• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeniden merhaba canlar
öğlen menüm
sıcacık tarhana çorbası istedi canım bu karlı güzel havada :1: çocuklarla beraber yedik

2 kepçe nohutlu et suyu ile yapılmış tarhana çorbası
1 dilim kıtır ekmek ( fırında kurutulmuş beyaz ekmek , çorbalara koymak için alıyorum fırından )
2- 3 yemek kaşığı pekmez
3 kk kadar beyaz ekmek ( pekmeze bandım yedim)

afiyet olsun canım

cnm bende pazrtesi çarşamba ve cuma günü akşama doğru 45 dk.leslie yapıorum.gün aşırı yapmak vücut açısından daha faydalıymış en 45 en fazla 1 saat olmalı.hafta içi her sabah ebru şallı ile pilates yapıorum 10.30 da başlıo 35-40 dk.sürüo. oda normal sıcaklığında cnm kalorifer yanıo işte öle oda yani:9:pilates çok terletmez ama leslie hamamdan çıkmış gibi yapar adamı zaten.

oooohhhhh kujum kjummmmmm kujuuuuuuuuuuuummmm ...yoksa yoksa aman Tanrım yoksa biz kardeşmiyimz.yıllar önce kaybolna ikiz kardeşim senmisin yoksa ouuuuwwwhhhh...:1::1::60::60:bende orta son ısnıftaydım sanırım bıraktığımda.
cnm yoğurt deilde çorbasıni içicem artık zehrlenrsem size söledim kurtarrsınız beni..:1:töbe töbeeeee

olur olur bişi olmaz benm hafta sonlarıda malum genelde 2 öğün oluo aralar olmuo akşamdan sonra atıştrma bol oluo ama böle napıyım:34:

afiyet olsun cnm

cnm yazdım sana yukarda araya kaynamasın:34:

ialhiiiiiii famiirrrrr..:60::60::60:sen memurdun de mi dur ben seni bi şikayet ediyim.hangi şehrdeydin sen bakıyım?gizli gizli hem bizimle yazış sonra cecli şarkısı dinle oohhh:1::1:dinle cnm dinle katıl konsere kop coşşşş..

bende yemeğimi yiyim gariiii..yazarım size ölçülerimi.

ben en masum ve en çok çalışan memurlardanım valla:61:sınavlarım varken bir taraftan da ders çalışıyordum düşünün yani:66:

:60::60::60:Allahım yaaaaaaa:60: ben onun ilk şarkısını çok severim ezberle sonra sınav yapalım gitmeden aman duyar muyar adam ayıp olmasın:60::60:

Yaa tabi aman kayıp olmasın 1 dilim 5yk:60::60:

Napalım idare edicez okadar artık azcık ucundan:60::60::60:

peki peki :9::9::9::9:

yeniden merhaba canlar
öğlen menüm
sıcacık tarhana çorbası istedi canım bu karlı güzel havada :1: çocuklarla beraber yedik

2 kepçe nohutlu et suyu ile yapılmış tarhana çorbası
1 dilim kıtır ekmek ( fırında kurutulmuş beyaz ekmek , çorbalara koymak için alıyorum fırından )
2- 3 yemek kaşığı pekmez
3 kk kadar beyaz ekmek ( pekmeze bandım yedim)

afiyet olsun canım
akşam ben de yapicim kendime
bide karnıbahar yapıcam inşallah kıymalı
dün minik bi tane aldım da kociş de olmayınca bana yeter dedim

kızlarr selam 1 haftadır annemlerdeydim,az önce geldim evime,diyet miyet kalmadı ya offf üzüldüm verdiğim 2 kilo geri geldi bana tabi:( ama bugün tekrar başlıyorum kısmetse,eşim nöbete gidecek sonra buralarda olurum,biraz geçmişi okurum

canım afiyet olsun
suyu tek seferde mi içiyosun
ben sık sık ve az az içiyorum ve böylece günde rahat 3 lt su içiyorum
zaten tek seferde yarım lt su mideni genişletir, ama diğer türlü bi zararı olmaz sana

walla ben kullandıydım ondan bi halta yaramadı
hiiiiiiç tavsiye etmem o yüzden en güzeli herşeyden yeteri kadar yiyerek ve spor yaparak sağlıklı bi şekilde kilo vermek

Canım bi dikişte içimiyorum koyuyorum masama bir şişe suyu ara ara içiyorum. Karar verdim öğlenden önce ve öğlenden sonra ikişer şişe içicem bi şişede eve gidince içirim yeter herhalde.
bu elmakromuda kendim için değil eşim için düşünüyoduk kendisi 100 kilodur da :1: bende karşıyım aslında biraz boğazının tut :52: dedim neyse bide size sorayım dedim

ya bide geçen televizyonda bişi duydum tuvalete gittiğinizde kilo alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz diyodu adamın bir merakla bekledim dediki çişinizi yaptığınızda çişinizin rengi su rengine yazkınsa o gün kilo almamışsınızdır dedi benim bu gün su rengine yakındı :52: :52: :52: hı ne dersiniz doğruluk payı varmıdır

cnm şöle yapabilrsn yemek masası ayrı vede bi sehpa üzerine bi kaç çeşit pasta ve doğum güü pastasınıda orda kesersiniz mesela.evet oktay ustanın tarflerine bakabilrsin bi pilav fırında sebzeli tavuk baget önüne öorba slata yanına bi börek mesela.kolay gelsn cnm

ayyyyyyyy dem demeeeeee tereyağında yüzecek yumrtalar bayılırım ama yemem artık selülitlerim bu kadar gtmişken gtsin gelmesinnn kışşşkışşş:53::53::53:

cnm çok güzel bence afiyet olsun sen de benm kafadansın herşeyi yiyerek devam bırakınca saldırmamk kiloları geri almamk için.

afiyet olsun tatlım

cnm bencede becel formum olsada o bir margarin bence de kulnnma:45:

cnm valla bende dicem madem darılmam diosun.boyun kısa olduğu için sanırım mesela ben senden 4 kilo kadar daha fazlayım ama senden daha zayıf görünüorum:26::26:sana kilolusun demiorum gayet güzelsn ama düşüncemi sölüorum.kilona göre fazla gösteriosun gib geldi bana.ama foto makinesi açısı ışık vs.de deiştrr tabi.

cnm işte öle olmamlıymış. bütün yağlardan kullnılmalıymış mesela ben yemek yaparken biraz z.yağı biraz mısır özü koyuorum 1 tk kadar tereyağı.geçen tv de diyetsyen anlattı mesela dedi bir şişe mısır özü yağı aldınız o bitince ayçiçek yağı alın o bitince kanola yağı alın vs. böle dönüşümlü kullnılmalıymış cnm.
bende yemeklere asla margarin koymam.sadece misafrlere yaptığım pastalara o kadar
teşekkürler canımcım yorumun için aynada giysi olmadan vücut hatlarım eskiye oranla o kadar çok değişti ki bu ben miyim diyorum keşke yüz yüze görüşebilsek sizlerle ama nafile .
sağol tatlım :34::16:

yemeğimi yedim geldimmm
şuana kaadr yedikelrim

sabah
5 çk kellogs
yarım kase süt:26:neruda görmesin

ara
1 mandalina

öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 adet sivri biber

yoğurdumu öğle yicem 1 dlm ekmek ile,akşam sporum yok iş çıkışı konsere gidicem mustafa cecelinin,akşam kaçta gelirim bilmiyorum akşama ne yicem şimdi ozaman ben :44:
afiyet olsun canım ve de iyi eğlenceler
akşam için bir restorantta hiç olmazsa çorba içsen benim tavsiyem bu gene de sen bilirsin
bir de meyve :61:

yeniyim ama yorumlar mısınız kızlar?

1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak etli hamur yöreye ait
5 6 kaşık yoğurt
1 tanecil kemalpaşa tatlısı :) ekmek yok
afiyet olsun canım ama
ölçün tabak olunca baya kafa karışıyor yemek kaşığı ölçüsünde olursa daha güzel yorumlama şansımız olur diye düşünüyorum.
ayrıva yediğin mantı tarzı birşey gibi geldi o tip şeylerden en fazla 3 yk yeter bence
yoğurt çorbası da enn fazla 2 kepçe tamamdır diye düşünüyorum canım :34:
Kahvaltıdan sonra
2 kupa çay içtim tek şekerli ( inşallah öğlenden sonra şekersiz içicem)
bi pet şişe su içtim (500 ml)
Öğlende yemekte
4 adet ceviz büyüklüğünde köfte yedim
bir tabak bul turplu bol sirkeli salata
1 dilim ekmek
bir pet şişede su içtim (500 ml) Nasıl fazlamı ???

Bide bu seda sayanın Elmakromundan alıcam ne dersiniz???
afiyet olsun yediklerin çok normal
elma kroma gelince ben zayıflama ürünleriyle kilo vermeye şahsen sıcak bakmıyorum
doğrusu ben kullanmadım ve de asla kullanamam ne tip etki yapacağı hiç mi hiç belli olmaz Allah korusun sağlıktan olmak da var işin ucunda dikkatli ol derim nacizane fikrim bu.:16:

Kızlar kilomdan net emin değilim 56 da olabilir 54 te tartılsam iyi olck :) çayı şekerli içiyordum tek şekere indim o bile fark etti :) eylülde düğünüm varda şekilli vücudum olsun istiyorum göbek derdim var o gitse yeter canlar :) birde abur cubur maalesefki tüketiyorummmmm
abur cubur giderse göbek de gider inan bana
kendimden biliyorum 6 ay önceki karın bölgemle şimdinin arasında dağlar kadar fark var sadece çayımın şekerini kesmem bile etki etti diye düşünüyorum.
daha 6 aydır bir bütün paket çikolata yemedim :9:canım bile istemiyor. sadece 5 gr yetiyor da artıyor.:9:

afiyet olsun canım

peki peki :9::9::9::9:

afiyet olsun canım
akşam ben de yapicim kendime
bide karnıbahar yapıcam inşallah kıymalı
dün minik bi tane aldım da kociş de olmayınca bana yeter dedim
sağolasın canım
şimdiden sana da afiyet olsun :16:

Son düzenleme:
benim düğün eylülde gitmez mi bu göbek dersiniz :(

canım dha düğüne kaç ay var
niye stres yaptın ku bu kadar
zaten vereceğin 5 kilo sadece
bide leslie ve pilates yaptın mı niye gitmesin tabi gider ama önce aburcuburu keseceksin çünkü onlar göbekte birikiyo

Canım bi dikişte içimiyorum koyuyorum masama bir şişe suyu ara ara içiyorum. Karar verdim öğlenden önce ve öğlenden sonra ikişer şişe içicem bi şişede eve gidince içirim yeter herhalde.
bu elmakromuda kendim için değil eşim için düşünüyoduk kendisi 100 kilodur da :1: bende karşıyım aslında biraz boğazının tut :52: dedim neyse bide size sorayım dedim

ya bide geçen televizyonda bişi duydum tuvalete gittiğinizde kilo alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz diyodu adamın bir merakla bekledim dediki çişinizi yaptığınızda çişinizin rengi su rengine yazkınsa o gün kilo almamışsınızdır dedi benim bu gün su rengine yakındı :52: :52: :52: hı ne dersiniz doğruluk payı varmıdır

anladım canım ama o da boğazına hakim olsun azıcık, haklısın yani :9:

ben suyu güzel içtiğim zaman öyle oluyo ama su az içtiysem rengi kötü oluyo malesef
kilo konusunda bişi diyemem ama bence gün içinde içtiğin suyla alakalı

canım o konuda bildiğimde şöyle idrar renginiz ne kadar açıksa yani dediğin gibi su rengiine yakınsa yeterli su içiyorsun anlamına gelir, eğer idrar rengi koyu ise yeterli su almıyorsun demektir .:34:

canım 5kilo nedirya eylüle yıllar vardaha sporla abur cuburu kestinmi 1ayda bileveirrisin ne olacakya biz 15olsa heralde valla koaly gelsin canım

Çocuklarda koyu renk idrarın sebebi hastalığı ile ilgili doktoru teşhisi laboratuvar testleri belirtileri ve tedavisi hakkın da aşağıda yazı resim ve videolar sunulmuştur Yazan Deva31 Ağustos 2010Türkiye üriner sistem taşı ve böbrek hastalıklarının sık görüldüğü ülkelerin başında
geliyor. Bu nedenle hem çocukların hem de örnek aldıkları anne-babalarının sıvı tüketimlerine dikkat etmeleri gerekiyor. Pediatri Birliği Derneği ile bir su firmasının birlikte gerçekleştirdiği ‘Çocuklarda Sıvı Tüketimi Araştırması’na göre, çocuklar yeterince su tüketmiyor. Araştırmayı yapan ekipten Pediatri Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Cengizhan Elmas, “Çocukların su içmeyi unutmalarının çeşitli nedenleri var. Bunlardan biri küçük çocuklarda susama mekanizmasının yeterli olgunluğa erişmemiş olması, bir diğeri ise çocukların suya erişkinler gibi istedikleri kolaylıkla ulaşamamaları. Oyun ve çeşitli aktivitelerin verdiği heyecanın su içme isteğini erteletmesi ve bu konuda rol model olarak gördükleri büyüklerinden yeterli görsel ve sözel uyarı almamaları da çocukların su içmeyi unutma nedenleri arasında bulunuyor” diyor.

TUVALET KONTROLÜ ŞART

Dr. Elmas’a göre, bir çocuğun yeterince su içip içmediğini anlayabilmek için idrara çıkma sıklığını mutlaka takip etmek gerekiyor. Anne-babalara çocuklarının idrarının rengini kontrol etmelerini öneren Elmas, “Yetersiz sıvı alımında idrarın rengi koyulaşır” diyor. Sıvı tüketimini takip etme bilincinin kazanılması böbrek hastalıklarının erken teşhisine yardımcı oluyor. Oysa, ‘Çocuklarda Sıvı Tüketimi Araştırması’, annelerin sadece yüzde 28’inin çocuklarının tuvalete gitme sıklığını kontrol ettiğini gözler önüne seriyor. Söz konusu araştırma, çocukların tuvalete gitme ortalamasının günde 5 kez olduğunu gösteriyor. Çocukların yüzde 8’i ise günde 1–2 kez tuvalete gidiyor.

SU,OBEZİTEYLE SAVAŞIYOR

Yeterli sıvı tüketiminin obezite ile mücadelede ve kabızlığı engellemede de etkili bir yol
olarak değerlendirildiğini dile getiren Dr. Elmas, bu konuda şunları söylüyor: “Yemeklerden hemen önce ve yemek arasında içilen sıvı iştahı baskılıyor ve kilo kontrolüne yardımcı olup, bağırsakların daha etkili bir biçimde çalışmasını sağlıyor. Suyun metabolizmayı hızlandıran ve toksik maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştıran
özellikleri de, kilo kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Yeterli sıklıkta idrara çıkmayan çocuklarda yeteri kadar sıvı alınmaması durumunda, üriner sistem taşı, böbrek yetmezliği, idrar yolları hastalığı ya da kullanılan ilaçların yan etkisi gibi ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Ailelerin, çocukların zaman zaman istemli olarak da idrar tutabileceğini unutmamaları gerekiyor.”

canım o konuda bildiğimde şöyle idrar renginiz ne kadar açıksa yani dediğin gibi su rengiine yakınsa yeterli su içiyorsun anlamına gelir, eğer idrar rengi koyu ise yeterli su almıyorsun demektir .:34:

katılıyorum ve ayrıca ogün yag yakıyorsun dmekmiş eger sarıysa yag yakamazmışsın onun için bol bol su için kızlar

benim düğün eylülde gitmez mi bu göbek dersiniz :(
cnm umutsuz olma nie öle düşünüosan tamamen gider belki gitmezsede kocaman bi göbek yerine küçücük bi göbek olur dimi kar kar.10 cm incelse kar dimi.sen çabala gerisini düşünme şimdden böle düşürsen olmaz zaten.ölçtünmü göbeğini öleçblcek bi yerdeysen ölç bi bakalım göbek deliğinin 2 -3parmak aşağısı ve2-3 parmak yukarısını ölç bakalım.bide nerde toplanmış yağlar üst mü altmı göbek deliği etrafı mı?

ben en masum ve en çok çalışan memurlardanım valla:61:sınavlarım varken bir taraftan da ders çalışıyordum düşünün yani:66:
eminim canım ölesindirrrr...:nazar: maşllaaaahhh çalışkan öğrencim benm.sen ne okuodun bu arada ?

cnm onu bende duydum ama çiş rengi alınan sıvı miktarylada ilgili bence .direk onunla alakası olduğunu sanmıorum.

öğle yemeğim kızlar
1 kepçe yoğurtlu bulgurlu sebze çorbası
1/2 kaşık z.yağlı kerevz ( kazanla yapmışım mübarek bi 2 hafta gider heralde:1:)
4-5 yemek kaşığı kadar fırında yağsız levrek
bol yeşillik
1 dilim ekmek.
çorbada da bulgur olunca çok doydum sanki.canım çay istedi.kendime çay yaptım hazmettrsin bari biraz:26:

cnm umutsuz olma nie öle düşünüosan tamamen gider belki gitmezsede kocaman bi göbek yerine küçücük bi göbek olur dimi kar kar.10 cm incelse kar dimi.sen çabala gerisini düşünme şimdden böle düşürsen olmaz zaten.ölçtünmü göbeğini öleçblcek bi yerdeysen ölç bi bakalım göbek deliğinin 2 -3parmak aşağısı ve2-3 parmak yukarısını ölç bakalım.bide nerde toplanmış yağlar üst mü altmı göbek deliği etrafı mı?

eminim canım ölesindirrrr...:nazar: maşllaaaahhh çalışkan öğrencim benm.sen ne okuodun bu arada ?

cnm onu bende duydum ama çiş rengi alınan sıvı miktarylada ilgili bence .direk onunla alakası olduğunu sanmıorum.

öğle yemeğim kızlar
1/2 kaşık z.yağlı kerevz ( kazanla yapmışım mübarek bi 2 hafta gider heralde:1:)
bol yeşillik
1 dilim ekmek.
çorbada da bulgur olunca çok doydum sanki.canım çay istedi.kendime çay yaptım hazmettrsin bari biraz:26:

afiyet olsun canım herşey var ve de ölçülü daha ne olsun :46:

öğle yemeğim kızlar
bol yeşillik
1 dilim ekmek.

afiyet olsun canım da hani bana hani bana :))))))))))))

kahvaltım;
1,5 dilim tam buğday ekm.
2 bardak çay( az şekerli)
3 ad. yeşil zeytin
peynir
2 ad. ceviz ve badem

kahvaltıdan önce 500ml su

şimdiye kadar 1 lt daha su içtim.
az önce de 1 kase yayla çorbası...

hemen atla gel cnm sana da koyarım yeterki buyur gelll:34:bu arada sen hangi şerdeydin?

sağol canım benimmm

canım ben senin memlekete yakınım, aksaraydayım ben :)
sen konyaya gelince geleyim bari ya da sen bana gelirsin :))

aramı yapıyorum
1yeşil elma

afiyet olsun hülyacım
ben de birazdan yicem önce bi yeşil çayımı içeyim :))

kahvaltım;
1,5 dilim tam buğday ekm.
2 bardak çay( az şekerli)
3 ad. yeşil zeytin
peynir
2 ad. ceviz ve badem

kahvaltıdan önce 500ml su

şimdiye kadar 1 lt daha su içtim.
az önce de 1 kase yayla çorbası...

afiyet olsun canım
boy kilo hedef kilo nedir ?

Back