Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınn
kalkalı baya oldu kuzularla,anca işte biraz geçmişi okudum geldim,evi toplıycam şimdi,ama önce sirkeli suyumu içeyim,ya biri sormuş emziren anneler sirkeli su içebilir mi diye,bende emziriyorum içsem bişey olur mu ki y,salataya falan konuluyor bi zararı olmaz demi?
sabah kalkınca 2 bardak su içtim,dünde yeşil çay içmiştim ilk kez,ne mucize bişeymiş,kabızlığı olan ben,dün çok rahattım valla ya,onlarda şiş tutuyormuş beni bugün tartıya bir çıktım 69 kiloyum:) dün 70 tim,ama dün tuvaletten çıkmadım desem yeridir valla:)
sütlü nescafede tok mu tutuyor,akşamları bir bardak da ondan içelim bari:)
neyse ben kaçar,sonra uğrarım yine
iyi diyetler herkese,kiloları kolayca ve en kısa sürede atmak dileğiyle:13:
amanın hayelcim gelmiş benim nasılsın bitanem özledim![]()
bu da guzelmıs esw bende kosu bandı var ben onunla ıdare edıyım
![]()
ohhh gece sporcusu maşallahben de bugün 45dk gittim ama öncesinde dışarıda da 1 st kadar dolandım yürüdüm
![]()
bende yaptım 45dakka canım işine yaradıgsam ne mutlu gelleim böyle gaza demi sende sagol canım
sanada maşşlah neruda cım
benim adım hülya zor geliyosa hülya diyin arkadaşlar
ben de tam sızı okuyodum memnun oldum hulya, ben de bahar bu arada
verirsin bebişim biz burda kaç kilolar verdik yeterki kopma buranın motivasyonu çok güzel herkes zayıflıyor sende verirsin
iyiyim canım ne olsun işte diyete başlıyayım dedim regl oldum iştahım açık yani şu reglim bitsede bende başlasam bu arada hugocuk kilo verdiğimden beri hemen hemen her ay regl oluyorum normalde ben 2-3 ayada regl olurdum şimdi ise her ay aynı gün olmasada oluyorum bubeni çok mutlu etti artık bende normalim
sen ne yaptın konturolün vardı sanırım :44:
geçmiş olsun canım neyseki düzelmiş. ay kıyamam ben nasıl ağlamıştır insanın yavrusuna bişey olunca herşeyi unutuyor ben anne değilim henüz ama mubişlerim az durdun olsa içim içimi yer acaba hastamı ne olacak diye. anne olmak kimbilir nasıldırinş cnm inş,aboneliklerime ekledim hemen zaten:)ayrılmam sizden daha:)
bu arada benim adım özlem,dün söylemeyi unutmuşum
şimdi 2 tane kayısı yedim ,normalde hiç sevmem kendisini,dün çok bişey yemedim,ilk günün aziziliği sanırım bir de kızım düştü kafası şişti falan çok üzüldüm,bu sabah yiyince çok hoşuma gitti,cnm tatlı istediğinde yesesm kser beni valla![]()
ben bugünde pilates yapacağım kızlar. yarında öyle. artık pazartesiden itibaren başlarım koşu bandına. acele etmiyorum acele etsemde vermeyince verilmiyor zatenne yapsan. bu ay veririm ama bikerem listeme tam uyacağım kaçamaksız sporda öyle asla abartmayacağım tekrardan kilo vermeye başlarım allahın izniyle. zaten bi 5 kilo kaldı o da belli olmuyor kocişin çeneside sustu acele etcek panik yapcak bişey yok rahatım bu ay yani kafam rahat artık takmıyorum takacak pek bişey kalmadı pilateslede azcıkta olsa inceldim 3 haftada kiloda verirsem bu ay önümüzdeki ay daha iyi olur. kilolar azaldıkça vermekte güç oluyor heleki yağ miktarı azsa daha yavaş gidiyor kilolar ilk aylar ne güzel hızlı verdim şimdi yavaşladı
geçmiş olsun canım neyseki düzelmiş. ay kıyamam ben nasıl ağlamıştır insanın yavrusuna bişey olunca herşeyi unutuyor ben anne değilim henüz ama mubişlerim az durdun olsa içim içimi yer acaba hastamı ne olacak diye. anne olmak kimbilir nasıldır![]()
iyiyim canım ne olsun işte diyete başlıyayım dedim regl oldum iştahım açık yani şu reglim bitsede bende başlasam bu arada hugocuk kilo verdiğimden beri hemen hemen her ay regl oluyorum normalde ben 2-3 ayada regl olurdum şimdi ise her ay aynı gün olmasada oluyorum bubeni çok mutlu etti artık bende normalim
sen ne yaptın konturolün vardı sanırım :44:
inş cnm inş,aboneliklerime ekledim hemen zaten:)ayrılmam sizden daha:)
bu arada benim adım özlem,dün söylemeyi unutmuşum
şimdi 2 tane kayısı yedim ,normalde hiç sevmem kendisini,dün çok bişey yemedim,ilk günün aziziliği sanırım bir de kızım düştü kafası şişti falan çok üzüldüm,bu sabah yiyince çok hoşuma gitti,cnm tatlı istediğinde yesesm kser beni valla![]()
ben bugünde pilates yapacağım kızlar. yarında öyle. artık pazartesiden itibaren başlarım koşu bandına. acele etmiyorum acele etsemde vermeyince verilmiyor zatenne yapsan. bu ay veririm ama bikerem listeme tam uyacağım kaçamaksız sporda öyle asla abartmayacağım tekrardan kilo vermeye başlarım allahın izniyle. zaten bi 5 kilo kaldı o da belli olmuyor kocişin çeneside sustu acele etcek panik yapcak bişey yok rahatım bu ay yani kafam rahat artık takmıyorum takacak pek bişey kalmadı pilateslede azcıkta olsa inceldim 3 haftada kiloda verirsem bu ay önümüzdeki ay daha iyi olur. kilolar azaldıkça vermekte güç oluyor heleki yağ miktarı azsa daha yavaş gidiyor kilolar ilk aylar ne güzel hızlı verdim şimdi yavaşladı
sağol cnm,daha iyi bugün kızım,şişi biraz indi,anne olmak bambaşka cnm valla,bende hep duygusaldım anlardım güya herkesin halinden ama anne olunca anladım tarif edilemeyecek bişeymiş,annemin kıymetini anladım bir kez daha,rabbim tüm isteyenlere tadtırsın bu duyguyu inş.
teşkkürler canım ben bu kiloları vereli 7 ay oldu şuan 3.5 kilosunu gereri aldımkilo çizelgene baktımda maşallah çok iyi vermişssin hayel tebrik ederim,inş ebnde senin gibi verebilirim,70 kiloyum 55 olmak istiyorum en azından,spor falan da yapıyormusun yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettin cnm
kızlar benide aranıza alın ya 69 kiloyum 10 kilo fazlam var 2 3 ayda bu kilodan kurtulmak istiyorum aşırı şişman durmuyorum bacaklarım çok kalın bunun için hem sağlıklı beslenip hemde yürüyüş ve egzersiz yapmayı düşünüyorum yarın diyete başlıyorum inş benim için hayırlı olur önerebileceğiniz bitki kür falan varmı sirke gerçekten işe yarıyormu?
benim karışık bi bitki çayım var inanılmaz wc ye çıkartıyor ne yerseniz dışkı yoluyla gidiyor günde 2 fincen ondanda içerim inş vücudumdaki ağırlıktan kurtulurum.[/QUO
canım hoşgeldin
sende hoşgeldin canımBu sefer gerçekten koydum kafama şu an 60 kiloyum ve 52 olacağım,yememde sadece abur cuburu kısıp bol bol içeceğe ağırlık vereceğim hadi bakalım
Bu arada spor yapmayı da hiç sevmem ama yapmaya çalışacağım bakalım :/
sirkeli suyu sormuştum da ben,işe yarıyor mu diye,içen arkadaşlar varmış cevap veriler sağolsunlar
neruda menü güzel canım afiyet olsunKızlar selammmm canlarımm
akşam yemeğim
benim yemekler ye ye bitmiyo
3yk bezelye yemeği
2yk karnıbahar yemeği
kocaman bir tabak salata
1 kase yoğurt
birazdan 1 bardak tarçınlı-türkkahveli süt içicem inaşllah sizlerin de menüleri çok güzel afiyet olsun aralar falan da yeniyo ohhh afiyet olsun herkese![]()
amin canım allah senin ve prienenin bebişlerini sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin. tüm arkadaşların çocuklarına sağlık versin rabbim![]()
gel canım hoşgeldinxxh.ydxx bak doğru hatırlamışım canım, bende bi ara hazirana takıldım ama ordakilerde kaynaşmış sonra mayısa takıldım işte kızın nasıl?
Ya kızlar bende bu gruba dahil olsam kontrejanınız var mı? bide 69 dan fazlayım ama söz en kısa zamanda 69 olcam :))
canım hoşgeldin listen çok zayıf ve sağlıksız özellikle sabah kahvaltın ve öğlende yemediğin günler olmuşbende geliyimmi nolurrr10 kilo vemek istiyorum pazartesi kendimde bir diyete başladım :) askerim gelcek 41 gün sonra o zamana kadar 10 kilo vermem lazım bu şekilde devammı edeyim yoksa çıkartmam gereken şeyler var mı sizce kızlar ? bide içimde gem vuramadığım bir tatlı ihtiyacı var sinirleniyorum durduk yere bunun için önerileriniz varmı :26:
ben harfiyen uygulamasamda şyerimde kendimce bişeyler yapıyorum.
pazartesi başladım diyete
pazartesi biraz fazla yedim :)
sabah taze sıkılmış portakal suyu içtim işe giderken
öğlene doğru 11 de bir elma yedim
öğlen arasında bir tabak kendim hazırladığım 2 salata 1 domatesi dilimledim yağsız tuzsuz yedim
ardından bir kase çorba içtim
öğlenden sonra yeşil çay içtim 2 bardak 1er aat aralıklarla
akşamüzeri saat4 de bir elma yedim kabuklu.
akşam nöbet vardı saat 8 gibi şekerim düştü 2 tanecik bisküvi yedim kaçamakla
salı günü:
sabah yine portakal suyumu içtim taze sıkılmış tabiki:)
sabahla öğlen arası yeşil çay içtim
öğlen salatalık domates sadece
akşamüzeri elma yedim
akşam eve gelince her yemekten ikişer /3 er kaşık aldım ve cacık içtim yatmama 1 saat varken meyve yedim
bugün yani çarşmba günü bişey yemedim desem yeri var resmen
sabah portakal suyumu içtim bir su bardağı taze sıkılmış :)
öğlen bir elma yedim
öğlenden sonra 1 domates 1 salatalık
akşam 6 da 1 elma
eve gelince saat 7 gibi taze fasulye toplam 5 kaşıktı :)2 kaşıkta yoğurt yedim
şu an bi değişiklik yok 65 kiloyum 55 olmak istiyorum tavsyelere açığım.
esw canım menünü az buldum benherkese merhabalar
ancak gelebildim
maşallah menüler çok güzel, herkese afiyet olsun :))
ben de akam yemeğimi yazayım
1.5 dolma
yoğurt
brokoli salatası
ekmek yemedim
yarım saat önce de 1 elma yedim
su içmekten yoruldum resmen![]()
hayra yoralım canım rüyaların tersi çıkarmışgünaydın kızlar
dün aşkımın sesini duyamadım bu gün rüyamda gördüm...
başkasıyla evleniyodu...
rüyamdan ağlaya ağlaya uyandım... çok kötüydü... allahım sen koru yarabbim...![]()
canım zaten maibeyaz ecli iki tane çocuğu varGünaydın Hugocuk, günaydın kızlarr..![]()
Rüyaların tersi çıkar derler canım. Demek ki evlenip çok mutlu olucaksınız..![]()
eşide askerde bilmediğin için bilgilendirmek istedim canım seni
canım öğle menülerin az
Evet az çok tutmuşum dün sabah ki söyledirklerimi. Dün..
Sabah: 1 elma ve süt
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: brokoli salatası ve 2 çk kadar lor peyniri
Ara: 1 mandalina, 1 elma
Ara: 1 kuru kayısı
Akşam: 1 kase salata, 7 tane misket köfte, 2 kaşık yoğurt
Ayrıca 3 saate yakın ayakta ütü yaptım. Muhteşem yüzyılı izlerken bi yandan iyi kaptırmışım kendimi..
Bugün için planım nedir.. Tam emin değilim aslında..
Sabah evde 1 yumurta, 3 parça dil peyniri ve 1 büyük salatalık yedim.
Öğlen için yanımda ton balıklı salata ve 1 dlim ekmeğim var. Yine ara için meyvem de mevcut. Akşam içinse kuşbaşı et çıkardım ama ne yapıcam onla onu bilemiyorum. Bakalım bakalım..![]()
canım valla dişçiye 2 kere gittim dolgu yaptırmaya.nasıl oyuyorlar dediğin gibi baş ağrısı yapıyor bende ağrı kesici atıyorum bende. bende akşam uykusuz olduğum için erken yatmıştım içemedim domates suyunugünaydın bitanem. gece domates suyu içtim yattım ondanmıdır nedir bu sabah 2 kere tuvalete çıktım canım dün akşam dişçiye gittim. nugyacım dişlerde zayıflatıyor diyorlar diş yaptırmak diş ağrısı falan. valla dişçide kanal tedavisi yapıyorlar yarım saat duruyorum sanki dişimi değil beynimi oyuyorlar canım. bende şimdi aramı yapıcam 1 çay bardağı sütüm varya onu türk kahvesi olarak pişiricem yanınada bi tane günkurusu kayısım var
eskiden zayıflayınca göbek kaldığından benimki dırdır ederdi canım. şimdi direk göbek eridi o yüzden hiç oralı bile değil ilk zamanlar hep sorardı kontrol ne zaman ne kadar kilo verdin der dururdu. bu ay dedim h,ç kilo verememişim dedim arada duruyormuşş dedim ses etmedi. eskiden onu yeme bunu yeme derdi şimdi hiç önemli değil ne istersem tamam diyor. geçen aya kadar çok kilo verdin ama daha var diyordu geçen aydan beridir hiç demedi. öyle olunca bende rahatladım tabiki dırdırdan kurtuldum. millet kadın dırdırından ben erkek dırdırından çektim ehiehi
kızlar benide aranıza alın ya 69 kiloyum 10 kilo fazlam var 2 3 ayda bu kilodan kurtulmak istiyorum aşırı şişman durmuyorum bacaklarım çok kalın bunun için hem sağlıklı beslenip hemde yürüyüş ve egzersiz yapmayı düşünüyorum yarın diyete başlıyorum inş benim için hayırlı olur önerebileceğiniz bitki kür falan varmı sirke gerçekten işe yarıyormu?
benim karışık bi bitki çayım var inanılmaz wc ye çıkartıyor ne yerseniz dışkı yoluyla gidiyor günde 2 fincen ondanda içerim inş vücudumdaki ağırlıktan kurtulurum.[/QUO
canım hoşgeldin
sende hoşgeldin canım
neruda menü güzel canım afiyet olsun
gel canım hoşgeldin
canım hoşgeldin listen çok zayıf ve sağlıksız özellikle sabah kahvaltın ve öğlende yemediğin günler olmuş
esw canım menünü az buldum ben
hayra yoralım canım rüyaların tersi çıkarmış
canım zaten maibeyaz ecli iki tane çocuğu vareşide askerde bilmediğin için bilgilendirmek istedim canım seni
canım öğle menülerin az
canım valla dişçiye 2 kere gittim dolgu yaptırmaya.nasıl oyuyorlar dediğin gibi baş ağrısı yapıyor bende ağrı kesici atıyorum bende. bende akşam uykusuz olduğum için erken yatmıştım içemedim domates suyunu
canım dolmalar biber dolması ama
bide canım istemedi pek
onları zorla yedim
hatta 2. dolmayı bitiremedim
ama bugün inşallah pilaki, tavuk, pilav salata falan olucak zengin olacak yani menü
bu arada kızlar içinzde güzel pilaki tarifi bilen var mı, meze gibi olandan, ben netten buldum yapıyorum ama daha çok yemek gibi oluyor benimki
bir gram bile verememişim ehiehi. durmuş canım listemi yeniledi canım bu ayda devam diyete spora. az kaldıya inat ediyor mübarek ilk aylar çok iyiydi. yağda az ondanda oluyor birazda. ama yılmak yok aynen devam. canım sen her ay regl olmuyorsaydın acaba hormonel bi rahatsızlıkmı vardı. böyle bişey varsa canım kilo vermende yavaş olur aslında bi kontrolmü yaptırsan gerçi artık oluyormuşsun düzenli ama varsa bi sorun yavaş kilo verdirir. ama şu var sen sadece diyeti bırakıp dikkat etmeyince 3 kilo almışsın bu çok değil aslında yavaş bence. çünkü sporunda yok. demekki çok kilo almıyorsun hızlı. birde canım kilo alınca karnınamı toplandı fazlalık yoksa heryanınamı aldın canım
eskiden zayıflayınca göbek kaldığından benimki dırdır ederdi canım. şimdi direk göbek eridi o yüzden hiç oralı bile değil ilk zamanlar hep sorardı kontrol ne zaman ne kadar kilo verdin der dururdu. bu ay dedim h,ç kilo verememişim dedim arada duruyormuşş dedim ses etmedi. eskiden onu yeme bunu yeme derdi şimdi hiç önemli değil ne istersem tamam diyor. geçen aya kadar çok kilo verdin ama daha var diyordu geçen aydan beridir hiç demedi. öyle olunca bende rahatladım tabiki dırdırdan kurtuldum.ehiehimillet kadın dırdırından ben erkek dırdırından çektim