• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevindim canım. en az 45 en fazla 1 saat yaparsın. bazen 45 bzen 50 bazen 55 bazen 60 dakika olur
evet hugocukcum en çok bir saat en az 45 ama elimden geldiğince bir saat yapmak istiyorum. bugün eve erken geldim bir saat gayet uygun oldu zaten 3 gün ara vermiştim. eliptik bir saat sürdü ama arada ocaktaki yemege baktım telefon çaldı onunla konuştum vs ara ara nefeslendim yani.. bu arada kuşçukların nasıl ? seni çok iyi anlıyorum benimde bir kedi kızım var siyam cinsi canım o benim birtanemm:69::69::69:

İyi akşamlar kızlar...
Ben de akşam menümü yazayım..
1 yk patates yemeği-Canım çektiği için yedim
5 yk ıspanak
1 yk havuçlu tarator
2 yk yoğurt
1,5 dilim kepek ekmeği..

ne çok yemişim he..
bu arada eve gelince spor yaptım..
önce 10 dakika eliptik
200 twister
100 mekik
sonra 20 dakika karın, kalça ve bacak çalışması..
sonra 15 dakika tekrar eliptik..
bugün sporum iyiydi ama hergün yapabilsem keşke..

oo spor arkadaşım güzel çalışmışsın bu akşam .. bende 1 saat eliptik yaptım bundan sonra haftada 3 gün yogun çalışcamm bravo sana :46::46::46:

bir müddet öyle dene canımcım saç kurutmamak bana da yaramaz .
kendine dikkat et bitanem.:38:

ıslak saçla çıkmak kimseye iyi gelmezki bitanem gerçi ben saçım kuruyor sanıyordum demek ki kurumuyormuşş. tşk canım düşündüğün için :71::71::71:

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım..
Valla eliptikte 1 saati de ayrıca tebrik ederim..
ben 15 dakikadan fazla dayanamıyorum..
Hergün tartılmama kararı da çok yerinde olmuş....

sagol canım teşekkür ederim. bu vesile ile anladım ki hayatta en önemli şey saglık hem bedenen hem ruhen.... ben de devamlı yapmıyorum zaten ara ara yapıyorum nefeslenerek. ama bu aralarda bedenimi sogutmuyorum, bi kaç saniye içinde tekrar dönüyorum spora bir süre yavaş tempoda kısa süreki olara hızlı tempoda çalışıyorum hızlanmam lazım cunku yag yakmam için kalp atışlarımın 120 civarı olması gerekiyor. bir saat uzun süre bu arada çok sevdiğim dizilerimi izliyorum arka arkaya bölümleri sıralıyorum.. netten indirdiğim için sorun değil spor yaptığımı bile unutuyorum. spor yaparken sıkılanlara tavsiye ederim:46::46::46:

Kızlar hepinize merhaba;
Bugün yediklerimi yazmıyorum çünkü yaz yaz bitmez:59::59::59::59:
10 gündür aralıksız 1 saat 6km.de yürüdüm. Yazdıklarımı görünce az yiyorsun dediniz, ama ben gram vermedim. Çok demorolize oldum. Tartıyı sakladı eşim, acaba psikolojik mi? Çok tartılıyorum ben
Yarından itibaren yazacağım.

selam çıtırlarrr
bugun yedıklerım
sabah 1 kase nesfıt
arada bır yesıl elma
oglen balık,salata ve corba
arada yarım elma ve bır k-bar gofret (90 kalorı olanlardan)
aksam 4 yk bamya yemegı 4 yk yogurt ve bır dılım kepeklı ekmek
bugunku menumu begendımmm :nazar:

haa bırde aksam 7-9 arası tenıse gıttımmmmm :1:

Kızlar hepinize merhaba;
10 gündür aralıksız 1 saat 6km.de yürüdüm. Yazdıklarımı görünce az yiyorsun dediniz, ama ben gram vermedim. Çok demorolize oldum. Tartıyı sakladı eşim, acaba psikolojik mi? Çok tartılıyorum ben

canım bazen benımde oyle oluyor cok sinirim bozuluyo ama dıyorum kı kendıme bu işin en buyuk anahtarı sabırrr
hem ayrıca az yemek degıl onemlı olan sık yemek bugun tv ye ahmet marankı cıktı onu ızledım dıyo kı mutlaka 3 saatte bır bıseyler yenmelı dıyorrr
moralını bozma mesela benım vucudum oyle kı ılk bır ay hıc kılo veremem ama sonra sapır sapır gıder kılolar . napıyomusuzzzz bıdaa umutsuzluk yapmıyomusuzzzz:62:

afiyet olsun cnm .ekmek hakkımızı genelde metabolizmanın daha hızlı çalıştığı sabah ve öğlen yemeklerinde kullanmaya çalşıoruz bu akşam ekmek yemiycez anlamına gelmior tabiki ama en azından 2 dilim deilde 1 dilim yeseydin onun bir diliminide öğlen yeseydin güzel olurmuşdu. mesela 2 sabah 1 öğlen 1 akşam gibi. ben öyle yapmaya çalşıorum hatta bazen akşam yarım dilim yediğim oluo.
birde bakliyat 8 yemek kaşığı bana çok fazla geldi (sebze yemeği 8 yemek kaşığı yiyen var) ama bakliyat ben yiyemem o kadar fazla. sebze yemeği 5-6 kaşık bakliyat da 4 kaşık fln yiorum ben çok doyuruo çünkü.

2 yemek kaşığı pilav makarna erişte kısır 1 dilim ekmek yerine geçio. mercimek köftesinin çiğ köfteninde 2 tanesi bir dilim ekmek.yaprak sarmasının 4-5 tanesi etli dolmanın ( orta boy ) 2 tanesi 1 dilim ekmek demek cnm. birde ben şöyle bi yazı bulmuştum ara ara yeni gelenler oldukça yeniden paylaşıorum umarım işine yarar

Nasıl sağlıklı bir seçim yaparım?
Günlük hayatta en sık tükettiğimiz yiyecekler ve değişim miktarları hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Böylece neyi yediğinizde diğerlerinin yerine geçeceğini öğrenmiş olacaksınız ve seçimlerinizi doğru yaparak daha dikkatli tüketeceksiniz.
- 1 dilim kek yediğinizde İçinde yaklaşık 1.5 dilim kadar ekmek, 2 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ, 1 elmadaki kadar şeker vardır.
- 1 kase sütlü tatlı yediğinizde 1 bardak süt, 1 dilim ekmek, 1 meyve yemiş olursunuz böylece hiç yağ almadan, kalsiyum ve protein yönünden uygun bir seçim yapmış olursunuz.
- 1 poğaça yediğinizde 1-2 dilim ekmek 2 tatlı kaşığı sıvıyağ ile sadece un ve yağ yemiş olursunuz. Bunun yerine 2 dilim kepek ekmek ve peynir ile yapılan bir sandviç yerseniz içerdiği protein, kalsiyum ve lif ile daha sağlıklı ve yağ içermeyen bir seçim yapmış olursunuz.
Sütlaç (1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Muhallebi ( 1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Kısır ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
İçli köfte (1 adet) = 1 köfte kadar et + 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kadınbudu köfte ( 1 adet) = 1 köfte kadar et 1/2 dilim ekmek + 2 tatlı kaşığı yağ
Mercimek Köftesi ( 2 adet) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Patates salatası ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Mantı ( 2 küçük kepçe) = 1 köfte kadar et + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kıymalı pide (1 adet) = 4 dilim ekmek + 2 köfte kadar et + 1 tatlı kaşığı yağ
Hamburger ( 1adet) = 2 dilim ekmek + 2 köfte kadar et

tesekkurederım bılgıler ıcın süperolmuş :16:

canım bazen benımde oyle oluyor cok sinirim bozuluyo ama dıyorum kı kendıme bu işin en buyuk anahtarı sabırrr
hem ayrıca az yemek degıl onemlı olan sık yemek bugun tv ye ahmet marankı cıktı onu ızledım dıyo kı mutlaka 3 saatte bır bıseyler yenmelı dıyorrr
moralını bozma mesela benım vucudum oyle kı ılk bır ay hıc kılo veremem ama sonra sapır sapır gıder kılolar . napıyomusuzzzz bıdaa umutsuzluk yapmıyomusuzzzz:62:

Ay canım çok teşekkür ederim yarın gene umutla başlayacağım :49::49:

gercekten sabır ancak benım dusuncem zayıfladıktan sonra yerım zaten tatlarını bılıyorum oluyo yada bı hafta yapmadım sonra tekrardan yapsaydım su kadar kılo verırıdım sonradan uzulmemek ıcınde yemıyorum yanı bı hafta sonradanda keske yemeseydım dememek ıcın :1: bıraz karısık oldu ama :61: bu sekılde dusundugum ıcın dıyetteyım tabıkı buranında cok faydası var bı bagımlılgı var tek basına olmuyo gercekten :75:

neruda tebrik ederim çok bilinçli ve sağlıklı bi biçimde göndermişsin fazlalıklarını :nazar: :81:

Çok teşekkür ederim lınguıst:16: yolu yarıladım çokşükür bir bukadar daha giderse inşallah sağlıkla o zaman ben de kendimi tebrik edicem ama bi 10kg daha varrrr durmak yoook yola devammmm:16::nazar::8::10::13:

merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim herkese ii akşamlar bende bu gruba giriyorum ama azmin elinden hiçbişi kurtulmaz verecez inşallah:)bende sizdnim :3:

Hoşgeldiiiinnn hepsi gidecek fazla kiloların hepberaber sağlıkla göndericz canım inşallah:16::8::13::10::nazar:

akşam yemegim
bol salata
bitane 80lik lightton balıgı
2tane çigköfteetsiz

Afiyet olsun xxy:60::60::60::60:

Bugünkü menüm:

SABAH
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 fincan şekersiz çay

ARA
2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 fincan bitki çayı

ÖĞLE
1 tane krep(az yağlı yapmaya çalıştım ama)
3kk kadar peynir
1 fincan şekersiz çay

ARA
1 fincan sütlü nescafe

AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 tane tavuk butu
1 kase salata
3 yemek kaşığı yoğurt

Canım afiyet olsunnn herşey çokk güzel krep birazz olumsuz ama as yağlı yapmışsın ah bi de kepekli undan olsaaa çokk süper olurduuu ama afiyet olsun:16::nazar:

iyi akşamlar kızlaar..
göz doktoruma gideceğim demiştim aşırı baş agrılarımdan astigmatımı sorumlu tutuyordum ama doktor gözde bişi yok dedi. peki benim başım neden ağrıyor ?? tırstım şimdi ya:26::26: hala eğilince ağrıyor. sabahları duş alıp çıkıyorum saçlarım epey kısa ve seyrek ama yine de ıslak kalıyor olabilir mi acaba :26::26:
menümü günlük yazayım ...
kalkınca 07.15 : 1 bardak su, bir kuru kayısı
kahvaltı : 07.20 bir adet domates, maydonoz,biraz peynir bir dilim ekmek bir adet sahanda az yaglı yumurta iki zeytin.

ara : 11:00 5 badem 5 fındık
12.15 ögle yemegi : 4 kaşık bezelye yemegi suzu tarafından, 1 dilim ekmek ve bol salata, ek olarak saat 13.30 da 4 yk karnıbahar yemegi 2 kaşık yogurt

doktordan çıkınca 16.45 te 18-20 adet beyaz leblebi
17.45 gibi kendime büyük bir kase ( bayagı büyük 20 cm .çapında ) kıvırcık ve roka salatası üzerine yagı iyice süzülmüş ton balığı ve çok az zeytinyagı ile akşam yemegi...
ardından tarçınlı ve karanfilli yeşilçay .. süperdi neruda çok teşekkür ederim tavsiyen için büyük keyifle içerken seni andım :52::52::52:
bu akşam tam bir saat eliptikte çalıştım 120 adet twist yaptım bundan sonra haftanın 3 günü 1 er saat yapacağım..::66::66::66::66:
bu arada paso tartıldığım için moralim çok bozuluyordu tartıyı gözümün önünden kaldırdım haftada bir tartılmaya karar verdim olmuyo her gün her gün :19::19:

Rica ederimmm tatlım eminim demliğinde de çok şık durmuşlardır:16:afiyet olsunnn menü de süperr ayrıcaaa:nazar::16:

gercekten sabır ancak benım dusuncem zayıfladıktan sonra yerım zaten tatlarını bılıyorum oluyo yada bı hafta yapmadım sonra tekrardan yapsaydım su kadar kılo verırıdım sonradan uzulmemek ıcınde yemıyorum yanı bı hafta sonradanda keske yemeseydım dememek ıcın :1: bıraz karısık oldu ama :61: bu sekılde dusundugum ıcın dıyetteyım tabıkı buranında cok faydası var bı bagımlılgı var tek basına olmuyo gercekten :75:

canım anlıyorum senı
o sekılde aklıma geldıgınde bende hep şöyle dusunuyorum zamanında coook yedım bunlardannnn
ve su anda o zamanları telafı edıyorummm
hem dıyorum kı kılo benı cok mutsuz edıyor gercekten kendıme bu kotulugu yapmamalıyım.
canım bıde soyle bısey var hıc yemeyeceksın dıye bısey yok belkıde kendını bu kadar frenledıgın ıcın saldırıyosundur bı anda . canın cok ıstedıgınde ye ama bı kasık ye
yada cannın tatlıyı cok ıstedıgınde bı kasık pekmez iç hem cok sekerlı hem bogazını yakıyo ya anında vazgecıyosunnn

canım anlıyorum senı
o sekılde aklıma geldıgınde bende hep şöyle dusunuyorum zamanında coook yedım bunlardannnn
ve su anda o zamanları telafı edıyorummm
hem dıyorum kı kılo benı cok mutsuz edıyor gercekten kendıme bu kotulugu yapmamalıyım.
canım bıde soyle bısey var hıc yemeyeceksın dıye bısey yok belkıde kendını bu kadar frenledıgın ıcın saldırıyosundur bı anda . canın cok ıstedıgınde ye ama bı kasık ye
yada cannın tatlıyı cok ıstedıgınde bı kasık pekmez iç hem cok sekerlı hem bogazını yakıyo ya anında vazgecıyosunnn

Kızlar hepinize merhaba;

Ttatlım bazen şaşırtmak iyidir ama bazennnn bugünü bir şaşırtma günü olarak kabul et ve yarın kaldığın yerden yola devammm bu iş sabır,azim,istikrar ve inanç işi 10günde gitmez bi de bakışsın 15.gündee hooop birsürü gitmiş yeter ki sağlıkla gitsin tatlım, emziren anne diyetini de uygula benceeee ve sabırla bu işi halledeceğinden eminnnn oll yapışık değil ki bu kilolar bizee illa ki gidecek ama unutma farmasi de hep der 1 günde almadık ki 1 günde gitsin e 10günde de almadık ki 10günde gitsinnnn sakınnn moraliniz bomza bugün de yemişsin afiyet olsunnnnn yarın yeni bir gün fazlalıklardan hepberaber kurtulmaya devam edeceğimizzzz güzel bir gün olacak canım inşallah:16::13::nazar:

selam çıtırlarrr
bugun yedıklerım
sabah 1 kase nesfıt
arada bır yesıl elma
oglen balık,salata ve corba
arada yarım elma ve bır k-bar gofret (90 kalorı olanlardan)
aksam 4 yk bamya yemegı 4 yk yogurt ve bır dılım kepeklı ekmek
bugunku menumu begendımmm :nazar:

haa bırde aksam 7-9 arası tenıse gıttımmmmm :1:

Ben deeeee:34::nazar::13::16:

merhaba
bu sabah tartıldım. 63,800 çıktı kilom. ben henüz çok tecrübeli değilim. arada ne yenir falan. ama haftaya pazartesiye kadar tartılmayacağım. bir neruda nın tavsiye ettiği egzersizler vardı onları yapmaya çalışacağım haftada 3 gün. bakalım neler olacak.

bir de şunu sormak istiyorum akşam kaçtan sonra birşey yemiyorsunuz. peki çok acıkırsanız birşey yiyor musunuz yoksa aç aç yatıyor musunuz.

Iyi aksamlar bende ilk paylasimimi yapayim
aksam:
bir tabak firinda hamsi(az yag ve baharat ile firinda kizardi)
bol yesil salata
bir bardak limonata (hazir)
iki saat sonra (bir elma)
az once komsum pogaca yapmis gondermisti dayanamadim bir tane yedim:50:
bu gunluk bu kadar

selammmm.
geçen hafta regl dönemim olmasına ve 1-2 gün bayaaaaa bi kaçamak yapmama rağmen 1.5 kilo vermişim.9 ündür tartılmamıştım.kesin aldım diye çıktım ama 1.5 kilo gitmiş.çok sevindim.:62:
bugünki listem
sabah yarım kepek ekmeine beyaz peynirli tost-bol yeşillk,açık çay,5-6 zeytin
öğlen
zeytinyağlı baklaa 1 porsiyon
1 su bardağı yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 bardak portakal suyu-3-4 adet form diyet bisküvi
akşam
tavuk haşlama-bol salata yedim
arada kaçamak yaptım 1 dilim kek yedim
şimdide yeşil çay içiyorum.
sporu çok aksattım son günlerde:44:

bir de şunu sormak istiyorum akşam kaçtan sonra birşey yemiyorsunuz. peki çok acıkırsanız birşey yiyor musunuz yoksa aç aç yatıyor musunuz.

cnm akşam yemek işini en geç 7 de bitir.sonra yine ara öğün yapıyorum ben ve çoğu kişide öyle yapıyor.
meyve,süt yada senin tercihine bağlı hafif bi ara öğün yapabilirsin ama yemeğini ne kadar erken yersen o kadar iyi olur.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün vaktim vardı yazayım dedim 6:30 kızımı gönderdim kahvaltımı hazırladım şimdi birazdan yaparım hazırlanıp işe giderim kahvaltımı yaptıktan sonra yazayım menümü herkeze güzel hayırlı mutlu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmm

Back
X