60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendimi motive etmek için buraya kaydoldum. bir haftada diyetisyen desteği ile 72 kilodan 69.8 indim. Bundan sonrasını birlikte görmek istiyroum:)

hoşgeld,n canım. bende diyetisyene gidiyorum 5 ay oldu benimde 13 kilo verdim. sende listene uy sabret verirsin. ama uymaya çalış mutlaka sporunuda ihmal etme çok güzel gider yağcıkların :16:

hoşgeld,n canım. bende diyetisyene gidiyorum 5 ay oldu benimde 13 kilo verdim. sende listene uy sabret verirsin. ama uymaya çalış mutlaka sporunuda ihmal etme çok güzel gider yağcıkların :16:

Çok teşekkür ederim. Benim spor yapma şansım yok. Ben bir kaza geçirdim 1.5 yıl ameliyatlarla ugraştım alcılar öyle kilo aldım. Daha fizik tedavim devam ediyor. Bunlara ragmen vereceğimi düşünüyorum. İlk hafta için iyi verdim bakalım:)

tamam canımcımmmmmmm,afiyet olsun öyleyse,bende bir ara 4-5 paket almıştım ne yapacaksam AAllahımmm ya,bazen çok abrtıyorum valla sinir oluyorum kendime heeeeeee:47:bir kutuya koydum kapaklı saklama kabı gbi bişey taze duruyor hala,böyle koruyabilirsin:16:
bebişim kurabiye yaparsın bende tarif var esmer unlu pekmezli yaparsın tarif yollarım sana mutfakta çareler tükenmezzzzz:1::1:

geçmiş olsun canımmmmmmmm:59:dikkat et kendine,iyi bak olurmu sen bize lazımsın:16:evet dinlen bugun bol bol meyve ye,iyileş hemencik emi
saol canım benm yatıorum laptobumda kucağımda pembişşş battaniyemle yuvarlanıoruz:34:
ilk defa pilatesi yapamayacağım çok üzgünümmmm:2::59:aslında yapabilrim belki ama burnum çok akıo eğilemem ki beennn .hem terlerim soğurum daha kötü olmayayımmm.kendi kendime nazar değdim.neyse pazartesi haftaya çok güzel başlayıp sporlarıma tam gaz devam edeceğim inş.
ayrıca bugün tartıldım kilom aynı Allah a şükür:nazar:inş bu kilomu korusam umreye gidene kadar inşallah gelince duruma göre 55 olmayı düşünüorum inş.siz de ben gelene kadar i,ncecik olucaksınız inşşş:34::34:

Çok teşekkür ederim. Benim spor yapma şansım yok. Ben bir kaza geçirdim 1.5 yıl ameliyatlarla ugraştım alcılar öyle kilo aldım. Daha fizik tedavim devam ediyor. Bunlara ragmen vereceğimi düşünüyorum. İlk hafta için iyi verdim bakalım:)

hoş geldin canım çok çok geçmiş olsun .olsun spor yapamıosan da sorun deil yedklerine dikkat ederek listene uyarak çok güzel kilo verirsin.kilolarını verdikten sonra dr.na danışarak pilates yapabilrsn belki çok güzel sıkılştırıo test ettim onaylıorum.yeterki sen burayı sıkı takip et biz herşeyden az az yiyerek sağlıklı beslenioruz.sennde zaten bir listen var ona uyarak çok güzel kilo verrisn emin ol.burada insan çok güzel motive oluo.bişi kaçıracağı zaman burası aklına gelio ve yemio insan bunu nasıl yazarım die.

buy arada geçmişi okudum kızlar.kahvaltılar çok güzel farmasi ciğimnki tam benlik boyacı kataloğu.fambıkbığınkide güsel.nugyacım bu gün kardan adam yapmış olsun değişklik.dier arkafaşlarınkide güzel di hatrladığım kadarıyla.
ama birinnki çok azdı yeni gelenlerden biri.kızlar korkmayın sabah kahvaltısından ya.bende ilk geldiğimde sizin giby dim çok yediğim zaman veremem kilo sanıodum ama asıl az yenince veremio insan benm kahvaltılarıma bi bakın nasıl yiyorum sizce ben nasıl verdim o 7 kiloyu .öyle yiyerek valla:34:
fambıııııııııııııııııkk bana bir erken ara öğün şarkısı yollaaa ordaaaaaaannnnn:9:kendime geleyim birazzzz:32::32:

bebişim kurabiye yaparsın bende tarif var esmer unlu pekmezli yaparsın tarif yollarım sana mutfakta çareler tükenmezzzzz:1::1:

saol canım benm yatıorum laptobumda kucağımda pembişşş battaniyemle yuvarlanıoruz:34:
ilk defa pilatesi yapamayacağım çok üzgünümmmm:2::59:aslında yapabilrim belki ama burnum çok akıo eğilemem ki beennn .hem terlerim soğurum daha kötü olmayayımmm.kendi kendime nazar değdim.neyse pazartesi haftaya çok güzel başlayıp sporlarıma tam gaz devam edeceğim inş.
ayrıca bugün tartıldım kilom aynı Allah a şükür:nazar:inş bu kilomu korusam umreye gidene kadar inşallah gelince duruma göre 55 olmayı düşünüorum inş.siz de ben gelene kadar i,ncecik olucaksınız inşşş:34::34:

çok tatlısın yaaaaaaaaaa:16:eğilemem ki burnum akıyo diyo:60::60::60::60::60:

ycl nerelerde kaldı kıslar,akşam çok kaçırdı galiba korkusundan gelemiyomu ne
:60::60::60::60::60:
günaydın kızlar
ben bir grip oldımki sormayın boğazımda fln bi şişlik ağrı yok ama burnum ağzım afedersiniz nasıl akıo.hapşırık aksırık üstüste :2::2::2:
dün akşam yemek yapamadım gelince eşim kahvaltı hazırladı.omlet fln yaptı her zmanki ölçülerime göre (peynir biraz fazla yedim) akşam kahvaltısı yaptık.
şimdide kahvaltımı yapıorum
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1 kk koyun peyniri
3 yeşil-siyah zeytn
1 çay k çam balı
3 badem

aralarda bol meyve ve bitki çayı içmeyi düşünüorum.pilateste yapamayacağım bugün:2::2::2:

geçmiş olsun hocahanımımmmmmmmm kahvaltı süper

sen tabi istanbulda öyle bensiz gezersen böyle hasta olursun:16::16:

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

2008 yılında evlendiğimde 50 kilo ve 21 yaşındaydım 8 ay sonra bebğimize hamile kaldım riskli bir hamilelik geçirdim 6 aylık hamileyken rahimde 3,5 cantim açılma oldu ve erken doğum oranı %70lerdeydi hastanede yattım tedevi oldum ve yürümem hareket etmem benim ve bebeğim için çok sakıncalıydı kısaca yatağa bağlamıştım erken doğum yaptım bebeğimi 35 haftalık doğurdum miniminacıktı ve okadarda sevimli hamile kalmadan önce vücudum kilo almaya başlamıştı korunmayı bıraktıktan sonra ben 63 kilo oldum ve bu kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim ve çıktığımda 70 :59:kiloydum ve çok üzülmüştüm bebeğimi 14 aya kadar emzirdim ve bu yaz 60 kiloya kadar indim kendi çabalarımla ama şuan çalışıyorum işimde hep bilgisayar başında ben kilo aldım yine veremiyorum şuan 67 kiloyum bende sizin grubunuza katılmak istiyorum

famircimmmmmmmmmmmmm 1/ 2 fincan beyaz leblebi yiyiyorum tam 56 taneeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:

Merhaba kızlar
Bugün evde olduğum için anca şimdi açabildim.evde olunca oğlumdan fırsat kalmıyor valla..
Buarada akşam gittiğimizde yerde yiyecek hiç bişi bulamadım.
Akşam yemeğim 3 dilim peynirli pide oldu..:59:
Akşam ara öğün falan yapmadım.

Sabah
1 yumurtanın beyazı
1,5 kk beyazpeynir,tel peynir, çeçil peynir
1 domates
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
ekmek çok oldu ama akşamdan aç kaldım tabi..
şimdi bakim geçmişe:10:

2008 yılında evlendiğimde 50 kilo ve 21 yaşındaydım 8 ay sonra bebğimize hamile kaldım riskli bir hamilelik geçirdim 6 aylık hamileyken rahimde 3,5 cantim açılma oldu ve erken doğum oranı %70lerdeydi hastanede yattım tedevi oldum ve yürümem hareket etmem benim ve bebeğim için çok sakıncalıydı kısaca yatağa bağlamıştım erken doğum yaptım bebeğimi 35 haftalık doğurdum miniminacıktı ve okadarda sevimli hamile kalmadan önce vücudum kilo almaya başlamıştı korunmayı bıraktıktan sonra ben 63 kilo oldum ve bu kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim ve çıktığımda 70 :59:kiloydum ve çok üzülmüştüm bebeğimi 14 aya kadar emzirdim ve bu yaz 60 kiloya kadar indim kendi çabalarımla ama şuan çalışıyorum işimde hep bilgisayar başında ben kilo aldım yine veremiyorum şuan 67 kiloyum bende sizin grubunuza katılmak istiyorum

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm bebeğini güle güle büyüt hayırlı evlat olsun inşallah sen ve o sağlıklısınız ya Allah sizi birbirinize kavuşturmuş ya önemi yok gerisinin.
kilo mu tek derdin bu olsun canım burda ol burada kal bak nasıl gidiyorlar menülerini spor aktivitelerini paylaş eleştir ve de eleştiriye açık ol tamamdır canım:16:

buy arada geçmişi okudum kızlar.kahvaltılar çok güzel farmasi ciğimnki tam benlik boyacı kataloğu.fambıkbığınkide güsel.nugyacım bu gün kardan adam yapmış olsun değişklik.dier arkafaşlarınkide güzel di hatrladığım kadarıyla.
ama birinnki çok azdı yeni gelenlerden biri.kızlar korkmayın sabah kahvaltısından ya.bende ilk geldiğimde sizin giby dim çok yediğim zaman veremem kilo sanıodum ama asıl az yenince veremio insan benm kahvaltılarıma bi bakın nasıl yiyorum sizce ben nasıl verdim o 7 kiloyu .öyle yiyerek valla:34:
fambıııııııııııııııııkk bana bir erken ara öğün şarkısı yollaaa ordaaaaaaannnnn:9:kendime geleyim birazzzz:32::32:

Al anacığım afiyet olsun
YouTube - Fatih Ürek - Fıkır Fıkır (2009) [Yepyeni Albümünden]

Back
X