• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:62::62::62:süper bişey yaaaaaaaaa,benim eşim beni hiç kıskanmaz yahuuuuu,uyuz oluyorum heeeeeeeeee:50:güvenini sarsacak bişeyler mi yapsamm acaba:27::27::27:

aaaaaaaaaaaa güvenini sarsacak derkene :18: o ne biçim söz kız öyle :20: deme öyle adamın huyu öyledir benimkide hiç kıskanmaz kıskandığı bir günü bilmem valla:25:

Afiyet olsun canım..
sağol canım
ama akşam yatmadan önce çıkmıştımmmmm,bu nedenle normal çıkmam gerekmezmiydi:44:tartıldıktan sonra tekrar çıktım wcye şükür ama yine midem davul gibi.öfff tuzumu azaltsam acaba o mu şişlik yapıyorkine,gerçi yemeklerimin tuzsuz olduğunu söylerler genelde yani damak tadım pek tuzlu değildir yani çok tuz yemiyorumdur heralde,sanırsam,galiba:44:
fambık sen bence bikere mahsus sinemeki iç bari bağırsakların temizlensin ne varsa çıkar dışarı valla:1:
arkadaşlar bana da yardım edin. benimde zayıflamam lazımmm. evlendiğimden beri düzenli olarak kilo alıyorumm:( hayatımda olmadığım kilo dayım 62. az demeyin sakın bu kilo sadece göbek ve basende toplanıyor. çok kötü görünüyorumm.:2:

hoşgeldin canım yediklerini içtiklerini varsa yaptığın sporları yaz yardımcı oluruz sana

hugocuk

helal olsun sana...tebrik ederim.diyetisyen açısından çok şanslısın....ama sende iradelisin maşallah...

bide kıskandımmmmm:91::91:

dietisyene ne kadarda bi kontrole gidiyosun....artık sıyırdım belki çanakkaleye gelirim:)

aaaaaaaaaaaa güvenini sarsacak derkene :18: o ne biçim söz kız öyle :20: deme öyle adamın huyu öyledir benimkide hiç kıskanmaz kıskandığı bir günü bilmem valla:25:

kadın azcık kıskanılmak ister dimi ama,evet huyu öyle malesef!ama güvenle ilgili bişey bence yani eskiden ben de çok kıskanırdım ama ne zamanki güvenmeye başlıyorsun eşine,bir açığını görmüyorsun ozaman kıskançlıkta bitiyor.
benim ve eşim adına konuştum tabi şimdi,yani kıskanılan kadınlar güven vermiyor o nedenle kıskanılıyor diye bişey yokkk:20::20::20::20:

sağol canım

fambık sen bence bikere mahsus sinemeki iç bari bağırsakların temizlensin ne varsa çıkar dışarı valla:1:

:60::60:he valla yapam bariiii,bu arada keten tohumunu denemedimdaha,eşime al dedim,arada kaynadı almadı bak yine,aklıma gelmişken şunu bir arayıp fırçalayayım bari:9:

günaydınnnn cicimmmmmmmmmm:16:nesfit karışımın olmazsa olmaz dörtlüsünden(mısırgevreği,tarçın,yoğurt,portakal) portakallllllllllll nerdeeee:82:
afiyet olsun dadluşşşşşş,güzel menüüüüü:65:

hımmmm şimdi olay şöyle oluyor :1: daha önceden sadece yoğurtla yapmıştım çok hoşuma gitmişti yoğurt biraz soğuk ve kıtır kıtır yemiştim portakllısıda güzel tabi oda çok güzeldi ama dün burda yoğurtlu nesfit yazmışlardı kalonch di galiba benimde canım çekmişti tekrar ama yoğurdu yeni açtım akşam markası değişikmiş bu sefer ekşimsi geldi bana sevmedim :19: çöpe gitmesin diye yedim bende.tarçın ekledim bu yediğime yazmayı unutmuşum işte durum bundan ibaret fambıkcım:16:

:60::60:he valla yapam bariiii,bu arada keten tohumunu denemedimdaha,eşime al dedim,arada kaynadı almadı bak yine,aklıma gelmişken şunu bir arayıp fırçalayayım bari:9:

yok yok sen bence bugün biraz sinirlisin sinirini alacan kocandan:60:sabahtan beri heriften söz ediyon baksana :60::60:

hımmmm şimdi olay şöyle oluyor :1: daha önceden sadece yoğurtla yapmıştım çok hoşuma gitmişti yoğurt biraz soğuk ve kıtır kıtır yemiştim portakllısıda güzel tabi oda çok güzeldi ama dün burda yoğurtlu nesfit yazmışlardı kalonch di galiba benimde canım çekmişti tekrar ama yoğurdu yeni açtım akşam markası değişikmiş bu sefer ekşimsi geldi bana sevmedim :19: çöpe gitmesin diye yedim bende.tarçın ekledim bu yediğime yazmayı unutmuşum işte durum bundan ibaret fambıkcım:16:

ee işte portakalda doğrasaydın ekşisini alırdı,neyssssssssssssssssssse ii afiyet olsun,canım çekti bak şinci ii mi,eve gittiğimde bende yapim dicem ama bugün ancak 10 da evde olurum heralde:59::59:

yok yok sen bence bugün biraz sinirlisin sinirini alacan kocandan:60:sabahtan beri heriften söz ediyon baksana :60::60:

evvvvvvveeeeeeeeeeeeeeetttt çözdü beni nugiiiiiiiiiiiiiiiiii:1:olay şöyle oldu kızıma pandif koyacaktık çantasına sabah ben işe gitmeden bakındım etrafa göremedim,neyse dedim eşimi ararım o koyar(kızımı eşim hazırlayıp okula bırakıyor)işe geldimmm aradım aradım kaç kere açmadı telefonu,sonra ben odada yokken aramış bu seferde ben görmedim,iş işten geçmiş bir vakitte yine aradım buseferde zaten okula gitmişler pandifi koymadan:47:şimdi kızcağızım pandifsiz okulda dolanacak akşama kadar:59:gelde sinir olma,illa ben akşamdan herşeyini hazırlıcam,akşamın 8inde,9unda,10unda eve gel,evi toparla yarına yemek hazırla,kızımla ilgilen,bide onun ihtiyaçlarını hazırla yarın için olanlarııııııı:84::84::84:

sabah kahvaltım.:56::56:
2 dilim üzüm çekirdeği unundan yapılmış ekmek,
1 çay kaşığı kadar peynir.yarım söğüş domades,
2 bardak çay.

arkadaşlar eğer bu ekmeği bulursanız almanızı tavsiye ederim çünkü felaket tok tutuyor.:34::34:

iyi aksamlar cıtırlar
sabah kahvaltım 9:30
bı kupa yesıl cay
ıkı tane zeytın
bı tane haslanmıs yumurta
1 dılım kepek ekmeği
bı tane kucuk domates

ara 11:30 kayısı

14:15 öğlen yemeğim
1kepçe bezelye
1 çatal pasta
küçük kare kadayıf tatlısı

ara 16:35 2 tane kayısı

aksam 18:05
1 kepçe mercımek corbası
1 tane kurumuş domates
afiyet olsun canım akşam menün az olmuş ama
mutfağa yemek yapmaya gttim çorbam vardı buzdolabında yer yoktu tezgahın üzerinde kaalınca bozulmuş döktümmm:18:
dünden brüksel lahanası var biraz birde kıymalı karnıbahar pişrdim bu gün çorba yok artık.,
akşam yemeğim şöle olucak inş.

2-3 kk kadar ızgara çupra
3 yk kıymalı karnıbahar
3 yk bulgurlu havuçlu brüksel lahanası yemeği
2 yk kayısı hoşafının kayıslarından( çok az şekerli)
bol limonlu yeşil salata
ekmek hakkım bitmişti ekmek yok.
herkese iyi akşamlarrr yarın görüşmek üzere inşallahhh

afiyet olsun canım

sabah kahvaltım.:56::56:
2 dilim üzüm çekirdeği unundan yapılmış ekmek,
1 çay kaşığı kadar peynir.yarım söğüş domades,
2 bardak çay.

arkadaşlar eğer bu ekmeği bulursanız almanızı tavsiye ederim çünkü felaket tok tutuyor.:34::34:

afiyet olsun canımm:65:bidaha bidaha hatırlatmak istemem ama kardeşin nasıl,sormadan da geçemiyorum:59:

gunaydın arkadaslar dun aksam ıs cıkısı spora gıttım. spinnig diye bişey var acayıp bısey aranızda yapan var mı? normalde 50 dk suruyo 500-700 kalorı yakıyoussun.ben yeı oldugum ıcın 20 dk yapabıldım.sora platese gırdım. nasıl sızce dırek yag yakmak ıcın hangısnı onerırsınız

gunaydın arkadaslar dun aksam ıs cıkısı spora gıttım. spinnig diye bişey var acayıp bısey aranızda yapan var mı? normalde 50 dk suruyo 500-700 kalorı yakıyoussun.ben yeı oldugum ıcın 20 dk yapabıldım.sora platese gırdım. nasıl sızce dırek yag yakmak ıcın hangısnı onerırsınız

yağ fazlası olanlara kardiyo öneriliyor diye biliyorum,plates daha çok yağı azolup vücuu şekillendirmek isteyenler için,neruda ve ben sadece kardiyo çalışıyoruz örneğin,60 kilo olunca platese başlıcaz

[/B]
:62::62::62:süper bişey yaaaaaaaaa,benim eşim beni hiç kıskanmaz yahuuuuu,uyuz oluyorum heeeeeeeeee:50:güvenini sarsacak bişeyler mi yapsamm acaba:27::27::27:

aslında benimkide hiç kıskanmazdı ama işte dün akşam kıskançlık yaptı. demin aradım akşama ne istersin dedim tatlı yapıcam dedim şekerpare istedi sevindi yapıcam bende :1:

evvvvvvveeeeeeeeeeeeeeetttt çözdü beni nugiiiiiiiiiiiiiiiiii:1:olay şöyle oldu kızıma pandif koyacaktık çantasına sabah ben işe gitmeden bakındım etrafa göremedim,neyse dedim eşimi ararım o koyar(kızımı eşim hazırlayıp okula bırakıyor)işe geldimmm aradım aradım kaç kere açmadı telefonu,sonra ben odada yokken aramış bu seferde ben görmedim,iş işten geçmiş bir vakitte yine aradım buseferde zaten okula gitmişler pandifi koymadan:47:şimdi kızcağızım pandifsiz okulda dolanacak akşama kadar:59:gelde sinir olma,illa ben akşamdan herşeyini hazırlıcam,akşamın 8inde,9unda,10unda eve gel,evi toparla yarına yemek hazırla,kızımla ilgilen,bide onun ihtiyaçlarını hazırla yarın için olanlarııııııı:84::84::84:

hıh bildim dimek aynı bensin yaa bende kızımın akşamdan kıyafetlerini hazırlıyorum ya eldiveni yok olur yada üstüne giyeceği kıyafet ara dur okuldan sonra anneme geliyor kıyafetler çıkıyor ama biri bi odada biri bi odada :1: bide hatırlasa nereye koyduğunu:9:şimdi içini döktünya bene azcuk rahatlayivemişindir gari :90: dimi :27:

Back
X