60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

e olmsın zaten ekmek hem çorba kremalı hem pilav varrr:37: ekmek olmayınca bence güzel bir menüü afiyet olsunnn e hanii muzzzzz:60::60::60::60:

afiyet olsun canım mercimek köfte ve çorbada şehriye olduğundan ekmek olmaması iyi olmuş güzel bence biraz yeşil bişeylerrr olsaymışşş daha iyi olurmuşş amaaaayine de güzelll afiyet olsunn:16:

saol canım aslında mercımek köfte yerıne yeşil salata alabılırdım (sadece roka ve aysbergten olusuyo) roka sevmedıgım ıcın almadım:19:

saol canım o senn güzelliğinnn:16:

süperrsin fambıkkkkkk.böreksiz güzel br menüüü:65::65::66:

saol canım benimmmmm o senn güzelliğin anasına bak kızını al demişler biz kızına bakıp anasını tahmin ettik ve görüdkkk sende pek güzelsin maşallah daha güzel olcaz inşş:16:

teşekkür ediyoum kukilatam:60:

ohhhh fambığımaaa aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16::13::10::8::nazar::nazar:

teşekkür ederimmm,sayenizde yemedimmmmmm:42:

afiyet olsun...

afiyet olsun.. Böreksiz ve hafif ve çookkk mutlusun di mi..

pek bir mutluyum pek:44:yiyemediğim için mutsuz,yeemdiğim ,için ise mutluyum.değişik duygular içerisindeyim şu an:35:

[QUOTE=kalanchoe;
güzel canım afiyet olsun tavuk yiyebilrdn biraz daha ama genel olrak gzelll

tavuk pek güzel değildi iş yerinden bu yemekler maluumm

Sağol canım benim...
Doydun di mi.. Toksun di mi...

doydum doydum :60::60::60::60::60::60::60:

meltem işte bu iri olma durumuna gıcığım ben şişmanlığı halledıyosun zayıflayarak ama irilik gitmiyooo:19:

Öğle menüm
1 kase şehriye corbası
1 tane fırın tavuk but
3 tane mercımek köfte
200 ml ayran:56:

cancanımmm, irilik sorunu düzeltilmicek bişi değil ki şimdi 70 kilosun altmış olunca emin ol farkedicektir canım gider gideeeeeer, bööle benim gibi yerden bitme kısacık olsan daa mı olardı yaneeeee

e olmsın zaten ekmek hem çorba kremalı hem pilav varrr:37: ekmek olmayınca bence güzel bir menüü afiyet olsunnn e hanii muzzzzz:60::60::60::60:
demi olmasın ekmekkk. yidim işte kremalı çorba pişman deeylim regl olacam accık olsun o kadar kilo milo veremiyorum zatti şiştim patliyycam nerdeyse..
muzzz yokkkk yawww, ala alaa :60::60::60::60::60::60::60::60:

saol canım aslında mercımek köfte yerıne yeşil salata alabılırdım (sadece roka ve aysbergten olusuyo) roka sevmedıgım ıcın almadım:19:

arzuuu kıss roka yenmez ki bayılıyorum ben her akşam roka ve kıvırcıklı salata yiyorum valla eskiden ben de sevmezdim nasıl olduysa bir sardım rokaya pir sardım valla :52::52::52: mmm mis

öğle menümm...

1 kepçe kremalı mantar ( ivet yidim accık )
5 kaşık susuz tavuklu nohut yemegi
2 kaşık pilav
bol salata
2 kaşık yogurt
ekmek yok
afiyet olsun canım kremalı denk gelmiş olsun bakalım ekmek yemediğin iyi olmuş pilav v ar zaten
meltem işte bu iri olma durumuna gıcığım ben şişmanlığı halledıyosun zayıflayarak ama irilik gitmiyooo:19:

Öğle menüm
1 kase şehriye corbası
1 tane fırın tavuk but
3 tane mercımek köfte
200 ml ayran:56:
afiyet olsun canım kiloların gttikçe sende küçülrsn merak etme

birde ben araöğünümü şimdi yapıyorum canım tatlı istedi hava soğuk üşüdüm de ondan heralde

vişneli k-bar ve şekrsiz neskafe

afiyet olsun ama neskafe ye dkkat selülit i pek sever kendileri:27:

teşekkür ediyoum kukilatam:60:

teşekkür ederimmm,sayenizde yemedimmmmmm:42:

pek bir mutluyum pek:44:yiyemediğim için mutsuz,yeemdiğim ,için ise mutluyum.değişik duygular içerisindeyim şu an:35:

yooo karışık değilllll:47: duygun mutlulukkk diğeriii şeytanın sana attığı bir pandikkkk:60::60::60::60:

şeytanın vesveseleri di mi:47:şeytanı bunada bulaştırdıkya helal olsun bize valla,kız neruş ,mountainmist de pek gombirik heeee:60::60:

di miiiiiiiiiiiiiii gombilik kiiiiiiiii ne gombilikkkkkk:60::60::60:

kızlaaaar hadiii hooop eğleniyo muyuzzzz hadi bakalımmmm kop kop kopkoppppppppppp gülelimmmm hoplayalımm zıplayalımmmmmmmmm naaane naaneeee hobaaaaaaaaaa:52::52::52::32::32::32::32::64::64::64::64::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar:

yoklama alalım bundan sonra,devamsızlık edenlere ceza olarak yeni gelenlere uygulamalı olarak kilo çizelgesi hazırlama ve anlatma cezası verelim:47:çok mu acımasız oldum:9:

:60::60::60::60::60::60: yoo bence gayet makulllll ama önce onlara da bi analtmak lazımmm zira nugiii henüz yapamadıııı:60::60::60::60:

ayy meltem ne bıleyım ya değişik bir aroması var bizim eve pek girmezdi ondan alışmadım heralde işyerinde akdeniz salatanın içine dekoyuyolar bazen ağzıma geliyodu tiksiniyodum yavas yavas alısıyom heralde ama dırek alıp yemem yani hiç

inş kızlar ya su kılolar gıtsede bende küçülsem azcık:50:

kızlaaaar hadiii hooop eğleniyo muyuzzzz hadi bakalımmmm kop kop kopkoppppppppppp gülelimmmm hoplayalımm zıplayalımmmmmmmmm naaane naaneeee hobaaaaaaaaaa:52::52::52::32::32::32::32::64::64::64::64::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar:

bizden başka kimse eğlenmiyo sanırım,kendimiz çalıp kendimiz söylüyoz burda.bende dizi izlemeye dalacam şimdi o olacak,çok pis dalaarım ona göre
ses yapma gızzzzzzzzzzzzzzz:68:

şeytanın vesveseleri di mi:47:şeytanı bunada bulaştırdıkya helal olsun bize valla,kız neruş ,mountainmist de pek gombirik heeee:60::60:

gombürük ne gıııııııı. hee tombik diyosanız öyleyim de :52::52::52:başka bi anlama gelirse bilemiyciiiiimmmmmm:53::53::53: hele hele 100 kiloluk kociş bide tombiğim diye seviyooo neeeeeeeeefffret ediooooooommmmmm :53::53::53::53::53:

:60::60::60::60::60::60: yoo bence gayet makulllll ama önce onlara da bi analtmak lazımmm zira nugiii henüz yapamadıııı:60::60::60::60:

bende kaydedemiyorum bi türlü kopyalıyorum uyuz şeyi kabul etmiyo,sanırım oda bu tür bişeyler yaşamıştı.nugi gelmiş kız suuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssss,başka şeyler konuşuyomuş gibi yapalım,sevgülün seni ne kadar seviyo ona bakalım hadi,seviyo sevmiyo seviiiiyyyyyyyooooooooo:39::39::39::39::39:

kızlar karşı komşum çağırdı ona gtcem
gitmeden
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgurlu ıspanak yicem orda da ucundan alırım artık bişiler
öpüttmmmm sizi byeee

Back
X