Kızlarcıııııııııııııııııııııım canlarııııııııııııııııııım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Bakıyorum daaaa beni özlemiş, merak etmiş, hasretle anmış, sevgiyle kucaklamışsınız

Çok teşekkür ediyorum ben de bu ilginize layık olmaya çalışarak öncelikle 64.5 kg olduğumuz müjdelemek isterim

:13::13:

inşlah daa hepsi gidecek bu fazlalıkların böyle böyle
Annem de babam da çok incelmiş buldu beni annem söylemesen ben seni 60kg falan sanardım dedi, babam bile!! ki kolay kolay demez çok incelmişsin popo gitmiş dedi ama daha avr gitmeli bol bol spora devam dedi canlarım benim nasıl mutlu ettilr beni çokk şükür

Gelelim yol macerama, 1 ay önce 27 ocak 12.45 için aldığım bilet dün akşam check ın işlemi için nete girdiğimde nasıl olduysa 26 ocak 23.30 tarhi oluvermişti,gözlerime inanamadım bir de 2 gün önce annem sorunda sisteme girp bakmıştım ve kopyaladım gönderdim anneme 27 ocak 12.45dii yani thy neler yapıyor bilmedim

akşamdan girmeseydim check ın için resme kaçırmıştım uçağı bu yanlışlığı gördüğüm akşam 8di aradım thy i ma tabii saçma sapan açıklamalar,apar topar hzırlandım da ney se ki yetiştim uçağa ama her şeyde bir hayır var

çokşükür sağ salim geldim ve normalde şidi yeni gelmiştim ama iyi oldu gün bölünmedi
Neler yedim
Sabah kalkınca 1 bardak su
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
bol maydonoz
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
kahvltı onrası limonlu yeşil çay
1. ara
yarım çay barağından az beyaz leblebi
yarım ayva
yarım armut (değişiklik olsun dedim)
şimdi de öğle yemeğimi yiycem yazarım yedikten sonra
Ya tek tek alıntı yapıpı bi defada cevaplayamıyoruz sanırım yoksa çok yaoum yapılacak vardı ama hrkse afyet olsun diyim kalanchoecim yazı da süper olmuş çok faydalı gerçekten emeğine sağlıkk
Famiriim özledn mi kuzum beni ben de snei özledim hülyacıım balım öpüyorum herkesi mucukkkkkkk tabii ki

:13: