• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaaar öğlen yemeğimi yemiştim de ancak yazam fırsatım oldu

6yk kabak yemeği

1 kase yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği

1 yeşil biber,yarım taze kırmızı biber,2 taze soğan

yemekten önce 3 mil leslie+15dk koşu bandı toplam 1st sporumu yaptım duşumu aldım:8::nazar:

farmasicicğim vallahi ödülü hakediyorsun ancak yani bukadar çok kaçamak bu kadar çok ödüle senin vücut zayıflıyorda zayıflıyor,ne yapmayaı düşünüyorsun daha zayıflayacakmısın,sporla biraz vücudunu şekillendirme çalışmaları yap yeter artık bence
canım haklısın ama spor için bulduğum vakti değerlendirmeye çalışıyorum zaten hep dediğim gibi çok hareketliyim öyle olmasa zor veririm bu kadar yemeye kaçamağa. mesela dün plates yaptım ben evde olan olmasa bile vakti olanlara tavsiye ediyorum ben bir şeye pek niyetlenmeyeyim canım oluruna bırakıyorum nasıl denk gelirse öyle yapacağım spor işini mesela bugün de yürüyüş için fırsat doğdu yürüdüm geldim.:1::1: öyle yani artık hedef 49 dermişim :52::52::52:yok ya şaka bir yana bu kiloyu sevdim ben düşersem 52 olur ondan geriye de düşmek istemem.sağlık için yani:34::16:
3 tane sunta bisküvi yedim bide

midem çöp öğütücü gibi, sürekli acıkıyo

regl olcam sanırım ondan

neyse kızlar, ben kaçar, hepiciğinizi öpüyorum, iyi akşamlar

afiyet olsun bitanem varsa muz ve üzerine 1 çay kaşığı bal 2 ceviz tamamdır bence iyi akşamlar canım:16:

Son düzenleme:

6yk kabak yemeği

1 kase yoğurt

yemekten önce 3 mil leslie+15dk koşu bandı toplam 1st sporumu yaptım duşumu aldım:8::nazar:

aferim tatlıma sporunuda yapmış maşşlah :65:afiyet olsun çok güzel bi menü:56:

Canım ben akıllı akıllı söz dinledim ve kabak yemeğimi yedim sıcak sıcak aferin di mi bana:16: şimdi yazıcam tam olarak menümü:16::nazar:

6yk kabak yemeği

1 kase yoğurt

kocaman afferrrin sana nerudacığım.:65:afiyetler olsun.sporunuda yapmışsın ne güzel oohh..:nazar::10:ben daha yapmadım .ancak yemklerle bulaşıklar la boğuştum mutfakta bide evi süprdüm.braz dinleneyim tarçınlı sütüümü içeyim leslie ciğimle buluşcam inş....:86:

6yk kabak yemeği

1 kase yoğurt

çok güzel canım daha nasıl olsun ancak bu kadar güzel ve dengeli olur :16:

6yk kabak yemeği

1 kase yoğurt

canım afiyet olsunnnnnn:16:

2 küçük zeytin büyüklüğünde keçi peyniri yedim

aferim tatlıma sporunuda yapmış maşşlah :65:afiyet olsun çok güzel bi menü:56:

Teşekkür ederim balım:16: aferin dimii HEPİCİĞİMİZE AFERİİİN VEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::16::16:

kocaman afferrrin sana nerudacığım.:65:afiyetler olsun.sporunuda yapmışsın ne güzel oohh..:nazar::10:ben daha yapmadım .ancak yemklerle bulaşıklar la boğuştum mutfakta bide evi süprdüm.braz dinleneyim tarçınlı sütüümü içeyim leslie ciğimle buluşcam inş....:86:

Teşekkür ederim çiçeeeem:16: sana da o zaman komacaan aferin hem ev işleri hem spormaşallah sana canım ben de çıkıcam kargoişlerim var balık alıcam akşama fırında balık yapıcambol salatayla inşallah:56::nazar:

çok güzel canım daha nasıl olsun ancak bu kadar güzel ve dengeli olur :16:

Atomkarınca farmasim teşekkr ederim:16::nazar:

canım afiyet olsunnnnnn:16:

Teşekkür ederim canımın içi:16: sen de sporcular kervanına aktıldın demek maşallah sana bak daha sıkı olucaksın daha hızlı gidecek artık kilolar:16::nazar::13::10:

Teşekkür ederim canımın içi:16: sen de sporcular kervanına aktıldın demek maşallah sana bak daha sıkı olucaksın daha hızlı gidecek artık kilolar:16::nazar::13::10:

evet nerudacım,inşallah kayınvalidemler gitti akşam derslerim de yoyaklaşık olarak 1 ay kadar rahatım inşallah.1 ay içinde alışırsan devam ettiirim .gerçi dönem başlayınca sadece haftasonları vaktim olur ama olsun,spor olmayınca hem sıkılışmak zor oluyo hemde kilo vermek yavaşlıyor.
yalnız nerudacım şu bir ay boyunca birgün koşu bandında yürüyüş diğer gün lesli yapmayı planlıyorum sence nasıl olur çokmu abartmış olrum ki

Teşekkür ederim balım:16: aferin dimii HEPİCİĞİMİZE AFERİİİN VEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::16::16:

Teşekkür ederim çiçeeeem:16: sana da o zaman komacaan aferin hem ev işleri hem spormaşallah sana canım ben de çıkıcam kargoişlerim var balık alıcam akşama fırında balık yapıcambol salatayla inşallah:56::nazar:

Atomkarınca farmasim teşekkr ederim:16::nazar:

:52::52::52::52::52:
atom karınca evet tam bana uydu :34:

famircim kilolarımızı yazdığımız yerin en altında

body mass indeks yazan yere boyumuzu 1 ve de 60 şeklinde yazıyoruz
yalnız english yazan yere tıkla metric / s.ı şekline getir canım o bölümü o kadar

atom karıncam sanırım aynı yerden yapmıyoruz onedenle bende öyle bir kısım yok,yarın sabah bir ara bakalım mı canımcımmmm

mesaim bitmiş bulunuyor,yarın sbah görüşürüz inşallah canlarımmmmmmmmmmmmm,öpüyorum hepiciğinizi:16::16::54::54::54:

atom karıncam sanırım aynı yerden yapmıyoruz onedenle bende öyle bir kısım yok,yarın sabah bir ara bakalım mı canımcımmmm

canım sen boyunu filan ver
kilonu başlangıç ve hedefi bu seferlik yapayım sen yapıştır profiline sonra konuşalım tekrardan canımcım

kilolarını gördüm sadece boyunu yazsan da olur

selam millet kiloma bir baktım bende burdayım sanırım ee ne anlatıyorduk.nasıl zayıflıyoduk demi hemen ben başlayım ozman .abi ben öyle şu rejim bu tarifmiş tanımam işimde olmaz zaten istesemde beceremem.benim yaptığım şu "herşeyden ye ama yaşayacak kadar ye kusacak kadar değil" yani sihirli sözcüğüm doğru miktar vallaha bence en sağlıklısı bu ne hapa inanırım nede diyete ben bu şekilde ortalma hafta 1kg mutlaka veririm bakın hem 20 kg verdim toplamda.haaa birde bua arada tembel değilseniz(ben çok tembelim) spor yapın derim ben bu aralar yapıyorum bu dediğim yeme düzeniyle birde spor yaptımmı hafta 1.5 2 kg arasında veriyorum.

yediklerimden bir örnek vereyim.
beyaz ekmek yemem zaten ekmeği aramam aslında benim baş düşmanım tatlı çikolata dır ah hayatta bunlar olmasa benimde kilo sorunum olmaz zaten .
sabah rutin bir hkahvaltı 1 dl kepek ekmekle sofrada ne varsa yerim bal dahil yanında illaki süt veya portakal+greyfurt suyu( çay sevmem içmem)
ara öğün asla atlamam(elma mandalina portakal badem fıstık kayısı --sayı ile bunlar,birini yerim
öğlen yemeğim mutlaka vardıryağlıda olsa etlide olsa sadede olsa 5-6 kaşık arası yerim bazen ekmek olur bazen olmaz bazen yanında yoğurt olur bazen olmaz üstüne sütlü tatlı bazen yer bazen yemem duruma bakar yani
eve geldimmi araöğün yani 1 br maden suyu içerim seviyorum ne edim:))çok aç olursam atıştırım ama genelde yememye çalışırım akşam yemeğindede ne varsa az ölçüile yerim

***öğle akşam yemeklerinde yemek yoksa ancak ozman hazır gıda tüketirim(cornflex müsli gibi)
*****kahvaltı yapacak zamanım yoksa illaki süt içerim bakkaldan alırım evden yanıma alırım ama içerim.
****light ürün asla kullanmam faydasınada inanmam bana posa yiyormuşum gibi geliyor.hiçbir besin değeri yok.ligh yiyeceğime o üründen azcık yerim
***haftada bir gün misafirliğe gitmişsem pastamı yerim .abi kendime eziyet edemem yada kendi kendimin hırsızı olamam.ama becerebiliyosam pastalrın yarısını yerim.
**elimden su şişem düşmez düşmemeli.
***ve en önemlisi hafata bir günüm bana özeldir hediyemdir.istediğim herşeyi sınırsız yerim.ama ertesi güne toplanmak ve o hafta içinde 1 kg verm,iş olmak şartıyla kendmle anlaşma yaptım ver kiloyu al hediyeyi nasıl ama.
***birde rafine edilmiş ürünler yerine az rafine edilmiş olanlar tercihimdir.

işte böyle arkadaşlar biraz espri dille yazdım umarım bu tarz kimseyi rahatsız etmemiştir.

bayıldım sana valla süpersin:nazar:

famircim boyunu yazar mısın tatlım ben girdim diğer değerlerini boyu da girelim çizelgen hazırdır

Back
X