- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
ilahii nerudacığımmmm nasıl güldüm nasılnerden aklına geldi kum saati yaa.öldüm valla.ay benmki be acaba.benmde üstüm sanki benm deilmiş gibi göğüsler 90 zaten
göbek var 3-4 ayva büyüklüğünde
basenlerde eskiden fenaydı şimdi incelio.bacaklarım normal benm kide şeye benzio sanki hani yasemn yalşın ın bi tiplemesi vardı gülazer
çiçek fln satardı abe fln die konuşurdu.bende o na benziorum heralde
afiyet olsun cnmnerudacım güzel hesaplamış akşama ekmek yok heralde dimi cnm.:26:
hoşgeldn cnm tabiki katılablrsn.boyunu kilonu hedef kilonu yaz yedklerini içtklerini yardımcı olalım birbrmze.11 kilo vermişsn ayrcıa tebrkler
canı gönülden tebrk ederim seni cnmbellydi vereceğin zaten çok güzel gidiodun maşallahh.devamı nı daim eylesn Allah.kolay gelsn
evet cnm.ayyy valla uzak olmasaydık keşke gelrdin :26:ne güzel gezerdik.neyse inş onuda yapıcaz haftaya temzlığe başlıycm ben inş.ondan sonra görüşrüz
![]()
Şimdi üst ince omuzlar falan dar alta doğru genişliyosa o ARMUT tip oluyo
omuzlar geniş göğüsler biraz büyük bel ince basen pop büyükse (yani ben)o KUM SAATİ oluyooo
Üst daha irice alt daha ince ve düzse o benceeee çiçek demeti olsun güzel bişey diyelin
Göğüsler küçük, omuzlr dar ama orta kalınsa göbek varsa bel kalınsa ve al yine inceyse o elma oluyo
Yani benceeeee böyle fena olmadı nedersinz
Canım tamam ben de haftaya perşemde 4 günlüğüne antebe gidicem inşallah döünce artık görüşelim sana fıstık da getiririm biraz
Annem şimdiden pazarlık yapıyo gelince bi gün ttalı bi gün bişey bigün bişey yeriz dimi diye yandımmm yandımmmm
canımcığımmm zaten genelde akşamları ekmek yemiyorum ama yinede bir sorayım dedim acaba neyi hesaplamayı unuttum diye
evet çorba kremalıydı.birde hafta sonları hariç ekmek sayımı 4e düşürücem nerudacım,seni de okudum sende öyle yapacakmışsın sanırım,çünkü artık fazla geliyor farkındayım yani sabh yarım dlm artmıştı doydum yani ama yinede yedim acıkmayyaım diye.yani 1 dlm eksik ekemk bana yeter diye düşünüyorum ama hafta sonu yapamam,evde olunca kaçamak ihtimalim yükseliyor aç bırakmmam lazım kendimi
![]()
gülazer mi
senin tipin benimkine benziyo demkki,üstü şişman altı zayıf olanlarda abajur tip deniyor,neruda gibi olanlara armut tip yada kum saatti,bizede elma tip deniyo sanırımmmmm,her yerden ölçülü dağılmış ama yinede üst biraz daha şişkince
![]()
4,5 de sen ona akşamda yemiyomuşsun zaten,canım ben büyük kaçamaktan sonra 2 haftadır çerezi kestim,ekeği de 1 dilim azalttım akşam zaten ekmek pilav yemiyorum geç yiyiorum diye ve haklarımı sabah-öğlen kullanıyorum sabah 2 öğlen 1 dilim yiyiorum genelde ya da ona denk gelecek şeyler ama dün ve bugün sabah 1 öğlen 1 yedim öyle denk geldi ama acıkmadım da yani gayet iyiym sen de bak bakalım gerek duyuyosan 1 dilim eksilt ama spora başladın bu hafta bi spor yap bakalım bence bu şekilde 1 hafta devam et spora bu ekmekle neoluyo bi bak sonra eksiltecek bişeyler kalsın ideal kiloya yaklaşınca biraz yavaşlıyo ya o zaman eksiltecek bişeyler kalsın spor da var şimdi bence 1 hafta aynen devam et sonuca bi bak derim ben