menü çok güzel canım afiyet olsuniyi akşamlar herkese
bugün koşturmalı bir gündü benim için nete giremedim şimdi ancak kendime geldim
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, marul nane, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, 1 kivi,1 kupa ıhlamur
sonra çarşı pazar işlerikoşturma
![]()
saat 11 de 1 çikolatalı süt içtim
öğle yemeğim
2 yumurtadam mantarlı omlet( içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattaım), zeytinyağlı kereviz,salata
saat 16 da 1 elma , 1 muz
saat 18 de
kıymalı pırasa, 2 kaşık yoğurt, salata
hoşgeldin canım aramızaArkadaslar merhaba .ben de aranıza katılmak istiyorum.80 kg dan 66 ya dustum ama hala verılecek bır suru kılom var.bana da destek olun.sevgıler.
ekmek yok canım nedenslm kızlar
akşam yemegim
1,5kepçe mercmek çorbası
4kaşık kabak yemegi
2kaşık yogurt yagsız
bir bardak su
çaylada birazdan çerezlerimiyiyecem
sonrasporyapalirsem kzım izin verirse yapacam inşllah
mekeup bayadır yoktun canım hoşgeldinhugocumm ben geldım nedesın bacısıı bz takımcak cok saglıklı bı dıyette basladıkk habıre yıyoz bacımm
nerudacığım menü çok güzel canım afiyet olsunKızlarcım akşam yemeğimi yazayım
3yk karnıbahar yemeği
3yk kıymalı bezelye yemeği
1 yemek tabağı yeşil salata
1 kase (3-4 dolu yk) yoğurt
ekmek yemedim hem bezelye vardı hem kaçamktan dolayı haftasonu malum kaçağım!!bu hafta ekmeği 1 dilim eksilttim sabah öğlen yiyiorum toplam 3 akşam yemiyorum ama menüm zengin
Artık birazdan bir greyfurt suyu içerim okadar inşallah
canım anne olunca bazı şeyleri anlıyacaksın gerçekten.hayırlısı olur inşallah canımay tsk ederım canım pıpetle daha guzel oluyo ama napımevet ya normalde ısteme olcak soz takcakdık ama annem bıdı bıdı ettı nereye kız verıyom ben bılmedenkız vermem onlara gıtcem gorcem onlar gelsın gıtsın sona vercem dedıı ee sevgulumde yurtdısına gerı donduu :2: napalım aıller koklassın dedık bızde hahahah
yaza soz nısan dugun olcek ınsallah gercı dugun bahara kalır ama neyse olsun artık cadı annem![]()