha mantıklı gibi.vücudu yıpratmamak da lazım..ahh ahh o günleri de görürüm umarım :16: evet canım bakalım ben on diyorum ama belki pilatesin faydasını görücem 60 da tam bir fıstık olucam :1: ondan az da olabilir bakıcaz bakalım.canım sen hergün baya bi ev işi de yapıyorsun onunda etkisi olabilir halsiz kalmanda .biliyorsun ev işleri de iyi kalori yaktırıyor :1:

doğru canım yemek falan ev işleri hergün oluyor.

doğru canım yemek falan ev işleri hergün oluyor.

kolay gelsin canım ben mutfak işleri hariç hergün yapmıyordum ev işlerine yatkın değilimdir zaten:77: ufak ufak yapıyorum artık hem kalori yaktırıyor:1: hemde annem öğrenmemi istiyor ilerde zorluk çekmemem için:77: ben çıkayım görüşürüz canım :34:

ne güzelmiş.:16: boşluklarında oluyor sınıf öğretmeni olmadığını çıkarmıştım da :1: öğretmenim ben okul öncesi öğretmeni olacağım :16::16::16:
inşallah.:34:

afiyetler olsun canım.güzel kahvaltı :16: tost bende yapsaymışım keşke ayrı ayrı yiyeyim artık :)
canım branşın çok güzel özellikle de atama konusunda oldukça şanslı bir branş canım artık kadınların da çalışma hayatına girmesiyle özellikle çocuğun okul öncesi okula ya da kreşe gitme yaşı daha düşüyor bu sizin branşlar için bir avantaj
ayrıca devlet geçen sene pilot illerde uygulamaya koydu okulöncesi eğitim zorunlu hale geldi bu da sizin branşa duyulan ihtiyacı artıyor kaçıncı sınıftasın ve hangi üniversitesin canım

kahvaltın da çok güzel olmuş afiyet olsun :16:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar menümü yazayım hemen
akşam diğer günlere göre çok yedim aslında çokda değil belki ama az yemeye alışınca çünkü nedense çok acıktığımı hissettim
akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası
4-5 dak karnabahar yemeği
brokoli
bir dilim ekmek
ilerleyen saatlerde
bir portakal-bir mandalina
tarçınlı bir bardak süt
sabah kahvaltısı
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık-bir tane küçük yeşil biber
1,5 kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim kepek ekmek
şimdide beşibiyerde çay içiyorum

canım branşın çok güzel özellikle de atama konusunda oldukça şanslı bir branş canım artık kadınların da çalışma hayatına girmesiyle özellikle çocuğun okul öncesi okula ya da kreşe gitme yaşı daha düşüyor bu sizin branşlar için bir avantaj
ayrıca devlet geçen sene pilot illerde uygulamaya koydu okulöncesi eğitim zorunlu hale geldi bu da sizin branşa duyulan ihtiyacı artıyor kaçıncı sınıftasın ve hangi üniversitesin canım

kahvaltın da çok güzel olmuş afiyet olsun :16:

evet canım dediğin yönlerden çok şanslıyım gerçekten :34: zorunlu olması çok iyi oldu,ben anadolu üniv.deyim ama örgün değil açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 3.sınıftayım bu sene.kısa bi zaman sonra stajım başlayacak:16:
2012 kpss ine giricem.daha yeni set aldım başlıcam yavaş yavaş eğitim bilimlerine bakalım dersaneye gitmeden önce temel oluşturmaya çalışıcam.hedefim yüksek çünkü.:77:

sağol canım keyifle yaptım kahvaltımı bu sabah :16:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar menümü yazayım hemen
akşam diğer günlere göre çok yedim aslında çokda değil belki ama az yemeye alışınca çünkü nedense çok acıktığımı hissettim
akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası
4-5 dak karnabahar yemeği
brokoli
bir dilim ekmek
ilerleyen saatlerde
bir portakal-bir mandalina
tarçınlı bir bardak süt
sabah kahvaltısı
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık-bir tane küçük yeşil biber
1,5 kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim kepek ekmek
şimdide beşibiyerde çay içiyorum

afiyet olsun canım

senin boyun ve kilon kaç ?

günaydınnnn canlarımmmmmmmm,
dünkü menümü yazayım hemencik

sabah
1 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
4 zeytin,nane

ara
3 mandalina

öğle
1 kase bulgur pilavı(5 çk kadar)
3 çk bahçıvan kebabı

ara
1 kase yoğurt

akşam
salata
2,5 çk ton balığı
1 dlm kepek ekmeği

ara
1 bardak süt
8fındık
5 badem
1 lokum:26:

Günaydın kıslar,:68:

Menüleriniz ne güzel sisin öyle.. Maşallah size..:nazar:

Benimki de fena sayılmaz. Yazayım dünki menümü..

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 ufak parça dil peyniri
Ara: 2,5 adet light tuzlu püsküüt
Öğlen: Lor peynirli salata
Ara: 1 mandalina, 1 elma
Akşam: 1 porsiyon brokoli, 8 adet top köfte, 2 kaşık yoğurt

Güzel olmuş galba..

Bu sabahda güne şu şekilde başladım. Güzel oluyor. Tavsiye ederim.
Bir elmeyı ufak ufak doğradım. Üstüne ceviz ve bade kırığı koydum 1 karşık kadar. Biraz tarçın, biraz zencefil serptim üstüne. Süt de koydum üstüne. Afiyetle yedimm.. Baya güzel oldu.. :)

Ara için yanımda yarım salatalık var. ( Salatalıklar kocaman kocamandı. Yarısını da salataya koydum) Öğlen için brokoli salatası var. İçine biraz lor peyniri de ekleyebilirim.. Sonra yine ara için elma mandalina olabilir. Akşam da köfte salata yoğurt düşünüyorum.. Bakalım günü nasıl geçiricem.. Yeni rapor veririm yedikçe..

Herkese az kalorili, bol hareketli bir gün dilerimmm...

Back
X