• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilahii nerudacığımmmm nasıl güldüm nasıl:60::60:nerden aklına geldi kum saati yaa.öldüm valla.ay benmki be acaba.benmde üstüm sanki benm deilmiş gibi göğüsler 90 zaten:nazar:göbek var 3-4 ayva büyüklüğünde:1::1:basenlerde eskiden fenaydı şimdi incelio.bacaklarım normal benm kide şeye benzio sanki hani yasemn yalşın ın bi tiplemesi vardı gülazer:1::1:çiçek fln satardı abe fln die konuşurdu.bende o na benziorum heralde:60::60:

afiyet olsun cnm :nazar:nerudacım güzel hesaplamış akşama ekmek yok heralde dimi cnm.:26:

hoşgeldn cnm tabiki katılablrsn.boyunu kilonu hedef kilonu yaz yedklerini içtklerini yardımcı olalım birbrmze.11 kilo vermişsn ayrcıa tebrkler:65:

canı gönülden tebrk ederim seni cnm:65::65::65::64::64::64::nazar::nazar:bellydi vereceğin zaten çok güzel gidiodun maşallahh.devamı nı daim eylesn Allah.kolay gelsn

evet cnm.ayyy valla uzak olmasaydık keşke gelrdin :26:ne güzel gezerdik.:59:neyse inş onuda yapıcaz haftaya temzlığe başlıycm ben inş.ondan sonra görüşrüz:16:

:60::60::60:Ama kum saati yani:60::60: ilk başta 1 saatlik kum saatiydim:60: şimdi 45dk lık oldum inşallah 60 olunca 30dklık, 55 olunca daaaaaa 15dk lık olucam:60::60::60:

Şimdi üst ince omuzlar falan dar alta doğru genişliyosa o ARMUT tip oluyo

omuzlar geniş göğüsler biraz büyük bel ince basen pop büyükse (yani ben)o KUM SAATİ oluyooo

Üst daha irice alt daha ince ve düzse o benceeee çiçek demeti olsun güzel bişey diyelin:1:

Göğüsler küçük, omuzlr dar ama orta kalınsa göbek varsa bel kalınsa ve al yine inceyse o elma oluyo

Yani benceeeee böyle fena olmadı nedersinz:60::60:

Canım tamam ben de haftaya perşemde 4 günlüğüne antebe gidicem inşallah döünce artık görüşelim sana fıstık da getiririm biraz:34::34:

Annem şimdiden pazarlık yapıyo gelince bi gün ttalı bi gün bişey bigün bişey yeriz dimi diye yandımmm yandımmmm:60::nazar: inşallah az hasarla atlatıp gelicem tatlım neyseki orda da evde koşu bandı var artık yüyürm yedikçe:60:

:60::60::60:canımcığımmm zaten genelde akşamları ekmek yemiyorum ama yinede bir sorayım dedim acaba neyi hesaplamayı unuttum diye:61:evet çorba kremalıydı.birde hafta sonları hariç ekmek sayımı 4e düşürücem nerudacım,seni de okudum sende öyle yapacakmışsın sanırım,çünkü artık fazla geliyor farkındayım yani sabh yarım dlm artmıştı doydum yani ama yinede yedim acıkmayyaım diye.yani 1 dlm eksik ekemk bana yeter diye düşünüyorum ama hafta sonu yapamam,evde olunca kaçamak ihtimalim yükseliyor aç bırakmmam lazım kendimi:61:

:60::60::60::60::60:gülazer mi:60::60::60::60:senin tipin benimkine benziyo demkki,üstü şişman altı zayıf olanlarda abajur tip deniyor,neruda gibi olanlara armut tip yada kum saatti,bizede elma tip deniyo sanırımmmmm,her yerden ölçülü dağılmış ama yinede üst biraz daha şişkince:37:

4,5 de sen ona akşamda yemiyomuşsun zaten,canım ben büyük kaçamaktan sonra 2 haftadır çerezi kestim,ekeği de 1 dilim azalttım akşam zaten ekmek pilav yemiyorum geç yiyiorum diye ve haklarımı sabah-öğlen kullanıyorum sabah 2 öğlen 1 dilim yiyiorum genelde ya da ona denk gelecek şeyler ama dün ve bugün sabah 1 öğlen 1 yedim öyle denk geldi ama acıkmadım da yani gayet iyiym sen de bak bakalım gerek duyuyosan 1 dilim eksilt ama spora başladın bu hafta bi spor yap bakalım bence bu şekilde 1 hafta devam et spora bu ekmekle neoluyo bi bak sonra eksiltecek bişeyler kalsın ideal kiloya yaklaşınca biraz yavaşlıyo ya o zaman eksiltecek bişeyler kalsın spor da var şimdi bence 1 hafta aynen devam et sonuca bi bak derim ben

Kahvaltı;
1 kase tarçınlı aşure ( çok şükür bitti :) )

Pilates sonrası ara;

1 mandalina
1 bardak süt

Öğle;

1 kase şehriye çorbası (az tavuk,brokoli ile)
2 parça bonfile ( büyüklükleri avuç içinden az küçük)
4 yk lahana salatası
1 yk ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği

Ara;
1 kivi
2 kuru kayısı
1/4 tahinli pide

:9:
kahvaltı yine süper farmasicim,benimse eşim beni sinir ederek motive ediyor sağolsun:37:
hiç takma canım sen doğru bildiğin yolda devam et tam yol ileri :9::9::9:
herkese KOCAMAAAAAAAAANNNN bir günaydınnnnnnn:54:
nasılsınız bakalım,ben de fena sayılmam işte,bugun işe gelirken beni en kilolu gösteren kazağımı giydimmmm,kendime kızıp kızıp az yiyeyim diye:47:şaka canımmmm,sabah sabah giyecek bişey bulamadım sanki,giydim çıktım işte:26:
dünkü menümü yazayım hemen

sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
nane

öğle
1 mandalina

öğle
5-6 çk bezelyeli tavuk sote
3 çk bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba

ara
1 portakal
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak barbunya salataı(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tavuk çorba
1 kk kadar tavuk

ara
1 bardak süt
3 badem

akşam yemekten yarım saat saonra 45 dk ,ortalama 5.4 temposunda yürüyüş:66:
afiyet olsun liste harika canım
günaydın kızlar.bebişi geri uyuttum ne yesem diye düşünüyordum sizin yediklerinizden ilham alayım dedim.hani diyet listem falanda yok.eger bir haftada hiç kilo veremzsem tutun atın beni yani..
yok canım o kadar da değil kilo vermeden gitmek yok
hoş ben verdim hala burdayım baksana :52::52::52:
gunaydın arkadaşlar:

dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay

ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina

öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok

ara öğün:
ekinezyalı çay(tadı kötüymüş bi daha içemem heralde)
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı

akşam:
canım çorba içmek istemedi
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata

ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(spor yaptıktan sonra içince çok güzel oluyo)

spor :40 dakıka dışarıda yuruyuş
40 dk nivea body ile dinamık sabahlar cd'nden hareketler

içtiğim su miktarı:2.5 litre

baklava faciasından sonra sanırım ıyı bir menu oldu:21:yalnız çorba yerine yediklerim çok mu oldu?yorumlarınızı bekliyorum
afiyet olsun canım çok şık :16:
Günaydınn Ballarımmm nasılsınız bakiiiim herkes iyidir inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum:16: daha ince, daha hafif veee daha yağsız tabiiiii:nazar::8:

Ben de yediklerimi yazayım

kalkınca 1 tane küçük hurma 1 bardak ılık su

kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği

2kk yağsız beyaz peynir

2 tane kırma yeşil zeytin

domates-salatalaık-yeşil biber

Şimdi de yeşil çay demledim;içine karanfil,çubuk tarçın,top karabiber attım limon sıkıp onu içicem inşallah

ayrıca bugün içtiğim su şimdilik 500ml bugün sporum var uzaya gitmeyi planlıyorum:10::8::1::13:
afiyet olsun canım tam neruda işi olmuş :16:
famır

canım salatayı (yagsız,limonlu,az tuzlu) 1 tabak yıyınce öğle yemegınden pek aç kalkmıyorum.gerçi salatanın etkisi 1-2 saat sonra gidiyo ve acıkmaya başlıyorum ama yınede idare ediyorum.
:59:

akşam yıne tatlı krizine girdm.eve gitmeden markete ugramam gerekiyodu :20:tatlılar,çikolatalar,bisküviler hepsine aklım gitti.ama yemin ederimki bugun buraya yazacagım şeylerde mahçup olmamak için tuttum kendimi:32:hatta akşam eve gittigimdede krizim devam edıyordu evde sarelle vardı.şişeyle baya bi bakıştıktan sonra kendime bi salata hazırlayıp yumuldum :60:iştahımı biraz da olsa kesti.akşam yemegınde çokmu yedim diye vicdan azabı çekmiştim ama sorun yok sanırım
harikasın tebrik ederim güçlü bir irade örneği göstermişsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
herkese hayrlı cumalar
kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği ve az yağlı peynirden yapılmış tost
1 kupa şekersiz çay
1 tutam maydonoz
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
pilatesi beklerken biraz geçmiş okuayayım.bakalım kimler neler yemiş neler içmiş:56::16:
kahvaltını çok beğendim :nazar::nazar:
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.

kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay

500 ml suyumu içtim bu gün 2. 500 ml başladım
kızlar bugün tam 1 ay oldu spora ve rejime başyalayı bu sabah itibariyle 66,300 kiloyum yani 3,700 kilo vermiş durumdayım çok mutluyum inş. bu ayda bu kadar verebilirim :87:

işte bir harika kahvaltı listesi daha
ve de tebrik ederim canım :nazar::nazar::71::71::16::16:

farmasim hogeldin,senin avatarı görünce hügocuk yazıyor sanıyorum,yan profil resmini koy ayol karıştırıyorm valla,bide yazı renginizdeaynıya:44:

kız nasıl karıştırıyon tom ve jerry i hugo ile :52::52::52::52::52::52:

[COLOR="indigo"[B][COLOR="indigo"]evet canım
üstelik öğleyin yediklerimi ve de yemediklerimi gördün mü sen ?:60::60::60:[/COLOR]
[/COLOR][/B]

Gördüm gördümmm sen bu 53ü sevdin ama çok kalmaz vedalaşırsınız çünkü 52yi görürsün sen yakında canımın içi:1:

Kahvaltı;
1 kase tarçınlı aşure ( çok şükür bitti :) )

Pilates sonrası ara;

1 mandalina
1 bardak süt

Öğle;

1 kase şehriye çorbası (az tavuk,brokoli ile)
2 parça bonfile ( büyüklükleri avuç içinden az küçük)
4 yk lahana salatası
1 yk ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği

Ara;
1 kivi
2 kuru kayısı
1/4 tahinli pide

Afiyet olsun prienecim şükür bitmiş evet aşure:1: afiyetler olsun bebişine de sana da sağlık olsun evinize bolluk bereket olsun prıenecim:16:

Gördüm gördümmm sen bu 53ü sevdin ama çok kalmaz vedalaşırsınız çünkü 52yi görürsün sen yakında canımın içi:1:

Afiyet olsun prienecim şükür bitmiş evet aşure:1: afiyetler olsun bebişine de sana da sağlık olsun evinize bolluk bereket olsun prıenecim:16:

ağzına arı balı canım hatta hatay künefesi :52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::65::65::65::66::66::66::82::82::82::62::62::62::62::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yazmamışım nçnç hatırlatmıyosunuz da:60::60::60:

5yk bamya yemeği

1 adet ızgara köfte

1 kase keten tohumlu yoğurt

2 minniş salatalık 2 yeşil biber

canım famirim seni mi kıracam hangisini koyayım en iyisi bal böceğim canım oğuzhanımı koyayım :16:

Teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlar.
Daha çoğu senin olsun.

Bu ara hep abartma modundayım. Sabah yine 61 dim bu yüzden.

5yk bamya yemeği

1 adet ızgara köfte

Afiyet olsun.
Bayılırım ben bamya yemeğine. Eşim sevmez ama kendime yaparım.
Kuru bamya ile mi yaptın, yoksa dondurucunda mı vardı?
Annemi aradım onun dondurucuda varmış,gelirken getiririm dedi :)

5yk bamya yemeği

1 adet ızgara köfte

harikaın nerudacığımmmmm:65:yalnız başına hergün hergün iyi yemek yapıyosun valla,ben olsam hergün çorba salata yer dururum,eşimle kızım olamasa assssssssslaaaaaaaaaa yemek yapmam,sevmiyorum yemek yapmayı,pasta börek yapmayı sverim ama

:62::62::62:
herkese günaydınlaaaarrr

vee hayırlı cumalarrr

sabah kahvaltımı yazayım hemencik

önce aç karna bi bardak elma sirkeli su

sonra 3 yk lor, 2 çeri, 1 yeşil biber, 1 tk z.yağ, çörekotu ve k.biberle hazırladığım salata
1.5 dilim ekmek
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
2 küçük salatalık yedim

şimdi de ara olarak 1 elma yiyicem
kahvaltı süperrrrrrrrrrrrrrrr:16:
bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda

58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani

pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))

bu haber daha bi güzel :nazar::nazar::nazar::52::52::71::71::71::70:

canım bak benn hergün küçük küçük dogruyom portakalı içine yogurt tarçın ceviz koyom harika oluyo bayılıyom valla:56:

yarın kısmet olursa bi deneyim canım

canim aynen ben de senin gibiyim ve gruba katilali daha yarin 1 hafta olacak.Önümüzdeki hafta da regl durumu söz konusu.Ama öyle rahatimki hic o krizleri hatirlamiyorum ve girecekmiyim diye stres yapmiyorum cünkü biliyorum ki sütlü tarcinli türk kahvesi benimle olacak ve gruptaki tüm arkadaslarimin destegi. :))))
kolay gelsin...

çok haklısın iyiki varsınız

ayrica farmasi sanada yazdıkların için teşekkür ederim

Teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlar.
Daha çoğu senin olsun.

Bu ara hep abartma modundayım. Sabah yine 61 dim bu yüzden.

Olur arada öyle ama sen topalrarsın bence aşure de bitmiş ne de olsa:16: güzel dileklerin için ben de teşekkür ederim canım

Afiyet olsun.
Bayılırım ben bamya yemeğine. Eşim sevmez ama kendime yaparım.
Kuru bamya ile mi yaptın, yoksa dondurucunda mı vardı?
Annemi aradım onun dondurucuda varmış,gelirken getiririm dedi :)

Benim de buzlukta vardı sağolsun annem yapmıştı:16: bana da göndermişti ama aslında kurusu da var evde minniş minniş bamyalar haftaya onlarla nohutlu etli bamya yemeği yapmayı planlıyorum limonlu şöööyle:1:

harikaın nerudacığımmmmm:65:yalnız başına hergün hergün iyi yemek yapıyosun valla,ben olsam hergün çorba salata yer dururum,eşimle kızım olamasa assssssssslaaaaaaaaaa yemek yapmam,sevmiyorum yemek yapmayı,pasta börek yapmayı sverim ama

Canım benim sağol:16: yani ben ünideyken de yemek yapardım arkadaşlarım bayılırdı benim eve ev yemeği avr diye:1: şidi de yapıyorum bazen erkek arkadaşım da geliyo bende yiyo e iyi oluyo evde yemek olunca daha düzenli yiyio insan ben severim yemek yapmayı ama pasta börek yapmayı ayrıca çook severim de yapmıyorum malum yaparım oturur yerim Allah muhafaza:1::1::1:

:46::46::65::65::65::66::66::66::64::64::32::32::32::nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::13::10::10::10: canımın içi çokk çok tebrik ediyorum 1 hafta önce sana liste örnekleri ve öneriler verdiğimi hatırlıyorum da nasıll sevindim anlatamam uyguladın azmetin ve başardın inşallah da devamı da böyle güzel gelecek süpersin bir hafta ve 1.4kg superrrr maşallah canımmm:nazar::nazar::nazar::16::10::13::13::65::65:

:60::60::60:nasıl kılı kılına hesaplamış yaaaa çok fenasıın çoook:60::60::60:canım ben kendiminkileri de genelde yukrı yuvarlarım falza yemiyim diye sana da öyle yaptım dedim prinç pilavı ve mantar çorbası da kremalı falandır şimdi 0,5 de ordan kattıydımama sen bilirsin tabiiki cadıı yaaa:60::60::60:
ama tatlı cadııı:16::16:

:16::16::16::16::16::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar:

tsk ederiim hatirlamaz miyim,ne kadar mutsuz ve ne yapacagini bilmez halde yazdigimi ve sonrasinda senin bana yazdigin o umut dolu,yüreklendiren,yol gösteren satirlarini.Sagol canim..

famircim bu avatarımı beğendin mi ?
demin pasta dondurma koymuşum :9::9::9:Allah Allah :9::9:

Back
X