• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese :16:
bugün koşturmalı bir gündü benim için nete giremedim şimdi ancak kendime geldim
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, marul nane, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, 1 kivi,1 kupa ıhlamur

sonra çarşı pazar işleri :4: koşturma :10:

saat 11 de 1 çikolatalı süt içtim

öğle yemeğim
2 yumurtadam mantarlı omlet( içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattaım), zeytinyağlı kereviz,salata

saat 16 da 1 elma , 1 muz

saat 18 de
kıymalı pırasa, 2 kaşık yoğurt, salata
menü çok güzel canım afiyet olsun
Arkadaslar merhaba .ben de aranıza katılmak istiyorum.80 kg dan 66 ya dustum ama hala verılecek bır suru kılom var.bana da destek olun.sevgıler.
hoşgeldin canım aramıza
slm kızlar
akşam yemegim
1,5kepçe mercmek çorbası
4kaşık kabak yemegi
2kaşık yogurt yagsız

bir bardak su
çaylada birazdan çerezlerimiyiyecem
sonrasporyapalirsem kzım izin verirse yapacam inşllah
ekmek yok canım neden
hugocumm ben geldım nedesın bacısıı bz takımcak cok saglıklı bı dıyette basladıkk habıre yıyoz bacımm
mekeup bayadır yoktun canım hoşgeldin
Kızlarcım akşam yemeğimi yazayım

3yk karnıbahar yemeği

3yk kıymalı bezelye yemeği

1 yemek tabağı yeşil salata

1 kase (3-4 dolu yk) yoğurt

ekmek yemedim hem bezelye vardı hem kaçamktan dolayı haftasonu malum kaçağım!!:1: bu hafta ekmeği 1 dilim eksilttim sabah öğlen yiyiorum toplam 3 akşam yemiyorum ama menüm zengin :16:

Artık birazdan bir greyfurt suyu içerim okadar inşallah
nerudacığım menü çok güzel canım afiyet olsun
ay tsk ederım canım pıpetle daha guzel oluyo ama napım :1:evet ya normalde ısteme olcak soz takcakdık ama annem bıdı bıdı ettı nereye kız verıyom ben bılmedenkız vermem onlara gıtcem gorcem onlar gelsın gıtsın sona vercem dedıı ee sevgulumde yurtdısına gerı donduu :2: napalım aıller koklassın dedık bızde hahahah

yaza soz nısan dugun olcek ınsallah gercı dugun bahara kalır ama neyse olsun artık cadı annem :36:
canım anne olunca bazı şeyleri anlıyacaksın gerçekten.hayırlısı olur inşallah canım

herkese günaydınlaaaar
sabah kahvaltımı yazayım hemencik

1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2şer çeri domates ve çıtır salatalık
1 çarliston
3 yeşil zeytin
1 avuç maydanoz
2 çay kaşığı bal
1 bardak portakal-greyfurt suyu

hugocum bişi sorucam sana
dün bizim takımdan bi arkadaş diyetisyene gitti de ilk kez, ona bayanlarda ideal yağ oranı 11-17 arası demiş fakat bana çok düşük geldi bu oran, senin diyetisyen bişi sölemiş miydi bunla ilgili olarak hiç?
canım yüzde 20 ile 28 arası ideal dedi benimki. üstelik bende öyle biliyordum. yüzde 20 en iyisi. ama en güzeli elbette yüzde 18 falan ama onun olması için spor ömür boyu şart olmalı kolay değil o değerde tutmak çünkü spor bırakılırsa hemen artar çünkü normal değer zaten yüzde yirmiden başlıyor. erkeklerde az oluyor bu değer bize göre

pilatesimi yapayım şimdi başlar. bu arada diyetisyenim dediki nugyacım kilon az yağın bundan fazla olsaydı bu kadar ince gözükmezdin dedi. kolların kaslı omuzları geniş şekilli ordan burdan çıkan yağın yok dedi. elbette daha vereceğim ama şimdide çok iyi olduğumu söyledi. senin boyunda senin kilonda spor yapmayan biri senden çok daha kilolu gözükür dedi. sen uzun zaman spor olduğu için böyle oldun dedi. ehem ehem benim işim az kaldı artık sana yoğunlaşacağız demektir canımcım seni öyle bir değiştireceğizki kocişinde şaşıracak ama işte sağlığın kardiyoya izin vermiyor şu an hele bir düzel bak ben seni nasıl yapacağım sende şaşıracaksın valla. sımsıkı karın. yağ yok sırt dümdüz kaslı kollar şekilli kaslı bacaklar öyle valla manken olacaksın manken baştan yaratacağız seni. yepisyeni bir sen olacaksın :65:

KAHVALTIMIyaptım arkadaslar
1 dılım ekmek
2 domates
yarım salatalık
1 catal peynır
cayy
bu arada karar verdım bugun artık gunde 35 er dk 2 kez kosucam,bu arada sabah tartıldım 66 dan 65.8 olmusum bır haftadır hıc gıtmemıstı.sanırım duraksama donemım gectı sımdı kılo verme zamanı:21:

nugyacım dün diyetisyende 1 saat falan kaldım çay kahve sohpet güzeldi. bana dediki yağın az ordan burdan çıkan biyerin yok çok sağlıklı gözüküyorsun cildin ışıl ışıl istersen bu kiloda kalabilrisin dedi ama işte hamilelikte kilo alacağımı hesaplayarak canım hareket ediyoruz ondan 62 olalım dedik. ama 65 ideal kilom benim. çünkü 65 olana kadar kardiyo ile yağ veririm yine o yüzden yağımda o zaman bayağı düşer canım. belki 65 kiloda kalabilirim korumaya alabilir 65 kiloda. bacaklarıma taktı canım. maşallah hem uzun hem kaslı hemde yağsız dedi. pek hastası olmayınca bayağı inceledi. popoma baktı falan ben spor yapamıyorum işim çok ama senin gibi olsun isterim spora başlayacağım seni görünce dedi. sporsuz o bacaklar olmaz dedi. bayağı sohpet ettik dün. hamilelikte son aylarda spor yapamayacaksın yürüyüş bile yapamayacaksın dedi. napacaz dedim o zamanlar hamile pilatesi olur dedi. ama korkma bunca yıl uğraşıp yaptığın o bacaklar üç beş ayda gitmez dedi güldü spor konusunda çok takma gayet iyisin kasın iyi yağın iyi sağlıklısın dedi. yağ oranın yüzde 22 ye düşünce çok daha hoş gözükeceksin dedi. kol kaslarını omuz kaslarını nasıl yaptın dedi anlattım bende herşeyi. spor salonu aç bende geleyim dedi. gülüştük. diyor zaten bana sen öbür hastalarımdan farklısın diyor. senle beraber 15 kilo vern var 10 kilosu kas su 5 kilosu yağ diyor. sporda yapıyormuş ama kardiyo konusunda tecrübesiz diyor. ben onu 5 kilo vermiş sayıyorum diyor kas kaybını saymam ben diyor. böyle işte canım

hugocum zaten bence 65 kiloya düşünce sen yediklerine biraz ekleme yapar gibime geliyo.yani biraz fazlalaştırır heralde.bu ay kilo vermemende normal.sanki her ay 1 kilomu aldık her ay kilo verelim elbette vücudumuzun bi direnme zamanı olucak bu bende çok oluyo gerçi:9: bizde pes etmiyeceğiz yılmayacağız devam edeceğiz.biz zaten seninle çok sabırlıyız hugocuk acele etmiyoruz hiçbişey için.bende izndeyken koşu bandına bşlamak istiyorum biraz daha kilo verdikten sonra göğüs ve sırt için hareketlet yapmak istiyorum bakalım yavaş yavaş işte.

herkese günaydınlaaaar
sabah kahvaltımı yazayım hemencik

1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2şer çeri domates ve çıtır salatalık
1 çarliston
3 yeşil zeytin
1 avuç maydanoz
2 çay kaşığı bal
1 bardak portakal-greyfurt suyu

hugocum bişi sorucam sana
dün bizim takımdan bi arkadaş diyetisyene gitti de ilk kez, ona bayanlarda ideal yağ oranı 11-17 arası demiş fakat bana çok düşük geldi bu oran, senin diyetisyen bişi sölemiş miydi bunla ilgili olarak hiç?

kahvaltın güzel canım afiyet olsun

Kızlaaaaar ben tekrar geldim kahvaltımı yaptım:56:

sabah kalkınca 1 adet minik hurma 2 bardak ılık su ( kalktıktan yarım saat sonra kahvaltı yaptım o yüzden kalktığımda su ve hurma oldu)

kahvaltım:

1 dilim tam tahıllı ekmek

1 adet lıght üçgen peynir

1 yumurtadan, 1tk z.yağıyla yapılmış omlet

1 kocaman avuç maydonoz

1 salatalık yarım domates (çok kocamandı yarısını yiyebildim)

2 adet köy biberi (çıtır çıtır yeni gelmişti manava, aldım hemen tatlı ve lezzetli oluyo ben arada da alıp çıt çıt yiyiorum çok severim biber:16:)

Şimdi de bitki çayı karışımımı yudumluyorum:68:

Günaydın farmasim kusura bakma bi mesaj yazdım kahvaltıya koştum yeni gördüm mesajını iyiym çok şükür canım sen nasılsın?:16:

şükürler olsun canım çok çok iyiyim , valla keyfim çokkkkkkkkkkk yerinde pozitif bir enerjiyle doluyum bugün.
şimdi öğrencilerimin sınav kağıtlarını okuyorum bir yandan.
bu arada 500 ml lik ikinci suyumu da başladım.öğlen olmadan 1.5 lt su olacak bugün :9::9:

Kızlaaaaar ben tekrar geldim kahvaltımı yaptım:56:

sabah kalkınca 1 adet minik hurma 2 bardak ılık su ( kalktıktan yarım saat sonra kahvaltı yaptım o yüzden kalktığımda su ve hurma oldu)

kahvaltım:

1 dilim tam tahıllı ekmek

1 adet lıght üçgen peynir

1 yumurtadan, 1tk z.yağıyla yapılmış omlet

1 kocaman avuç maydonoz

1 salatalık yarım domates (çok kocamandı yarısını yiyebildim)

2 adet köy biberi (çıtır çıtır yeni gelmişti manava, aldım hemen tatlı ve lezzetli oluyo ben arada da alıp çıt çıt yiyiorum çok severim biber:16:)

Şimdi de bitki çayı karışımımı yudumluyorum:68:

afiyet olsun canım menün çok örnek alınması gereken bir menü bence :46::46::nazar::nazar:

baynlar arada bir bakıyorum bu hafta sınavlarım var,ders çalışıyorum ama aklım hep burda:59:salıdan itibaren daha sıkı taki ederim yazdıklarınızı,şimdi genel olaark göz gezdirebiliyorum ancak
öğle menümde
mercimek çorba
kıymalı ıspanak ve börek var

börek yemeden ekmekle yerim çorba ve ıspanağı,akşamda aklım börekte kalınca hamur işi yerim kesin:60::60::60:

pilatesimi yapayım şimdi başlar. bu arada diyetisyenim dediki nugyacım kilon az yağın bundan fazla olsaydı bu kadar ince gözükmezdin dedi. kolların kaslı omuzları geniş şekilli ordan burdan çıkan yağın yok dedi. elbette daha vereceğim ama şimdide çok iyi olduğumu söyledi. senin boyunda senin kilonda spor yapmayan biri senden çok daha kilolu gözükür dedi. sen uzun zaman spor olduğu için böyle oldun dedi. ehem ehem benim işim az kaldı artık sana yoğunlaşacağız demektir canımcım seni öyle bir değiştireceğizki kocişinde şaşıracak ama işte sağlığın kardiyoya izin vermiyor şu an hele bir düzel bak ben seni nasıl yapacağım sende şaşıracaksın valla. sımsıkı karın. yağ yok sırt dümdüz kaslı kollar şekilli kaslı bacaklar öyle valla manken olacaksın manken baştan yaratacağız seni. yepisyeni bir sen olacaksın :65:

inşallah canım izindeyken başlıyayım bi deneyeyim koşu bandını bi problem olmaz inşallah.

şükürler olsun canım çok çok iyiyim , valla keyfim çokkkkkkkkkkk yerinde pozitif bir enerjiyle doluyum bugün.
şimdi öğrencilerimin sınav kağıtlarını okuyorum bir yandan.
bu arada 500 ml lik ikinci suyumu da başladım.öğlen olmadan 1.5 lt su olacak bugün :9::9:

Allah sağlık,sıhhat,mutluluk,huzur versin hepimize de canım benim ve de kolay gelsin tatlım ben de sabah içmiştim 500 ml kahvaltıdan önce şimdi 2. 500 lüğüm elimde ben de buluyorum günde 2,5 3ü rahat hatta abartmıyım diye duruyorum artık 2,5dan ya da en fazla 3 ten sonra yoksa gider yani:1:

Son düzenleme:
baynlar arada bir bakıyorum bu hafta sınavlarım var,ders çalışıyorum ama aklım hep burda:59:salıdan itibaren daha sıkı taki ederim yazdıklarınızı,şimdi genel olaark göz gezdirebiliyorum ancak
öğle menümde
mercimek çorba
kıymalı ıspanak ve börek var

börek yemeden ekmekle yerim çorba ve ıspanağı,akşamda aklım börekte kalınca hamur işi yerim kesin:60::60::60:

famircin ne sınavı canım ?

Back
X