hoşgeldin ebruliciği nasılsın bakalım. doğum günü nasıl geçti canım![]()
günaydın hayatım......iyiyim sen nasılsın..akşam sorma ya çok fenaydı..içim eridi vallaha...yaş pasta hariç 7 çeşit pasta vardı sadece saymakla yetindim....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ebruliciği nasılsın bakalım. doğum günü nasıl geçti canım![]()
YouTube - Davut Güloglu - Kopalim Bari Yeni Album (Turkish Pop) Yeni Orijinal Video Klip 2009
hadi be kısssssssssssssssssslar kopalım bari diyo yaadam kavga mı ediyo dans mı belli değil,vucut showwww
offfffffff ben oynayamıyomda işin kötü tarafı kafamı bile sallayamıyom burda,en iyisi mayışık müzikleirmi dinliyim ben,bunalım takılım azcıkkkk
![]()
nugişim canım benim. spordu derken selamlayamadım seni. nasılsın bebem![]()
içeceği hazırladınmı. ben yaptım dün akşam içtim sabah içtim bugün çiçerim yarın kalır. bi ara yimne yaparım artıkın.
günaydın hayatım......iyiyim sen nasılsın..akşam sorma ya çok fenaydı..içim eridi vallaha...yaş pasta hariç 7 çeşit pasta vardı sadece saymakla yetindim....çok ısrar ettiler ki hiç sevmiyorum bu ısrarları ama yemedim.eşimde iyice azaltmış oda yemedi....arkadaşım eve paket yapmış illa eve götürün size uygun bi zamanda yersiniz dedi.ama ben yinede yemem.çünkü hepsi kalorisi yüksek bana yaramayacak şeyler....eşime dedim bak nasıl oluyormuş diyet yapmak dedim.o spordan çıkıp gelmişti her gece gidicek bu hafta..hocası ona hiç birşey yemeyeceksin demiş spordan çıkınca..dayanamadı 2 puaça dedi.....
![]()
ben bi de işteyim zırt pırt wc gidiyom![]()
kız sana işten kaçıyorsun derlerrrrrrrrr bakkkkkkkk
![]()
gel canım sen yeterki gel bende bilmem yorulmak nedir. eşim çoğu zman hadi artık dönelim der.biz olmazsa kocişleri atar ikimz gezerizafiyettttttttttttttttttt bal şeker olsun gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun canımmmmmmmmmmm
ben de içemiyorum bana kahve çok dokunuyor bunda da kafein miktarı normal çaya göre fazla dokunur filan diye içmiyorumcanım pek kıymetlidir
sana da afiyet olsunnnnnnnnnncicimmmmmmm
sağolasınnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmm
gezdir valla ben bak yorulmak bilmem baştan söyliyeyim de ona göre arıza çıkartma tamam mı hocahanımmmmmmmmmm
iyi ki evdeki tuvaletler paralı değil
yoksa ne yapardık evdeki tuvaletleri özelleştirsek eyvahhhhhhhhhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh
![]()
saol hugocuk cuğum.evde oturduğum yerde hasta oldum valla.yada konyaya gttiğimde teyzem fln hastaydı onlardan geçmiş olabilr.yatıorum laptop kucağımda.daha dün demiştim sana hiç ihmal etmedim sporumu pilatesimi dir nazar değdim kendi kendimekalanchoecim geçmiş olsun canım benim nasılsın bakiyim. oh oh battaniyeyede sarılmışsın keyif yap sinlen güzelce toparlan hafta sonu haftaya tam gaz pilatese devam edelim beraber
yok kız bunalım takılma iyice mayışırsın şimdi enerjik olmamız lazım hadi kılzar hop hoppppp![]()
günaydddııııııııııııııııııııııınnnnnnnn kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmm,bende iyiyim çok şükür şu regl dönemim bitse daha bir memnun olucam ama bu şişkinlik canımı sıkıyor biraz.
akşam menümü yazayım öyleyse
1 yk kadar ton balık
bol yeşil salata
20 adet leblebi(üşenmedim saydım)
2 zeytin
ara
1 küçük kivi,çeyrek muz,7 leblebi
akşamyemeğinden sonra 45 dk yürüdüm tempom ortalama 5.5 civarındaydı,pek bir halsizdim çok fazla hızlnadıramadım
sabah menüm ise
1 kk light peynir
4 zeytin
1,5 dlm tam buğday ekmeği
nane
maydanoz
1 adet vişne reçelinin içinden çıkarılmış vişnereçel pekmez bal diye diye canım çekti sabah ,çok mu olmuş acaba
![]()
günaydın bacılarmaşşallah güne yine neşeli ve güzel başlanmış herzamanki gibi
akşam menü
3 köfte büyüklüğünde balık ama ismini unuttum tavada yağda yapılmış ızgarada olmazdı zaten derisini aldımda yedim,bir dilim kepek ekmek.ve tuzsuz salata.ara öğün bir elma ve süt içtim.
sabah kahvaltısı
bugün ılık suyumuda içmeyi unuttum
5 yemek kaşığı nesfit
2 yemek kaşığı mısır gevreği
1 tane elma doğradım
bir bardak yarım yağlı süt ekledim onu yedim
şimdide sıcak su aldım biraz ılısın onu içicem
say kızzzzzzzzz,kafayı yedik nasıl olsa bununda ortalamsını alalımben ilk başladığım zmanlarda priene 5 cm büyüklüğünde muz yedim yazmıştı,Allaaaaaaaaahhhhhhhh ben nereye düştüm demiştim yaa ilk gelenleri şoka sokalım bizde
![]()
şık kahvaltımı yazıyorum bana göre şık ama sizden de yorumları alayım canlar
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çay kaşığı bal
5 zeytin
1 kk keçi peyniri
2 ceviz
1 domates
2 köz kırmızı biber
250 ml şekersiz çok açık çay
çıkkkkkkkkkk çıııııııııkkkkkkkkkkkk ,çıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkk ,çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çıkkkkkkkkkkkkk orta ya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,herşey konuşalım gel açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk açıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,çıkı çıkı çı kı çıkı çıkkkkkkkkkkkkkkkk ortaya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
değiştir
kal bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,kal bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız desene kaçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,kendinden kaçççççççaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:78::78:
kız ne kahve fincanıymış o mübarek hiç öyle bir fincan görmedim heeeee,uşaka özel hazırlanıyor sanırım,benim ki pek bir ince kızzzzzzzzzzzzzz,senin kahve fincanı bildiğin banu alkan çay bardağı ayollllll
afiyet olsunn cicim kahvaltı süperrr leslie benim ilk ay kilo vermemde çok etkiliydi gün aşırı 3mil yapıyodum geçen ay koşu bandı ve uzay yolculuğu yaptım daha çok ama leslie de yaptım arada süperdir leslie süpeeeeeeeeeeeeeer kesinlikle tavsiye ederim 3 mil 45dk yapıyorum bengünaydııınn..kahvaltımı yaptım
küçük bir parça beyaz peynir
1 domates
bol limonlu maydonoz
1 dilim kepek ekmeği
4-5 zeytin
2 bardak çay
birazdan saçıma maske sürüpleslie sensone ile walk at home yapıcam.10 dk ile başladım gittikçe artırıyorum.kızlar müthiş bişey.çok eğlenceli nasıl zaman geçiyor anlamıyorsunuz.deneyin derim
![]()
günaydın kızlar
ben bir grip oldımki sormayın boğazımda fln bi şişlik ağrı yok ama burnum ağzım afedersiniz nasıl akıo.hapşırık aksırık üstüste :2::2::2:
dün akşam yemek yapamadım gelince eşim kahvaltı hazırladı.omlet fln yaptı her zmanki ölçülerime göre (peynir biraz fazla yedim) akşam kahvaltısı yaptık.
şimdide kahvaltımı yapıorum
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1 kk koyun peyniri
3 yeşil-siyah zeytn
1 çay k çam balı
3 badem
aralarda bol meyve ve bitki çayı içmeyi düşünüorum.pilateste yapamayacağım bugün:2::2::2:
geçmişi okuyamadım pilatese yetişmem lazım
eminim yedikleriniz güzeldir. kaçamak yapan yoktur umarım. akşam kurtlar vadisini izledim![]()
bebişim kurabiye yaparsın bende tarif var esmer unlu pekmezli yaparsın tarif yollarım sana mutfakta çareler tükenmezzzzz
saol canım benm yatıorum laptobumda kucağımda pembişşş battaniyemle yuvarlanıoruz
ilk defa pilatesi yapamayacağım çok üzgünümmmm:2:aslında yapabilrim belki ama burnum çok akıo eğilemem ki beennn .hem terlerim soğurum daha kötü olmayayımmm.kendi kendime nazar değdim.neyse pazartesi haftaya çok güzel başlayıp sporlarıma tam gaz devam edeceğim inş.
ayrıca bugün tartıldım kilom aynı Allah a şükürinş bu kilomu korusam umreye gidene kadar inşallah gelince duruma göre 55 olmayı düşünüorum inş.siz de ben gelene kadar incecik olucaksınız inşşş
![]()
Ahanda İstanbul kazan Neruda kepçe gelmiş![]()
gel canım sen yeterki gel bende bilmem yorulmak nedir. eşim çoğu zman hadi artık dönelim der.biz olmazsa kocişleri atar ikimz gezeriz
saol hugocuk cuğum.evde oturduğum yerde hasta oldum valla.yada konyaya gttiğimde teyzem fln hastaydı onlardan geçmiş olabilr.yatıorum laptop kucağımda.daha dün demiştim sana hiç ihmal etmedim sporumu pilatesimi dir nazar değdim kendi kendimehaftaya inşallah tam gaz yeniden başlayacağım callaentics ve pilatese.
öğle menüm
balık salata mercimek çorba
balık pek güzel olmaz burda,çorbamı bitiriim,yanında 2 dlm ekmek yerim salata,azcıkta balıktan tırtıklarım üstten üstten![]()
gel canım sen yeterki gel bende bilmem yorulmak nedir. eşim çoğu zman hadi artık dönelim der.biz olmazsa kocişleri atar ikimz gezeriz
saol hugocuk cuğum.evde oturduğum yerde hasta oldum valla.yada konyaya gttiğimde teyzem fln hastaydı onlardan geçmiş olabilr.yatıorum laptop kucağımda.daha dün demiştim sana hiç ihmal etmedim sporumu pilatesimi dir nazar değdim kendi kendimehaftaya inşallah tam gaz yeniden başlayacağım callaentics ve pilatese.
harikaaa ama 2 dl ekmek çok değilmi cnm :44:
öğle menüm
balık salata mercimek çorba
balık pek güzel olmaz burda,çorbamı bitiriim,yanında 2 dlm ekmek yerim salata,azcıkta balıktan tırtıklarım üstten üstten![]()
farmisyo sençezzzzz ınnarıtuAllah seni ,alaemsin gızzzzzzzzzzz,çok oynaşma bak valla niyeti bozarım heeeeeeeeeeeee
![]()
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ikiniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
farmisyo sençezzzzz ınnarıtuAllah seni ,alaemsin gızzzzzzzzzzz,çok oynaşma bak valla niyeti bozarım heeeeeeeeeeeee
![]()
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ikiniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
kız sen şaka maka 10 kilo verdin heeeeeeeeeeeeeeeeeeee,2 ayda![]()