Kızlaaaaaaaaaar hepiciğinize günaydıııııın!!! öpücükkkkk sevgiiiiiiii gönderiyorum bu buzzz gibi istanbul sabahından
dilerim içimizdeki sıcaklık evlerimize de yansısın,sevdiklerimizle sağlıkla,mutlulukla,huzurla dolu bir gün geçirelimmm hafifleyelim kaçamaklar olmasın bol su bol spor sağlıklı beslenme olsunnn fazlalıklar gitsiiiiin gelmesin inşallah canımcımlarımmmm
:13:

özelmeeemiiiiii özlüyoruzzz tabiiii kiii

ama özletme balım arada ses ver böyle
Nice yıllaraaaaaaa

:13::13:

herşeyin gönlünce olduğu,kıymet bilenlerle,kıymeti bilineceklerle karşılaştığın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sanaaaa
Kahvaltı da gayet güzel bence afiyet olsun arkası da böyle sağlıklı güzel gelsin inşallah

Nugyacığım afiyet olsun zengin bir liste valla süper sen zaten açıklamaları yazmışsın ekmek v.s konusunda ben de günde toplam 3-4 dilim ekmek yiyiorumama pilav yersem bu 3-4 den düşüyorum onu da ama yetiyo bünye meselesi tabii sonuçta veriyoruz önemli olan da bu dimi

sağlıkla arkası gelsin hepsi gitsin fazlalıkalrın inşallah

Canıııııııııııım konkicannnnn(kankinin ben versiyonu

) hoşbulduuk nasılsıııın biraz üzgünmüşsün yazmıştım sana okudun mu bilmem bak ben bilmiyodum senin boyun da 1.64 müş maşallah canıbenim sen boşver başka tartıları dijitallerde 2-3 yılda ya da pilinden falan kafayı yiyio netice de evdekinde 69-70 gibiyken şimdi 65 falan görünüyosan vermişsin demektir bir de kıyafetler falan da hissettririr sana ben ce famircim senin öğle yemeklerinde bi fazlalık yok o yediğin et nekadar allah aşkına ben de hergün etli sebze falan yiyiorum senin gibi 2-3 yk (senin değiminle çk

) ve akşam geç yiyorum diye karbonhidrat yemiyorum okadara ama gün içinde karbonhidrathakkımı tamamlıyorum akşam sebze -yoğurt-çorba yiyiorum genelde ve salata ama öğlen etimi,ekmeğimi,sebzemi ne varsa yiyiorum yani çok da azaltma ama bence çerezi ya sabah-öğle aranda ye -5-6 tane ya da istersen bir süre yemem ben sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak 60 olana kadar yemeyi düşünmüyorum,yağ oranım çok çünkü fazlam çok bi 60 olayım çerez az az yerim günde 5-6 tane ve platese başlıycam 60 olunca inşallah ama en önemlisi stres yapma canım az yiyiosun spor yapıyosun vericeksin yani bünyen yavaş veriyor demek ama veriyosun bence başka tartılara takılma ya evine yeni bir tartı al ya da eski tartında kontrol et sonuçta başta 69-70ken şimdi 65 göteriyo diyosun demek ki veriyosun bak önceden de sabıkalısın zaten

sen kilo vermeyi takıntı yapmışsın daha önce ben de öyleydim yanlışdiyetler v.s öyle olunca insan verse de vermiyomuş gibi falan hissediyo yok öyle bişey tartın öyeyken böyle gösteriyosa vermişsindir demek takma bukadar ya da al yeni bi tartı mantıken şöyle bak az yiyiosun spor var azim var sabır var demek ki gidecekler hiçbir emek karşılıksız kalmaz mükafatını alacaksın alacağız bu sabrımızın merak etme

ve bence akşam da yine yoğurdunu flan ye bi kepçe çorbanı hiç hayatın boyunca sadece akşamları salata yiyemezsin bu defa da en ufak bir artıda kilo alırsın boşver yani karbonhidrat yemem mesela akşam ama sebze yemeği yemen lazım senin yeşil sebze ıspanak falan bol yeşil salata sebze artır birazzz sabır canımmm gidecek hepsi fazlalıklarınnn

aminn farmasiciğiiiim

OOO bir platescimiz daha oldu maşallah evde olunca sporla dengeliyosunbakıyorummmaşallah farmsiciiim kahvaltı da süper afiyet olsun

Ben de haftada 3 kez falan yiyorum yumurta gün aşırı bazen senin gibi 2 günde bir falan ama haftada 3 oluyodur
Canımm biz de seni öpüyoruzzzzherşey yolundadır umarımm öpücükleeer

Canım yaz yazmayınca düzen şaşıyo kesinlikle neyi neadar yiyiosun görmek için çok büyük avantaj yazmak

:13::13: