• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim diyetisyene istanbuldan bile gelmek isteyenler varmış şaşırdım diyordu dün. kesinlikle işini çok güzel yapıyo 17 kilom gitti 15 kilosu yağdı gayet sağlıklı eskisinden çok daha iyi oldum. dün bayağı iltifat etti çok kibar çok tatlı olmuşsun dedi. gerçi yaşım çok değil ama eskisine göre gençleştim bikere yüzüm hiç çökmedi ışıl ışıl oldu hiçbir şekilde kilo verdiğim belli değil çökme falan olmadı canım. 6 haftada 1 kez çağırıyor kontrole. çok ilgileniyor. herşeyle ilgileniyor. sana göre yaşam tarzına uygun liste hazırlıyor herkese farklı liste veriyor. amacı sadece yağ verdirmek kas kaybı istemiyorum diyor. tüm hastalarınada yağ verdiriyor. en önemliside nerde fazlalık varsa orası eriyor. bu zamana kadar başka diyetisyene gittim olmadı kendim yaptım spor hep vardı ama benim göbek hiç erimemişti artık pes etmiştim dedim olmayacak erimeyecek bu göbek. heryanım gidiyor göbek kalıyordu kocaman. en sonunda buna gittim valla diyete başladığım andan itibaren direk göbek eridi. nerde fazlalık varsa orası gitti. şimdilerde pilateste işe yarıyor listesiyle yağda veriyorum çok şükür. bana diyor senin yağ oranın yüzde 23 artık normal çokta yağ veremezsin ne kadar az ise o kadar az yağın gider şaşırma üzlüme derdi ama bu sefer kendide şaşırdı çünkü 1 kilo yağım daha gitmiş o da çok sevindi tabiki valla istanbuldan hasta kabul ediyor. senide eder gelirsen. önce tam biyokimya testi yaptırıyor tüm değerlere karaciğer herşeye bakıyor sonra insülin direncini kontrol altında tutup göbişleri fazla yağları yaktırıyor. ben çok kolay yaptım şu var çünkü bu süreçte gözümün önünden tatlılar pastalar geçmedi zararlı diyet bozacak şeyler istemedi canım. en güzelide beslenme alışkanlığımı değiştirdi. yoksa canım kebap pide tatlı kızartma hamurişi istese dursa kolaymı o kadar süre dayanmak ipin ucu çoktan kaçardı. elbette arada kaççamak oldu ama sorun olmadı. birde yani diyette hissetmiyorsun kendini onu bunu canın çekmiyor herşey var dengeli bu yüzden canın istemiyo. bak bugün diyette değilim ama canım onu bunu çekmiyor rahatım onuda yiyeyim bunuda yiyeyim diye düşünmüyorum gayet normal herşey

bende istiyorum o diyetisyendennnn :84:ank da yok mu birde fiyatı pahalı mıydı canım

nugiş en çokta benimle beraber insülin direncini yeneler var dedim ona sevindi. sizin sayenizde dedim. çok tatlı bir kadın çok ilgileniyor aslında keşke imkanınız olsada gelseniz inanın ne göbek kalır nede fazla depo yağ. şöyle zayıflıyorsunuz önce nerde toplandıysa yağlar ordan gitmeye başlıyor aylar içinde yavaş yavaş orantıya giriyor vücut. mesela benim popoda fazlalık yoktu orası hiç gitmedi yani dahada küçülüp iyice orantısız olmadım direk göbek sırt kollar bel göğüsler yani üst beden eridi. yağlar gitti kaslar çıktı meydana çökük değilim çok şükür.

imkanım olsa hiç kaçırırmıyım canım biliyosun.zaten şekeri bırakmam senin sayende yani seninde doktorun sayesinde oldu çokta memnunum yani bu durumdan.anlatmıştım sana daha öncedende göbeğimin durumunu eskisine göre çok az kaldı sarkmada kalkıyo eskisiyle çok fark var .annem akşam çanakkaleye gidicem dedi hayırdır yine gezimi var dedim kadınlar gününde belediye gezi düzenlemişte gidecekmiş :86:aklıma hemen sen geldin zaten çanakkale diyince

Afiyet olsun canım..
Ve gözünaydın...

sağol canımcım :)))

burda yazdığımı biliyor nasıl gidiyor dedi. bende dedim çoğu arkadaş şşekeri tatlıyı bıraktı arda yiyorlar hergün değil dedim sevindi. sizler için liste istedim ama yağ kas oranına vitamin değerlerine karaciğer işlevine bakmadan olmaz sağlıksız olur dedi. herkesin metabolizmasını vücudunu tanımalıyım dedi.

wallahi çok şanslısın canım öyle bi diyetisyene rastladığın için
ben ankarada gittim demiştim ya
bana kendisi 1400 kalorilik bi liste uygula demişti
daha sonra da maille gönderdim ben bulduğum listeleri, bana verdiği cevapta 1200 kalorilik yap demiş, cevap yazmadım ben de tekrar
sinir oldum ama
bide anlattıydım ne güzel mailde siz böyle dediniz, ben bunları yaptım falan diye ama belliki okumamış diğer yazdıklarımı :((((

afiyet olsun canım makarnanın sınırını bildikten sonra problem yok ekmek dengesini ayarlarsın artık

zaten ekmek yemedim canım makarna yediğim için
kıyma dediğim de geçen gün karnıyarık yapmıştım, onun harcından kalan 2 yk harçtı, atmamıştım, makarnanın içine koydum, hafif de oldu, extra yağ da koymadım tabi :))

nugiş en çokta benimle beraber insülin direncini yeneler var dedim ona sevindi. sizin sayenizde dedim. çok tatlı bir kadın çok ilgileniyor aslında keşke imkanınız olsada gelseniz inanın ne göbek kalır nede fazla depo yağ. şöyle zayıflıyorsunuz önce nerde toplandıysa yağlar ordan gitmeye başlıyor aylar içinde yavaş yavaş orantıya giriyor vücut. mesela benim popoda fazlalık yoktu orası hiç gitmedi yani dahada küçülüp iyice orantısız olmadım direk göbek sırt kollar bel göğüsler yani üst beden eridi. yağlar gitti kaslar çıktı meydana çökük değilim çok şükür.

senin adına çok seviniyorum canım
ama kıskanmıyo de değilim hani laf aramızda
yakında olsam çoktan gelmiştim zaten oraya :)))

canım hayırlısı böyleymiş demekki.sende fazla üzüldüğünü belli etme kardeşinin şu anda morale ihtiyacı var.onun yanında ol bu zamanda.inşallah ilerde allahım nasip ederse yine denerler alır kucağına bebişini canım tekrar çok geçmiş olsun[/QUOT

allah sağlık versin kardeşime,daha çok gençler sonuçta inşallah daha iyisini sağlıkla nasip eder.ben ona destek için gidiyorum.inşallah.

Süpersin sen Hugocuk..
Ben de mi gelsem oralara.. benim de hepsi göbeğimde...

günaydın kızlarr
herkese güzel mutlu günler diliorummmmm:16::16::16:
kahvaltım
2 dilim karşık tahıllı ekmek ile 2 kk peynir ile yapılmış yağsız tost
1 çeri domates
dereotu
maydonoz
3 kuru kayısı
2 yk yoğurt 1/2 tk keten tohumu ile
1 kupa şekersiz çay

pilatesi bekliycem inş sonra gelirim yine:34:

günaydın kızlarr
kahvaltım
1 çeri domates
dereotu
maydonoz
3 kuru kayısı
1 kupa şekersiz çay

günaydın kukilatammmmmmmmmmmm:16:afiyet olsunnn:65:

bu arada hepinize selam kizlar..coktandir ugramamistim buraya..zaten pek vaktim yok..zamanim cok az.....bende bikac gün ara vermek istedim..kücük tatil yaptim biraz.:9:..benimde dinlenmeye ihtiyacim vardi..ama bugün yine devam ediyorum kilolara veda etmeye..bebisimin disi cikioyor yine galiba..ne gecem belli ne gündüzüm..ne zaman firsat bulursam hemen isimi yapip uyorum..sizler nasilsiniz..kalonche nugya neruda eslaaa ebru priene esw..insallah hepiniz iyisinizdir..:3:
hoşgeldin canım iyiyim bende iyi yapmışsın tatlım dinlenmekle bu arada geçmiş olsun.diş çıkartıyorsa bebişin huzursuz olur biraz .arada gel canım uğrayine:16:
Selam kızlaaaaaaaaar

Akşam yemeğim

4yk z.yağlı kereviz yemeği

1 adet ceviz büyüklüğünde et köftesi

3yk yoğurt

1 yemek tabağı salata
afiyet olsun neruşcum
merhaba hanımlar anneler yada bekar hanımlar...

bende 67 kiloyum...
60tım...hamile kaldım 74le bitirdim ama şuan 67yim...
ara sıra plates ve yeşil çay içiyorum ama artık boşladım sanki...
sabah kahvaltı akşam yemekleriniz nasıl)?
ben sabah sütle nesfit yiyorum..sonra elma armut derken akşam da çorba tavuk pilav yoğurt türü...

göbek ve azcık basen şikayetim...şunaki halimi eklicem şimdi..

başka napılabilir...???
artık hep burayı takip edicem...
hoşgeldin canım takip et bizi
Kızlar ben geldim menümü yazmaya:

SABAH:
1kk peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 biber
1 haşlanmış yumurta

ARA
1 fincan sütlü nescafe(şekersiz)
10 tane leblebi

ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
1tane karnıyarık
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru kayısı
1 fincan bitki çayı

AKŞAM
5tane köfte
1 kase salata
1 kase yoğurt

afiyet olsun güzel menü

canım hayırlısı böyleymiş demekki.sende fazla üzüldüğünü belli etme kardeşinin şu anda morale ihtiyacı var.onun yanında ol bu zamanda.inşallah ilerde allahım nasip ederse yine denerler alır kucağına bebişini canım tekrar çok geçmiş olsun[/QUOT

allah sağlık versin kardeşime,daha çok gençler sonuçta inşallah daha iyisini sağlıkla nasip eder.ben ona destek için gidiyorum.inşallah.

amin canım inşallah

günaydın kızlarr
kahvaltım
1 çeri domates
dereotu
maydonoz
3 kuru kayısı
1 kupa şekersiz çay

afiyet olsun canım

Ben de dünkü menümü hepsini bi yazayım..
sabah
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
2 tane light etimek
2 bardak çay

kahvaltı geç olduğu için ara yapmadım

öğlen
1 enginar
130 ml yoğurt
1 light etimek

ara
1 mandalina

ara
20 tane beyaz leblebi

akşam
2 yk bulgur pilavı
4 yk barbunya
2 yk pırasa
2 yk salata

ara
1 elma

gün boyu da 2 litre su içmişimdir..
afiyet olsun bence hepsi de çok güzel
günaydınn kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzz.benim mide yine şiiişşşşş akşam zaaaaaarr zor wcye çıkabildim,şimdide çıktım çok şükür ama sabah wcye çıkmadan önce tartılılayım bir dedim hayyyyyyyyyyyy demez olaydım 1 kilo fazla geldimmmm:53::53::53::53:aynı kiloda kalmış olsam yine canım sıkılırdı ama birde baktımmm fazla çıkmışım,Allahımmmmmmmm çıldıriciiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:Niye böyle oluyor,tecrübeli arkadaşlarımda öneriler bekliyorum,niyeti bozmadan yetişin tezeldennnnnnn:9:
akşam menüm şöyle oldu

4 yk sade mantar kavurma
salata
1 havuç
4 badem,2 fındık(wcye çıkmama faydası olsun diye yedim,ne zamn badem yesem midem gurul gurul oluyorda:44:)
200 ml süt
3 zeytin
1/2 kk light peynir
ne çok yemişim dimi ama:24:

sabah kahvaltım ise
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek
1 kk light peynir
3 zeytin
maydanoz
nane :66:
afiyet olsun zümrem
Ben de bu sabah hovardalık yaptım...
Kahvaltı olarak beyazpeynir, domates, biberli sandwich yedim..
Gece hiç uyumadım... Sabah da kalkıp anca işe gelebildim..
Bide kaç günlerdir canım çekiyordu..
afiyet olsun canım
bende menülerimi yazayımm artıkım
akşam
7 yk nesfit
4 yk yoğurtla biraz tarçın döktüm yedim
1 yk ıspanak kavurması
ilerki saatlerde yarım elmadan bira fazla elma yedim
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1dilim uno denge lıght ekmek
afiyet olsun nugya
kızlar hepinize günaydınlaaar

cimcimecim canım çoook geçmiş olsun, inşallah kardeşin bi an önce toparlar kendini

hugocum cevap için tekrar teşekkürler canımcım :)

ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz

dün akşam yemeginde de 4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim

ayrıca yatana kadar 2 elma ve 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim

bide 40 dk uzaya gittiydim :)))

bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))

ayrıcaaaa bugün annem geliyoooooooooo, çokk mutluyum :))))))))))

merhaba afiyet olsun ve de Allah kavuştursun

günaydın kızlarr

kahvaltım
1 çeri domates
dereotu
maydonoz
3 kuru kayısı
1 kupa şekersiz çay

hocahanım çok güzel bir liste her zaman olduğu gibi afiyet olsun:16:

öğleden önce dersim yok ben de minik oğluşumla büyük oğluşumu okula bıraktıktan sonra anneme gittim.

annemde
3 mavi-yeşil light limonlu kepekli bisküvi
200 ml çilekli süt

evime geldim evimde de

1 elma

500 ml lik suyumu da içmeye başlayacağım :16:

öğleden önce dersim yok ben de minik oğluşumla büyük oğluşumu okula bıraktıktan sonra anneme gittim.

annemde
200 ml çilekli süt

evime geldim evimde de

1 elma

sana da afiyet olsun canım

ayrıca teşekkür ederim :)

elhamdülillah bende iyi olucam inşallah!.. buaralar pek moralim yok ama dediğim gibi herşey daha iyi olucak inşallah hala umutluyum bazı şeyler için umut olmazsa yaşayamazki insan:93: buarada seni sonzamanlarda ayrı bir mutlu görüyorum nedeni nedirki acaba????

mavlicim inşallah çok daha güzel günlere kavuşman dileğimle bitanem.
ben genel olarak çok pozitif enerji yüklü biriyim .ama bu aralar da şahsi işlerim çok ama çok yolunda gidiyor galiba yıldızımın parladığı bir dönemdeyim:34::16::nazar::nazar::nazar::9::9::9::9:

günaydın kızlarr
kahvaltım
1 çeri domates
dereotu
maydonoz
3 kuru kayısı
1 kupa şekersiz çay

afiyet olsun canım

günaydın kızlarr
kahvaltım
1 çeri domates
dereotu
maydonoz
3 kuru kayısı
1 kupa şekersiz çay

afiyet olsun

benimde üst ve alt karında:63:

Famir ne olacağız biz böyle...:26:

annemde
200 ml çilekli süt

evime geldim evimde de

1 elma

Afiyet olsun...

herkese günaydın:37:
sabah:
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz roka
1 dilim tam buğday ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar:16:günaydın farmasicim:29
mavlicim inşallah çok daha güzel günlere kavuşman dileğimle bitanem.
ben genel olarak çok pozitif enerji yüklü biriyim .ama bu aralar da şahsi işlerim çok ama çok yolunda gidiyor galiba yıldızımın parladığı bir dönemdeyim:34::16::nazar::nazar::nazar::9::9::9::9:
güzel dileklerin için sağol arkadaşım.... sanada maşallah diyeyim ozaman Rabbim nazarlardan korusun hep böyle sürsün:81:

bayanlar günde 2 kere sabah kahvaltıdan önce ve
akşam yemeğinden önce
ılık suya sirke ve az bişeyde bal koyup için çok güzel zayıflatıyormuş
kendim denemedim ama çevremde deneyenler söylüyor

Back
X