• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen menümde

yumurtalı ıspanak
makarna
mercimek çorbası
ayran var :16:

Son düzenleme:
öğle menümde
kıymalı ıspanak
mercimek çorba ve börek varmış:30:
şaka şaka problem yok artık çok şükür,haftasonu kepek unundan poğaça yapmıştım yedim,hamurişi isteğimi bu hafat karşıladımmmm.
yanımda ayran getiridim
yemekte
ıspanak ve çorbayı 1 dlm ekmekle yerim,gelincede büroda ayranımı içerim inşallah:66:

öğlen menümde

yumurtalı ıspanak
makarna
mercimek çorbası
ayran var :16:

öğle menümde
kıymalı ıspanak
şaka şaka problem yok artık çok şükür,haftasonu kepek unundan poğaça yapmıştım yedim,hamurişi isteğimi bu hafat karşıladımmmm.
yanımda ayran getiridim
yemekte
ıspanak ve çorbayı 1 dlm ekmekle yerim,gelincede büroda ayranımı içerim inşallah:66:

kızlar ikinize de şimdiden afiyet olsun
ben de bu öğleyin eve gitmicem

kıymalı makarna, bezelye ve ayran düşünüyorum ben de :)

slm kızlarrrr oohhh pilatesimi yapım geçmişi okudum ancak geldim. pilates süper ötesiydi maxi plus günydü bugün her yer çalıştı. rahatladım valla.:8::8::10::10:

kahvaltıma yapılan yorumlara teşekkrüler sizlernde menülerini okudum her kese afiyet olsun kızlar.
fambııım kilonun fa<la çıkması ödem le ilgili olablr kabızlıkla ilgili oldunu sanmıorum çünkü biliosun benm kabızlık problemimi ama ben her hafta kilo veriodum .ama kişiye göre değişrmi bilmiorum.:26:

bir de su için demişti bir arkadaş kabızlık için esw cim de yeşil elma önermiş .ben kızlar ne yaprsam yapayım ancak 2-23 günde bir yapab,liorum bu 2-3 yıldır böle.içitiğim suyun yediğim kuru kayısnın haddi hesabı yok her akşam kabuklu elma yiorum her menümde salata çorba mutlaka oluo fosalı şeyler yiorum hep. kabız yapan muz süt patates gibi şeylerden kaçınıorum bunları yaptığım halde 2-3 günde bir yapıorum buna çok şükür.şimdi keten tohumu yiorum 2 gündür dün yaptım bakalım bu gün yapabilcekmiyim.:18:

yarın yada cuma akşamı misafrlerim gelicek ben bugün biraz temzl,ik yapayım diorum .:34:

herkese selam:16::16:
kahvaltımı saat 9.00 da yaptım
kahvaltı öncesi 1 bardak ılık su içtim
1 kupa şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği
5 tane cheryy domates
1 tane salatalık
1 kk ligt peynir
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
şimdi ara öğün olarak 1 portakal yiyorum üzerine tarçın serptim.
bu saate kadar 750 ml su içtim.

öğlen yemeğinde

karnıbahar(6 kaşık)
liğt yourt(1 bardak)
salata(yapabilirsem)
yiyeceğim.

arkadaşlar ya sizler sayesinde tekrar bir öz güven geldi.sizlerin azmi banada yansıdı daha dikkatli besleniyorum.yerken daha yavaş ve sayarak yiyiorum.hepinize çok teşekkürler..:71::71::71::65::65::66::66::92::92:

1 kupa şekersiz çay
5 tane cheryy domates
1 tane salatalık
1 kk ligt peynir
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta

öğlen yemeğinde

karnıbahar(6 kaşık)
liğt yourt(1 bardak)
salata(yapabilirsem)
yiyeceğim.

gayet güzel canım afşyet olsun,salatayıda yap mutlaka süper olur:65:

canım öyle oldu walla
neyseki ölçümlerimi yaptı yani
ya ben parasını da geçtim artık ama yağ oranımı düzeltmem lazım
gerçi o da net değil, regliydim çünkü, seninki de demiş ya zaten o dönemde değişir diye ama olsun ne kadar değişirse değişsin benimki yine yüksek sanırım

o yüzden şimdilik pilates de yapmıyorum, biraz daha kardiyo yapsam daha iyi olacak sanırım, sen ne dersin?

kardiyo yağ vermek için muhakkak lazım canım. kaç kalorilik bir diyet yapman lazım tam olarak bilseydin aslında tamamdı. başka bir diyetisyene gitsen nasıl olur acaba

selam arkadaşlar..hugocum tebrik ederim.gerçektende çok güzel kilo verdin.bizide çok güzel motive ediyorsun...küçümsenecek bir rakam değil..senin bünyen kilo vermeye alıştı...eminim nisana kadar istediğin kiloya ulaşırsın

günaydın cicim. çok teşekkür ederim canım. bu ay pek ümidim yoktu açıkçası çünkü tam doğru dürüst 3 hafta yapmıştım buna rağmen gitmiş 3 kilo. yağda gitti çok şükür. yağ oranım regliden dolayı yüksek çıkmış olabilir dedi diyetisyen yani daha düşük olabilirmiş ama olsun ben böyle kabul ettim nisana kadar allahın izni ile yüzde 20 ye düşüreceğim yağ oranımı. en düşük seviyede olsun gerçi diyetisyen 2 kilo diyor ama ben istiyorum nasipse

slm kızlarrrr oohhh pilatesimi yapım geçmişi okudum ancak geldim. pilates süper ötesiydi maxi plus günydü bugün her yer çalıştı. rahatladım valla.:8::8::10::10:

kahvaltıma yapılan yorumlara teşekkrüler sizlernde menülerini okudum her kese afiyet olsun kızlar.
fambııım kilonun fa<la çıkması ödem le ilgili olablr kabızlıkla ilgili oldunu sanmıorum çünkü biliosun benm kabızlık problemimi ama ben her hafta kilo veriodum .ama kişiye göre değişrmi bilmiorum.:26:

bir de su için demişti bir arkadaş kabızlık için esw cim de yeşil elma önermiş .ben kızlar ne yaprsam yapayım ancak 2-23 günde bir yapab,liorum bu 2-3 yıldır böle.içitiğim suyun yediğim kuru kayısnın haddi hesabı yok her akşam kabuklu elma yiorum her menümde salata çorba mutlaka oluo fosalı şeyler yiorum hep. kabız yapan muz süt patates gibi şeylerden kaçınıorum bunları yaptığım halde 2-3 günde bir yapıorum buna çok şükür.şimdi keten tohumu yiorum 2 gündür dün yaptım bakalım bu gün yapabilcekmiyim.:18:

yarın yada cuma akşamı misafrlerim gelicek ben bugün biraz temzl,ik yapayım diorum .:34:

valla fazla çıkmış olamamı çözemedim,akşamları az yiyorum uzun zamndır ama buhafta derslerden dolayı neredeyse sadece meyve ile geçirdim meüyü buna rağman fazla çıkmak çok sinir bozucu:84:bende su içiyorum diyete başladığımdan beri nederyse 2 kere yedim muz,patatesde öyle,meyvede yiyorum bolca ama banamısın demiyor.benden ondan dolayı fazla çıktığımı düşünüyorum aslında yani enfazla hiç kilo verememişimdir yani bu kaadr yemeye kilo alacak değilim ya:63:

Son düzenleme:
öğle menümde
kıymalı ıspanak
yanımda ayran getiridim
yemekte

afiyet olsun bebem. demek yaptın hafta sonu naslıdı güzeldi değilmi. yağını sıvıyağ kullandın demi çok koymadın demi.

dün diyetisyenimin dediği kakaoyu almıştım akşam süte ekledim içtim valla meyve yiyecektim ama inanın canım istemedi acayip kesti. regl dönemi çaresinide buldum. bitter değil kakao. bitterde şeker var. kakaoda yok valla süperdi içimide güzeld çok beyendim artık akşamları kakaolu süt içerim
magnezyum için vermişti ama yani ödül gibi geldi :1:

afiyet olsun bebem. demek yaptın hafta sonu naslıdı güzeldi değilmi. yağını sıvıyağ kullandın demi çok koymadın demi.

di di di:60:hügocuğum hamuru fazla kaçırmışım 1 tepsi olacak kadar yoğurmuşum,içine 2 yk kadar sıvıya koydum sütüde yağsız kullandım.avuçiçimin yarısı büyüklüğünde yaptım içinede 1 çay kaşığı kadar peynir koydum her biriniz.ama yağını az koyduğum için daha çok ekmeğe benzedi:9:ama güzeldi valla 3 tane yedim ekmek hakkımı bitimemeiştim ogün,poğaca isteğimi aldı,eşimle kızıma normal undan yaptım hiç onalrınkini canım istemedi yetti bana yani,çok da doyurucu açlık hissi oluşturmuyo.süper bişey.sağol hügocuğum:16::16::16: bugün börek var yemekte ama pek umrumda değil a.ıkcası,istersem ara ara kendime yapacak olduğumu bilmek güzel

canımcım süpersin
oh walla
kıskanıyorum seni
ah ben de evde olsam yapsam diye :))
bide tatlım ben elmayı yatmadan hemen önce yiyorum ve yanında bi bardak suyla
bi ısırık elma bi yudum su
hakkaten çık faydası oluyo
akşam otururken yediğimde bu kadar faydası olmayodu walla

1 kupa şekersiz çay
5 tane cheryy domates
1 tane salatalık
1 kk ligt peynir
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta

öğlen yemeğinde

karnıbahar(6 kaşık)
liğt yourt(1 bardak)
salata(yapabilirsem)
yiyeceğim.

ooh afiyet olsun
ay benimde karnıbaharım bi haftadır dolapta
annemle yaparız artık :))

kardiyo yağ vermek için muhakkak lazım canım. kaç kalorilik bir diyet yapman lazım tam olarak bilseydin aslında tamamdı. başka bir diyetisyene gitsen nasıl olur acaba

ya burda yok işte
devlet hastanesinde varmış sanırım ama iyi mi kötü mü bilmiyorum
bide devlette ölçüm yapmıyolar galibe
gerçi bende iyi kötü bi sonuç var ama seninki ne güzel her türlü tahlili de yaptırmış
ya aynı şeyleri okuyo bunlar, niye işlerini düzgün yapmıyolarki
sinir oluyorum wallla :((((

:65:canım ya tebrik ederim hedefine çok az kalmış darısı başımıza..:71:

sağol tatlım, darısı başına inşallah
verilecek kilom kalmadı
çizelgede 57,5 yazıyo ama dün 56 kilo geldim
sadece yağ oranımı düşürmem lazım
kafaya taktım walla bunu
napcam bilmiyorum :((

Back
X