60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sakıncası yoksa neyi kargoya veriyorsun ? daha öncede yazmıştın kargo diye :69::69:

canım famirin dediğigibideğil tabiii:60::60::60:cozuttum evet ama okadar değillll:60::60:ben aslında eğitim uzmanıyım ama işten ayrıldım ve o zamandan beri de e-ticaretle uğraşıyorum kendi işimi yapıyorum denebilir; Gaziantepli olduğumdan ordaki tanıdıklarım vasıtasıyla el işi bakır ürünler alıyorum ve internet üzernden satıyoruuummm fincanlar,tepsiler,cezveler bardaklar v.b (reklamlaaaaaaaar):60::60::60::60:

gidelim valla eşimn kardeşi orda.eşimde orda okudu.ankarayı da iyi bilr gezeriz fambığıda alıp:16:

ayy keşke ya bende inanın çok isterim sizlerle hepinzle görüşmek tanışmak hele seni yemek ısırmak fln sitiorum ayrıcaaaaaaa:37::37::37::37::37:yada ben konyaya taşınayımda konyaya gel hızlı trende yapıldı haziranda başlıo inş.valla süper oluurrr:10::10:

beni mi ısırcan,benim kızımı:60::60:kız sen gelirsin ozan buralara görüşürüz öyleyse ya inşallah, ne konyası kız bide konya çıkarma :9:yada zayıflayınca tatile aynı otele gidelimm:21:

canım famirin dediğigibideğil tabiii:60::60::60:cozuttum evet ama okadar değillll:60::60:ben aslında eğitim uzmanıyım ama işten ayrıldım ve o zamandan beri de e-ticaretle uğraşıyorum kendi işimi yapıyorum denebilir; Gaziantepli olduğumdan ordaki tanıdıklarım vasıtasıyla el işi bakır ürünler alıyorum ve internet üzernden satıyoruuummm fincanlar,tepsiler,cezveler bardaklar v.b (reklamlaaaaaaaar):60::60::60::60:

nerden satıyosun hangi siteden bende bakayım çok merak ederim almasamda bakarım aman kusur kalmayayım :1:

ayın 22 sinde diyetisyen kontrolu var. hastalıktı falan diyeti bu ay tam yapamadım. spora vücudumun alıştığınıda geç anladım eğer bu ayda kilo veremedimse diyetisyen oyar beni. ayın 22 sinden sonra yapalım valla benimde canım çekti. içli köftemi yapcaz yoksa dürümmü yapalım. içli köftenin fırınlaması veya haşlaması güzel oluyo iç malzemesinede az yağ koyuyorum çok tok tutuyo çok seviyorum :56:

kepekli yufka açalım karar verdim ben açacam:1: sonra yağsız kıymadan ızgara kuru köfte kızartalım bol yeşillikli dürüm yapalımmm:56:

ciddi mi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:53:aa bilmiyodummmmmmm,hakkın ne çok şey bilmiyorum,adını bile bilmiyorum hattaaa:50:

gostcum akşam yemeğim: 1 kepçe tarhana çorbası, yarım bardak yoğurt ketentohumlu, 3 kaışk bulgur pilavı 1 dilim çavdar ekmeği yeşilsalata 6 kaşık pırasa yemeği

gostcum aç değilim şuan ama sanki yemek yemeye ihtiyacım var gibi geliyo gücüm azaldı sanki yemek yesem geçecek gibi sence bu normalmi. değişiklik yaptımya normalmi. akşam emeğini yediğim zaman geçer zaten ama öyle hissediyorum şuan

bence kan şekerin düşmüş olabilir, vücudun bugün yeterince şaşırmış:1:

birşeyler ye canım en azından atıştır meyve, kuru yemiş ya da bir lokma ekmek yoksa akşam yemeğinde birden kan şekerin çıkar başın ağrır rahatsızlanırsın allah korusun

Canımmm inşallah neden olmasın:16::13::nazar:topraaaaaaaaaaaaaaam:60::60:

dalga geççç hemen dalga geççççç işin gücün gevezelikkkk:60::60::60:

şaka yaptım ortaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm(yer gök aşk dizisinden sultan tezeden bir enstantene:9:)bilgisayrala alakalı bi iş yapıyosun sanıyodum hani grafik tasarım gibi bişeyler sipariş üzerine onlarıda kargoya veriyon sanıyodum bende

kepekli yufka açalım karar verdim ben açacam:1: sonra yağsız kıymadan ızgara kuru köfte kızartalım bol yeşillikli dürüm yapalımmm:56:

hımm süper olur. hafta sonu kuru meyveli pekmezli kepek undan kek yaptım arkadaşımda beyendi. bunun pırasalısını çok seviyorum ben. keten tohumuda koyuyorum bağırsakları çok çalıştırıyo. havuçlusuda güzel olur ama denemedim

ben çıkıyorum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,iyi akşamlar:54::54::54::54::54::16::16::16:
(farmasi nerlerde bu arad ya neyse bakalım sabah görürüm onuda)

bence kan şekerin düşmüş olabilir, vücudun bugün yeterince şaşırmış:1:

birşeyler ye canım en azından atıştır meyve, kuru yemiş ya da bir lokma ekmek yoksa akşam yemeğinde birden kan şekerin çıkar başın ağrır rahatsızlanırsın allah korusun

evet canım bugün bayağı şaşırttım :1: 1 kuru incir yiyeyim yemeğe kadar. zaten birazdan yemek yiyeceğim. bu arada ablası benim yaramazlar şu an salatalık muz elma portakal yiyor doğradım servis tabaklarına yiyorlar bıcır bıcır çok mutlu oldular yiyecekleri görünce :86:

hımm süper olur. hafta sonu kuru meyveli pekmezli kepek undan kek yaptım arkadaşımda beyendi. bunun pırasalısını çok seviyorum ben. keten tohumuda koyuyorum bağırsakları çok çalıştırıyo. havuçlusuda güzel olur ama denemedim

kabak mücveri yapıyoruz ya onu kızartmıyorum kabakları havuçları içine çok az yağ katıp iyice çırpıyorum keke kalıbına döküyorum kalıp gibi çıkıo kesip kesip yiyorum nefis oluyor:))

evet canım bugün bayağı şaşırttım :1: 1 kuru incir yiyeyim yemeğe kadar. zaten birazdan yemek yiyeceğim. bu arada ablası benim yaramazlar şu an salatalık muz elma portakal yiyor doğradım servis tabaklarına yiyorlar bıcır bıcır çok mutlu oldular yiyecekleri görünce :86:

ahahaha:)) afiyetlerr olsunnn onlarada:)):16:

kabak mücveri yapıyoruz ya onu kızartmıyorum kabakları havuçları içine çok az yağ katıp iyice çırpıyorum keke kalıbına döküyorum kalıp gibi çıkıo kesip kesip yiyorum nefis oluyor:))

ayy evet bilmemi çok severim. ben kızartma kabak mücverini bıraktım böyle seviyorum diyet yapmasamda böyle yerim. patateslisini yapıyorum kekin o da çok hoş oluyo. tarif çok değişik değişik yaparız demi :61:

evet yaa benimde bir ablam bir de arkadaşım var eşleri denizci. bi açılıyorlar altı yedi ay sonra dönüyorlar sizin ki daha zor. ben bir kaç gün göremiyorum sadece ama yine de kocası her akşam gelen kadınlara bazen imrenmiyor değilim.sanırım hastalıktan duygusallaştım,bir de ailemde uzakta yapayalnızım.bazende amaan böyle ii evde her gün yere atılan çoraplar iç çamaşırları vs yok yemek bulaşık yok diyorum.:52::52::52::52::52:
allah size sabır versin kardeş:69::69:

ehehe olsun arada bir serbest kalmakta güzel hem işlerimizi daha rahat rahat yaparız ohh karışan görüşen yok dimi ama:1:

gostcum düşüne düşüne herşeyin sağlıklısını diyetin içine sokmayı bulduk valla :1: lezzettende ödün vermiyoruz yani bi şekilde kilo yapmayacak acıktırmayacak sağlıklı şekilde yapıyoruz. du bakem hamur tatlılarınıda esmer undan yaparım ama işte şerbet olayı olmuyo. şerbetine şeker yerine ne koycez pekmez yetmez sanırım tatlandırmaya ah bide onu bulsam tamamdır bu iş :86:

ayy evet bilmemi çok severim. ben kızartma kabak mücverini bıraktım böyle seviyorum diyet yapmasamda böyle yerim. patateslisini yapıyorum kekin o da çok hoş oluyo. tarif çok değişik değişik yaparız demi :61:

yağlı yiyemiyorum ki, geçen annem hamur kızartmış biraz yiyeyim dedim ama yok olmuyo midem bulanıyor hemen rahatsız ediyor alışmışım, önceden de şeker tüketmezdim çayda kahvede ama geçen gün bir sıcak çikolata içeyim dedim hemen midem bulandı çok şekerli geldi içemedim, kahveye bile şeker katamıyorum, önceden çok tuzlu yerdim ama şimdi tuzluda yiyemiyorum gerçekten midem almıyor kızartmayı çok severdim yok olmuyo onuda yiyemiyorum. en iyisimi biz böle sağlıklı sağlıklı yapalım yoksa ben aç kalıyorum:1: haftaya yurda dönüş yine aç kalıcam ya sabah sabah sigara börekleri gel de ye, yemeyincede açsın.. napalım artık idare edicez:))

gostcum düşüne düşüne herşeyin sağlıklısını diyetin içine sokmayı bulduk valla :1: lezzettende ödün vermiyoruz yani bi şekilde kilo yapmayacak acıktırmayacak sağlıklı şekilde yapıyoruz. du bakem hamur tatlılarınıda esmer undan yaparım ama işte şerbet olayı olmuyo. şerbetine şeker yerine ne koycez pekmez yetmez sanırım tatlandırmaya ah bide onu bulsam tamamdır bu iş :86:

bence yemek kitabı yazmalıyız:1: hmmm düşüneyimmmm bakayım şerbet olayını:1: üzerlerine fırından çıkarıp çıkarmaz pekmez döksek olmaz sanırım:S

Back
X