• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir ayda 6 kilo aldım. Şehir dışına okuyorum, yurtta kalıyorum, e yurtta kalıncada ıvır zıvır çikolata falan gırla gidiyor.
Şimdi 69 kiloyum :/ ve çok mutsuzum!! 4 hafta sonra okul açılacak ve ben 58 kilo olmak istiyorum nolur bana fikir verin :2::2:
İlaç, krem vb bile kullanmayı düşündüm. Ya da bitki çayları.
Bu arada boyum !.73 yaşım 19.

BENCE ABUR CUBURU KESMELİSİN ONCELİKLE

BOL SU

BOL HAREKET EGZERSİZ Öncelikle bunlar tatlım

gail hem yasın 19 çok gençsin çabuk verirsin mutsuz olma ama

hersey beyinde bitiyo tatlım olmuyo deme

ben zayıfım ben zayıflıyorum ben basarıyorum oluyo de hep kendine:nazar:

her sey beyinde bitiyo tatlım olmuyo deme

Peki denicem =))
Ya veriyorum isteyince de çok uğraşmıştım bu kiloları vermek için. 1 yıl önce daha da şişmandım.
Şimdi işte böyle alınca geri çook moralim bozuldu :/:43:

abur cuburu kestim canım, spor salonuna da yazıldım =)):66:

ohh ne gusel işte sabahları ac karnına ılık su gun boyu su meyve salatalık fln

bende uğrasıyorum 73 kiloyum sabahları pilates yapıyorum leslie fln bakalım bende yenı basladım

bakalım hangimiz once kılo vermeye baslıcaz bol sans canım :nazar:

canım ben de ünv de de aldım kilo aynı sebeplerden:(ilaç krem kullanmayı düşündüm ama nişanlımın abisi diyetisyen.arkadasım kullanmak istiyo bahanesiyle sordum:)kesinlikle düşünme dedi...spor salonu işime yaramadı. sporu kesince verdiklerimi geri aldım:(:

http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]

merhaba kızlar

akşam menüm
3 yk pırasa
4 yeşil mercimek yemeği
4-5 yk salata ( turp - havuç)
1 adet kalça tavuğun bagetin üst kısmı
450 ml ayran

hasta ziyaretine gittiğim yerde 300 ml şekersiz çay içtim
3 adet beyaz leblebi yedim o kadar

diğer bütün ikramları kibarca geri çevirdim .:9::9:

şimdi 1 adet antep fıstıklı sarma tatlı yedim :9: bugünün bu haftanın ne derseniz deyin ödülü de bu olsun :52::52::52::52:

bana da yardım et narot..:18:beyinde bitirme işini ben beceremiyorum.kısa süreli diyetler oluyor.o da sonuç vermiyor..napmalıyım

Canımmmmm çokkkk çokk sevindim tebrik ediyorum maşallah sana:nazar::nazar::nazar::65::65::65::66::66::64::64::32::32: darısıbaşımıza inşallah...inşallah ulaşıcaz hedefimize:65::13::10::nazar::nazar:
cok sagol canimmm..az kaldi bi sonraki hedefime..onada sabirla ulasacagim insallah..en son hedefim 55 ama olmasada olur..oda belki sporlan gider kendiliginden bi bakalim..:70:

evet kesinlikle haklısın canım sana katılıyorum aynı senin gibi düşünüyorum ve de bunu yaşam biçimim haline getirdim. ve sonuç ortada sadece 10 . 5 kilo gitti toplamda 6 ay gibi sürede ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti sonraki 2.5 - 3 ayda da 2 kilo daha gitti.
korumaya aldım kendimi ve gene gram gram da olsa gene gitti ve hala gidiyor gideceğine bütün kalbimle ve beynimle inanıyorum :16:

cok sagol canimmm..az kaldi bi sonraki hedefime..onada sabirla ulasacagim insallah..en son hedefim 55 ama olmasada olur..oda belki sporlan gider kendiliginden bi bakalim..:70:

merhaba devrimc66 gider mutlaka ya gidecek ya gidecek bu kilolar Allah'ın izniyle .... heleki kişi kendini kasmayıp stres yapmadı mı çok daha kolay gidiyor bence :16:

kızlar herkeseiyi geceler ben çıkıyorum

devrimcim seni de tebrik ederim canım, eminim ger,isi de gelecektir :)))))))))

iyi akşamlar kızlar
kahvaltımı yazmıştım akşam yemegimi yazıyorum şimdi de

akşam:
1 kase sebze corbası(2 kepçe)
4 kuru biber dolması (küçük oldukları için 4 adet)
2 lokma ekmek
salata
1 büyük br ayran

birazdan yeşil çayımı içicem
hafta sonları sporum oluyordu fakat sınavlardan dolayı bugün ve yarın salon kapalı spor yapamıyorum bu gün 1,5 saat bir yürüdük eşimle yarında cıkmayı düşünüyorum hareketsiz kalmam inş.
farmasizim sen nasılsın :87:
afiyet olsun herşey çok güzel senin gibi spor yapan biri için harikasın canım

ben çok şükür o kadar çok iyiyim ki canım bütün işler bu hafta müthiş yolunda gitti hamdolsun Rabbim'e en kötü günlerim bu günler gibi olsun inşallah ...:16:

Merhabalarr ben geldim :16: bugünde tam liste yazıcam.

sabah kalkınca bir bardak lık su
1 tk kaşığı üzüm pekmezi
bir kk az yağlı peynir , yarım kk dan biraz fazla kaşar peyniri , bir havuç , bir biber , bir yeşil iki siyah zeytin,iki ince dilim kızarmış kepek ekmeği yanında ayvalı ıhlamur içtim.

ara öğünde bir fuji elma yedim bir şişe suyu bitirdim.

bir buçuğa gelmeden bir iki tane kepekli çubu kraker yedim açlığımı bastırsın diye
iki iki buçuk arası ise öğlen yemeğimi yedim 1 küçük kase toyga çorbası 2 kepçeden fazladır:,mantar sote , akdeniz salatası , 1 dilim kepek ekmeği. ( ekmeği yemeseydim keşke :77:)
dışarda yedim öğlen yemeğimi çok dalgındım çorba ve ekmek bir arada bunu nasıl atladıysam :44:

dört buçuğa gelmeden ise ara öğünde iki açık şekersiz ve limonlu siyah çay yanında 4 tane kepekli çubuk kraker
akşam ise göz kararı koydum az koydum tabi ciğer domates biber vardı içinde onu yedim.yanında bir kepekli ekmek , iki domates birazda maydonoz yedim yanında ayran içtim
şimdi yeşil çayımı içiyorum
gece araöğünde ise bir portakal bir çay bardağı süt bir bardak fazla mı gelir bir bardak içsem ? :)

kazandibi yapmış annem canım çekti ama tam koyuyordum tabağa spatula ile vazgeçtim yemekten :34: sizler 2 tk kaşığı falan yiyorsunuz bugün düzensiz oldu gibi geldi birde bundan kalori almayayım dedim.:77:

şimdi geçmiş okuyayım :)

afiyet olsun canım:16:
1 elma ve 500 ml suyumu aldım yanıma
bu gün 1 lt su içtim bunuda içersem 1,5 lt olacak 2 ye tamamlıycam yatana kadar
afiyet olsun bitanem:16:
Kızlar akşam yemeğim

1,5 kepçe mercimek çorbası

bir pasta tabağı dolusu haşlanmış limonlu brokoli

Yağsız dana etinden yapılmış cevizden biraz daha küçük 4 adet köfte
herşey çok güzel bence :16:
kimse yok ama ben yedikjlerimi yazayım yine

akşam yemeğim

2 yk barbunya pilaki
2 yk kepekli pirinç pilavı
salata
2 köfte
ekmek yok

1 saat önce de çayın yanında 1 fincan leblebi yedim

yarın spor yapıcam artık, yeter walla oturduğum, yeterince ara verdim, bi leslie yapayım da görsün metabolizmam :))))))))

akşam yemeği tam benlikmiş bu listeyi gerçekten çok beğendim :13::16:

1 mandalina yedim ve bugün toplamda 2,5lt su içtim artık yatmadan da elma sirkeli suyumu içeriiiiim tamaaaam:nazar:

bana da yardım et narot..:18:beyinde bitirme işini ben beceremiyorum.kısa süreli diyetler oluyor.o da sonuç vermiyor..napmalıyım

aynaya bak ve ben zayıfım de zayıflıyorum bunu basarıcam hatta basardım de iyiyi cağır olumsuz düşünme off olmuyo deme oluyo deee

bişey yedikten sonra bu bana yaramıycak bana kilo yapmıycak geldiği gibi gidicek de :):)

bak gorurusun işe yarıyor

evet kesinlikle haklısın canım sana katılıyorum aynı senin gibi düşünüyorum ve de bunu yaşam biçimim haline getirdim. Ve sonuç ortada sadece 10 . 5 kilo gitti toplamda 6 ay gibi sürede ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti sonraki 2.5 - 3 ayda da 2 kilo daha gitti.
Korumaya aldım kendimi ve gene gram gram da olsa gene gitti ve hala gidiyor gideceğine bütün kalbimle ve beynimle inanıyorum :16:

işte bu kalbinle ve beynınle inanmak hepsi bu

Tebrikler...
1 kg gitmiş demek, hedefine 2 kilocuk kalmış :46:
59 benim için sihirli kilo, 59 olunca hamile kaldığım kiloya dönmüş olacağım :)

Ben nesfiti sevdim, Herhangi birini al,sevmezsen bir daha diğerini denersin.Ilık sütle seviyorum ben de.
tesekkürler priene..darisi basina..:16:

Back
X