• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol cnm,bir de çorbalarıda sayılı yemek kaşığı olarak mı yiyiyoruz yoksa istediğin kadar mı? birde sirkeli su falan içen var mı acep işe yarar mı? fena taktım bu ara kilo vermem lazım,kendimi çok kötü hissediyorum böyle,hiç bir kıyafetim olmuyor:5:

canım ben çok faydasını gördüm
1 su bardağı suya 1tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı sirke

kızlar benide aranıza alın ya 69 kiloyum 10 kilo fazlam var 2 3 ayda bu kilodan kurtulmak istiyorum aşırı şişman durmuyorum bacaklarım çok kalın bunun için hem sağlıklı beslenip hemde yürüyüş ve egzersiz yapmayı düşünüyorum yarın diyete başlıyorum inş benim için hayırlı olur önerebileceğiniz bitki kür falan varmı sirke gerçekten işe yarıyormu?
benim karışık bi bitki çayım var inanılmaz wc ye çıkartıyor ne yerseniz dışkı yoluyla gidiyor günde 2 fincen ondanda içerim inş vücudumdaki ağırlıktan kurtulurum.

kızlar benide aranıza alın ya 69 kiloyum 10 kilo fazlam var 2 3 ayda bu kilodan kurtulmak istiyorum aşırı şişman durmuyorum bacaklarım çok kalın bunun için hem sağlıklı beslenip hemde yürüyüş ve egzersiz yapmayı düşünüyorum yarın diyete başlıyorum inş benim için hayırlı olur önerebileceğiniz bitki kür falan varmı sirke gerçekten işe yarıyormu?
benim karışık bi bitki çayım var inanılmaz wc ye çıkartıyor ne yerseniz dışkı yoluyla gidiyor günde 2 fincen ondanda içerim inş vücudumdaki ağırlıktan kurtulurum.

hoşgeldin canım
senin bitki karışımının içeriği nedir ? burada mutlaka soran olacaktır ama ben de sorayım ben pek karışık bitki çayları içemem biraz bu konuda pinpirikli olduğum için

kızlar yemekten sonra görüşmek dileğiyle hoşçakalın :16:

hoşbulduk cnm,evet bende hatırladım seni arada görüyordum sayfa sonunda adını ama pek yazmıyordun sen:) sen hiç verdin mi peki cnm kilo?aynızyız senine,inş veririz cnm

inş cnm ya,bende öyle dedim ama 5 aydır tık yok,hatta doğumdan sonra verdiğim 2 kiloyu bile geri aldım:84:

sağol cnm,Allah razı olsun,inş veririz cnm çok fena gaza gelmem lazım,çünkü şimdiye kadar hiç diyet yapmadım ben:50:

bende alşıverişe çıkmak istiyorum ama nerde bu kilolarla:59:

verdim canım sende vereceksin inşşlah 6,5 kilo oldu snede veirirsin valla ben akşam erken çok yiyemiyom eşim 7gibigeliyo ozmanalrda yiyorum canım zatendahaerken yersem benimkız geç yatıyo açlıktan ölürüm

canım aç ya da tok
akşam ya da gündüz hiç farketmiyor ben aklımın estiği zaman
günde en az 1 en fazla 2 bardak içiyordum:16:
sağol farmasi,bende sabah akşam birer bardak içeyim o zaman
verdim canım sende vereceksin inşşlah 6,5 kilo oldu snede veirirsin valla ben akşam erken çok yiyemiyom eşim 7gibigeliyo ozmanalrda yiyorum canım zatendahaerken yersem benimkız geç yatıyo açlıktan ölürüm

maşallah cnm maşallah valla süpersin,1,5 ayda mı verdin o kadar kiloyu yoksa,şimdi kaç kilosun sen ,bende bi verebilsem offf,iradem sıfır ya,tüm gün aç durup akşam bişey görünce cup dalıyorum hemen :67: sen sporda yapıyormuşssun en güzel,imkanı yok spor yapmamın,evimi zor topluyorum valla:91:

Kızlarrr merhabaa çok mutluyum çok keyifliyim içim içime sığmıyor :77::16::16: 4 saat alışverişteydim bugün mağazaları talan ettim :60: dene dene onu dene bunu dene :1::1: kendime yeni yeni ciciler aldım:66:
yok böyle bir duygu :16: istediğin bedeni buluyorsun boy aynasında kendine doya doya bakıyorsun iltifatlar alıyorsun daha ne olsun :1: valla daha kilo verince pilatesin faydasını görmeye başlayınca taşşş olucam resmen :60: 38 bedenim şu an.medium giyiyorum.inşallah small da giyeceğim 36 ya düşücem:77: bence mağaza mağaza gezmek vitrinlere bakmak bir motive ediyor insanı :16: gözüm şimdi ne yemekte ne çikolatada ne tatlıda ki regl dönemine girecek olmama rağmen :52: :1:

bugünkü raporu vereyim ;

cuk diye oturduuuu :65::64::66:

ara öğünde sabah kahvaltıda yumurta yedim ama omlet yemiştim tok tutmadı nedense bir buçuk çubuk kepekli mavi yeşil yedim.

öğlen ise iki ruşeymli ekmek arasına bir küçük domates,salatalık,bir tane marul,yarım lıght üçgen peynir sürdüm.bunu yedim yanında da 300 ml ayran içtim.

ara öğünde yine 2 tane kepekli çubuk kraker yedim.

az önce yeşil çayımı içtim.

akşama ise bir kepçe mercimek çorbası,1 küçük tabak karnabahar yemeği , salata,değişik bir şey düşünücen daha ,1 dilimde çavdarlı ekmek.

2 porsiyon meyvem var gece.

(bi not ekliyim,toplamda 5 dilim ekmek yapıyor bugün.ama normal öğlen menümde 1 kepçe çorba ve 1 dilim ekmek vardı.bugün zaten 5 dilim ekmek yiyecekmişim zaten.)

hareket olarak ise evden yürüyerek gittim çok yürüdüm dışarda akşamdan sonra egzersiz yapabilirim.

:nazar::nazar::nazar::46::13::10::8::16::16:canımm çokk tebrik ederim inşallah hep böyle devam eder ve hedefine ulaşırsın:16: ilginç bi şekilde ben de şuan 67 kg ama 1.60 olmama rağmen 38 beden ve mıdıum giyiyorum yani sanırım kemiklerim ince ve sporla sıkılaşıyorum onun etkisi yoksa genelde bu ölçülerdeolanlar 40-42 giyiyor kotlarım da 29 beden ama tabii 36 bedeni rahatça giymek kotta da 27beden giyebilmekistiyorum bende ve var evde bunlar inşallah tekrar giymek nasip sağlıkla en kısa zamanda:16::16:

Menü de güzel afiyet olsun ama nasıl olsa 5 dilim hakkım var diye kullanmak zorunda değilsin bugün öyle olmuş ama sen biraz karbonhidrat tüketmeye meyillisin gördüğümkadarıyla yani ara öğünlerde kuru meyve taze meyve 2yk yoğurt tüketmeye çalışsan daha iyi olur tatlım için kuruycak böyle:1:

sağol cnm,bir de çorbalarıda sayılı yemek kaşığı olarak mı yiyiyoruz yoksa istediğin kadar mı? birde sirkeli su falan içen var mı acep işe yarar mı? fena taktım bu ara kilo vermem lazım,kendimi çok kötü hissediyorum böyle,hiç bir kıyafetim olmuyor:5:

Canım sen benim başladığım zamanki gibisin ben 72.3 le başladım şuan 67 kg yim1 kepçe içiyorum çorba içince, elma sirekli suyu da her akşam yatmadan önce 1yk sirek koyup bir bardak ılık suya içiyorum ve faydasını görüyoru etkili bence inşallah kararlı azimli sabırlıbir şekilde ulaşırsın hedefine olmayacak bişey değil ne kilolar veriliyor sen de verirsin yeter ki sabırlı azimliol menülerimizi yazıyoruz hergün sen de takip et ve uygulamaya çalış olmayacak bir şey değil inan:16::16::13::nazar:

sende hşgeldin cnm,bende bikaç saat önce katıldım :)bu karışımı merak ettim doğrusu,birde emziren annelerde içebilir mi? yeşil çayı içebilirsin dedi dr. fakat 5 i biyerdeler varya onları önermedi,sütü kesebilirmiş

sağol farmasi,bende sabah akşam birer bardak içeyim o zaman

maşallah cnm maşallah valla süpersin,1,5 ayda mı verdin o kadar kiloyu yoksa,şimdi kaç kilosun sen ,bende bi verebilsem offf,iradem sıfır ya,tüm gün aç durup akşam bişey görünce cup dalıyorum hemen :67: sen sporda yapıyormuşssun en güzel,imkanı yok spor yapmamın,evimi zor topluyorum valla:91:

ya ne içiyosunuz anlamadım kızlar banada söyleyin

neruda .!.:
Canım sen benim başladığım zamanki gibisin ben 72.3 le başladım şuan 67 kg yim1 kepçe içiyorum çorba içince, elma sirekli suyu da her akşam yatmadan önce 1yk sirek koyup bir bardak ılık suya içiyorum ve faydasını görüyoru etkili bence inşallah kararlı azimli sabırlıbir şekilde ulaşırsın hedefine olmayacak bişey değil ne kilolar veriliyor sen de verirsin yeter ki sabırlı azimliol menülerimizi yazıyoruz hergün sen de takip et ve uygulamaya çalış olmayacak bir şey değil inan:16::16::13::nazar:

sen ne kadra zamanda verdin neruda 5 kiloyu,birde spor yapıyorsun aokuduğum kadarıyla,benim işim biraz daha zor,ama hep buraya girersem belki gaza gelirim diyorum,inşş inşşş,kendimi bildim bileli çok zayıf olmadım zaten 57 kilo falandım,düğün üzeri 54 e düştüm ama geri aldım sonra,işi bırakınca bier 5 kilo daha,62 oldum,üzerine hamile kaldım,78le bitti,65e düştüm,kızım 6 aylıkken tekrar hamile kaldım,78 le bitti yine,şimdide 70 kiloyum ,şöyle 55-57 olsam razıyım ,daha ne istiyim :(

Bu sefer gerçekten koydum kafama şu an 60 kiloyum ve 52 olacağım,yememde sadece abur cuburu kısıp bol bol içeceğe ağırlık vereceğim hadi bakalım :8:
Bu arada spor yapmayı da hiç sevmem ama yapmaya çalışacağım bakalım :/

saol farmasi inş hoşbulurum bu topikten mutlu mesut ayrılırım:32:
ben bu çayı bimden alıyorum sallama şeklinde ilk iki gün faydası yok gibi görünsede 3.günün sabahı başlıyor bağırsaklar çalışmaya zaten wc ye çıkacağınızı anlıyorsunuz karnınızda bi gürültü başlıyor sıkıştırıyor falan koşarak wc ye vardırıyor ev hanımları için rahat çalışanlar için zor olabilir.

3 yk barbunya yemeği ( kuzu kuşbaşı etli havuçlu üzerine de maydanoz doğradım )
2 yk bezelyeli pirinç pilavı
4-5 yk brokoli salatası ( zeytin yağlı limonlu )
250 ml ayran

Son düzenleme:
saol farmasi inş hoşbulurum bu topikten mutlu mesut ayrılırım:32:
ben bu çayı bimden alıyorum sallama şeklinde ilk iki gün faydası yok gibi görünsede 3.günün sabahı başlıyor bağırsaklar çalışmaya zaten wc ye çıkacağınızı anlıyorsunuz karnınızda bi gürültü başlıyor sıkıştırıyor falan koşarak wc ye vardırıyor ev hanımları için rahat çalışanlar için zor olabilir.

tatlım adı nedir bu çayın tam olarak ?

Back
X