afiyet olsun canım yarasın bıngıl bıngıl yağ olmasın![]()
ay sagol canım ay beni ne güldürdün ne güzel bidilek hepimize inşllah aminnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım yarasın bıngıl bıngıl yağ olmasın![]()
farmisi daha kaç kilo olacan canım
arkadaşlar 68.5 kiloyum benide aranıza alırsanız çok sevinirim
nerudacım bende diyete başladığımdan beri 2. reglimi oldum ama eskiden regl olmadan birkaç gün önce ve olduğum günlerde acayip tatlı isteğim olurdu ancak sizlerle diyete başladıktan sonra regl dönemlerimde hiç tatlı krizi yaşamadımyani bence oda insanın kendisini şartlandırması.
tahin pekmez ve tarçınlı kahveli süt iyi fikir canım teşekkür ederim.peki tarçının bir ölçüsü varmı yoksa sütlü kahvenin üzerine mi(sahlepte olduğu gibi) serpiyorsunuz
öğle menüm
salata
1 kase yoğurtlu,yarmalı çorba
2 çk kadar kıymalı patates yemeği(geçen hafta patates hakkımı fazlasıyla kullanmıştım onedenle pek patates yemek istemedim)
2 dlm kepek ekmeği
havuç dlm baklava vardı ama yemedim,almadım tabağı hatta iş yerinden arkadaş kendi tatlısının üstünden al biraz ben yemicem dedi,bende almayınca tatlı yemeyince kilo vereceğini sanma sakın diyo:84::84:kendileri homidi gırtlak yiyip klo almayanlar takımından oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım![]()
Canım benim ne olduğunu bilip ona göre tedavi olma şansın var ne mutluEvet tabi öteki türlü uğraşıp da veremeseydim iyice çıldırırdım herhalde..
Kendi kendine gitmez bu kilolar ama doğru rejim ve biraz da hareketle sonuca ulaşabilirm diye düşünüyorum..
Tabi tiroid sorunundan kurtulduktan sonra...
Hamilelikten kalan fazlalıklar bendeki bu arada..
hatta hala hamile gibiyim desem yeridir..
kahvaltıdan sonra arada 2 mandalina yemiştim.
öğle yemeğim
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1domates 1 yeşil biber 1 yumurta 1 soğan az yağla yapılmış menemen(4-5 yemek kaşığı kadar)
cnm bişi istemedi evde de yemek yoktu böle yapayım dedim
afiyet olsun canım çok güzel ve hafif olmuşkahvaltıdan sonra arada 2 mandalina yemiştim.
öğle yemeğim
2 kaşık yoğurt
1domates 1 yeşil biber 1 yumurta 1 soğan az yağla yapılmış menemen(4-5 yemek kaşığı kadar)
cnm bişi istemedi evde de yemek yoktu böle yapayım dedim
afiyet olsun canım horozun çok olduğu yerde sabah tez olurmuş boşver sen kendine bir program çizdin ya canım önemli olan senin için ona uymak olmalı böyle zamanlarda her kafadan bir ses çıkar seni yolundan alıkoymaya çalışırlar takma gül ve geç bunlara sonra da incecik geç karşılarına neticeye bakınöğle menüm
salata
1 kase yoğurtlu,yarmalı çorba
2 çk kadar kıymalı patates yemeği(geçen hafta patates hakkımı fazlasıyla kullanmıştım onedenle pek patates yemek istemedim)
2 dlm kepek ekmeği
havuç dlm baklava vardı ama yemedim,almadım tabağı hatta iş yerinden arkadaş kendi tatlısının üstünden al biraz ben yemicem dedi,bende almayınca tatlı yemeyince kilo vereceğini sanma sakın diyo:84::84:kendileri homidi gırtlak yiyip klo almayanlar takımından oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım![]()
afiyet olsun canımmmmmmmmhaftasonunu okudum hasarsız ,güzel atlatmışsın tebrikler.bende hafta sonu 68 çıktımmmmmmmm,regldim ve 2 gündür lavaboya gitmemiştim.1 kilo kadar fazla farkedermi acaba 67 olmuşmuyumdur ki:44::44:
Bence de canım yani evet kan şekeri düşüyo o kesin ama bence bizler de biraz abartıyoduk şimdi mesela ben o dönemdemuz,pekmez,tarçınla gayet güzel idare ediyorum valla
Ttalım valla günde 1tk tarçın almak gerekiyomuş kan şekerini dengelemek için ben hergün okadar almıyor olabilirim ama mesela kahveme 1çk Türk kahvesi, 1çk tarçın koyuyorum, nesfit yiyiosam ona 1tk kouyuyorum meyveye 1çk serpiyorumdur yani böyle
Amaaaan ağzı olan konuşuyo canım benim boşveeeeeeeeerinsanlar bayılır kilo verene yorum yapmaya eleştirmeye boşver sen azimle,inançla,sabırla kurtulacaksın fazlalıklardan
ki bence 67 olmuşsun regle,wc ye rağmen 68se 67 olmuşsundur bence
Canım benim ne olduğunu bilip ona göre tedavi olma şansın var ne mutluinşallah kurutulursun hastalıktan ve güzeeelce veririn kiloları hem 63-64 nedir ki ben bi 63-64 olsam
inşallah az kaldı olucam sen de verirsin hepsini sağlık olduktan sonra
Afiyet olsun canımın içi valla bende de durum aynıydı temzilik flan derken canım da bi şey istemiyodu yemek de yoktu ne bulduysam uydurdum tavuk falan kavurdum biraz halettim şimdi temizliğe devam edicem inşallah sonra çıkıcam kargo işlerim falan var gelicem yemek yapıcam oyy bugün epey yoruldum ama spor oldu iyi oldu![]()
afiyet olsun cnm ve de kolay gelsn sana bende bi çamaşır koydum ötekileri katıycamKızlaaaaaaaaar napıyosunuz ben yoruldum valla sabahtan beri bi iş bi forumçamaşırlar bitti,bulaşıklar bitti,yerleri süpürdüm yemek yedim şimdi yerleri silicem toz alıcam sonra dışarı çıkıcam kargo,alışveriş falan epey hareketli bir gün oluyo bugün
Öğle yemeğim
1 kase yoğurt
3-4 dal haşlanmış brokoli
3 köfte kadar yağsız ızgara tavuk göğsü
1 kk pancar turşusu
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum biraz buraya göz atayım, yeşil çayım bitsin işler beni bekler![]()
afiyet olsun cnmşu an da
2 elma
3 badem
5 fındık
15 antep fıstığı
1/2 kahve fincanı beyaz leblebi
500 ml su
1 saat içerisinde yavaş yavaş bitmeyi bekliyorlar yanımda![]()
hoşgeldn cnm.boyun yaşın hedef kilon nedir?arkadaşlar 68.5 kiloyum benide aranıza alırsanız çok sevinirim
arkadaşlar 68.5 kiloyum benide aranıza alırsanız çok sevinirim
merhaba arkadaslar,
Öncelikle kilo veren tüm arkadaslari gönülden tebrik ediyorum ve darisi basima diyorum.Bir haftayi tartinin üstüne cikmadan nasil gecirecegim bakalim...
Ise gitmeden sabah 7.30 da
1 dilim kepekli tost ekmegi ve 1 yk. yagsiz lor peyniri
saat 10 gibi 1 elma,1-2 dilim portakal ve calistigim sürece 2 fincan filtre kahve ictim(sütlü-sekersiz)
Kahveyi cok mu iciyorum bilmiyorum ama ben hergün 1 fincan mutlaka tüketiyorum.Hafta ici is yerinde bu mutlaka 2'ye cikiyor ama eve gelince icmiyorum baska.Önerilerinizi veya elestrilerinizi bekliyorum arkadaslar.
Saat 12 de eve geldim 1 saat lesli 5 mil'i ilk defa yaptim ve cok ama cok yordu ve terletti beni,süperdi :))
13.30 ögle yemegi
tarhana corbasi 2 kepce
6 yk.tavuk gögüslü mantar sote(dünden kalmisti)
4-5 yk.light yogurt
su ana kadar 2lt suyumu ictim,is yerinde 1 koca kupa yesil cayimida icmistim,unutmadan yazayim.
Simdi ara ögün olarak 3 parca kabak tatlisi yiyorum.Dün kendim sekersiz pisirdim,altini kapattiktan sonra üzerine sivi tatlandirici gezdirdim.
Aksama kiymali,bulgurlu ispanak yemegi yaptim(ekstra yag koymadim) 6-7 yk ondan yerim ve yaninda olmazsa olmaz yogurt,yine light ve 4 yk kadar.
Cok mu uzun oldu bilmiyorum ama...düsünceleriniz benim icin cok önemli,bekliyorum arkadaslar
öğle yemeğinden sonra
1 mandalina
1 küçük elma
çeyrekten az fazla simit yedim(sabahkinden kalmıştı)
bugün kahvaltımı gökkuşağı gibi yapmadığım için hatta kardanadam gibi bile yapmadığım için sanırm bir açlıktır gidiyor![]()
merhaba arkadaslar,
Öncelikle kilo veren tüm arkadaslari gönülden tebrik ediyorum ve darisi basima diyorum.Bir haftayi tartinin üstüne cikmadan nasil gecirecegim bakalim...
saat 10 gibi 1 elma,1-2 dilim portakal ve calistigim sürece 2 fincan filtre kahve ictim(sütlü-sekersiz)
Kahveyi cok mu iciyorum bilmiyorum ama ben hergün 1 fincan mutlaka tüketiyorum.Hafta ici is yerinde bu mutlaka 2'ye cikiyor ama eve gelince icmiyorum baska.Önerilerinizi veya elestrilerinizi bekliyorum arkadaslar.
Saat 12 de eve geldim 1 saat lesli 5 mil'i ilk defa yaptim ve cok ama cok yordu ve terletti beni,süperdi :))
13.30 ögle yemegi
tarhana corbasi 2 kepce
4-5 yk.light yogurt
su ana kadar 2lt suyumu ictim,is yerinde 1 koca kupa yesil cayimida icmistim,unutmadan yazayim.
Simdi ara ögün olarak 3 parca kabak tatlisi yiyorum.Dün kendim sekersiz pisirdim,altini kapattiktan sonra üzerine sivi tatlandirici gezdirdim.
Aksama kiymali,bulgurlu ispanak yemegi yaptim(ekstra yag koymadim) 6-7 yk ondan yerim ve yaninda olmazsa olmaz yogurt,yine light ve 4 yk kadar.
Cok mu uzun oldu bilmiyorum ama...düsünceleriniz benim icin cok önemli,bekliyorum arkadaslar
afiyet olsun cnm ve de kolay gelsn sana bende bi çamaşır koydum ötekileri katıycam
yemek yaptım bulaşık yıkadım biraz sağı solu topladım bugünlk okadar valla hiç yapasım yok temzlik yarına kaldı.lesie ciğimle de bulaşalım bugn inş.bi haftadır yapmadım hiç.
afiyet olsun cnm
hoşgeldn cnm.boyun yaşın hedef kilon nedir?
afiyet olsun cnm ve de kolay gelsn sana bende bi çamaşır koydum ötekileri katıycam
yemek yaptım bulaşık yıkadım biraz sağı solu topladım bugünlk okadar valla hiç yapasım yok temzlik yarına kaldı.lesie ciğimle de bulaşalım bugn inş.bi haftadır yapmadım hiç.
afiyet olsun cnm
hoşgeldn cnm.boyun yaşın hedef kilon nedir?
merhaba arkadaslar,
13.30 ögle yemegi
tarhana corbasi 2 kepce
4-5 yk.light yogurt
Ttalım valla günde 1tk tarçın almak gerekiyomuş kan şekerini dengelemek için ben hergün okadar almıyor olabilirim ama mesela kahveme 1çk Türk kahvesi, 1çk tarçın koyuyorum, nesfit yiyiosam ona 1tk kouyuyorum meyveye 1çk serpiyorumdur yani böyle
tamam şekerim anladım. bundan sonra tarçına devam ,çukulataya yenilmek yokbu arada bugün tatlı yerine tarçınlı muz denedim.güzelmiş
![]()
merhaba arkadaslar,
13.30 ögle yemegi
tarhana corbasi 2 kepce
4-5 yk.light yogurt