60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun süper menü..

teşekkürler... bişi sorucam kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz[/QUOTE]

Bu konuda uzmanlaşmış arkadaşlarımız var cevap verirler günün ilerleyen saatlerinde ama ben tickerfactory sitesinden yaptım..hatırlayamadığım için şöyledir diyemiyorum..

yok malesef canımcım.öyle bir menü hazırlarlar ki ya hem yoğurt hem salata olur yada hiç biri:47:

Yani işte işleri bu sanırım saçma menü hazırlamak.. Bizde de oluyo öyle saçma durumlar..:37:

Öğlen yemeğim
5-6 yk sebze çorbası
1 yk pilav
3 yk havuç, kıvırcık salata
1 yk brokoli
afiyet olsun arasız kalma canım sana uygun yemek zaten olmuo pek işyerinde aranı kuvvetli yap bari

öğle yemeğim:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk kuru fasulye
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek
afiyet olsun gayet güzel

afiyet olsun canımmmmmm:65:ben henüz gidemedim
brokoli çorba ve hasanpaşa köfte varmış

makarna da var ama yemicem yerine 1 dlm ekmek yeterli olur kanımca
tam famirlik bir yemek olur ozman afiyet olsun bebişiiiimm:16:

Afiyet olsun süper menü..

teşekkürler... bişi sorucam kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz[/QUOTE]

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bak canım burda anlatılıo ilk deilde 2-3 . açıklamalara göre yaparsan daha kolay olur hiç yapamadım dersen ben yaparım sen yapıştrrısn profiline kolay gelsn:34:

ben bugün nedense fazla okuyamadım yazılanları işim vardı biraz öğle menümü yazayım
6-7 kaşık vardır taze fasülye
3 yk yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
bulgur pilavı çok güzel görünüyordu ama almadım
şimdide beşibiyerde çay içiyorum

gızzzzzzzzzzzz bu senmisin yosaaaaaaaaaaaaaammmm

eveeeeet beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim biyendin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:63::63:

ara öğün 4 kuru erik
1 kuru kayısı
1 yk kuru siyah üzüm
5 badem
1 kupa ayvalı tarçınlı ballı zencefilli ıhlamur:56:

ohhh misss afiyet olsuuuuuuuuuuuun:16:şifa olsuuuuuuuuuuuuun:16:

Öğlen yemeğim
5-6 yk sebze çorbası
1 yk pilav
3 yk havuç, kıvırcık salata
1 yk brokoli

afiyet olsun süperrr bir menüüü her şey var ve kararındaaaa:nazar::16:

Afiyet olsun ve çook güzelsin...

afiyet olsun.. bugün ben arasız kaldım :9:

mersiii kuzummmm o sizlerin güzeliğiiii:16::nazar: eskilerden bir foto ama böyleyim yani şuanda da:1:

öğle yemeğim:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk kuru fasulye
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek

ohh bu da miss gibi bir öğe yemeğiii afiyet olsun datlummmm:16:

ben bugün nedense fazla okuyamadım yazılanları işim vardı biraz öğle menümü yazayım
3 yk yoğurt
bir dilim kepek ekmeği

afiyet olsuuuun nugiiiiiim çok güzel bir menüüü e yeseydin azcık ekmek yerineeee:26:

slm kızlar nasılsınız özledim sizi okuyamıyom pek
sabah 2bardak su
yumurta
peynir
salatalık,
domates
helva
şkersiz çay herkese afiyet olsun

kızlar kuzenim aradı beni çağırdı ona gidicem şimdi oda çayın yanına bişiler koyar az da olsa
ben şimdi
1 kepçe tavuk suyu çorba
2 kaşık tavuklu nohutlu makarna
2 kaşık yoğurt yedim gidiyorum
hepinizi öptümm ev işleri kaldı yine:14:

eveeeeet beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim biyendin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:63::63:

mersiii kuzummmm o sizlerin güzeliğiiii:16::nazar: eskilerden bir foto ama böyleyim yani şuanda da:1:

afiyet olsuuuun nugiiiiiim çok güzel bir menüüü e yeseydin azcık ekmek yerineeee:26:

biyendim vallaaaaaa,şu abim olsaydıda seninde sevgülün olmasaydıda fikri yine beynimi gurcalamaya başladı valla:27:
bi de beni bettye benzetirler diyo ya,Allah Allah ne bettysi ne böcüğü sen tam bir dünyaaaaaaaaa güzeliisn ayollllll,azra akın 1 neruşum 2 o derece yaniiiii:54:

sağol canım akşam değerlendiriyorum akşamları pilav yiyorum 2-3 kaşık.bu arada pekde güzelsin canım allah sahibine bağışlasın:1:

bende yemeğimi yedim
18 yk brokoli çorba(kaşık kaşık sayıyorum artık valla tozuttum,billa tozuttum)
2 köfte büyüklüğünde hasanpaşa köfte:9:köfte büyüklüğünde köfte nasıl oluyorrrrr:44:avuç içimin büyüklüğünde serçe parmağım kalınlığındaydı kendileri,üzerine pataes püresi vardı kızarmıştı missssssss gibi,ama bir çatal darbesiyle sıyırdım tabağın bir kenarına:9:
ayyyyyyyyyyyy bir köfte için ne çok laf ettim değil mi:47:
yanında da 1 dlm kepek ekmeği yedimmmm
pek doymadım ama neden ki:44:

biyendim vallaaaaaa,şu abim olsaydıda seninde sevgülün olmasaydıda fikri yine beynimi gurcalamaya başladı valla:27:
bi de beni bettye benzetirler diyo ya,Allah Allah ne bettysi ne böcüğü sen tam bir dünyaaaaaaaaa güzeliisn ayollllll,azra akın 1 neruşum 2 o derece yaniiiii:54:

:60::60::60::60: yok kurcalamasınn boşverr:60::60: ya ama betyy çokk sevimli gözleri büyük falan ya ondan benzetirlerrrr canım benimmm o senin güzellliğin ama abartmayalım istersennn Azra Akın 1 tamam da ben 2 değilim yaniiii hem poz vermişim ondan ööle yoksa okadar güzel değilimmm:60::60:

sağol canım akşam değerlendiriyorum akşamları pilav yiyorum 2-3 kaşık.bu arada pekde güzelsin canım allah sahibine bağışlasın:1:

Sağolll nugicimmmmm aminnnn :16::nazar:

kızlar kuzenim aradı beni çağırdı ona gidicem şimdi oda çayın yanına bişiler koyar az da olsa
ben şimdi
1 kepçe tavuk suyu çorba
2 kaşık tavuklu nohutlu makarna
2 kaşık yoğurt yedim gidiyorum
hepinizi öptümm ev işleri kaldı yine:14:

canım afiyet olsun kusura bakma yazılanları pek okuyamadım şimdi gördüm geçmiş olsun canım dikkat et kendine ani hareketlerdende kaçın canım yavaş kalkıp yavaş otur

:60::60::60::60: yok kurcalamasınn boşverr:60::60: ya ama betyy çokk sevimli gözleri büyük falan ya ondan benzetirlerrrr canım benimmm o senin güzellliğin ama abartmayalım istersennn Azra Akın 1 tamam da ben 2 değilim yaniiii hem poz vermişim ondan ööle yoksa okadar güzel değilimmm:60::60:

Sağolll nugicimmmmm aminnnn :16::nazar:

fazla mütevazi olma ,öyle sanırlar diye bir laf var canımcım,ben bu lafı duyduktan sonra pek olmmaya başladım,eeeee gözümüzün gördüğüne inkar ediyon bize de ettiriyon Allah Allah:63:

bende yemeğimi yedim
18 yk brokoli çorba(kaşık kaşık sayıyorum artık valla tozuttum,billa tozuttum)
2 köfte büyüklüğünde hasanpaşa köfte:9:köfte büyüklüğünde köfte nasıl oluyorrrrr:44:avuç içimin büyüklüğünde serçe parmağım kalınlığındaydı kendileri,üzerine pataes püresi vardı kızarmıştı missssssss gibi,ama bir çatal darbesiyle sıyırdım tabağın bir kenarına:9:
ayyyyyyyyyyyy bir köfte için ne çok laf ettim değil mi:47:
yanında da 1 dlm kepek ekmeği yedimmmm
pek doymadım ama neden ki:44:

afiyet olsun fambıkda doymaman normal bana az geldi zaten menün

afiyet olsun fambıkda doymaman normal bana az geldi zaten menün

menüm okadarcıktı ama napimmmmmmm,az az veriyorlar,makarnada vardı ama ben almadım,aç kurt geziyorum makarna yiyince.1 portakalım 1 de elmam var,onları yicem artık çok acıkırsam napim:31:

3 yk yoğurt
bir dilim kepek ekmeği

gızzzz afiyet olsun,benim yemeğime az diyo,kendi yediğine bak:60:sen doydun mu bakim itiraf et hemen

selam.
sabah tulum peyniri
domates
5-6 zeytin
2 dilim ekmek yedim
öğlen
kıymalı patates yarım porsiyon-yoğurt yedim
şimdi yeşil çay içiyorum
ara öğünde 1 tane armut yicem
regl dönemim yakın.çok feci tatlı yiyesim var:56:

yansır tabii ki spor- hareketlilik çok çok etkiliiiiii inşallah da tartıda da bunun güzel sonuçlarını görüceksin tatlımmmm:16::13::10::8::nazar:

canım neruduşcumm çook teşekkürler desteğin ve motivasyonun için.
epey oldu yemekten geleli ama yaziim ögleyi ve ondan önceki ara ögünleri ;
09.30= 8-10 kuru yemiş
11.00 =çeyrek ekmek bir parça peynir
12.20 ögle yemegi,
2 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık yogurt
bol salata - az yaglı
16 adet misket köfte
ve şu an saat 14.14 ve ben yine açımmm.
kızlar regl öncesi açlık daha doğrusu doyamama sorunu çekiyorum nasıl üstesinden gelebilirim ? bir fikri olan varsa ne olur benimle paylaşsın zor durumdayım :50::50::50:

arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza kadar

Back
X