canım benim diyetisyene istanbuldan bile gelmek isteyenler varmış şaşırdım diyordu dün. kesinlikle işini çok güzel yapıyo 17 kilom gitti 15 kilosu yağdı gayet sağlıklı eskisinden çok daha iyi oldum. dün bayağı iltifat etti çok kibar çok tatlı olmuşsun dedi. gerçi yaşım çok değil ama eskisine göre gençleştim bikere yüzüm hiç çökmedi ışıl ışıl oldu hiçbir şekilde kilo verdiğim belli değil çökme falan olmadı canım. 6 haftada 1 kez çağırıyor kontrole. çok ilgileniyor. herşeyle ilgileniyor. sana göre yaşam tarzına uygun liste hazırlıyor herkese farklı liste veriyor. amacı sadece yağ verdirmek kas kaybı istemiyorum diyor. tüm hastalarınada yağ verdiriyor. en önemliside nerde fazlalık varsa orası eriyor. bu zamana kadar başka diyetisyene gittim olmadı kendim yaptım spor hep vardı ama benim göbek hiç erimemişti artık pes etmiştim dedim olmayacak erimeyecek bu göbek. heryanım gidiyor göbek kalıyordu kocaman. en sonunda buna gittim valla diyete başladığım andan itibaren direk göbek eridi. nerde fazlalık varsa orası gitti. şimdilerde pilateste işe yarıyor listesiyle yağda veriyorum çok şükür. bana diyor senin yağ oranın yüzde 23 artık normal çokta yağ veremezsin ne kadar az ise o kadar az yağın gider şaşırma üzlüme derdi ama bu sefer kendide şaşırdı çünkü 1 kilo yağım daha gitmiş o da çok sevindi tabiki valla istanbuldan hasta kabul ediyor. senide eder gelirsen. önce tam biyokimya testi yaptırıyor tüm değerlere karaciğer herşeye bakıyor sonra insülin direncini kontrol altında tutup göbişleri fazla yağları yaktırıyor. ben çok kolay yaptım şu var çünkü bu süreçte gözümün önünden tatlılar pastalar geçmedi zararlı diyet bozacak şeyler istemedi canım. en güzelide beslenme alışkanlığımı değiştirdi. yoksa canım kebap pide tatlı kızartma hamurişi istese dursa kolaymı o kadar süre dayanmak ipin ucu çoktan kaçardı. elbette arada kaççamak oldu ama sorun olmadı. birde yani diyette hissetmiyorsun kendini onu bunu canın çekmiyor herşey var dengeli bu yüzden canın istemiyo. bak bugün diyette değilim ama canım onu bunu çekmiyor rahatım onuda yiyeyim bunuda yiyeyim diye düşünmüyorum gayet normal herşey
bende istiyorum o diyetisyendennnn :84:ank da yok mu birde fiyatı pahalı mıydı canım