Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaah şimdi oldu süperrrrneruda avatarım nasıl ama ?![]()
evet nerudacım,inşallah kayınvalidemler gitti akşam derslerim de yoyaklaşık olarak 1 ay kadar rahatım inşallah.1 ay içinde alışırsan devam ettiirim .gerçi dönem başlayınca sadece haftasonları vaktim olur ama olsun,spor olmayınca hem sıkılışmak zor oluyo hemde kilo vermek yavaşlıyor.
yalnız nerudacım şu bir ay boyunca birgün koşu bandında yürüyüş diğer gün lesli yapmayı planlıyorum sence nasıl olur çokmu abartmış olrum ki
kızlar 1 kk büyüklüğünde 2 adet kayınvalidemin getirdiği bulgurlu kuşbaşı etli köftelerden yedim sıcak sıcak
Afiyet olsun atomcuuum(kısaca) famirin mesaisi bitti çıktı sanırırm:26:
kızlarcıııımm leslie ciğimle buluşalım sonra duş sonra kociş gelşir yemek vakti inş.akşm yemeğimi yazayım size
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru biber dolması
2 kaşık z.yağlı barbunya
salata
yemeyi düşünüorum ekmek yemycem dolma da yeternce bulgur ve pirinç var zaten
hepinizi öpüorum yarın görüşmek üzeree:79:
canım benim kendine dikkat et.sen bizim benim ve bu topiktekiler için önemlisin..ilham kaynağımız....
çizelgendeki gibibibebgin olur inşşlah canım çok tatlı bi çizelge olmuş![]()
hayırlısı canım nasip değilmiş
evet karınca güzel oldu değil mi ? ahh ahh galiba küçükken çok izlediğim için atomkarıncağı ona çekmiş bazı huylarım bir orda bir burda![]()
nerudacım ama ben bu ikiliyi de çok seviyorum ordaki jerry ben![]()
kızlarcıııımm leslie ciğimle buluşalım sonra duş sonra kociş gelşir yemek vakti inş.akşm yemeğimi yazayım size
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru biber dolması
2 kaşık z.yağlı barbunya
salata
yemeyi düşünüorum ekmek yemycem dolma da yeternce bulgur ve pirinç var zaten
hepinizi öpüorum yarın görüşmek üzeree:79:
günaydın kızlar gece uyumadım doğru dürüst. porselenler ağrı yaptı ayrıca yediğim bişey dokunmuş midemde hafif bulantı oldu üstüste geldi![]()
bende aksam yemeyinde diyet karniyarik yaptim cok nefisti...normal karniyariktan daha lezzetliydi ve hafifti..tavsiye ederim..
akşam yemeğim
1 top köz patlıcanı ve
1 avuç iiçi büyüklüğündeki tavuk göğsünü karıştırdım sarımsaklı yoğurdun içine kattım bol nane ve kırmızı biberle yedim... ekmek yemedim... inşallah bu da çok olmamıştır...
şimdi ebru şallının plates CD sinden plates yapacağım... aslında Callenetics yapsa o daha etkili ama o zor geliyo şimdi...
merhaba hayırlı akşamlar kızlar
akşam menüm
1 adet kuşbaşı etli bulgurlu köfte
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
1.5 kk büyüklüğünde peynirli pide
2 kornişon
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
aman Allah'ım neruda amcamız da eşimle peynirli pide yaptırıp göndermiş
1 ya da 2 kk kadar da ondan yesem mi acaba ne dersin ?![]()