60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar arkadaşlar benim bugünkü menum
sabah kelogs yağsız süt ve çay
öğlen yağsız haşlanmış makarna 8 kaşık kadar ve light ton balığı
birazdan 45 dakka koşumu yaparak haşlanmış karnıbahar ve yoğurt yiyeceğim.belki yanına biraz kelogs yerim bir kaç kaşık.çünkü canım tatlı istemeye başladı onu bastıracağım.

ilk 1 ay 4.4oo gr klo vermek normal biliyorum ama umarım 2. ay yavaşlamaz.Bunu düşünmek üzüyor beni valla 2 ay geçsin hemen istiyorum. tabi 2 ayda istediğin kiloya gelirsem:84:

merhaba iyi akşamlar kızlar

akşam yemeğinden yaklaşık 2 saat önce 2 yk sütlaç yedim

akşam menüm

3 yk havuçlu barbunya
5-6 yk haşlanmış hindi
8 yk salata
3 yk yoğurt

şimdi de 500 ml su içiyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlaaaaar...
müsadenizle akşam menüm: 19.20
1 büyük kase kıvırcık +roka +2 küçük parça ızgara tavuk gögsü ile yapılmış salata
3/2 su bardagı kadar sekersiz portakal suyu (100% cappy portakal suyu )

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar kızlar bugunku menum 19:20

3 yk pirinç pilavi
3 yk tavuk sote
çok az salata

aralarda tarcınlı yeşil çay 2 tane kayısı bol su :34:

Son düzenleme:
yeni bir güne ve herkese merhaba kızlaar !!!!
gün güzelde benden iyi haber yok. sadece 300 gr vererek 69,30kiloya düşmüşüm. haftasonu yediğim dolmalar gelip beni tırmaladı hiç affetmedi vallaa:53::53::53::53:
kahvaltımı yapıyorum şimdi.
1 bebek salatalık bir aç tutam maydonoz
peynir bi kaç çatal, zeytin ve ezmesi de azar azar
yarım portakal iki dilim tam tahıllı ekmek ( ekmek limitimi sabah bitiriyorum )
şekersiz çay

merhaba kızlar..ben yenıyım galıbaaa :1:
ben uzun süre bu topıkte kalacagım gıbı gozukuyor cunku 62 kılo hedefım ve 69.2 kıloyum:18:

ınsallah hep beraber kurtulacagız kılolardann

ben uzun süre bu topıkte kalacagım gıbı gozukuyor cunku 62 kılo hedefım ve 69.2 kıloyum:18:

yeni olmadığından emin misin ? yada yeni olduğundan :52::52::52:
bende yeniyim geçen hafta 69 u görünce geldim. hoşgeldin 60 lar topicine:69:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn canlar günaydınlarrrrrrrrrrrrr
cumanız mübarek olsun ,sabah şerifleriniz hayrolsun.
sabah sabah çok şükür Rabbime mutluyum huzurluyum çok enerji doluyum :9::9::9::9::9::32::32::52::52:gene kudurukluyum üzerimde.
koruma programı aynen devam ediyor belimin ölçüsü de 69 a doğru gidiyor işte böyle benden haberler.
bir de dün minik oğlumla şöyle kütüphanede çalışan arkadaşımı ziyarete gitmiştim öğleden sonra bana ne kadar zayıfladığımı söyledi durdu aman nazarım değecek diye diye bi kaldı bir de ya farmasi nasıl zayıfladın gerçekten şunun sırrını versene demez mi koptum valla abla dedim hep söylediğim gibi bugüne kadar ne varsa aynını uygula başka da özel birşey yok :9::9::9::9:öldürdü beni ya millet beni söylemediğim bir yöntemle vs ile zayıfladım sanıyor .Allahım ya halbuki hiçbirşeyimi asla gizlemem hele ki faydalı olduğunu bildiğim ya da düşündüğüm şeylerden herkes istifade etsin diye düşünen biriyimdir.

şimdi bana gelen özel mesaj kutumda da aynı ifadeler çok beğenmiş arkadaşın biri fotoğraflarımı ve eğer sizce de sakıncası yoksa özel bir zayıflama sırrınız varsa paylaşabilir misiniz? ilahi sabah sabah millet beni gülmekten sağolsunlar kırdı geçirdiler.offfffffffff offffffffffffffff:9::9::9::9::9::9::9::9::52::52::52::52:

dün akşam 1 dilim kepek ekmeği ile kızartma yedim :59:
dayanamadım :59: şimdi suçluluk duygusu hissediyorum

şuan limonlu ılık suyumu içiyorum

iyi akşamlar kızlaaaaar...
müsadenizle akşam menüm: 19.20
1 büyük kase kıvırcık +roka +2 küçük parça ızgara tavuk gögsü ile yapılmış salata
3/2 su bardagı kadar sekersiz portakal suyu (100% cappy portakal suyu )
akşam menün çok hoşmuş:nazar::nazar:
iyi akşamlar kızlar bugunku menum 19:20

3 yk pirinç pilavi
3 yk tavuk sote
çok az salata

aralarda tarcınlı yeşil çay 2 tane kayısı bol su :34:
afiyet olsun gayet şık bir seçim:nazar:
yeni bir güne ve herkese merhaba kızlaar !!!!
gün güzelde benden iyi haber yok. sadece 300 gr vererek 69,30kiloya düşmüşüm. haftasonu yediğim dolmalar gelip beni tırmaladı hiç affetmedi vallaa:53::53::53::53:
kahvaltımı yapıyorum şimdi.
1 bebek salatalık bir aç tutam maydonoz
peynir bi kaç çatal, zeytin ve ezmesi de azar azar
yarım portakal iki dilim tam tahıllı ekmek ( ekmek limitimi sabah bitiriyorum )
şekersiz çay

afiyet olsun canım ama sabah sabah kahvaltını iyi yap tatlım kasma kendini yakabilceğin saatlerdesin :34::34::nazar:

merhaba günaydın canım
dün akşam 1 dilim kepek ekmeği ile kızartma yedim :59:
dayanamadım :59: şimdi suçluluk duygusu hissediyorum

şuan limonlu ılık suyumu içiyorum

canım ne kadar ne kızartması yedin
ayrıca bugün dengeleyerek işleri yoluna koyabilirsin :34:

selam manken gibi olmaya bi adım daha yaklaşmış hatunlar nasılsınız bakem :16:
kahvaltım önce: 1 bardak suyla arıpoleni ardından metabolizma hızlandırıcı içecek
1 yumurta 1 dilim peynir ve yeşilbiberden omlet yanında tahinpekmez. domatesim kalmamıştı.
şimdi koşu bandıda bineceğim. sonra görüşürüz kıslar :16:

patates ve tavuk biraz yedim işte şimdi bugün
sabah 1/2 simit şekersi çay
öğlen çorba ve salata
akşam sadece çorba düşünüyorum nasıl çok mu:44:

dost niyetimle söylüyorum çok kötü bitanem
şimdi yacaklarıma bak istersen :34:

patates ve tavuk biraz yedim işte şimdi bugün
sabah 1/2 simit şekersi çay
öğlen çorba ve salata
akşam sadece çorba düşünüyorum nasıl çok mu:44:

genellikle ekmek olarak kepek tam buğday çavdar vs gibi ekmekleri tüketiyoruz
ve sabah kahvaltını domates salatalık biber maydanoz peynir zeytin yumurta haftada en fazla 3 - 4 gün olmak kaydıyla,ayrıca bal ya da pekmez ile renklendirebilirsin. burada çok güzel kahvaltı menüleri bulacaksın forumdaki öğünleri incelemeni tavsiye ederim.

ve diğer öğünlerinde de et süt tahıl sebze dengesini korumaya çalışmanı öneririm.
ayrıca hayatına hareket getir spor yapıyorsan sorun yok hareketsiz bir yaşantın varsa sorun çok sadece beslenmene dikkat ederek kilo vermen ve de koruman çok ama çok zor olur.
kısacası burada kal ve burayı takip et çok olumlu değişiklikler yaşayacağıni göreceksin:16:

günaydddııııııııııııııııııııııınnnnnnnn kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmm,bende iyiyim çok şükür şu regl dönemim bitse daha bir memnun olucam ama bu şişkinlik canımı sıkıyor biraz.

akşam menümü yazayım öyleyse

1 yk kadar ton balık
bol yeşil salata
20 adet leblebi(üşenmedim saydım:9:)
2 zeytin

ara
1 küçük kivi,çeyrek muz,7 leblebi:9:

akşamyemeğinden sonra 45 dk yürüdüm tempom ortalama 5.5 civarındaydı,pek bir halsizdim çok fazla hızlnadıramadım

sabah menüm ise

1 kk light peynir
4 zeytin
1,5 dlm tam buğday ekmeği
nane
maydanoz
1 adet vişne reçelinin içinden çıkarılmış vişne:9:reçel pekmez bal diye diye canım çekti sabah ,çok mu olmuş acaba:60::60:

günaydddııııııııııııııııııııııınnnnnnnn kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmm,bende iyiyim çok şükür şu regl dönemim bitse daha bir memnun olucam ama bu şişkinlik canımı sıkıyor biraz.

akşam menümü yazayım öyleyse

1 yk kadar ton balık
bol yeşil salata
20 adet leblebi(üşenmedim saydım:9:)
2 zeytin

ara
1 küçük kivi,çeyrek muz,7 leblebi:9:

akşamyemeğinden sonra 45 dk yürüdüm tempom ortalama 5.5 civarındaydı,pek bir halsizdim çok fazla hızlnadıramadım

sabah menüm ise

1 kk light peynir
4 zeytin
1,5 dlm tam buğday ekmeği
nane
maydanoz
1 adet vişne reçelinin içinden çıkarılmış vişne:9:reçel pekmez bal diye diye canım çekti sabah ,çok mu olmuş acaba:60::60:

günaydın zümreciğim akşam menün ve ara öğünlerin çok güzel
ben de leblebiyi 1/2 fincan oranında tüketmeyeceksem mutlaka sayarım:9:
sabah kahvatısı da çok güzel olmuş ben bi fazlalık göremedim şaka yapıyor olmalısın :9::9::34::nazar:

Back
X