• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sorma farmasicim inş. hayırlısıyla büyürde evimin neşesi olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsin öpüyorum ben cıkım artık :54:

tamam canım
ay sen hamilesin diye insan yediğini yazmaya da korkacak ya

iyi akşamlar arkadaşlar bugün yediklerim 9:30 3 bardak şekersiz kış çayı 1 dilim çavdar ekmeği zeytin peynir 11:30 1 tane elma 13:00 4 kaşık brokoli ve brüksel lahanasından salata 16:00 6 kaşık tavuklu arpa şehriye salatası 3 tane sarma 2 kk büyüklüğünde kazandibi 1 patatesli gül böreği 18.00 1 şişe sade maden suyu:59:

iyi akşamlar arkadaşlar bugün yediklerim 9:30 3 bardak şekersiz kış çayı 1 dilim çavdar ekmeği zeytin peynir 11:30 1 tane elma 13:00 4 kaşık brokoli ve brüksel lahanasından salata 16:00 6 kaşık tavuklu arpa şehriye salatası 3 tane sarma 2 kk büyüklüğünde kazandibi 1 patatesli gül böreği 18.00 1 şişe sade maden suyu:59:
afiyet olsun canım mavlimmmmmmmmmmm:16::38:

afiyet olsun canım mavlimmmmmmmmmmm:16::38:
farmasicim sağol canım:16: normalde moralim bozulunca daha çok yerdim ama 2 gündür hayret bu sefer yemek yiyesim gelmedi akşam yediklerimide komşudaydım zorla yedim hatta yedikten sonra ağır geldi eve gelip maden suyu içtim

yok canımcım yok siz yazın ben canımın istediğini yiyorum annem sağolsun:34:
arkadaşım öncelikle Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin:29:canım sen bizim yediklerimizi okuma genede neolur neolmaz yorumlara bak sadece :16:

arkadaşlar sabah kahvaltım acele oldu işe geç kalmıştım
bir kase sütlü mısır gevreği yedim
ara öğün olarak bir elma

öğle yemeğinde
3 yk kuru fasülye
4 yemek kaşığı ıspanak
4 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
çok mu oldu bilemedim

ara öğün olarak bir elma

akşam yemeğinde ise
4 yk kuru fasülye
bol salata

arkadaşlar sabah kahvaltım acele oldu işe geç kalmıştım
bir kase sütlü mısır gevreği yedim
ara öğün olarak bir elma

öğle yemeğinde
3 yk kuru fasülye
4 yemek kaşığı ıspanak
4 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
çok mu oldu bilemedim

ara öğün olarak bir elma

akşam yemeğinde ise
4 yk kuru fasülye
bol salata

Canım afiyet olsun öğle yemeğin hiç de çokk değil gayet güzelll:16::nazar: akşam yemeğin de günlük yoğurt hakkını yediğin için yoğurt yememişsin sanırım o da güzell:16: sabah evet kötü olmuş zaten sen de farkındasın yarın şööle zengin bir kahvaltı yaparsannn o da telafi olmuş olurrr ayrıca aralarda biraazcık beyaz leblebi falan da yiyebilirsin yemekten sonra da bir meyve daha:16:

kızlar akşam yemeğinden yaklaşık 30 - 40 dk önce

3 kk kadar yaş pasta
1/2 kk kadar acı badem kurabiyesi yedim

akşam menüm

1 tavuk pirzola
3 yk makarna
2 adet kaşarlı mantar
2 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber

Son düzenleme:
Canım afiyet olsun öğle yemeğin hiç de çokk değil gayet güzelll:16::nazar: akşam yemeğin de günlük yoğurt hakkını yediğin için yoğurt yememişsin sanırım o da güzell:16: sabah evet kötü olmuş zaten sen de farkındasın yarın şööle zengin bir kahvaltı yaparsannn o da telafi olmuş olurrr ayrıca aralarda biraazcık beyaz leblebi falan da yiyebilirsin yemekten sonra da bir meyve daha:16:

teşekkür ederim canm:16::16::16:
biraz snra br kivi yiyeceğim:66::66:
dün alacaktım beyaz leblebi bulamadım
bugün çok yoğundum işte elmamı biile zor yyedim:59::59::59:

akşam yemeğim
yemekten önce 1 bardak su
1 kepçe kremalı tavuk çorbası
6 kaşık yumurtalı ıspanak(kıymasız)
2 dilim tam buğday ekmeği
yemekten sonra 1 bardak su
biraz önce de
bir fincan liğt süte 1 tk nescafe yaptım.(şekersiz) ve bir tane browni (eti'nin) yedim.:69: yarım kilo verdim ya hemen şımardım.şımarığım ben şımarık:27::27::37:

akşam yemeğim
yemekten önce 1 bardak su
1 kepçe kremalı tavuk çorbası
6 kaşık yumurtalı ıspanak(kıymasız)
2 dilim tam buğday ekmeği
yemekten sonra 1 bardak su
biraz önce de
bir fincan liğt süte 1 tk nescafe yaptım.(şekersiz) ve bir tane browni (eti'nin) yedim.:69: yarım kilo verdim ya hemen şımardım.şımarığım ben şımarık:27::27::37:

Canım ama nedennnn yaaaa nedennnn:58::58:zaten en büyük hata buuu verdim diye yemek ama bir günden bişey olmazzz inşallah arkasını getirmezsin de güzel güzel gider tüm kilolar bak kurtulucazz tüm fazlalıklardan hepberaber inşallah sağlıkla canımmm lütfen bunu bir ödül kabul edip yola devam diyelim:16::nazar:

Bir de kremalı çorbaları içme istersen onlar çok kalorili kremalı içmemek lazım datlummm:16:

estağfirullah cnm o nedemekk:) evet varsa yoksa sen fambığımmmmmmmmmm:16::16:çiçeğimm bebişimmmm canımmmm:27:

hee bende öle hüpletirimmm :56:hatta az sona hüpletcem şincikk.tarçını ebru şallıdan duydumdu karanfil ve karabiiberi metabozlime hızlandıreıcı içecekten esinlenerek kendim icat ettimm:1::1::9::9:

iiyiyiz cnm hoşgeldn afiyet olsunn

yarın ölçüorum bebişşş ve merakla beklenen sonucu size bildiriorummm:9::9:flashhh flashhh flasssshhh..bakalım kalanchoe nin kepçesinin ölçüssü ne ....az sonraaaa:60::60:

anladım cnm başlangıç kilolarımız aynı sayılır bende 64 le başlamıştım hedeflerimz aynı benm boyum 1.67 biraz uzun senden 57 oldum ben darısı başına cnm ama olucağına eminm çok güzel gidiosun maşallahh:nazar:

afiyet olsun cnmmm:16:

hoş geld,n cnm 1 ayda normali zaten 4 kilo ozman 2 aya kadar incecik bi gelin olucaksın inşallah vaktin varsa leslie yap canım güzel kardio oluo -ve bizleri takip et hergün yiyip içtklerini yazz :34:

:60::60::60:kız ilahiii güldürdünn benii. benmde bazen öle oluoo valla kopamıorum burdan burası bi bağımlılıkk

afiyet olsun canımcımmm

ooohhh miss gibi anne yemeğii ne güzel afiyet olsunnnn:16:

teşekkürederim :) evet bundan sonra artık buradayım hergün :) leslie nedemek ben bilmiyorum ?

bu arada bu akşam eve geldim annem fırında balık yapmıştı palamut yarım palamut ve salata yedim. ondan 1 saat snrada 1 elma yedim...

Canım ama nedennnn yaaaa nedennnn:58::58:zaten en büyük hata buuu verdim diye yemek ama bir günden bişey olmazzz inşallah arkasını getirmezsin de güzel güzel gider tüm kilolar bak kurtulucazz tüm fazlalıklardan hepberaber inşallah sağlıkla canımmm lütfen bunu bir ödül kabul edip yola devam diyelim:16::nazar:

Bir de kremalı çorbaları içme istersen onlar çok kalorili kremalı içmemek lazım datlummm:16:

yok yok devam ettirmem canım.akşama kadar iki tane bebiş ve ev işleri,beni çok yordu.bebeleri uyuttum.eşimde büyük oğlumuda alıp hasta ziyareine gitti.ne kadar zamandır ilk defa bir kaç saat evde yalnız kaldım.kafa dinledim.keyif yaptım.ondan böyle oldu.çorbada hazır çorbalardan.aslında ben pek tavuk çorbası filan sevmem eşim için yapmıştım.genelde mercimek tarhana yayla domates yada şehriye çorbasını kendim yaparım.ama 1-2 tane evde hazır çorba bulunduruyorum.acil durumlar için.bugünde sizlerden kopamadım.evimide eşim gelmek üzereyken toparladım.yemeğimide geç saatte yaptım.onun için hazır çorba kullandım.neyseki evimide yemeğimide eşim gelmeden hallettim.onun için öyle oldu datlum.:71::71::54:

Akşam menüm;
17:30 civarı çorba içmiştim. 1 tabak+1 kepçe
19 da ;
1 dilim ekmek
1 tabak kıymalı nohut yemeği
Lahana salatası

Nohutu çok yedim.Eşim sadece salata yedi,nohut ta bitmedi. Yarın öğlen de nohut yemem lazım :(

Oooo kimsecikler yokkkkk:58::58:

Nugiiiii sen daha çıkmamışsın kuzummmm hayırdır???

Ben de biraz ev işlerine daldım sonunda merdiven aldık ve gözümün görmediği ücra köşeleri temizledim(gardrobun üstü,buzdolabının leşşşş olan üstüüü gibi:60: )

Sonra dışarı çıktım portakalım bitmiştiii:53:portakalsız yaşanır mı hayııııııııııııııııııııır hemen gittim portakal bilumum diğer ihtiyaçlarımı aldım kargo verdim yağmurda bir hava aldım dolandım geldim şimdi biraz yemek falan ayarlıyım akşama erkek arkadaşım gelecek yemeğe ona etli biber dolması yapayım kendime ıspanak yapmıştım kıymalı:56:

Buarada mucizevi güzellikte (famir bu tamlama sana gelsin:60::60: ) salatalık buldum aldım gelir gelmez ara yaptım

1 salatalık

yarım çay abrdağı beyaz leblebi

2 badem yedim

Afiyet olsun salatalıklar için.
Yazın kilo veriyor olsak akşam aralarımız salatalık olurdu hep :)
Biz de kızımla pazara gittik bugün. Sadece kendi ürünlerini satan bir amca var,ondan köy yumurtası alıyorum sarıları sarı değil turuncu renk :)
Tatloşum pazara vardığımız an uyudu,eve dönünce uyandı.Pazarı gözlemleyemedi, bir daha ki sefere artık...

kızlar bu akşam benimki akşam kahvaltısı olcak kocişe poğaça yaptım sıcak çayla yanında mercimek köftede var.yanında da peynir zeytin vs.
yemeyi düşündüklerim:56:

1 kupa şkersiz çay
1kk peynir
3-4 zeytin
1 çeri domates
dereotu nane
2 yk yoğurt
2 mercimek köfte
1 poğaça( 1 çay bardağı yağ koydum)
2 yk pastrma sucuk(1tk yağ ile yapıorum)

yarın görüşmek üzere inşallah hepinizi öpüorum :16::54:

Afiyet olsun.Pastırma sucuğa niye yağ koyuyorsun ki.Kısık ateşte tava
da yaparsan sucuğun yağı ile kızarırlar zaten.Başka türlü mü yapıyorsun?

kızlar akşam yemeğinden yaklaşık 30 - 40 dk önce

3 kk kadar yaş pasta
1/2 kk kadar acı badem kurabiyesi yedim

akşam menüm

1 tavuk pirzola
3 yk makarna
2 adet kaşarlı mantar
2 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber

Afiyet olsun. Bol çeşit ama dengeli :)

teşekkürederim :) evet bundan sonra artık buradayım hergün :) leslie nedemek ben bilmiyorum ?

bu arada bu akşam eve geldim annem fırında balık yapmıştı palamut yarım palamut ve salata yedim. ondan 1 saat snrada 1 elma yedim...

Afiyet olsun tatlım gayet güzelll ben de yazmıştım sana bişeyler ama sayfalar hızlı akıyor arada kaynadı sanırım,hoşgeldin tekrar bulursam paylaşırım tekrar buralarda

Lesli bir kardiyo jimnastik nette vıdeoları var aratırsan bulabilirsin diyetsayfam.com sitesinde var

Akşam menüm;
17:30 civarı çorba içmiştim. 1 tabak+1 kepçe
19 da ;
1 dilim ekmek
1 tabak kıymalı nohut yemeği
Lahana salatası

Nohutu çok yedim.Eşim sadece salata yedi,nohut ta bitmedi. Yarın öğlen de nohut yemem lazım :(

Afiyet olsun salatalıklar için.
Yazın kilo veriyor olsak akşam aralarımız salatalık olurdu hep :)
Biz de kızımla pazara gittik bugün. Sadece kendi ürünlerini satan bir amca var,ondan köy yumurtası alıyorum sarıları sarı değil turuncu renk :)
Tatloşum pazara vardığımız an uyudu,eve dönünce uyandı.Pazarı gözlemleyemedi, bir daha ki sefere artık...

Afiyet olsun.Pastırma sucuğa niye yağ koyuyorsun ki.Kısık ateşte tava
da yaparsan sucuğun yağı ile kızarırlar zaten.Başka türlü mü yapıyorsun?

Afiyet olsun. Bol çeşit ama dengeli :)

Sağol prıenecim salatıklar süperdi ay evet yazınz aten yiyecek daha çok şey var ayrıca salata yeek de yazın daha keyifli eller donmuyo salata yaparken yaza da kalan tekne kazıntısı fazlalıkları verirken bol bol yeriz salatalıkkk ya daaa hepsi gitmiş oluuur dengelemek için yeriz bol bol yaz kolay ya çok çabuk gidiyo kilolar:1:

Ohh anne kız gezdiniz demek diycektim ama pıtırcık seni yalnız bırakmış göremedi demek pazarı neyse artık birdahakine inşallah

Ay evet turuncu sarılı yumurta :1: ben de çok severimm yazın ayvalıkta pazardan alıyoduk hep nefiss olur:16:

iyi akşamlar kızlar
aksam yemegım
1 kasık makarna
2 tane avuc ıcı patateslı pogaça
ıkı dılım turp

ee kızlar nasılsınız :16:

canım biraz karbonhdirat sengini bir akşam yemeği olmuş keşke sabah falan yeseydin abri poğaçaları akşam yiyince daha zararlı yani hiç sebze yoğurt falan da yokkk çok canın istedi sanırım ama sağlıksız olmuş epey:(

yok yok devam ettirmem canım.akşama kadar iki tane bebiş ve ev işleri,beni çok yordu.bebeleri uyuttum.eşimde büyük oğlumuda alıp hasta ziyareine gitti.ne kadar zamandır ilk defa bir kaç saat evde yalnız kaldım.kafa dinledim.keyif yaptım.ondan böyle oldu.çorbada hazır çorbalardan.aslında ben pek tavuk çorbası filan sevmem eşim için yapmıştım.genelde mercimek tarhana yayla domates yada şehriye çorbasını kendim yaparım.ama 1-2 tane evde hazır çorba bulunduruyorum.acil durumlar için.bugünde sizlerden kopamadım.evimide eşim gelmek üzereyken toparladım.yemeğimide geç saatte yaptım.onun için hazır çorba kullandım.neyseki evimide yemeğimide eşim gelmeden hallettim.onun için öyle oldu datlum.:71::71::54:

Hımmmmmmmmmmmm tamam o zaman ödül diyelim biz ona kibarca:):):)

Son düzenleme:
Amaninggggg akşam yemeğimi yazmamışım:60::60:

4yk kıymalı ıspanak yemeği

2 yk z.yağlı kereviz

1 kase yoğurt

1tk etli biber dolması:60::60:

1 pasta tabağı salata

bugun evdeydım gec kalkınca karıstı :( pogacalarada dayanamadım :( aralarda kayısılı yoğurt yedım ondan didim ah ahh ne zaman verıcem ben bu kıloları nese acıkmaya başlıyorum ben ıyısı uyuyım :61: kızlar ıyı geceler hepınıze öpuyorumm

Back
X