60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen yemeğinde gene salata ve yoğurt var..
ben gene evden bişi getirmedim çünkü..

farmasi çayı sormuşsun.. Şekerli mi diye evet şekerli :69:
Şekersiz çaya geçemedim henüz..
sanırım geçemeyeceğim de..
Ben 2 sene evvel psikolojik tedavi görmüştüm..
(Bu arada o zaman süper zayıftım ya.. Bazen aynada kendime bakınca yeniden hastalansam diye düşünmüyor değilim hani :27:)
O zaman bana şekersiz çay içme sakın demişti dr.
Geçenlerde tesadüff karşılaştık dr.la...
Şu Şeker meselesini sorayım dedim...
Azıcık da olsa at şeker.. Sinir sistemini zayıflatma dedi..
Ya da şeker kullanmayacaksan çay da içme dedi...
ben de şimdi ajda bardağa küçük esmer şekerin yarısını atıyorum..

markete gittiğimde ilk işim köri almak olacak,her yazdığın canım çekiyorrrrrrrrrrrrr,mmmmmmmmmmmmmmmnede yakışır ama,afiyet olsun hügocuğummmmmmmmmm:16:

baharatçıdan bulabilirsin canım çok sevdiğim bir baharat türüdür benim et yemeklerinde çok severim ben

Kızlaaaar hepinize günaydııııııın hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,fazlalıkalrın falza kiloların bizi terkettiği mutlulukların hep bizimleolduğu bolluk bereket dolu bir hafta diliyorummmmm:16::16::16::13::13::13::nazar::nazar::nazar:

Dün ben cozutttuuum tam bir kaçamaklar silsilesi gnüydü buraya da hiç uğrayamadım zaten tek tesellim 6 saat dışarıda ordan oraya gezmiş metrodan metrobüsden inçık yapmış avmleri talan etmiş olmam yanii hareketli ama boll kaçamklı birgündü ben eniyi tüm günü yazayım daaaa eğlenelim:60::60::60::60: buarada bir pişmanlık yok gayet mutluyum çok şükür:32::32::32:

kahvaltı

1kk yağsız beyaz peynir

yarım kk lıght dil peyniri

2 çokk ince dilim çemensiz yağsız pastırma

1 sigara böreği

3 çeri domates- 1 salatalık

1 haşlanmış yumurta

2 dilim çok tahıllı ekmek

KAHVALTIYI 2 DE YAPTIM VE DÜN TOPLAM 2 ANA 2 ARA ÖĞÜN YAPABİLDİM PAZAR DİYE BÖYLE OLDU HEM DE VÜCUT ŞAŞIRSIN DİMİ ARADA OLUR ÖLEEEEEEEE:32:

1. ara (saat 5 gibi) 1 kk tahin helvası:52:

akşam yemeği: 2 köfte kadar ızgara tavuk

1 ayran

3 tane soğan halkası (hani oluyo ya c donaldsa burger da falan)

2 ara: 2 su bardağı patlamış mısır

yarım su bardağı bira:52:

Ve işte saat 17-23 arası hep ayaktaydım toplasanız metroda ve yemek yerken 1st oturmuş olsam 5 saat ayakta dolaştım indim çıktım hareketliydim yani ama işte böööyle kaçamklar oldu gerçi kararında oldu ama oldu işte epeyyy haa buarada 2 lt de su içtim dün normal de 2,5 3 rahat içiyorum da dün geç kalkınca biraz kaybım oldu tabii

Bugünden itibaren hayat normale döndü tabii hemen:1::nazar:

Bugün Kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

1kk lıght beyaz peynir

3 çeri domates

1 salatalık

kahvaltı sonrası yeşil çayımıiçtim şu ana kadar 1 lt su içtim bugün kargo işlerim var sporumu yapıcam inşallah ve garip bir şekilde kendimde bir hafiflik hissediyorum ammmaaaa perşembeye kadar tartılmak yok:1::1::1:

neruda famirin dediği gibi bende kaçamak görmedim canım gayet normal bence kaçamak sayılmaz onlar

slm kızlar tekrar pilatesimöi yaptım yuvarlandım geldimmm:16:
eşim aradı nüfus cüzdanını evde unutmuş lazımmış getirebilrmisin dedi.onu götürcem şimdi öğle arasına yetşrsem yemek yicez beraber yetşemezsem döncem ben eve tekrar.yolda yaparım artık ara öğün kuru erik kur kayısı vs.ile çıkıorum ben görüşmek üzeree:79:

Öğlen yemeğinde gene salata ve yoğurt var..
ben gene evden bişi getirmedim çünkü..

farmasi çayı sormuşsun.. Şekerli mi diye evet şekerli :69:
Şekersiz çaya geçemedim henüz..
sanırım geçemeyeceğim de..
Ben 2 sene evvel psikolojik tedavi görmüştüm..
(Bu arada o zaman süper zayıftım ya.. Bazen aynada kendime bakınca yeniden hastalansam diye düşünmüyor değilim hani :27:)
O zaman bana şekersiz çay içme sakın demişti dr.
Geçenlerde tesadüff karşılaştık dr.la...
Şu Şeker meselesini sorayım dedim...
Azıcık da olsa at şeker.. Sinir sistemini zayıflatma dedi..
Ya da şeker kullanmayacaksan çay da içme dedi...
ben de şimdi ajda bardağa küçük esmer şekerin yarısını atıyorum..
canım Allah korusun bence hasta olmaktansa kilolu olmak iyidir
o kadar şekerle de birşey olacak olsa doktorun kes derdi zaten değil mi ? ayrıca birisi için zararlı olan birşey bir başkası için hayat kurtarıcı bile olabilmekte.:16:

slm kızlar tekrar pilatesimöi yaptım yuvarlandım geldimmm:16:
eşim aradı nüfus cüzdanını evde unutmuş lazımmış getirebilrmisin dedi.onu götürcem şimdi öğle arasına yetşrsem yemek yicez beraber yetşemezsem döncem ben eve tekrar.yolda yaparım artık ara öğün kuru erik kur kayısı vs.ile çıkıorum ben görüşmek üzeree:79:

güle güle şimdiden afiyet olsun canım :16:

şimdi çocuklara muzlu puding yediriyorum :9::9::9:
kendim de portakalın üzerine 500 ml su içiyorum portakal kompostosu yapacağım :9::9::9:

pilatesi anlatıyorlar onu izliyorum pekte bildiklerimizden farklı bişey yok aslında. birisi kardiyo ve pilatesle 2 ayda 10 kilo vermiş birisi sadece pilates yapmış 3 kilo almış :1: tabikide kası artmıştır

slm kızlar nasılsınız
kaçamkalrımıyazayım
cuamrtesi 2tane yulaflı kurabiye
3kare bitter çikolta
3tanede jaelibon şker
sonra pazargünü dıaşrı çıktık herkez pide yedi bende yedim saat 4 gibi
domdurmamıda yedim ardından oh afiyet olsun
ama 4den sonra leblebi ve meyve yedim başka bişey yemedim 4saattte yüyrümüşümdür eşimle evde n çarşıya yüürdük 1saat çekmiştir zaten sadece o
bugün normale döndüm
1portakal
3yk yogurt
3yk yulaf
1ceviz
tarçın
yeşil çayımı içiyorum şuanda

slm kızlar nasılsınız
kaçamkalrımıyazayım
3kare bitter çikolta
3tanede jaelibon şker
ama 4den sonra leblebi ve meyve yedim başka bişey yemedim 4saattte yüyrümüşümdür eşimle evde n çarşıya yüürdük 1saat çekmiştir zaten sadece o
bugün normale döndüm
1portakal
3yk yogurt
3yk yulaf
1ceviz
tarçın
afiyet olsun canımın içi
hakettin sen o ÖDÜLLERİ :65::65::46::46::nazar::nazar::70:

haydı kızlar görüşmek üzere hoşça ve sağlıklı kalın
ben tatlımın cevizlerini ayıklayayım:9:

Yemeğimi yedim geldim....
yarım kepçe sebze çorbası
3 yk havuç salatası
3 yk yoğurt
bide samsa tatlısı mı ne vardı
1 çatal aldım ucundan..
Bu arada 1200 ml su içtim şu ana kadar..
300 daha içiyorum şu anda...

annemin iğnesinden sonra eve geldim çocuklara kahvaltılarını yaptırdım
evi topladım süpürdüm.çamaşırları bulaşıkları hallettim.
baya hareket oldu evde olsam demek böyle olacak hep ev işleriyle hareket edip duracağım şu tatilde hiç süpürge yapmadığım kadar süpürge yaptım :9::9::9:
iyi bahaneyle spor gibi oluyor.ama bugün nasipse kondüsyonuma binerim.dün yürümüştüm.

birazdan büyük oğluşumla da ders çalışırız. öğlen yemeklerini yediririm.
biraz da kitap okurum.
sonrasında akşam yemeği hazırlıkları başlar.

akşam menümde
tavuk pirzola
çocukların isteklerine göre pilav , fırında patates ya da ev makarnası (erişte ) yapmayı planlıyorum.
salata yoğurt ya da ayran, kornişon vs olur büyük ihtimalle.
akşama tatlı olarak da eşime kadayıf ya da cevizli sarma yapayım diye düşünüyorum.
evde baklava - şöbiyet var ama değişiklik olsun istiyorum yer miyim uygun ölçüde yiyebilirim.

biraz önce anneme akşam yediğim 11 gr lık çikolata ve de kestane şekerinden ikram ettim ama kendim yemedim.

şimdi 1 adet koskocaman portakal yiyiyorum.sanırım portakal en az 400- 500 gr vardır:9:

Afiyet olsun farmasimm herşey çok güzel benceee planlar da harikaaaaaa çok şükürrrr:16::nazar:

herkese selaaamlar,3 4 gündür gelemedim.herkes iyidir umarım.ben zımba gibiyimm maşşallah.hemen yediklerimi yazayım.
3- 4 tane çery domates yarım salatalık 2 kk yarım yağlı peynir 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı 1 dilim tam buğday ekmeği büyük bir fincan çubuk tarçınlı şekersiz çay araöğünde 1 çay fincanı yarım yağlı yoğurt 1 tane form mısır patlağı bu saate kadar 1.5 lt su içtim.birazdan 4 mil leslimi yapcam.leslimi yapmaya gidiyorum bi saat sonra görüşürüz.:10::10:

Canım kahvaltı çok güzel afiyet olsunnn ve sporun da süperrrr tebrik ediyorum:16::nazar::13:

canımcım kahvaltıda tahin pekmez yiyen arkadaşlarımız bile var,sayki onu tedin,1 sigara böreğide çeyek yufkanın yarısı kadardır ancak 1 dlm ekmek eder,yemeğin yanında yediğin soğan halkasıda fazla gelmedi çünkü yemeğin az olmuş,dengeelmiş bence sadece kızartma olması sakıncalı,mısırda yiyenler var yine burdada yağ miktarı önemli ama 2 su bardağı kadar mısırdan ne kadar yağ çıkarki,birada ödülün olsunnnnnnnn,bence hiç ama hiçç abartılı değil çünkü kırk yılda bir yaptığın ve yapacağın birşey,bu nedenle sıkıntı yok

oy oy oyyyy bak bak hesapları da öğrenmişşş famoşum ilk geldiğin günler nasıl da soruyodun şu kaç dilim ekmek eder diye:16: bak nasıl öğrendik hepsini ya zaten bi pişmanlık yok ageyt mutluyum çok da hareket ettim çünkü ve evet hafta içi tahin pekmez falan yemiyorum ben yağlı çerez de yemiyorum hafta sonu onların yerine geçti bu helva mısır falan soğanlar da 3 tanecik zaten ödül olsun bu kadarı da :33::1::nazar: sağol canım benimmmm:16::nazar::13:

:52::52::52:bende dün akşam 1 tk ol hindistan cevizli,kremşantili bir sütlü tatlı yedimmmmmmmmm:52::52:şimdik aklıma geldi öğlede 1 çaykaşığı kadar afyon kaymağınının şekerlemesi varya ondan yedimmmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

ohhh afiyet olsun agyet güzel bence çokk kararında:nazar::13::16:

slm kızlar nasılsınız
kaçamkalrımıyazayım
3kare bitter çikolta
3tanede jaelibon şker
bugün normale döndüm
1portakal
3yk yogurt
3yk yulaf
1ceviz
tarçın

Afiyet olsun canım gayet güzel bence hem çok da hareket etmişsin olur öyle arada :16::13::nazar: benim de var kaçamaklar ama afiyet olsun yedik mutluyuz:16::13::1::nazar:

kızlarrrrrrrr yemeğimi yedim geldim karnım doymadı ama nedense bugün:17: neyse dayanırım artıkım bende
bir kepçe mercimek çorbası
2 ufak kepçe ıspanak 6-7 yk çıkar
2 ufak kepçede yoğurt
kepekli ekmek kalmamış bende bir dilim normal ekmek yedim
makarna almadım

kızlarrrrrrrr yemeğimi yedim geldim karnım doymadı ama nedense bugün:17: neyse dayanırım artıkım bende
bir kepçe mercimek çorbası
2 ufak kepçe ıspanak 6-7 yk çıkar
2 ufak kepçede yoğurt
kepekli ekmek kalmamış bende bir dilim normal ekmek yedim
makarna almadım

Afiyet olsun nugyacııımneden doymadın ki acaba?? belki ekmekten kepekliolsa daha tok tutardı neyse artık arada leblebi meyve kuru meyve falan toparlarsın belki biraz

Ayrıca yorumiçin de teşekkürler kaçamkalrımsınıfı geçti demek mersiiii:16::13::nazar::1:

afiyet olsun canımın içi
hakettin sen o ÖDÜLLERİ :65::65::46::46::nazar::nazar::70:

Afiyet olsun farmasimm herşey çok güzel benceee planlar da harikaaaaaa çok şükürrrr:16::nazar:

Canım kahvaltı çok güzel afiyet olsunnn ve sporun da süperrrr tebrik ediyorum:16::nazar::13:

oy oy oyyyy bak bak hesapları da öğrenmişşş famoşum ilk geldiğin günler nasıl da soruyodun şu kaç dilim ekmek eder diye:16: bak nasıl öğrendik hepsini ya zaten bi pişmanlık yok ageyt mutluyum çok da hareket ettim çünkü ve evet hafta içi tahin pekmez falan yemiyorum ben yağlı çerez de yemiyorum hafta sonu onların yerine geçti bu helva mısır falan soğanlar da 3 tanecik zaten ödül olsun bu kadarı da :33::1::nazar: sağol canım benimmmm:16::nazar::13:

ohhh afiyet olsun agyet güzel bence çokk kararında:nazar::13::16:

Afiyet olsun canım gayet güzel bence hem çok da hareket etmişsin olur öyle arada :16::13::nazar: benim de var kaçamaklar ama afiyet olsun yedik mutluyuz:16::13::1::nazar:

tşkler kızlar size de afiyet olsun menüler güzel
neudacım seninki kaçmakmı sanki üzülme çokda yürümüşün zaten

yemeğimi yedimm
gözüm doyamdı ama karnım doydu şükür:27:

6-7 çorba kaşığı bezelye yemeği(pataesli havuçlu)
salata
2 dlm kepek ekmeği:66:

yemeğimi yedimm
gözüm doyamdı ama karnım doydu şükür:27:

6-7 çorba kaşığı bezelye yemeği(pataesli havuçlu)
salata
2 dlm kepek ekmeği:66:

Afiyet olsun canım benim bi de yoğurt olsaymış keşke bak yoğurdu-sütü ihmal etmeeeee:47::16:

Afiyet olsun nugyacııımneden doymadın ki acaba?? belki ekmekten kepekliolsa daha tok tutardı neyse artık arada leblebi meyve kuru meyve falan toparlarsın belki biraz

Ayrıca yorumiçin de teşekkürler kaçamkalrımsınıfı geçti demek mersiiii:16::13::nazar::1:

evet canım bende ekmekten diye düşünüyorum kepekli olmayınca heralde doyurmadı pek

Back
X