- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
sakıncası yoksa neyi kargoya veriyorsun ? daha öncede yazmıştın kargo diye![]()
canım famirin dediğigibideğil tabiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakıncası yoksa neyi kargoya veriyorsun ? daha öncede yazmıştın kargo diye![]()
gidelim valla eşimn kardeşi orda.eşimde orda okudu.ankarayı da iyi bilr gezeriz fambığıda alıp
ayy keşke ya bende inanın çok isterim sizlerle hepinzle görüşmek tanışmak hele seni yemek ısırmak fln sitiorum ayrıcaaaaaaayada ben konyaya taşınayımda konyaya gel hızlı trende yapıldı haziranda başlıo inş.valla süper oluurrr
![]()
canım famirin dediğigibideğil tabiiicozuttum evet ama okadar değillll
ben aslında eğitim uzmanıyım ama işten ayrıldım ve o zamandan beri de e-ticaretle uğraşıyorum kendi işimi yapıyorum denebilir; Gaziantepli olduğumdan ordaki tanıdıklarım vasıtasıyla el işi bakır ürünler alıyorum ve internet üzernden satıyoruuummm fincanlar,tepsiler,cezveler bardaklar v.b (reklamlaaaaaaaar)
![]()
ayın 22 sinde diyetisyen kontrolu var. hastalıktı falan diyeti bu ay tam yapamadım. spora vücudumun alıştığınıda geç anladım eğer bu ayda kilo veremedimse diyetisyen oyar beni. ayın 22 sinden sonra yapalım valla benimde canım çekti. içli köftemi yapcaz yoksa dürümmü yapalım. içli köftenin fırınlaması veya haşlaması güzel oluyo iç malzemesinede az yağ koyuyorum çok tok tutuyo çok seviyorum![]()
canım famirin dediğigibideğil tabiiicozuttum evet ama okadar değillll
ben aslında eğitim uzmanıyım ama işten ayrıldım ve o zamandan beri de e-ticaretle uğraşıyorum kendi işimi yapıyorum denebilir; Gaziantepli olduğumdan ordaki tanıdıklarım vasıtasıyla el işi bakır ürünler alıyorum ve internet üzernden satıyoruuummm fincanlar,tepsiler,cezveler bardaklar v.b (reklamlaaaaaaaar)
![]()
gostcum aç değilim şuan ama sanki yemek yemeye ihtiyacım var gibi geliyo gücüm azaldı sanki yemek yesem geçecek gibi sence bu normalmi. değişiklik yaptımya normalmi. akşam emeğini yediğim zaman geçer zaten ama öyle hissediyorum şuan
Canımmm inşallah neden olmasın:13:
topraaaaaaaaaaaaaaam
dalga geççç hemen dalga geççççç işin gücün gevezelikkkk![]()
kepekli yufka açalım karar verdim ben açacamsonra yağsız kıymadan ızgara kuru köfte kızartalım bol yeşillikli dürüm yapalımmm
![]()
gostcum akşam yemeğim: 1 kepçe tarhana çorbası, yarım bardak yoğurt ketentohumlu, 3 kaışk bulgur pilavı 1 dilim çavdar ekmeği yeşilsalata 6 kaşık pırasa yemeği
bence kan şekerin düşmüş olabilir, vücudun bugün yeterince şaşırmış
birşeyler ye canım en azından atıştır meyve, kuru yemiş ya da bir lokma ekmek yoksa akşam yemeğinde birden kan şekerin çıkar başın ağrır rahatsızlanırsın allah korusun
hımm süper olur. hafta sonu kuru meyveli pekmezli kepek undan kek yaptım arkadaşımda beyendi. bunun pırasalısını çok seviyorum ben. keten tohumuda koyuyorum bağırsakları çok çalıştırıyo. havuçlusuda güzel olur ama denemedim
evet canım bugün bayağı şaşırttım1 kuru incir yiyeyim yemeğe kadar. zaten birazdan yemek yiyeceğim. bu arada ablası benim yaramazlar şu an salatalık muz elma portakal yiyor doğradım servis tabaklarına yiyorlar bıcır bıcır çok mutlu oldular yiyecekleri görünce :86:
kabak mücveri yapıyoruz ya onu kızartmıyorum kabakları havuçları içine çok az yağ katıp iyice çırpıyorum keke kalıbına döküyorum kalıp gibi çıkıo kesip kesip yiyorum nefis oluyor:))
evet yaa benimde bir ablam bir de arkadaşım var eşleri denizci. bi açılıyorlar altı yedi ay sonra dönüyorlar sizin ki daha zor. ben bir kaç gün göremiyorum sadece ama yine de kocası her akşam gelen kadınlara bazen imrenmiyor değilim.sanırım hastalıktan duygusallaştım,bir de ailemde uzakta yapayalnızım.bazende amaan böyle ii evde her gün yere atılan çoraplar iç çamaşırları vs yok yemek bulaşık yok diyorum.
allah size sabır versin kardeş![]()
ayy evet bilmemi çok severim. ben kızartma kabak mücverini bıraktım böyle seviyorum diyet yapmasamda böyle yerim. patateslisini yapıyorum kekin o da çok hoş oluyo. tarif çok değişik değişik yaparız demi![]()
gostcum düşüne düşüne herşeyin sağlıklısını diyetin içine sokmayı bulduk vallalezzettende ödün vermiyoruz yani bi şekilde kilo yapmayacak acıktırmayacak sağlıklı şekilde yapıyoruz. du bakem hamur tatlılarınıda esmer undan yaparım ama işte şerbet olayı olmuyo. şerbetine şeker yerine ne koycez pekmez yetmez sanırım tatlandırmaya ah bide onu bulsam tamamdır bu iş :86: