öfffffffffffffffff,böreksiz bir hayat ne kadar güzel Allahımm,ne kadar hafifim ne kadar sağlıklıyımmmm

içimden hoplamak zıplamak geliyor.dur şu nerudanın börek başlığı altındaki dosyasını okuyayım hemen,dışımdan okuyayımda sizde dinleyin bari
neruda dan alıntıdır,iziznsiz kopyalanamaz ve çoğaltılamz

valla canım bu işin sonu yok bana çook çikolata verdiler,bayramlarda midem bozulurdu çikolata yemekten yarısı tuvalette geçerdi bayramın ne oldu ben hala deli gibi çikolata severim bu bir zaaf...sigara gibi,alkol gibi,aşırı tatlı,hamur işi yeme zaafı var biz de ve yesek de bu istek bitmez geçmeeeeez o yüzdeen irademizle çözücez bu işi daha önce yedin mi yedin?? ne oldu daha da yedin di mi ? isteğin geçiyo muu geçmio yesen de yemek istiyosun yemesen de ha ama şu av ryesen daha çok yemek isteyeceksin o yüzden sen ne yap biliyo musun yeme! bunca zaman yedin bitti mi yeme isteğin hayır bundan 20 yıl sonranı gözün önüne getir börek yiye ve yeme!!! senle böyle tatlı v.s yemeden zayıflayamazsın diyenleri düşün iş yeridnekileri falan ve yeme! çook almak istediğin bir elbiseyi ya da pantolonu ya da yazın bikez bile olsa mayo-bikini giyeceğini düşün bacaklarındaki yağları selülitleri düşün!!! ahh ahh düşünecek o kadar çok şey var ki canım o böreğe gelinceye kaar neler beler daha bi sayfa sayarım ben sana bunları düşün ama böreği düşünme bi de bence onun içine ahçının saçı falan düşmüştür içindeki peynirleri karıştırıken tırnakları falan da kimbilir nasıldı var mı şöyle sakallı falan bi ahçıs evmediğin onubu böreği yaparken ahayl et ve artık bu konuyu kapat yemediğin içins evinip kendinle övüneceğine sanki bi tabak börek yemiş gibi yastasın aaaaaaaaaa
Canım benim yaaa lütfen kendine hakim ol balı bak negüzel incecik olucaz yazın önünden fıstık gibi hatunlar geçerken bu börekleri yesen aklına gelecekler o zaman neler hissediceksin ya kızın anneee sen neden bu ablalar gibi değilsin dese mesela çok damardan oldu ama bunları düşünmen lazım canım incecik bir fıtık olmak istiyosan 1 dilim böreğe yenik düşemezsin