• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özelden çok mesaj alıyorum 10 dakika sürem dolmadı buraya yazayım. metabolizma hızlandırıcı içecek
1 adet yeşil elma, 1 limon 10 tane top karabiber 1 dal tarçın 10 tane karanfil 1 litre su. elma limonu kabuklarıyla doğranıp diğerleride eklenip 35-40 dakika kaynayacak. ardından blendır veya rondoda kıyılacak çünkü posalı içilecek. dal tarçını rondoda kıyarken alın kıyılmaz çünkü. içerkende içinden karabiber ve karanfili alabilirsiniz erimezse. sabah öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilecek sadece 7 gün içilecek alışmasın vücut diye. sporda yapılacak listeyede tam uyulacak.

ilk tahlille öğreniyor makinaya sonra çıkyorsun her ay sonuçları karşılaştırıyor canım

:10::10:bende ilk fırsattabizim fakültenin diyetisyenine gideceğim bir değerlerime baktıracağım.ya benim sadece tatlı regli olduğum zamanlarada oda ilk gününde şeker çok isterim küçük bir şekerde ağzıma atsam yeterli geliyor.1 sene tatlı yemesem hiç fark bile etmem.meyve çok tüketyorum onlardaki şekerler yetiyor galiba..:24::24:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar öğlen yemeğim:

:56:kıymayı soğanla biberle sotelemişlerdi üzerinede 1 tane yumurta kırmışlardı bundan 4 kaşık yedim,
1 k.kepçe çorba içtim,
4 kaşık salata,
2 dilim de kepek ekmek,
yemekte ayranda vardı ama içmedim yanıma aldım ara öğünde içerim.bu kadar...:56:

afiyet olsun canım

canım sebei işte insülin seviyesindeki dengesizlik bunu kendin başarmalısın. kurtulunca zaten çok yemek istemezsin tatlı. ama en azından 1 ay sık dişini bak nasıl değişeceksin canım sağlığındaki değişimmi bile hissedeceskin vücudunun temizlendiiğni farkedecksin

Teşekkür ederim hugocuk.
Denemeye değer. Bugün yeterince tatlı da yemiştim zaten.
İlk olarak 3 hafta hiç tatlı yemeyeceğim. Umarım tabi.

Pilates yaptın mı bugün? Ebru 400 kalori diyor da bence 200-250 harcadıysak iyidir. 400 çok zor.

hugocuk ben doktorun ismini hastennın doktor listesinde bulamıyorum..hangi birimde bide haftanın hergunu gidilebiliyormu

hastanede yazmıyor sen googleden ara. hastanede çıkmıyor bende bulamadımdı :1: haftada 5 gün hafta içi devamlı hasta alıyor canım. pansiyon konusunda ise pek fikrim yok ama uygun bulursun canım kordonda falan var sanırım. güvenli bir şehir merak etme

hastanede yazmıyor sen googleden ara. hastanede çıkmıyor bende bulamadımdı :1: haftada 5 gün hafta içi devamlı hasta alıyor canım. pansiyon konusunda ise pek fikrim yok ama uygun bulursun canım kordonda falan var sanırım. güvenli bir şehir merak etme

tamam bide googleden arayım...pansiyonu da buluruz hele bi gelelim oralara Allahın izniyle...ayyy çooooooookkkkkkk heyecanlandım:64::64:

özelden çok mesaj alıyorum 10 dakika sürem dolmadı buraya yazayım. metabolizma hızlandırıcı içecek
1 adet yeşil elma, 1 limon 10 tane top karabiber 1 dal tarçın 10 tane karanfil 1 litre su. elma limonu kabuklarıyla doğranıp diğerleride eklenip 35-40 dakika kaynayacak. ardından blendır veya rondoda kıyılacak çünkü posalı içilecek. dal tarçını rondoda kıyarken alın kıyılmaz çünkü. içerkende içinden karabiber ve karanfili alabilirsiniz erimezse. sabah öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilecek sadece 7 gün içilecek alışmasın vücut diye. sporda yapılacak listeyede tam uyulacak.

eee insan bu kadar çekici, bu kadar güzel ve popüler olunca özel mesaj kutusu da dolu oluyo tabi...:37:
seviyom nen seniiiii :27:

canım sebei işte insülin seviyesindeki dengesizlik bunu kendin başarmalısın. kurtulunca zaten çok yemek istemezsin tatlı. ama en azından 1 ay sık dişini bak nasıl değişeceksin canım sağlığındaki değişimmi bile hissedeceskin vücudunun temizlendiiğni farkedecksin

prienecim insülin direncinin sanırım biraz kırılması gerekli. dediğin gibi tatlı en azından bir süre yapma. 2 aya kırılır. ve canım o zaman tahinpekmezide bırak. 2 ay eğer 2 ay tatlısız şekersiz durabilirsen tamamdır. benim 2 aya düzeldi üstelik sana göre daha vahimdim çünkü bir günde 1 pasta yerdim 1 litre cola içerdim. senin benden daha düşüktür ama inede zorlar seni o yüzden canım tatlıyı şekeri kes hergün meyve ye canım 2 aya bişeyciğin kalmaz ondan sonra tahinpekmez yersin zaten 1 kaşık kesecek seni fazlasını istemeyeceksin

meselaa bennnnn:16::16:Allahım a şükürler olsun ben yendim insülin direncini tamamen bırakmadım tatlıyı şekeri ama çok çok azalttım başlarda hafta bir ödül verdim kendime ama ödül de de abartmadım .şimdi ise cnm tatlı istemio öle eskisi gibi hala haftalar önces,inde aldığım yarım çikolata duruo eskiden olsa çoktan kaç katını hüpletmiştim hugocuğum dediğin çok doğu tamamn kesmek istemedim zaten azalttım sdece şimdi çok reahatım şükür tatlı krizlerim olmuo canımın isteğine göre yiyip bırakabiliorum artık
Teşekkür ederim hugocuk.
Denemeye değer. Bugün yeterince tatlı da yemiştim zaten.
İlk olarak 3 hafta hiç tatlı yemeyeceğim. Umarım tabi.

Pilates yaptın mı bugün? Ebru 400 kalori diyor da bence 200-250 harcadıysak iyidir. 400 çok zor.

ben yaptım prinecim güzeldi ama sanmıorum 400 kalori harcadığımızı.ebru abartıo bazen ya.:)tek seans ta karınlar dümdüz gibi mesela:)
bugünde tek seansla vücut şekllendrme diodu:)
neyse ben razıyım benmki 3-4 ayda gerekrse 1 yılda olsunn ama olsunn yeterki:34:

eswcim başlarından savabilirler. anladığım kadarıyla yağ oranın kas kaybından dolayı yüksek şuanda ama sanırım orantılı dağılıyor yağ hücrelerin o yüzden orantılı olduğun için zayıfsın. normalde karın kısmında toplansa falan daha kilolu gösterir.

aman yaa
ne zor işmiş bunlar
canım evet dengeli bi dağılım var, bi basenlerim çıkıntılık yapıyor ama onlarda aman aman geniş değil zaten, allahtan dağılımı orantılı dediğin gibi yoksa zayıf olmama rağmen bi tarafımda toplansalar daha kötü olurdu

afyet olsun hocahanımcımmm:16:menünn gayett güzel mutlu kalll:16:

afyet olsun nugiiiiiiiiiiiii:16:

afyet olsun farmasiii:16:

sanırım sende benm gibi yaptın fırında üzerine fırça ile yağ sürüp koydum fırına közlenmiş gibi oluo ama tadı kötüydü benmkinnde.kış patlıcanı zaten güzel olmuo ondan sonra bi daha da almadım. en iyisi ateşte közlemek.çünkü hugocuğun yaptğı gibi yağda kızartıp da ne kadar peçeteyle alsan olmuo malesef denedim hatta az yağla kızartmak için çok az yağ döktüm ama az döktüğüm yağı içine çekti patlıcanlar ben her seferinde yağ ekledim ve içine aldıı. yani olmuo öle yağda .peçeteyle en fazla dışındaki yağları almış oluoruz bence.hiç yoktan iyidir tabi ama.en iyisi közlemk:34:

afiyet olsun priene cim foruma girmeyince istanbul a geldiğini tahmn ettim bizede uğrasaydın keşke:)
afiyet olsun gayet güzel menün:16:

afiyet olsun bebişşşş:16:

afiyet olsun fambıkkkk:16:

benmde ara öğüncüğüm 1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli demleme yeşil çay
4 kuru erik
yarım gevrek

canım sana da afiyet olsun
yok ben onu bile yapmadım, doğrudan koydum fırına ama olmadı, dediğin gibi en iyisi közlemek sanırmı
bide patlıcanların tadı yoktu ama gerçekten
adam demişti zaten alırken hemen yapın, bekletmeyin tadı gider diye
ben de 2 sonra yapabildim ondan da olmuş olabilir

canım çok az bu menün biraz fazlalaştır metabolizman yavaşlar yoksa

priene hoşgeldin canım kalorileri harcayıp geldiğin iyi olmuş.menüde güzel afiyet olsun

afiyet olsun canım

akıllıyım neruşum sağol neruşum süperim neruşum gidecek tüm fazlalıklar neruşum hepberaber kutluyacağız neruuuuuşşşşşşuuuuuuuummmmmmm:62::66::92::nazar::nazar:

afiyet olsun fambıkcımmmmm

teşekkür ederim canım

aman yaa
ne zor işmiş bunlar
canım evet dengeli bi dağılım var, bi basenlerim çıkıntılık yapıyor ama onlarda aman aman geniş değil zaten, allahtan dağılımı orantılı dediğin gibi yoksa zayıf olmama rağmen bi tarafımda toplansalar daha kötü olurdu

canım sana da afiyet olsun
yok ben onu bile yapmadım, doğrudan koydum fırına ama olmadı, dediğin gibi en iyisi közlemek sanırmı
bide patlıcanların tadı yoktu ama gerçekten
adam demişti zaten alırken hemen yapın, bekletmeyin tadı gider diye
ben de 2 sonra yapabildim ondan da olmuş olabilir

teşekkür ederim canım
anladım cnm en iyisi kışın patlıcan tüketmemk.esw cim konyaya yakınsın gidebilirim dersen sana diyetsyen önerebilirim kuzenlerimden arkadaşlarımdan gidenler var ama cesaret de edemiorum memnun kalmazsan şimdi ben kendimi kötü hissederim:18:

hugocuk ben doktorun tlfnunu bulamıyorummmmmmmmmmmmm.hastaneyi aradım.muayene saatleri arasında burda olur zaten dedi.danışmaya aktardı açmıyolar....belirli saatlerdemi çalışıyo

kızlar şimdi devlet hastanesini aradım, diyetisyenin kendisiyle konuştum
önce dahiliyeye gidip tahlil yaptırmak gerekiyomuş, kolesterol, şeker hormon, ondan sonra ona gidilebiliyomuş, dahiliyeci yönlendiriyomuş yani
e benim elimde yağ ölçümüm de var, bu şekilde gidersem doğru bi liste edinebilirim dimi?

sağol priene

bence çok güzel canım sorun yok

sayenşzde öğreniyorum bende :3: bazen bişi yieyecek oluyorum famir olsa yemezdi nugya olsa yemezdi hugocuk olsa yemezdi diyorum kendimi vs vs herkes geliyo aklıma iştahım kaçıyo benimde :34:

Ohhh misss afiyet olsun fambıkkkkkkk:16::nazar: sana yazdım ama görmedin sanırım diyorumkiiii bir defaya mahsus lipton kaysılı form çay iç inan çok iyi gelir bi için temzilensin birdee hugocuğun diyetisyenin önerdiği ve benim de uyguladığım metabolizma içeceğini yap 7 gün iç bence:34:

sağol tatlım benimmmmmmmmmmmm:16:neruşum tarif aklımda ama yapmaya korkuyorum içemem diye:59:haftasonu bir deneyeyim öyleyse,hergün yeniden mi kaynatıyorsunuz bunu,kocaaaaaaaaa bir tencere yapsam 7 gün boyunca içsem olmamı hacı

meselaa bennnnn:16::16:Allahım a şükürler olsun ben yendim insülin direncini tamamen bırakmadım tatlıyı şekeri ama çok çok azalttım başlarda hafta bir ödül verdim kendime ama ödül de de abartmadım .şimdi ise cnm tatlı istemio öle eskisi gibi hala haftalar önces,inde aldığım yarım çikolata duruo eskiden olsa çoktan kaç katını hüpletmiştim hugocuğum dediğin çok doğu tamamn kesmek istemedim zaten azalttım sdece şimdi çok reahatım şükür tatlı krizlerim olmuo canımın isteğine göre yiyip bırakabiliorum artık

ben yaptım prinecim güzeldi ama sanmıorum 400 kalori harcadığımızı.ebru abartıo bazen ya.:)tek seans ta karınlar dümdüz gibi mesela:)
bugünde tek seansla vücut şekllendrme diodu:)
neyse ben razıyım benmki 3-4 ayda gerekrse 1 yılda olsunn ama olsunn yeterki:34:

Şu anda bende insülin direnci var gibi görünmüyor ama tatlı çok zararlı azaltmak her durumda en iyisi.
Dayanabildiğim kadar tatlısız bırakacağım kendimi. En kötü ihtimalle tahin-pekmezi çok az yerim.
İkinize de teşekkür ederim.

Ben istediğim kiloya ulaşsam da pilatese devam edeceğim. Göbeğimin toparlanması için daha bayağı var gibi.
Kıyafetlerden artık pek belli olmuyor gibi. Görenler böyle iyisin verme diyorlar. Ama göbek,popo henüz istediğim gibi değil.

anladım cnm en iyisi kışın patlıcan tüketmemk.esw cim konyaya yakınsın gidebilirim dersen sana diyetsyen önerebilirim kuzenlerimden arkadaşlarımdan gidenler var ama cesaret de edemiorum memnun kalmazsan şimdi ben kendimi kötü hissederim:18:

haklısın canım
tatlım sen bana özelden isimlerini hastanede mi çalışıyolar yoksa kendi merkezlerimi var, bunları yazabilirsen ben de bi netten araştırırım, önce burdaki hastaneye bi gideyim diyorum tabi dahiliyeciyi de ikna etmek gerekebilir ama yağ oranımı gösterirsem sanırım sorun olmaz diye umuyorum
ayrıca gidersem ve memnun kalmazsam sen niye kendini kötü hissedesin ki?
gidenler memnunsa ya da ne bileyim hugonun diyetisyeni gibiyse hem neden memnun kalmamayım ki, dimi ama?

Back
X