kayınpeder kayınvalidedye diyormuşki sende gelinin gibi kilo ver tüm gün otuyosun duba gibi oldun kilo ver süslen demiş. o da demişki ben geline benzemem valla seni alırda merdivenlerden aşarıya fırlatırım demişsusmuş garip
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınpeder kayınvalidedye diyormuşki sende gelinin gibi kilo ver tüm gün otuyosun duba gibi oldun kilo ver süslen demiş. o da demişki ben geline benzemem valla seni alırda merdivenlerden aşarıya fırlatırım demişsusmuş garip
![]()
bende bendeeben eşimle üniversite son sınıfta görücü usulu tanıştım. evime gelirdi hep bende kalıyordu izinlerde. yani görücü usulu tanıştık ama 1 yıl gezdik tozduk gönlümüzce. sonra nişanlandık 1 yılda nişanlı kaldık sonra evlendik.
![]()
![]()
Biraz geç oldu az daha beklesem 2.ye çıkacaktın ama ben de tebrk edeyim maşallah arkası çok gelsin kiiikilocuklar da gitsinnn fambığımmm
Geçmiş olsun cınımmmm amakomik olmuşşşşşahh bu belediyler her yer delik deşik bi de nedense özellikle de kışın deliyolar her yeriiii
güzel bir yöntemmm benim alum bebişim yok amakömüşüm vaar o da bazen koltukları tırmalıyo ya da halıyı çevirio arkasını...tırmalama çubuğu var ama illa baika bi yere dadanır ya da bişey falan devirirse kıçına bi tane şaplakk ve odasına kapatıyorum 5-10dk daha fazlasına kıyamıyorum zaten andiren yapar ama anlıyo ceza verince bidaha yapmıyo şaplakk da hafif yaniii hayvan eğitimi farklı tabii bebişim olsaşaplak aslaaaaa allah korusun allah sabır versinn hiç istemem öyle bişeyler olmasını bazen yolda görüyorum pat pat vuruyolar çocuklara çok içimacıyo ama büyük konuşmak istemem
Yaa evet bugün önce bi okuyummm dedimmmm ama bbi kalktı bi oturdum kaç saat oldu ama burdayımm herşeyin farkındayımmm herşeyden haberim varrrrhoşbulduk bebeeeeeeeemm kukiletammmm
![]()
Hoşgeldin neruda:)
İnsanın çileden çıktığı zamanlar oluyor. Bazen beni çok korkuttuğunda-baş üstü yere çakılmak üzereyken falan- insan refleks olarak popoya şaplak atıyor ama canını acıtma maksatlı değil tabi.
İnsan kıyamaz ya nasıl dövüyorlar anlamıyorum.
Yaramazlık yaparken yakalanınca hemen gözlerini yumuyor. O beni görmüyor ya öyle yapınca benim de onu görmediğimi sanıyor herhalde :)
heeeeeee yavaş git çukura falan düşeyim deme bu kermit halinle çıkamzsında mazallah![]()
afiyet olsun canımÖğle yemeğii yedim geldim..
Gene az oldu sanırım ama fil gibi doydum...
3 yk barbunya
3 yk kısır
1 yk havuç
200 ml ayran
Yok be iyimiş aslında şimdi baktım da![]()
![]()
selam kızlar gunaydın
sabahkı menum
kalkarkakmaz sırkelı ballı su
2 tane zeytın
1 tatlı kasıgı çemen
avuş içi halep ekmeği
bı tatlı kaşığı helva
şimdide fitnees yapıcam![]()
hoşgeldin neruşum herşey çok güzel yine afiyeeeeeeetttttttt olsun canım.yerim ben senin tıkortuşunuÖpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çitoslaaaaaaaaaaaaaarrrrrr çitooossss adaylarııııııı
Oku oku ancak geldimmmm
neler yedim yazayım hemen
Akşam 4-5yk ızgara çupra
bollll salata
boll rokaa
Sabah kalkınca 500ml su
kahvaltım
2 dilim denge ekmek
2 adet lıght üçgen peynir (ne zamandır yemiyodummm üçgenlerimi)
4 minik domates(ama çeri değil bi boy büyükleri var neyse adı onlardan)
4 minik köy biberi
1. ara:
2 tane kudüs hurması
1 armut
Sonra yeşil çayımı içtim tarçınlı
1lt su içtim şuana kadar
Aslında bugün tartılma günüm ama regl beklentisi içinde olduğumdan inanılmaz şişim yani hafiflik hissediyorum ama çok şişim verdim sanırım ama tartıya yansımayabilir bu şişlikten dolayı ben regl olmadan önce çok şişiyorum parmaklarım bile şiş reglden sonra tartılıcam artık bitsin bikaç gün sonra ama hafifliği hissediyorum inşallah haftaya bol bol sağa kaydırırım tıkırtoşummmu![]()
Öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çitoslaaaaaaaaaaaaaarrrrrr çitooossss adaylarııııııı
Oku oku ancak geldimmmm
neler yedim yazayım hemen
Akşam 4-5yk ızgara çupra
bollll salata
boll rokaa
Sabah kalkınca 500ml su
kahvaltım
2 dilim denge ekmek
2 adet lıght üçgen peynir (ne zamandır yemiyodummm üçgenlerimi)
4 minik domates(ama çeri değil bi boy büyükleri var neyse adı onlardan)
4 minik köy biberi
1. ara:
2 tane kudüs hurması
1 armut
Sonra yeşil çayımı içtim tarçınlı
1lt su içtim şuana kadar
Aslında bugün tartılma günüm ama regl beklentisi içinde olduğumdan inanılmaz şişim yani hafiflik hissediyorum ama çok şişim verdim sanırım ama tartıya yansımayabilir bu şişlikten dolayı ben regl olmadan önce çok şişiyorum parmaklarım bile şiş reglden sonra tartılıcam artık bitsin bikaç gün sonra ama hafifliği hissediyorum inşallah haftaya bol bol sağa kaydırırım tıkırtoşummmu![]()
öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptıne yaptı söyleyin bana
evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.
![]()
afiyet olsunda,tas kebanının nesini beğenmedin de yemedin bakim sen![]()