• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kalkınca 500 ml su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun cnm

kahvaltımı yazayım: 1 yumurta süt ve undan kendime az yağlı krep yaptım yediim. salonumu sildim evi toplarım. dünden yemeklerim var zaten
oh afiyet olsun hogocummm hakettin sennn

Günaydın kızlar...
Ben biraz diyete ara veriyorum..
Bu tiroid yüzünden sanırım yanlış bişi yapıyorum..
Dün akşam fena oldum hastaneye gittim..
Kan şekerim düşmüş...
Tiroid yüzünden değerlerim düşebilrmiş..
Rejim mi yapıorsun diye sordu doktor..
Sağlıklı besleniyorum aslında dedim..
O da sen kendi kendine karar verme bence dedi :26:
Falan filan işte..
Sıkıldım ya...
Neyse c.tesi gidip tahlillerimi yaptıracağım..
salı çarşamba da dr. a gideceğim..
bakalım ne diyecek...
Benden haberler böyle..
Yani ben sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama biraz daha relax davranacağım sanıırm..
Şimdi sizi ve kendimi bırakırsam bi daha toplamam çünkü..
cnm ben sana hep diodum ama sen dinlemiodun çok az yiodun sen halsiz kalacağın belliydi ben sana yazayım isersen bi günkü öğle menün 2 yk bulugr pilavı 3 yk havuç salatası.. gibi bu kadar hiç olurmu öle .hep dioduk sana ama sen devam ediodun öle yemeye hatta nerudaylada konuştuk seni çok az yio ycl inşallah bişi olmaz die. dikkat et cnm kendine tedavini yaptr diyetsyene git sen geçmiş olsun

herkeslereeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnn,ayyyyyy her akşam okula gitmek beni mahvediyor ,sabahları çok zor uyanıyorummmmmm,gözlerim yanıyor valla,bi de lensim batıyor gözüme nedense akşama kadar gözüm kıpkırmızı olur artıkın:59:

akşam menümü yazayım hemencik
öğleden sonraki ara öğünüm şöyle olmuştu
1 elma
200 ml süt

akşam okula giden yolda ayaküstü:9:
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk kaşar peynirden oluşan sandviç yedim

ders çıkışı
400 ml ayran:9:
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti(göğüs kısmı yağsız)
1 kivi yedim

akşam önerileri dinleyerek doğadan form aldım içtim,ama yine tık yok:59:şimdi birdaha içeyim bari

sabah kahvaltım ise acele halinde yediklerim
2 zeytin
1 dlm lightekmek
3/2 kk light beyaz peynir
maydanoz

yinede fena değil dimi,sanıırm bunları 3 dk içinde yedimmm:37:
günaydınnn fambıkkkk.gayet gzel cnm menülerin ben beğndim zararlı bişi yok okul olduğu için akşamda güzelll

günaydın hanımlar naslsınız bugün ben şükür iyiyim akşam menüm biraz değişik oldu annem tavuk haşlamış genelde fırında yapardı bu defa değişik olsun diye haşlama yapmış.
akşam menü
5 yk vardır bulgur pilavı
1 tane bud
salata
bulgur olduğu için ekmek yok
5 kaşık bulgurun çok geldiğini düşünmüyorum gün içinde 2 dilim ekmek yedim toplamda 4.5 dilim yemiş oluyorum.7 dilim ekmek hakkım var.
ara öğünlerim
bir su bardağı tarçınlı süt
bir tane elma
sabah
domates-salatalık
kk tuzsuz peynir
bir yumurta
4 zeytin
1 dilim uno lıght denge
afiyet olsun nugiiiicimmmmm çok güzel herşeyyy

hepinize günaydın kızlar herkese afiyet olsun menüm
2bardak su
1domates
1salatalık
1kk peynir
1lokma helva
ızgardabitane tavuk burger
şkersiz çay
afiyet olsun hülyacımmm

pilates başladıııı ben kaçıorummmm:10::10:

afiyet olsun cnm

günaydınnn fambıkkkk.gayet gzel cnm menülerin ben beğndim zararlı bişi yok okul olduğu için akşamda güzelll

sağol narin yarimmmmmm:16:senin kahvaltıda süper afiyet olsunnnnnn,yumurtayı özledim senin omleti görüncee,gel haftasonu gellllllllllllllllllllllllll:9:

evet evet sizin bünye farklı :1: farklısınız ayoll :1: datluda yiyin şekerde yiyin hergün kilo verin hemiiii :60:
çok yesem zayıflasam misali nihahahaha :61:

kız balım hergün tatlı yesek kilo verirmiyiz kilo vermiş gözüksek bile kasdan gider yağdan değil bunu bizden daha çok sen iyi biliyorsun:61:

Son düzenleme:
günaydınnn günaydınlarrr mutlu günlerrrr topicimin güzel kızlar nasılsınız bakalım bugün ???
ben çok iyiyim hava bozuk ama iyi modda olmaya çalışıyorumm canlarımm..
akşam eve gidince 60 dakika eliptikle çalıştım 120 dakika twist yaptım sporu haftada 3 yapıyordum şimdi 3 ü 1 saat iki si 30 dk beş kez yapıcam kilo verme hızım biraz artsın istiyorum.bide bu metoşumu hızlandırıcı içeceği yapıcam. haftasonu karabiberimi karanfilimi alıp hazırlamıştım haftasonu onu yapıp içmeye başliim bari olmuyo böle...

oo süpermiş arkadaşım bende yukarıda yazdığım gibi yapıyordum yazdığım gbi yapmaya başlicam. ben sporsuz verdim bu kiloları ama kas kaybetmek ve oramın buramın sarkmasını istemiyorum. hedefim ilk etapta 67 yi sabitlemek ki kendisi eşimle tanıştığımdaki kilomdur bana durmadan sen artık tanıştığımız zamandaki gibi çıtır değilsin yaşlandın diyordu şimdi bakıyo çıldırıyo tabi hügocukcuumun eşi gibi gerçi bizimki şakayla karışık sölüyordu ama yine de insanın canı sıkılmıyor değil.. kendisi 184 boyunda 98 kilo artıkın o düşünsün akşam konuştuk bende başladım diyor görücizz tabi becerebilirse :1::1::1::1:
sonraki hedefim bir çok kişinin dediği ideal kilom 65 ama tabi öyle değil bmi hesaplarında hep 57 çıkıyor 165 boyundayım.ama ben onun üzerine bi beş kilo filan daha verip 52 gibi sabitlemek istiyorum ki hamilelikte çok kilo almmiim .. tabii allah verirde planladığımızda hamile kalırsam:49::49::49:

canım bence 57 cıkıyosa 57 nin fazla altına düşme derim özelliklede hamilelik düşünüyorsan bünyen cok zayıf düşer vitaminsiz kalırsın ve hamılelıkte normalden daha fazla kılo almana sebep olabılır.birde hamılelık düşünmeye başladığında folik asit filan kullanırsan daha iyi olur bebiş için ben öyle yapmıstım hamıle kalmadadn once daha ıyı etkı yapıyomus cunku benımde bmi 60-61 gösteriyor idealim ama ben ilk etapta 65 olsam öpüp başıma koycam.birde kılo veren arkadaslar artık alıstıklarını ve bundan sonrakı hayatlarında da saglıklı beslenmeye devam edeceklerını yani aburcubur tarzı yıyeceklerden uzak duracakalrını söylüyorlar ya bana cok zor ve uzak gelıyo bu yanı kılo versem bıle bu tarz seylerden vazgecmek ıstemıyorum ben yaa en basıtı bı yere gıdıyosun mesela dün ablamdaydım yemegı yoktu pide yaptırdılar ve yedım yemesem o sofradan tat almak cok zor bırlıkte yemek keyıflı bısey dısardada aynı esımle bı avm ye gıdınce oturup yemenın zevkı cok hos yanı ben bunlardan vazgecmek ıstemıyorum kı haa belkı dozunda yemeyı öğrenebilirim inşallah
wcye çıktımmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::21::21::21::21::21::21::21::60::60::60:bende wcye çıktıkça tepinecem artıkın:9:

darısı banaa:19:

yaaaaaaaaaaaa hügo ya ben senin derdin le dertleniyom ama senin benden haberin yok.boz öyleyseeeeeee:63::63::63::63:

yaw yavrukuşum sen kilo alacak herhangi bişey yemiyosunki. sporda yapıyorsun neden kilo alasın. kasın artmıştır. benimde arttı biliyosun bu diyet süresinde 2 kilo kasım artmıştı yani artmasaydı şuanda 65 kilo olurdum. bunu dert etme mutlaka yağların eriyordur tatlı şekerde yok yağlarının gitmesini engelleyecek veya durdurup yavaşlatacak. takma bence. biliyosun bendede böyle şeyler oluyor herzaman kilo verilmiyorki. sen fazla yağlarının olduğu yerlere bak bakiyim fark varmı. birde sık elle orasını yumuşamışmı veya eskisi gibi sıkımı bakiyim heee. göbekte sarkma varmı veya yumuşama varmı söyle bakiyim bana

canım bence 57 cıkıyosa 57 nin fazla altına düşme derim özelliklede hamilelik düşünüyorsan bünyen cok zayıf düşer vitaminsiz kalırsın ve hamılelıkte normalden daha fazla kılo almana sebep olabılır.birde hamılelık düşünmeye başladığında folik asit filan kullanırsan daha iyi olur bebiş için ben öyle yapmıstım hamıle kalmadadn once daha ıyı etkı yapıyomus cunku benımde bmi 60-61 gösteriyor idealim ama ben ilk etapta 65 olsam öpüp başıma koycam.birde kılo veren arkadaslar artık alıstıklarını ve bundan sonrakı hayatlarında da saglıklı beslenmeye devam edeceklerını yani aburcubur tarzı yıyeceklerden uzak duracakalrını söylüyorlar ya bana cok zor ve uzak gelıyo bu yanı kılo versem bıle bu tarz seylerden vazgecmek ıstemıyorum ben yaa en basıtı bı yere gıdıyosun mesela dün ablamdaydım yemegı yoktu pide yaptırdılar ve yedım yemesem o sofradan tat almak cok zor bırlıkte yemek keyıflı bısey dısardada aynı esımle bı avm ye gıdınce oturup yemenın zevkı cok hos yanı ben bunlardan vazgecmek ıstemıyorum kı haa belkı dozunda yemeyı öğrenebilirim inşallah

darısı banaa:19:

yemeyi sevdiğimiz için kiloluyuz zaten,kalabalıkda yemeyi sevdiğimiz için,sinirliyken kendimizi yatıştırmak için bu hepimiizn sorunu.bende kalabalık bir ortamda yerim zayıflayınca abartılıda olabilir ama ardından sonraki 3-4 gün dikkat eder dengelerim diye düşüyorum,ogün hamur işini abartıysam o 3-4 gün ekmeklerimi mikatardan az tüketirim,yada tatlı yediysem diğer 1 hafat tatlı yememeye çalışırım.bunu yapmalıyız,yoksa ömür boyu diyet yap dur,kısır döngü:50:

nugi bu cevabı ciddi ciddi mi yazdın sen,şu an acayip bir merak içindeyim:26::26:

aaaıııhhıııı şimdi olay şöyle oluyo yine :1: açıklama yapayım biraz.az miktarda şeker yada tatlı yiyen zayıflar tabikide canım. sürekli sık kilo veriliyorsa bak dikkat et ama sürekli diyorum büyük bir ihtimal kasdan gidiyordur yağdan değil.zaten yağların erimesi kolay değildir ve vücutta duraklama dönemi yada yavaşlama dönemi olacaktır.düşünsene gün aşırı yada haftada veriliyorsa kilo sence yağ olabilirmi bu.tartıda kilo veriliyor görünebilir ama muhtemelen kas gitmiştir bu benim düşüncem ve benim bilgilerim.hugocuk bu konuda daha bilgili bence oda yazsın bu konuda lütfen yorumlarınızıda yazın bu konuda belki yanlış biliyor olabilirm.diyetisyenler bile haftada yarım kilo diyor.buda ayda 2 kilo eder ve bence gayet mantıklı.

eeeeeeeeeee ben doğan form aldım pek bir inasnın içini temizliyor demişlerdi akşamdan beri tık yok,şimdide içtim:44:

Famir bana da fayda etmedi form çay...
üstelik şöyle oldu.. tuvaletim geldi ama yapamadım.. daha kötü oldum...
Çok zorda kalınca ilacım var doğumda dr. vermişti.. onu içiyorum...

cnm ben sana hep diodum ama sen dinlemiodun çok az yiodun sen halsiz kalacağın belliydi ben sana yazayım isersen bi günkü öğle menün 2 yk bulugr pilavı 3 yk havuç salatası.. gibi bu kadar hiç olurmu öle .hep dioduk sana ama sen devam ediodun öle yemeye hatta nerudaylada konuştuk seni çok az yio ycl inşallah bişi olmaz die. dikkat et cnm kendine tedavini yaptr diyetsyene git sen geçmiş olsun

Teşekkür ederm canım...
evet söylüyordun biliyorum..
ben de evden getirmeye başlamıştım yemek işte az olmasın diye..
İşte hormonlarım düzenli olmadığı için böyle sorunlar olabilirmiş..
mesela beyaz ekmek yemem lazımmış arada...
Neyse bakalım... çözülecek inşallah...

öğlen tek yemek var çorba ve patates kabak karnıbahar kızartması ben ne yapacam kızlar ya az buçuk patates yesem olur mu :34:ara öğün elma :)

kız balım hergün tatlı yesek kilo verirmiyiz kilo vermiş gözüksek bile kasdan gider yağdan değil bunu bizden daha çok sen iyi biliyorsun:61:

nihahahaha seni denemek istedim bakiyim tatlı yemek isteyecekmisin diye dedim anladın sen oniii :1: maşallah çokta istikrarlısın eferin sana :16:

yaw yavrukuşum sen kilo alacak herhangi bişey yemiyosunki. sporda yapıyorsun neden kilo alasın. kasın artmıştır. benimde arttı biliyosun bu diyet süresinde 2 kilo kasım artmıştı yani artmasaydı şuanda 65 kilo olurdum. bunu dert etme mutlaka yağların eriyordur tatlı şekerde yok yağlarının gitmesini engelleyecek veya durdurup yavaşlatacak. takma bence. biliyosun bendede böyle şeyler oluyor herzaman kilo verilmiyorki. sen fazla yağlarının olduğu yerlere bak bakiyim fark varmı. birde sık elle orasını yumuşamışmı veya eskisi gibi sıkımı bakiyim heee. göbekte sarkma varmı veya yumuşama varmı söyle bakiyim bana

hügocuğum geçen hafta 64,5 çıkmıştım dün tartıldım 65,4 çıktım.salı akşamı wcye çıkmıştım ,çarşamaba sabahı tartıldım 1 kilo fala geldimmmm.yani wcden kaynaklanmıyor fazla çıkmam.ama neden dolayı analmadım,kilo vermemiş olmam da sıkıntı değil ama çok çıkıyor olmam canımı sıktı,eee bensana dedim ya hatta ayda bir mi tartılayım diye hügooooooooooooooo,unutuyon heeeeeeeeeeee:4:oooohh saçınıda çektim içim yumuşadı:9:
eskiye göre fark var tabi hissediyorum uzun vadede ama haftalık hissetmiyorum tabi,göbekte sarkma yok biraz toparlandı,ekiye göre biraz yumuşak sanki ,sertliği ve yumuşaklığını tam farkemiyorum eski halimi unuttum ben:9:pantalonum belimden düşüyo,yazlık pantolonumu giydim 2 ahfat önce çuval gibi oldu bacaklarımda incelmiş yani,ama kilo aynı hatta fazla.
artık akşamalrı sporda yapamıyorum,sadecee hafta sonları yapıcam,yeterli olurmu okdarı hügocuğummmmm:50:

günaydın canım evet valla spor çok öenmli bende geçen sene yazın bıraktım bidahada başlayamadım koşu bandım var evde benim bademcikler şişiyo sürekli binemiyorum ama artık binmek şart çünkü dediğin gibi sarkmalar olmamalı sporla zaten daha sıkı ve zayıf görünüyor insan.inşallah istediğin zamandada çocuk sahibi olursun.

canım bademciklerin çok hassas olmalı bence sen terli olarak üşütüyor olabilirsin benim de bademciklerim hassas hemen şişer ama terli kalmamaya çalışıyorum hemen ya sıcak duşa giriyorum ya üstüme bişiler geçiriyorum bence biraz dikkat edersen belki bişi olmaz. mesela çalışırken camları kapalı tut. ben açıyorum oksijen gelsin diye mesela ama balkon kapısını da açarsam omuzlarım tutuluyor bende kulunç var..

wcye çıktımmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::21::21::21::21::21::21::21::60::60::60:bende wcye çıktıkça tepinecem artıkın:9:

tebrikleeeeeeeeer famircimm demiştik bak sana form çayı işe yarar diye özellikle aç karna tüketirsen daha faydasını görürsün bana öyle oluyo çünkü ........oleeeyy famir wc ye çıkmışşş 3 gün 3 gece dügünler yapılsın kurbanlar kesilsin halka kavurmalı pilav dagıtılsııııın :46::46::46::46::46::46:

aaaıııhhıııı şimdi olay şöyle oluyo yine :1: açıklama yapayım biraz.az miktarda şeker yada tatlı yiyen zayıflar tabikide canım. sürekli sık kilo veriliyorsa bak dikkat et ama sürekli diyorum büyük bir ihtimal kasdan gidiyordur yağdan değil.zaten yağların erimesi kolay değildir ve vücutta duraklama dönemi yada yavaşlama dönemi olacaktır.düşünsene gün aşırı yada haftada veriliyorsa kilo sence yağ olabilirmi bu.tartıda kilo veriliyor görünebilir ama muhtemelen kas gitmiştir bu benim düşüncem ve benim bilgilerim.hugocuk bu konuda daha bilgili bence oda yazsın bu konuda lütfen yorumlarınızıda yazın bu konuda belki yanlış biliyor olabilirm.diyetisyenler bile haftada yarım kilo diyor.buda ayda 2 kilo eder ve bence gayet mantıklı.

ya açıklaman doğru da,hügonun espri yaptığı belli zaten,ciddi ciddi açıklama yapınca acaba espri olduğunu niye farketmediki dedimdimdi bende

çoksevindim adına fambikkkkkkk rahatlamışındır

tşkler kalonchem sanda afiyet olsunçok güzel bi menü sporunda koaly gelsin tbrkler canım

Back
X