• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar 50-59 topiğinde puanlama sisitemi yapılıyor şöyleki

duzgun yapilan sabah kahvaltisi 1 puan..
aralar 1 er puan
öglen ve aksam yemekleri 3 er puan...

ana ögunlerde mutlaka et-balik-tavuk-baklagil grubundan+pilav-makarna-ekmek grubundan+salata-yogurt grubundan besinler olmali herbiri 1 er puan...

her kocun degerlendirmesi farkli ama suleulku kocumumuz boyle bir sistem gelistirmisti kendisi icin ben de onu kullaniyorum bu hafta....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 2 0 3 1 0 7
peppermint 1 1 3 1 3 1 0 11
nazz 0
jelyb10 0
aybukeeslem 1 1 1 0 3 1 1 6
azul 1 1 3 0 3 1 0 9
tuğbaaa 1 1 3 1 3 1 0 10
anchusa 0
parlaksiyah 1 1 2 1 3 1 0 9
yaamuur 1 0 0 0 3 0 0 4
hasretim34 1 1 2 1 2 1 0 8
Aygirl 1 1 0 1 3 0 0 6
nugya 1 1 3 1 3 1 0 10
melahat 1 1 3 0 3 1 1 8
Hatice_84 1 1 2 1 3 1 0 9
ebruli 1 1 2 1 2 1 0 8
tutaste85 1 1 2 1 3 1 0 9
devrimc66 1 1 2 0 3 1 0 8
hugocuk 1 1 3 1 3 1 0 10
coturnix 1 0 2 1 1

devrimc66 kullanıcısından alıntı
ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile.....ilk baslarda zor oldu..cünkü aylardir ordaydik ama simdi alistim...o sevdigimiz alistigimiz arkadaslarlada özelden yazisiriz.
hugocuk
bende öyle sadece bugün kalanchoe için girdim çıktım hemencik ama özelden mesajlaşıyorum vefalı arkadaşlar varmış gerçekten
:53:
bizi kötülüyolr ayolllllll,açık açık

canım aslında topiği tümden kötülemiyolar farkındaysan
bu arada kimse onları savunduğumu falan düşünmesin, sadece böyle de düşünülebilir anlamında bi yorum yaptım sadece

aralar 1 er puan

ana ögunlerde mutlaka et-balik-tavuk-baklagil grubundan+pilav-makarna-ekmek grubundan+salata-yogurt grubundan besinler olmali herbiri 1 er puan...

her kocun degerlendirmesi farkli ama suleulku kocumumuz boyle bir sistem gelistirmisti kendisi icin ben de onu kullaniyorum bu hafta....

sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
şule 1 0 2 0 3 1 0 7
nazz 0
jelyb10 0
azul 1 1 3 0 3 1 0 9
tuğbaaa 1 1 3 1 3 1 0 10
anchusa 0
yaamuur 1 0 0 0 3 0 0 4
Aygirl 1 1 0 1 3 0 0 6
nugya 1 1 3 1 3 1 0 10
melahat 1 1 3 0 3 1 1 8
ebruli 1 1 2 1 2 1 0 8
hugocuk 1 1 3 1 3 1 0 10
coturnix 1 0 2 1 1

walla bu sistem benim de hoşuma gitti
onlar sporlarına da puan veriyolar
onun için de tabloları var
her spor için ayrı ayrı puan veriyolar
bu da çok güzel aslında

Kahvaltı sonrası yediklerim;

1 mandalina 4 badem

Pilates

2 kuru kayısı,2-3 yudum süt

esw; ölçülerin harika. Pilatesle popo da biraz incelince manken gibi olacaksın.

Günaydın şirinler kabilesi:1::1::1:

Kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta (çift sarılı çıktı kısmetim böylemiş dedim ve yedim:1: ama 2 sarının toplamı büyükçe bi saıydı çift sarı olunca sarılar minik minik oluyo:1: )

1 dilim tam buğday ekmeği

1 adet lıght üçgen peynir

yarım kk yağsız beyaz peynir

yarım büyük domates

1 salatalık

1 yeşil biber

birnormalkase dolusu maydonoz

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,topkarabiberli,karanfilli yeşilçayımı içiyorum

Bugün işlerim var biraz hazırlanmam lazım yarın öğlen inşallah Antep'e gidiyorum,uçakla gidicem 1.20dk sürüyo inşallah sabah çıkmadan da oradayken de size yazarım internete girerim çünkü sıkıntı olmaz zaten biz genelde evde oluyoruz ben gidince belki şuanki kadar sık yazamam ama neler yedim napıyorum yazarım, koşu bandı da var illaki kaçamaklar olur ama yürüyüşle dengeliycem inşallah:16::8::nazar:

Afiyet olsun nerudacım.
Ben yağlı peynir yiyorum.Yağsızı hiç sevmemiştim.Sütü yağsız içiyorum genelde.
Şimdiden iyi yolculuklar.
Sabahları yap kaçamaklarını ya da öğlen.Akşama hafif yiyerek dengelersin.
Bu arada , yiyorum bol bol.Kendisi gelip sarılınca hele.

günaydın kzılar herkese afiyet olsun
kahvaltımıediyorum yerken yzayım hem size bajayım dedim
1yumurta
3yeşil zeytin ,
1kk yagsız peynir
1tatlı kaşıgı bal
2,3bisküvi
şkersiz çay

nerudacım balım süpersin özleyecezsen kahvaltında çok güzel

Yine tam kararında, afiyet olsun.

Günaydın hanımlar
Nasılsınız?
Akşam yemeğinde
1 kase domates çorbası (biraz kaşar rendeledim :27: napayım kaşarsız güzel olmuyo)
tabak salata yedim
1,5 dilim ekmek
dün içtiğim su 2 2,5 lt buldu
Ve dün akşam Saat 19,30 dan sonra sudan başka bişi koymadım ağzıma muftağa uğramadım desem yeridir korkudan :52: :52: :52: size ne cevap veriririm diye...

neyse sabah kahvaltıdan önce
elma sirkeli yarım kupa su (denedim hepsini içemedim )
Bir kupa normal su içtim
işte kahvaltıdada bi kaç yeşil zeytin az peynir bir dilime yakın ekmek ve 2 çay bardağı çay şekersiz
Şimdide bir kupa çay aldım işime başlıcam
Haa birde ne zaman tartılıyoruz??? ben 67 yim dedim ama bu gün bi tartılayımda ne kg yazayım size Öğlen yemekten sonra görüşürük öpüldünüz.

Arada akşam yemekleri böyle hafif yenilebilir bence.
Kahvaltını mümkünse taze sebzelerle renklendirebilirsin.

Günaydın canlarımmm, bu sabah kahvaltım

1 kase yulaf ezmesi süt
1 mandalina

herkese kaçamaksız bol zayıflamamlı bir gün diliyorum :16::16:

Özledim ben de böyle kahvaltıyı.

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrr
herkes iyidir umarım dünden beri.
dün forumdan gider ayak biraz sinrlendirdiler beni kızdım ama onunla ilgili gerkirse bi açıklama daha yapıcam.kahvaltımı yazayım
1 kupa şkersz çay
1.5dilim kepekli ekmek
1kk peynir
1 çeri domates
1 yeşil köy biber
1 dal dereotu
1 dal taze nane
1 çk çam balı,
1 tane ceviz
3tk yoğurt
4 mink yeşil zeytin
pilatesi bekliorum kızlar sonra burdayım geçmiş okuaayım azıcık

Afiyet olsun. Gökkuşağı tamamdır. Pilates süperdi,yordu bayağı değil mi?

aralar 1 er puan

şule 1 0 2 0 3 1 0 7
nazz 0
jelyb10 0
azul 1 1 3 0 3 1 0 9
tuğbaaa 1 1 3 1 3 1 0 10
anchusa 0
yaamuur 1 0 0 0 3 0 0 4
Aygirl 1 1 0 1 3 0 0 6
nugya 1 1 3 1 3 1 0 10
melahat 1 1 3 0 3 1 1 8
ebruli 1 1 2 1 2 1 0 8
hugocuk 1 1 3 1 3 1 0 10
coturnix 1 0 2 1 1

Famircim ben anlamadımcanımşimdisen bu sistemi beğendiğin ve uygulayacağın için mipaylaştın? yanineden paylaştığını anlmaadığımdan soruyorum,yani ben yapı olarakbiraz esenk birinsanım ve gördüğüm kadarıyla burada zaten hepimiz 10puanlık besleniyorz ama ben mesela şu ara yağ oranımyüksekolduğundan çerez yemiyorum:26: yani bide ben uğraşamam böyle puanla falan:1:negüel tatlı talı yorumluyoruz güzel benzetmelerle kutlamalarla yani böyle sisteme matematiğe gerek var mı balım ya eğleniyoruz gülerek zayıflıyoruz şurda,nem açıkçası 50-59 topiğinebiraz da bu yüzden gitmek istemedim yani tabiiherkesin kendi tercihiama koçlar,puanlama falan pek benlik değil ben neşeyle,keyifle,esnek bir şekilde vereyim sitiyorum burada da sizlerle çookmutluyum :16:

Bu yoğurt işi süpermiş çünkü ben çok yoğurt tüketiyorum...
Ara da meyve işi sıkıcı çünkü hiç sevmem ama yeriz tabi yememiz gerekiyorsa...
Ya bide ben yeni geldiğim için bilmiyorum tabi geçmişte olanları..
sanırım her topik gibi burada da tatsızlıklar olmuş...

canım aslında topiği tümden kötülemiyolar farkındaysan
bu arada kimse onları savunduğumu falan düşünmesin, sadece böyle de düşünülebilir anlamında bi yorum yaptım sadece

walla bu sistem benim de hoşuma gitti
onlar sporlarına da puan veriyolar
onun için de tabloları var
her spor için ayrı ayrı puan veriyolar
bu da çok güzel aslında

bence butür şeyler özelden yazılmalı yani bizi tanımayan kişilere grubumuz yanlış aktarılıyor,kurunun yanında yaşda yanıyor
canım benimde çok hoşuma gitti her hafta biri koçluk yapıyormuş sanırım,bide mi yapsak acaba

Kahvaltı sonrası yediklerim;

1 mandalina 4 badem

Pilates

2 kuru kayısı,2-3 yudum süt

esw; ölçülerin harika. Pilatesle popo da biraz incelince manken gibi olacaksın.

Afiyet olsun nerudacım.
Ben yağlı peynir yiyorum.Yağsızı hiç sevmemiştim.Sütü yağsız içiyorum genelde.
Şimdiden iyi yolculuklar.
Sabahları yap kaçamaklarını ya da öğlen.Akşama hafif yiyerek dengelersin.
Bu arada , yiyorum bol bol.Kendisi gelip sarılınca hele.

Yine tam kararında, afiyet olsun.

Arada akşam yemekleri böyle hafif yenilebilir bence.
Kahvaltını mümkünse taze sebzelerle renklendirebilirsin.

Özledim ben de böyle kahvaltıyı.

Afiyet olsun. Gökkuşağı tamamdır. Pilates süperdi,yordu bayağı değil mi?

sağol canımmm
manken gibi olmasam da olur yeter ki bi pantalon giydiğimde kociş popon çıktı diyip beni delirtmesin :9::9::9::9:

sana da afiyet olsun
ben de akşam yaparım artık
ay keşke ben de canlı canlı yapabilsem
hem sabahtan halletmiş olurum böylece ama mümkün değil işte :(

devrimc66 kullanıcısından alıntı
ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile.....ilk baslarda zor oldu..cünkü aylardir ordaydik ama simdi alistim...o sevdigimiz alistigimiz arkadaslarlada özelden yazisiriz.
hugocuk
bende öyle sadece bugün kalanchoe için girdim çıktım hemencik ama özelden mesajlaşıyorum vefalı arkadaşlar varmış gerçekten
:53:
bizi kötülüyolr ayolllllll,açık açık

Boşver famircim yani biliyosun bu konular uzadıkça uzaröyledeoldu boşver canım :16:

Famircim ben anlamadımcanımşimdisen bu sistemi beğendiğin ve uygulayacağın için mipaylaştın? yanineden paylaştığını anlmaadığımdan soruyorum,yani ben yapı olarakbiraz esenk birinsanım ve gördüğüm kadarıyla burada zaten hepimiz 10puanlık besleniyorz ama ben mesela şu ara yağ oranımyüksekolduğundan çerez yemiyorum:26: yani bide ben uğraşamam böyle puanla falan:1:negüel tatlı talı yorumluyoruz güzel benzetmelerle kutlamalarla yani böyle sisteme matematiğe gerek var mı balım ya eğleniyoruz gülerek zayıflıyoruz şurda,nem açıkçası 50-59 topiğinebiraz da bu yüzden gitmek istemedim yani tabiiherkesin kendi tercihiama koçlar,puanlama falan pek benlik değil ben neşeyle,keyifle,esnek bir şekilde vereyim sitiyorum burada da sizlerle çookmutluyum :16:

hoşuma gitmişti ama senin baktığın açıdan düşünmmeiştim,biraz insanı kasar mı diyorsun yani,haklısın aslında genel olarak baktığımızda can sıkabilir

eswcim özelden mesaj sürem dolmadı diye buraya yazayım dedim canım. evet bendede reglimde değişlikler oldu bende bu ay geç oldum hamilemiyim diye düşündüm canım. oluyo öyle iki aydır bende oldu yani gecikme oldu canım

Oldu canım oluyor tabii zaman zaman ama bazı arkadaşlarımız burada huzrusuz oldular ve 50-59 topiğinde devam etme kararı aldılar,şimdi herkes istediğimutlu olduğu yerde,arada kalıntı cümleler geçiyor ama çokşükür herşey yoluna girdi öyle de devam edecek inşallah şahsen en büyük temennim bu:16:

çok güzel işte
yoğurt süt tüket
canın tatlı mı çekti hemen türk kahvesi pişir sütle, bak nasıl kesiyor iştahını ve tokluk hissi veriyor sana

aa meyvesiz olmaz ama
şekeri ordan alıyoruz biz, doğal şeker yani :)
o yüzden meyve de yemelisin
hem vitamin kaynağgı ayrıca biliyosun
özellikle kışın bol bol meyve yenmeli ki direncimiz düşmesin dimi

:54:

bence butür şeyler özelden yazılmalı yani bizi tanımayan kişilere grubumuz yanlış aktarılıyor,kurunun yanında yaşda yanıyor
canım benimde çok hoşuma gitti her hafta biri koçluk yapıyormuş sanırım,bide mi yapsak acaba

o konuda haklısın canım, özelden daha iyi olurdu sanki ama olan olmuş artık

bide benim hoşuma gitti ama kim uğraşacak kız tablo yap, düzenle
bide ben forumda bu işler nasıl yapılıyo bilmiyorum
biz en iyisi bildiğimizi okumaya devam edelim :9::9::9::9::9:

herkese merhaba kızlar yorumlar havada uçuşmuş
eminim herkes dört dörtlük beslenmişdir .

ben de dün yazdığım gibi pazartesi soğuk ortamda içtiğim soğuk sütün azizliğine uğradım .
bir de pazartesi ne kadar çok inceldiğim konusunda beni soğukta dakikalarca ayakta tutan öğrenci velisi ile kargocunun nazarı değdi galiba :52::52::52::52::52::52:

ama çok mutluyum gene de her hayırda şer her şerde hayır varmış gittim 3 gün rapor aldım 15 tatile erken girdim oğlanlarla evdeyim :52::52::52::52:

sağol canımmm
manken gibi olmasam da olur yeter ki bi pantalon giydiğimde kociş popon çıktı diyip beni delirtmesin :9::9::9::9:

sana da afiyet olsun
ben de akşam yaparım artık
ay keşke ben de canlı canlı yapabilsem
hem sabahtan halletmiş olurum böylece ama mümkün değil işte :(

Benim ki de pantalonu sevmez. Etek giy diyor hep. Hele kotlar popomu daha da büyük gösteriyormuş.
85 falan olması lazım benim kot giyebilmem için.Onun da mümkün olduğunu sanmıyorum.

Ben de puanlama falan istemiyorum. Çok sıkıcı geliyor bana. Bıkmışım zaten 15 tane okullda puan puan... Kendimi rahat hissetmek hoşuma gidiyor.

eswcim özelden mesaj sürem dolmadı diye buraya yazayım dedim canım. evet bendede reglimde değişlikler oldu bende bu ay geç oldum hamilemiyim diye düşündüm canım. oluyo öyle iki aydır bende oldu yani gecikme oldu canım

sağol canım cevabın için
walla ben de korktum canım
halen bekliyorum
akşam belki maydanoz suyu kaynatıp içerim
adeti söktürüyomuş o da
olsam da rahatlasam, geriliyorum çünkü bu yüzden :(((((((

ben de dün yazdığım gibi pazartesi soğuk ortamda içtiğim soğuk sütün azizliğine uğradım .
bir de pazartesi ne kadar çok inceldiğim konusunda beni soğukta dakikalarca ayakta tutan öğrenci velisi ile kargocunun nazarı değdi galiba :52::52::52::52::52::52:

ama çok mutluyum gene de her hayırda şer her şerde hayır varmış gittim 3 gün rapor aldım 15 tatile erken girdim oğlanlarla evdeyim :52::52::52::52:

Geçmiş olsun...:71::71:

sağol canım cevabın için
walla ben de korktum canım
halen bekliyorum
akşam belki maydanoz suyu kaynatıp içerim
adeti söktürüyomuş o da
olsam da rahatlasam, geriliyorum çünkü bu yüzden :(((((((

benimde öyle oldu canım merak etme oluyo öyle canım kilo verince. benim sabhtan beri işlerim çoktu ancak geldim mesajını yeni gördüm canım

sabah kalkınca 250 ml ılık su
250 ml nane limon 2 çay kaşığı şekerli

kahvaltım
1-2 kepçe kadar tarhana çorbası
anca 1 dilim kadar pide
1-2 yemek kaşığı pekmez

çerez olarak

15 kuru üzüm
10 sarı leblebi
5 fındık
15 antep fıstığı

şimdi

1 simit
225 gr kakolu puding:16:

geçmiş olsun canım
dinlen artık
tatilin de uzadı ne güzel

Benim ki de pantalonu sevmez. Etek giy diyor hep. Hele kotlar popomu daha da büyük gösteriyormuş.
85 falan olması lazım benim kot giyebilmem için.Onun da mümkün olduğunu sanmıyorum.

Ben de puanlama falan istemiyorum. Çok sıkıcı geliyor bana. Bıkmışım zaten 15 tane okullda puan puan... Kendimi rahat hissetmek hoşuma gidiyor.

yok ben pantalonla rahat ediyorum
ya artık 36 beden pantalon giyiyorum bana hala popon çıkıyo diyo

kendi sülalesinde zayıf bi tek insan yok
ben onların yanında 65 kiloyken bile cin ayşe gibi kalıyodum :9::9::9::9:

Back
X