60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/B]
öyle deme kız günah. herkes güzeldir alahın yarattığı herşey güzeldir. o karpuz göbeği sen yaptın ve sen düzelteceksin yine sabır çalışma zaman ve beslenme gider merak etme ama çabucak gitmiyor zaman lazım

canım inanç azim ve de sabırla hepsi gider gitmese benden gitmezdi benden gittiyse hepinizden gider emin ol :9::16:

olsun gidecekkkkk şimdi karpuz,yarın kavun sonra ayvaaa hem senin bebişin olmuş benim bebişsiz halim böyleeee:60::60::60:

Kızlar ya süpersiniz valla... Bu göbek bu azimle gitmezse daha da gitmez he..

öğlen menümde

yumurtalı sosis
makarna
yoğurt
domates var

afiyetttler olsun farmasiciiiiim:16:

hayır böcük hayır bu tür örnekler değil,ben famirsiz yapamam,o olmasa bura nede sıkıcı olurdu,kilo vereceğime alırıdım türü örnekler olacak şamşırtma:20:
evet şimdi anlattığım şekilde bir kez daha kur bakalım içinde öznesi ,yüklemi yerli yerinde olsun,hadi bakalım:31:

ben famire famir dememmmmm famiirr benim olmayıncaaaaaaaaaa

famirsiz bir hayatttt meyvesiz ağaca benzeeeeeerrr

famir benim herşeyimmm ben fairi pek çoook pek çok severiiiiiiim:16: gibimiii aceeebaaa

herkess güzelll hepimiz güzelizzz:21::21::21::21:
azıcık tontişizz onlarda gidiyo işteee:8:
hıhıııı hhh hepimiz güzeliz iştee:63:

evetttttttttttttttttttttttttttt gidecekkkk tontişliklerrrrr incecikk fıstıklarr olucazzzz zaten fıstığızzz incecik olucazzzzzzz inşallahhhhhh ve de maaaşalllaaaahhh:13::13::13::nazar::nazar::16::16::10::10::8::8::7::7:

Bu arada öğlen menüsü
1 yk pilav
1 yk havuç salatası
2 yk yoğurtlu kabak(Kabaklar fırınmış)
bide yoğurt vardı yanında ama onu yanıma aldım 1-2- saat sonra yerim..

yok canım yaa genel olarak sısmanlıkla alakalı deıl tıpım boyum uzun sayılır ırı kemıklıyım ve kılomdan daha kılolu duruyorum sorun o yanaklarım zayıf ta olsam vardı hep birde göğüslerim büyük napayım yani hep dezavantajdayım:14:

olduğun kilodan daha kilolu gözüküyorsan canım yağ oranın fazladır senin. işte sağlıklı beslenerek sporla yağ oranın azalacak. yağlar gittikçe göğüsler büyükse erir onlarda. bende ilk baş 95 beden kullanırdım şimdi 85 bedene düştü sütyen. sen,nde erir merak etme. yüzde eriyo zaten kilo verince

öğlen menüm

3 yk makarna
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta 7 dilim sosis)
2 yk yoğurt
1 domates

slm kızlar
ne ediyonuz
kahvaltım
peynir
domates salatalık bal bilokma helva
1zeytin
2diyet bisküvi
şekersiz çay

yemek öncesi 1 elma yedim
bugun yemeğe ne kadar tok gidersem okadar ii

Bu arada öğlen menüsü
1 yk pilav
1 yk havuç salatası
2 yk yoğurtlu kabak(Kabaklar fırınmış)
bide yoğurt vardı yanında ama onu yanıma aldım 1-2- saat sonra yerim..

hepinize afiyet olsun kızlarrr
hülya nerelerdesin kız? özledik seni:16:

benmde ara öğünüm
1 portakal
1/2 fincandan az leblebi

öfffffffffffffffff,böreksiz bir hayat ne kadar güzel Allahımm,ne kadar hafifim ne kadar sağlıklıyımmmm:24::24:içimden hoplamak zıplamak geliyor.dur şu nerudanın börek başlığı altındaki dosyasını okuyayım hemen,dışımdan okuyayımda sizde dinleyin bari
neruda dan alıntıdır,iziznsiz kopyalanamaz ve çoğaltılamz:60::60::60::60:
valla canım bu işin sonu yok bana çook çikolata verdiler,bayramlarda midem bozulurdu çikolata yemekten yarısı tuvalette geçerdi bayramın ne oldu ben hala deli gibi çikolata severim bu bir zaaf...sigara gibi,alkol gibi,aşırı tatlı,hamur işi yeme zaafı var biz de ve yesek de bu istek bitmez geçmeeeeez o yüzdeen irademizle çözücez bu işi daha önce yedin mi yedin?? ne oldu daha da yedin di mi ? isteğin geçiyo muu geçmio yesen de yemek istiyosun yemesen de ha ama şu av ryesen daha çok yemek isteyeceksin o yüzden sen ne yap biliyo musun yeme! bunca zaman yedin bitti mi yeme isteğin hayır bundan 20 yıl sonranı gözün önüne getir börek yiye ve yeme!!! senle böyle tatlı v.s yemeden zayıflayamazsın diyenleri düşün iş yeridnekileri falan ve yeme! çook almak istediğin bir elbiseyi ya da pantolonu ya da yazın bikez bile olsa mayo-bikini giyeceğini düşün bacaklarındaki yağları selülitleri düşün!!! ahh ahh düşünecek o kadar çok şey var ki canım o böreğe gelinceye kaar neler beler daha bi sayfa sayarım ben sana bunları düşün ama böreği düşünme bi de bence onun içine ahçının saçı falan düşmüştür içindeki peynirleri karıştırıken tırnakları falan da kimbilir nasıldı var mı şöyle sakallı falan bi ahçıs evmediğin onubu böreği yaparken ahayl et ve artık bu konuyu kapat yemediğin içins evinip kendinle övüneceğine sanki bi tabak börek yemiş gibi yastasın aaaaaaaaaa

Canım benim yaaa lütfen kendine hakim ol balı bak negüzel incecik olucaz yazın önünden fıstık gibi hatunlar geçerken bu börekleri yesen aklına gelecekler o zaman neler hissediceksin ya kızın anneee sen neden bu ablalar gibi değilsin dese mesela çok damardan oldu ama bunları düşünmen lazım canım incecik bir fıtık olmak istiyosan 1 dilim böreğe yenik düşemezsin

yaa yazmıştım dimiii telife saygı budurrr mersi cicimmmm:16: oku oku bikaç kere oku elmanı da yemişsin aferin cicimeeee:16::nazar:

hepinize afiyet olsun kızlarrr
hülya nerelerdesin kız? özledik seni:16:

benmde ara öğünüm
1 portakal
1/2 fincandan az leblebi

afiyet olsunnnn kulikuliiiii:16:

öğle yemeğim:
1 kepçe sebze çorbası
2 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
limonlu salata
2 küçük baget
nasıılll

kulikulicimde pek güzel,pek bir narin bayan canımmmmmmmmm:nazar:yclciğimde bir okadar güzel:nazar::nazar::nazar:zayıflayınca ne de hoş hatunlar olacağız di mi:62:

gazete kağıdına sarıp ye bari:60::60::60::60:kimse görmesin,iş yerinde muz yenir mi gızzzz,evde ye
nerde yiycimm çalışıyorummm ofisim ayrı ama içeri giren hemen kokuları alıyo valla. içtiğim limonlu çayı portakalı bilem kokusunu alıyollar. benim işyerindeki arkadaşlarım tazı kırmasıdır da :27::27::27:

yi gızz yi yiycen dabee nerde yiycin daa :51::51::51:

bilemeeeeeeeeeeem ben bilemeeeeeeeeem ben yemenden soumluyum yedirene kadar yazıcammmm artık mutfakta falan bi yerde tıkıştırrısın ağzına:60::60:

evde yemiim yaa eve anca yedide varıyorum en erken çok kalorili o saatte yemiim onu :53::53:

bende hiç beğenmiyom kendimi cok şükür sağlıklıyız Allahın gücüne gitmesin de vücut tipimi beğenmiyom :19:
arzuu niye öyle diyon kıss sen de boy var poss var accık irisin o kadar . benim gibi kalın bacaklı koccca totişli misin küüüü :53::53::53:

kıskanç kadınalrın en büyük yalanı,senin yüzünün güzelliği yeter derler,sende bunu duya duya öyle sanırısn bi de bakmışsın obez olmuşsunnn,yetmez anacaım tam güzellik lazım bana

ayynen katılıyorum kıskanç yada senin iyiliğini düşündüğünü sanan kadınların yalanı. :34::34:

sen allahın sana verdiği güzelliği kilo alarak bozdun demi. hımm çalış bakalım düzelt yaptıklarını öyle beyenmiyorum diye pes etmek yok çalışacaksın düzelteceksin. bidaha çirkinim veya beyenmiyorum diye duymamayım moral bozukluğu yok. yaza zayıflayın çekin yeni kıyafetleri incecik çıkın dışarı bakın bakim sizden güzeli varmı heee :nazar:

hiyeyyttt hügocuk döver valla sakınn diyemm yok öle begenmiyorum filan cık cık cık :61::61::61: bir de dambılla filan koşuyor bu hatun valla bi kas vardır onda varya korktum ben hee :60::60::60:

öğle yemeğim:
1 kepçe sebze çorbası
2 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
limonlu salata
2 küçük baget
nasıılll

süperr tatlım bugün öğlen çokgüzell olmuş afiyet olsunnnn:nazar::nazar::16::16:

yemeğimi yedim
200 ml yoğurt
1 dlm ekmek
1 kase domates çorba
1 kare dlm fırında karnıbahar:66:

ohhhh fambığımaaa aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16::13::10::8::nazar::nazar:

kalanchoe maşallah kız pek güzelsin...
saol canım o senn güzelliğinnn:16:

öğle yemeğim:
1 kepçe sebze çorbası
2 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
limonlu salata
2 küçük baget
nasıılll
güzel canım afiyet olsun tavuk yiyebilrdn biraz daha ama genel olrak gzelll

yemeğimi yedim
200 ml yoğurt
1 dlm ekmek
1 kase domates çorba
1 kare dlm fırında karnıbahar:66:
süperrsin fambıkkkkkk.böreksiz güzel br menüüü:65::65::66:

kulikulicimde pek güzel,pek bir narin bayan canımmmmmmmmm:nazar:yclciğimde bir okadar güzel:nazar::nazar::nazar:zayıflayınca ne de hoş hatunlar olacağız di mi:62:
saol canım benimmmmm o senn güzelliğin anasına bak kızını al demişler biz kızına bakıp anasını tahmin ettik ve görüdkkk sende pek güzelsin maşallah daha güzel olcaz inşş:16:

öğle menümm...

1 kepçe kremalı mantar ( ivet yidim accık )
5 kaşık susuz tavuklu nohut yemegi
2 kaşık pilav
bol salata
2 kaşık yogurt
ekmek yok

Sağol canım benim...

öğle menümm...

2 kaşık pilav
bol salata
2 kaşık yogurt
ekmek yok

Doydun di mi.. Toksun di mi...

meltem işte bu iri olma durumuna gıcığım ben şişmanlığı halledıyosun zayıflayarak ama irilik gitmiyooo:19:

Öğle menüm
1 kase şehriye corbası
1 tane fırın tavuk but
3 tane mercımek köfte
200 ml ayran:56:

birde ben araöğünümü şimdi yapıyorum canım tatlı istedi hava soğuk üşüdüm de ondan heralde

vişneli k-bar ve şekrsiz neskafe

öğle menümm...

2 kaşık pilav
bol salata
2 kaşık yogurt
ekmek yok

e olmsın zaten ekmek hem çorba kremalı hem pilav varrr:37: ekmek olmayınca bence güzel bir menüü afiyet olsunnn e hanii muzzzzz:60::60::60::60:

meltem işte bu iri olma durumuna gıcığım ben şişmanlığı halledıyosun zayıflayarak ama irilik gitmiyooo:19:

Öğle menüm
1 kase şehriye corbası
1 tane fırın tavuk but
3 tane mercımek köfte
200 ml ayran:56:

afiyet olsun canım mercimek köfte ve çorbada şehriye olduğundan ekmek olmaması iyi olmuş güzel bence biraz yeşil bişeylerrr olsaymışşş daha iyi olurmuşş amaaaayine de güzelll afiyet olsunn:16:

Back
X