tekrar geeeeelldiiiiiiiiiiiiimmmm kızlarrrr

pilatesi yaptık şükür çok güzel di özlemişim cuma günüde yapamayınca

herkesin kahvaltısı süper özellkle nugya neruda famir ycl nin kahvaltıları( hatırladıklarım)
kesra nın ki az olmuş ama aceleden yiyememeiş olsun bakalım.
famirciğimide tebrk ediorum başka kilo verenler varsa onlarıda tabikide

bende sbah tartıldım aynı kilomdayım aç karnına 56.7 şükürler olsun

ben daha iyiyim kızlar şükür ama sormayın

cumarteesi sabah eşimle beraber kahvaltıyı jhazırladık herşey tmm masaya oturcaz omleti servis ediodum tam bir anda gözlerim karardı ellerim başımın arkası uyuşmaya başladı eşim bişiler sölüo ama duymuorum ne dediğini anlayamadımelim aayağımın canı kesildi resmen kalbim hızlı hızlı atmaya başladı:26:
hemen kendimi kanepeye attım biraz yattım
sonra bişiler yiyince kendime geldim
ama çok korktum tansiyonum düşmüştü benm normalde düşük zaten tansiyonum ama daha da düştü heralde
çok korktum öncede olurdum ama hiç böle olmamıştım
eşimde korkmasın die iyiyim dedim ama fena oldum
dolayısyla gün boyu ara öğün fln beklemeden kuru üzüm kuru kayısı fln yedim
(tatlı tuzlu tansiyonu yükselttiği için)
akşam da konsere gtmiştk cumartesi orda yine tansiyonumun düşmeye başladığını hisseder gibi oldum çantamdaki stoklarımda tükenmişti mecburen eşime çikolatalı gfret aldırdım bi tane ondan 2 ısırık yedim. kendime geldim yine.
tek kaçamağım bu oldu hafta sonu pazar gün daha iyidim bugün çok daha iyiyim şükür her sabah kahvaltıda pekmez yicem inşallah.bir de maden suyu da yükseltio tansiyonu doğal mineraller ve tuz olduğu için içinde onu içmeye çalışcam günde 1 tane.ama iyiyim çok şükür.sporlarıma tam gaz devam inşallah.cumadan beri hiç ev işi yapamadım çok rahatsızım bu gün biraz temzlik yapıcam inş.