günaydın fambımm afiyet olsun.ben 2 gündür sabahları vc ye çıkıyorum valla sevindirik oluyorum.dün 2,5 lt su içtim ondan olabilirmiki su içiyosun dimi canım sen:26:
evet içiyorumm hatta bazen 3 litreyi bile geçiyor,ama tık yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın fambımm afiyet olsun.ben 2 gündür sabahları vc ye çıkıyorum valla sevindirik oluyorum.dün 2,5 lt su içtim ondan olabilirmiki su içiyosun dimi canım sen:26:
süper bişey yaaaaaaaaa,benim eşim beni hiç kıskanmaz yahuuuuu,uyuz oluyorum heeeeeeeeee
güvenini sarsacak bişeyler mi yapsamm acaba
![]()
sağol canımAfiyet olsun canım..
fambık sen bence bikere mahsus sinemeki iç bari bağırsakların temizlensin ne varsa çıkar dışarı vallaama akşam yatmadan önce çıkmıştımmmmm,bu nedenle normal çıkmam gerekmezmiydi:44:tartıldıktan sonra tekrar çıktım wcye şükür ama yine midem davul gibi.öfff tuzumu azaltsam acaba o mu şişlik yapıyorkine,gerçi yemeklerimin tuzsuz olduğunu söylerler genelde yani damak tadım pek tuzlu değildir yani çok tuz yemiyorumdur heralde,sanırsam,galiba:44:
arkadaşlar bana da yardım edin. benimde zayıflamam lazımmm. evlendiğimden beri düzenli olarak kilo alıyorummhayatımda olmadığım kilo dayım 62. az demeyin sakın bu kilo sadece göbek ve basende toplanıyor. çok kötü görünüyorumm.:2:
aaaaaaaaaaaa güvenini sarsacak derkene :18: o ne biçim söz kız öyledeme öyle adamın huyu öyledir benimkide hiç kıskanmaz kıskandığı bir günü bilmem valla
![]()
sağol canım
fambık sen bence bikere mahsus sinemeki iç bari bağırsakların temizlensin ne varsa çıkar dışarı valla![]()
günaydınnnn cicimmmmmmmmmmnesfit karışımın olmazsa olmaz dörtlüsünden(mısırgevreği,tarçın,yoğurt,portakal) portakallllllllllll nerdeeee:82:
afiyet olsun dadluşşşşşş,güzel menüüüüü![]()
he valla yapam bariiii,bu arada keten tohumunu denemedimdaha,eşime al dedim,arada kaynadı almadı bak yine,aklıma gelmişken şunu bir arayıp fırçalayayım bari
![]()
hımmmm şimdi olay şöyle oluyordaha önceden sadece yoğurtla yapmıştım çok hoşuma gitmişti yoğurt biraz soğuk ve kıtır kıtır yemiştim portakllısıda güzel tabi oda çok güzeldi ama dün burda yoğurtlu nesfit yazmışlardı kalonch di galiba benimde canım çekmişti tekrar ama yoğurdu yeni açtım akşam markası değişikmiş bu sefer ekşimsi geldi bana sevmedim
çöpe gitmesin diye yedim bende.tarçın ekledim bu yediğime yazmayı unutmuşum işte durum bundan ibaret fambıkcım
![]()
yok yok sen bence bugün biraz sinirlisin sinirini alacan kocandansabahtan beri heriften söz ediyon baksana
![]()
afiyet olsun canım akşam menün az olmuş amaiyi aksamlar cıtırlar
sabah kahvaltım 9:30
bı kupa yesıl cay
ıkı tane zeytın
bı tane haslanmıs yumurta
1 dılım kepek ekmeği
bı tane kucuk domates
ara 11:30 kayısı
14:15 öğlen yemeğim
1kepçe bezelye
1 çatal pasta
küçük kare kadayıf tatlısı
ara 16:35 2 tane kayısı
aksam 18:05
1 kepçe mercımek corbası
1 tane kurumuş domates
mutfağa yemek yapmaya gttim çorbam vardı buzdolabında yer yoktu tezgahın üzerinde kaalınca bozulmuş döktümmm:18:
dünden brüksel lahanası var biraz birde kıymalı karnıbahar pişrdim bu gün çorba yok artık.,
akşam yemeğim şöle olucak inş.
2-3 kk kadar ızgara çupra
3 yk kıymalı karnıbahar
3 yk bulgurlu havuçlu brüksel lahanası yemeği
2 yk kayısı hoşafının kayıslarından( çok az şekerli)
bol limonlu yeşil salata
ekmek hakkım bitmişti ekmek yok.
herkese iyi akşamlarrr yarın görüşmek üzere inşallahhh
sabah kahvaltım.
2 dilim üzüm çekirdeği unundan yapılmış ekmek,
1 çay kaşığı kadar peynir.yarım söğüş domades,
2 bardak çay.
arkadaşlar eğer bu ekmeği bulursanız almanızı tavsiye ederim çünkü felaket tok tutuyor.![]()
afiyet olsun canım akşam menün az olmuş ama
gunaydın arkadaslar dun aksam ıs cıkısı spora gıttım. spinnig diye bişey var acayıp bısey aranızda yapan var mı? normalde 50 dk suruyo 500-700 kalorı yakıyoussun.ben yeı oldugum ıcın 20 dk yapabıldım.sora platese gırdım. nasıl sızce dırek yag yakmak ıcın hangısnı onerırsınız
bende ayda bir tartılayım,kesin çözüm bu olacak sanırımmmmmmsabah sabah adamın asabını bozuyor heeeeeeeeeee
![]()
süper bişey yaaaaaaaaa,benim eşim beni hiç kıskanmaz yahuuuuu,uyuz oluyorum heeeeeeeeee
güvenini sarsacak bişeyler mi yapsamm acaba
![]()
evvvvvvveeeeeeeeeeeeeeetttt çözdü beni nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiolay şöyle oldu kızıma pandif koyacaktık çantasına sabah ben işe gitmeden bakındım etrafa göremedim,neyse dedim eşimi ararım o koyar(kızımı eşim hazırlayıp okula bırakıyor)işe geldimmm aradım aradım kaç kere açmadı telefonu,sonra ben odada yokken aramış bu seferde ben görmedim,iş işten geçmiş bir vakitte yine aradım buseferde zaten okula gitmişler pandifi koymadan
şimdi kızcağızım pandifsiz okulda dolanacak akşama kadar
gelde sinir olma,illa ben akşamdan herşeyini hazırlıcam,akşamın 8inde,9unda,10unda eve gel,evi toparla yarına yemek hazırla,kızımla ilgilen,bide onun ihtiyaçlarını hazırla yarın için olanlarııııııı:84::84::84: