- 6 Ağustos 2010
- 40.224
- 71.958
- 1.123
Buçuğu yokmu
![]()
yok kızzzz dedim ya çingen işi olmasın diye öyle yedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buçuğu yokmu
![]()
ycl nerelerde kaldı kıslar,akşam çok kaçırdı galiba korkusundan gelemiyomu ne
Merhaba kızlar
Bugün evde olduğum için anca şimdi açabildim.evde olunca oğlumdan fırsat kalmıyor valla..
Buarada akşam gittiğimizde yerde yiyecek hiç bişi bulamadım.
Akşam yemeğim 3 dilim peynirli pide oldu..
Akşam ara öğün falan yapmadım.
Sabah
1 yumurtanın beyazı
1,5 kk beyazpeynir,tel peynir, çeçil peynir
1 domates
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
ekmek çok oldu ama akşamdan aç kaldım tabi..
şimdi bakim geçmişe![]()
yok kızzzz dedim ya çingen işi olmasın diye öyle yedim
ama öleçok tatlısın yaaaaaaaaaaeğilemem ki burnum akıyo diyo
![]()
saol bebişimm.valla öle oldu farmasim yaa gelde senide gezdireyim beraberce gezelim
geçmiş olsun hocahanımımmmmmmmm kahvaltı süper
sen tabi istanbulda öyle bensiz gezersen böyle hasta olursun![]()
hoşgeldn canım.senin gbi bi sürü arkaşımız var burda evlendkten sonra kilo alan doğumdan sonra alan...hiç dert deil çalışsanda evde otursanda sen gerçekten kilo vermek istiosan,burda kal bizleri takip et hergün yediklerini içtiiklerini yaptığın spor varsa yaz sende başarırsın emin ol.kolay gelsn2008 yılında evlendiğimde 50 kilo ve 21 yaşındaydım 8 ay sonra bebğimize hamile kaldım riskli bir hamilelik geçirdim 6 aylık hamileyken rahimde 3,5 cantim açılma oldu ve erken doğum oranı %70lerdeydi hastanede yattım tedevi oldum ve yürümem hareket etmem benim ve bebeğim için çok sakıncalıydı kısaca yatağa bağlamıştım erken doğum yaptım bebeğimi 35 haftalık doğurdum miniminacıktı ve okadarda sevimli hamile kalmadan önce vücudum kilo almaya başlamıştı korunmayı bıraktıktan sonra ben 63 kilo oldum ve bu kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim ve çıktığımda 70kiloydum ve çok üzülmüştüm bebeğimi 14 aya kadar emzirdim ve bu yaz 60 kiloya kadar indim kendi çabalarımla ama şuan çalışıyorum işimde hep bilgisayar başında ben kilo aldım yine veremiyorum şuan 67 kiloyum bende sizin grubunuza katılmak istiyorum
afiyet olsun canım boyacı kataloğundan bir seri yapmışsın kahvaltın çok güzelMerhaba kızlar
Bugün evde olduğum için anca şimdi açabildim.evde olunca oğlumdan fırsat kalmıyor valla..
Sabah
1 yumurtanın beyazı
1 domates
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
şimdi bakim geçmişe![]()
canım içine çubuk tarçın koy karanfil tane karabiber koy.öle yeşil çayın acı tadını bastırıo.denyebilrsn hemde metabolizmayı hzılandırıo o saydıklarımgideyim de bi limonlu yeşilçay içimnefret ediyorum yeşilçaydan ama içmek zorundayım
![]()
Al anacığım afiyet olsun
YouTube - Fatih Ürek - Fıkır Fıkır (2009) [Yepyeni Albümünden]
2008 yılında evlendiğimde 50 kilo ve 21 yaşındaydım 8 ay sonra bebğimize hamile kaldım riskli bir hamilelik geçirdim 6 aylık hamileyken rahimde 3,5 cantim açılma oldu ve erken doğum oranı %70lerdeydi hastanede yattım tedevi oldum ve yürümem hareket etmem benim ve bebeğim için çok sakıncalıydı kısaca yatağa bağlamıştım erken doğum yaptım bebeğimi 35 haftalık doğurdum miniminacıktı ve okadarda sevimli hamile kalmadan önce vücudum kilo almaya başlamıştı korunmayı bıraktıktan sonra ben 63 kilo oldum ve bu kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim ve çıktığımda 70kiloydum ve çok üzülmüştüm bebeğimi 14 aya kadar emzirdim ve bu yaz 60 kiloya kadar indim kendi çabalarımla ama şuan çalışıyorum işimde hep bilgisayar başında ben kilo aldım yine veremiyorum şuan 67 kiloyum bende sizin grubunuza katılmak istiyorum
Merhaba kızlar
Sabah
1 yumurtanın beyazı
1 domates
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
şimdi bakim geçmişe![]()
Çok teşekkür ederim. Benim spor yapma şansım yok. Ben bir kaza geçirdim 1.5 yıl ameliyatlarla ugraştım alcılar öyle kilo aldım. Daha fizik tedavim devam ediyor. Bunlara ragmen vereceğimi düşünüyorum. İlk hafta için iyi verdim bakalım:)
akşam kaçırdım biraza ama o yüzden değil gelmeyişim canım...
Cumaları izinliyim ben evdeyim..
oğlumun kahvaltısı falan filan derken bu saat oluyo..
Sabah sabah çok eğlenmişsiniz ama çok şey kaçırmışım...
afiyettttttttttttttttttt bal şeker olsun gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrMerhaba kızlar
Sabah
1 yumurtanın beyazı
1 domates
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
şimdi bakim geçmişe![]()
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmgideyim de bi limonlu yeşilçay içimnefret ediyorum yeşilçaydan ama içmek zorundayım
![]()
sana da afiyet olsunnnnnnnnnncicimmmmmmmafiyet olsun,bende bir süt içeyim öyleyse 200ml![]()
sağolasınnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmmafiyet bal şeker olsun canım benim![]()
gezdir valla ben bak yorulmak bilmem baştan söyliyeyim de ona göre arıza çıkartma tamam mı hocahanımmmmmmmmmmama öle:2:sesim filan bi hoş oldu öle nanoşş gibi
saol bebişimm.valla öle oldu farmasim yaa gelde senide gezdireyim beraberce gezelim
hoşgeldn canım.senin gbi bi sürü arkaşımız var burda evlendkten sonra kilo alan doğumdan sonra alan...hiç dert deil çalışsanda evde otursanda sen gerçekten kilo vermek istiosan,burda kal bizleri takip et hergün yediklerini içtiiklerini yaptığın spor varsa yaz sende başarırsın emin ol.kolay gelsn
afiyet olsun canım boyacı kataloğundan bir seri yapmışsın kahvaltın çok güzel
canım içine çubuk tarçın koy karanfil tane karabiber koy.öle yeşil çayın acı tadını bastırıo.denyebilrsn hemde metabolizmayı hzılandırıo o saydıklarım
oohh ohh ohhhhh....:87:süper bir ara öğün oldu silkelendim az da olsa kendime geldim(.yatrken doğruldum)
saol bebişiimm
sabahtan beri 1 lt su içtim iyimi kızlar ayrıca sabah limonlu ılık su ve şuanda yeşil çayımı yudumluyorum 20 dk sporumuda yaptımama bi sorunum var wc den çıkamıyorum
![]()
afiyettttttttttttttttttt bal şeker olsun gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun canımmmmmmmmmmm
ben de içemiyorum bana kahve çok dokunuyor bunda da kafein miktarı normal çaya göre fazla dokunur filan diye içmiyorumcanım pek kıymetlidir
sana da afiyet olsunnnnnnnnnncicimmmmmmm
sağolasınnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmm
gezdir valla ben bak yorulmak bilmem baştan söyliyeyim de ona göre arıza çıkartma tamam mı hocahanımmmmmmmmmm
iyi ki evdeki tuvaletler paralı değil
yoksa ne yapardık evdeki tuvaletleri özelleştirsek eyvahhhhhhhhhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh
![]()