- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım haklısın ama spor için bulduğum vakti değerlendirmeye çalışıyorum zaten hep dediğim gibi çok hareketliyim öyle olmasa zor veririm bu kadar yemeye kaçamağa. mesela dün plates yaptım ben evde olan olmasa bile vakti olanlara tavsiye ediyorum ben bir şeye pek niyetlenmeyeyim canım oluruna bırakıyorum nasıl denk gelirse öyle yapacağım spor işini mesela bugün de yürüyüş için fırsat doğdu yürüdüm geldim.farmasicicğim vallahi ödülü hakediyorsun ancak yani bukadar çok kaçamak bu kadar çok ödüle senin vücut zayıflıyorda zayıflıyor,ne yapmayaı düşünüyorsun daha zayıflayacakmısın,sporla biraz vücudunu şekillendirme çalışmaları yap yeter artık bence
3 tane sunta bisküvi yedim bide
midem çöp öğütücü gibi, sürekli acıkıyo
regl olcam sanırım ondan
neyse kızlar, ben kaçar, hepiciğinizi öpüyorum, iyi akşamlar
Kızlaaaar öğlen yemeğimi yemiştim de ancak yazam fırsatım oldu
6yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yeşil biber,yarım taze kırmızı biber,2 taze soğan
yemekten önce 3 mil leslie+15dk koşu bandı toplam 1st sporumu yaptım duşumu aldım![]()
Canım ben akıllı akıllı söz dinledim ve kabak yemeğimi yedim sıcak sıcak aferin di mi banaşimdi yazıcam tam olarak menümü
![]()
kocaman afferrrin sana nerudacığım.Kızlaaaar öğlen yemeğimi yemiştim de ancak yazam fırsatım oldu
6yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
yemekten önce 3 mil leslie+15dk koşu bandı toplam 1st sporumu yaptım duşumu aldım![]()
Kızlaaaar öğlen yemeğimi yemiştim de ancak yazam fırsatım oldu
6yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
canım afiyet olsunnnnnnKızlaaaar öğlen yemeğimi yemiştim de ancak yazam fırsatım oldu
6yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
aferim tatlıma sporunuda yapmış maşşlahafiyet olsun çok güzel bi menü
![]()
kocaman afferrrin sana nerudacığım.afiyetler olsun.sporunuda yapmışsın ne güzel oohh..
ben daha yapmadım .ancak yemklerle bulaşıklar la boğuştum mutfakta bide evi süprdüm.braz dinleneyim tarçınlı sütüümü içeyim leslie ciğimle buluşcam inş....:86:
çok güzel canım daha nasıl olsun ancak bu kadar güzel ve dengeli olur![]()
canım afiyet olsunnnnnn![]()
Teşekkür ederim canımın içisen de sporcular kervanına aktıldın demek maşallah sana bak daha sıkı olucaksın daha hızlı gidecek artık kilolar
:13:
![]()
Teşekkür ederim balımaferin dimii HEPİCİĞİMİZE AFERİİİN VEEE
:13::13:
Teşekkür ederim çiçeeeemsana da o zaman komacaan aferin hem ev işleri hem spormaşallah sana canım ben de çıkıcam kargoişlerim var balık alıcam akşama fırında balık yapıcambol salatayla inşallah
Atomkarınca farmasim teşekkr ederim![]()
famircim kilolarımızı yazdığımız yerin en altında
body mass indeks yazan yere boyumuzu 1 ve de 60 şeklinde yazıyoruz
yalnız english yazan yere tıkla metric / s.ı şekline getir canım o bölümü o kadar
atom karıncam sanırım aynı yerden yapmıyoruz onedenle bende öyle bir kısım yok,yarın sabah bir ara bakalım mı canımcımmmm
selam millet kiloma bir baktım bende burdayım sanırım ee ne anlatıyorduk.nasıl zayıflıyoduk demi hemen ben başlayım ozman .abi ben öyle şu rejim bu tarifmiş tanımam işimde olmaz zaten istesemde beceremem.benim yaptığım şu "herşeyden ye ama yaşayacak kadar ye kusacak kadar değil" yani sihirli sözcüğüm doğru miktar vallaha bence en sağlıklısı bu ne hapa inanırım nede diyete ben bu şekilde ortalma hafta 1kg mutlaka veririm bakın hem 20 kg verdim toplamda.haaa birde bua arada tembel değilseniz(ben çok tembelim) spor yapın derim ben bu aralar yapıyorum bu dediğim yeme düzeniyle birde spor yaptımmı hafta 1.5 2 kg arasında veriyorum.
yediklerimden bir örnek vereyim.
beyaz ekmek yemem zaten ekmeği aramam aslında benim baş düşmanım tatlı çikolata dır ah hayatta bunlar olmasa benimde kilo sorunum olmaz zaten .
sabah rutin bir hkahvaltı 1 dl kepek ekmekle sofrada ne varsa yerim bal dahil yanında illaki süt veya portakal+greyfurt suyu( çay sevmem içmem)
ara öğün asla atlamam(elma mandalina portakal badem fıstık kayısı --sayı ile bunlar,birini yerim
öğlen yemeğim mutlaka vardıryağlıda olsa etlide olsa sadede olsa 5-6 kaşık arası yerim bazen ekmek olur bazen olmaz bazen yanında yoğurt olur bazen olmaz üstüne sütlü tatlı bazen yer bazen yemem duruma bakar yani
eve geldimmi araöğün yani 1 br maden suyu içerim seviyorum ne edim:))çok aç olursam atıştırım ama genelde yememye çalışırım akşam yemeğindede ne varsa az ölçüile yerim
***öğle akşam yemeklerinde yemek yoksa ancak ozman hazır gıda tüketirim(cornflex müsli gibi)
*****kahvaltı yapacak zamanım yoksa illaki süt içerim bakkaldan alırım evden yanıma alırım ama içerim.
****light ürün asla kullanmam faydasınada inanmam bana posa yiyormuşum gibi geliyor.hiçbir besin değeri yok.ligh yiyeceğime o üründen azcık yerim
***haftada bir gün misafirliğe gitmişsem pastamı yerim .abi kendime eziyet edemem yada kendi kendimin hırsızı olamam.ama becerebiliyosam pastalrın yarısını yerim.
**elimden su şişem düşmez düşmemeli.
***ve en önemlisi hafata bir günüm bana özeldir hediyemdir.istediğim herşeyi sınırsız yerim.ama ertesi güne toplanmak ve o hafta içinde 1 kg verm,iş olmak şartıyla kendmle anlaşma yaptım ver kiloyu al hediyeyi nasıl ama.
***birde rafine edilmiş ürünler yerine az rafine edilmiş olanlar tercihimdir.
işte böyle arkadaşlar biraz espri dille yazdım umarım bu tarz kimseyi rahatsız etmemiştir.