- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amore de begendi çünküm oda öyle yapıyooo. sabah 06.45 te kalkıyo o gün yiyceeni hazırlıyoo o arada suyunu ve kuru meyvesini yiyoo yiycee pişerkene giyiniyo sonra kahvaltısını hazırlıyoo onu yiyip akşam yiyceni varsa öglen yiyceni ve yogurt hakkını sırt çantasına ateyyo hoop yola düşeyyoooo
eeee kuzum kiminle takılıyorsun hugocuklahugocuk mağazada kıyafet bulamazdı her eline aldığı dar gelirdi kabinde giyinip dışarıya çıkıp aynaya bakmaya utanırdı ordaki kızlar tuhaf bakardı hugocuğa çünkü yağları her yanından fışkırıyordu. hele hele yaz ayları hugocuk için bir ızdıraptı. ince kıyafetlerden hugocuğun yapları dahada çıkardı
ama şimdi hogacuk herşeyi alıp giyebiliyor göbeği çıkmıyor. şu halde bile herşey yakışıyor evde badi giyiyor düşük bel eşofman giyiyor geri kalan yağlarıda verip manken gibi olacak. sen bunları biliyorsun kaç aydır benimlesin bunları bildiğin ve sende epey kilo verdiğin için canım o yüzden heveslisin boşa kürek sallamıyoruzki. yaza daha var ben yaza kadar incecik olacağım durmak yok yola devam eskisinden daha hısrlı daha azimli yola devam az kaldı azz bundan sonrası zevkli olur bence
![]()
herkese günaydınlaaaarrr
çook uykum var, gece 2,30 da yattım, annemle dedikodu yaptık da :)))
kahvaltımı yazayım hemencik
önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yedim
yarım saat kadar sonra kahvaltımı yaptım
1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
2 yeşil biber
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
ayrıca dün akşam kötü cıs şeyler yedim ben ama sabah kilom 56,2 çıktı
annem gittikten sonra burdaki diyetisyene gitmeyi planlıyorum
günaydın topikimin şeker tombiş ve geleceğin ve bugünün inceee ve sesküüü hatunnarııı. bir haftanın daha sonuna geliyoruz vee kociş geliyo bu akşam oleeyyteeey teey teyy
ya bide havai fişekli filan bi smiley olsaydı süpppersonik olurdu he
beni açmaz seni kesmes açmazlardayız anlaşılan
sagolasın nugişcim
tavukumm eveyyyyttt tavukk dün öglen tavuk yedim akşam tavukkk yedim gece tavukkk gibi erkenden tüneyip yatıyorum yakında kanatlarım çıkçekkk yaa
teşşküürrr veri maç kalanço bacı hehe biras fazla oldu ama iyi de oldu akşama pek acıkmadım bişiyde yemedim iyi oldu iyii
hmm şimdi pasta tabagı diyorsun ama pasta tabagı vaaar pasta tabagı var.. boyutu ne hacmi kaç derinliği kaç cm markası ne neee neee nieeeeeee
günaydın bacıkom günaydınn daaaahanki güneşli gün beyaaww. burda istanbul ve de kocaelinde isli sisli pis puslu bi hava hakim
oralar da güneş mi var yaneee
bak benim baş agrım ondanmış akşam yıkamaya başladım saçlarımı baş agrım geçti ohhh bee o neydi öyle:2::2::2::2:
Yok bende üşenmem ama çekiniyorumara öğünü bile saklanıp yiyorum
![]()
eeee kuzum kiminle takılıyorsun hugocuklahugocuk mağazada kıyafet bulamazdı her eline aldığı dar gelirdi kabinde giyinip dışarıya çıkıp aynaya bakmaya utanırdı ordaki kızlar tuhaf bakardı hugocuğa çünkü yağları her yanından fışkırıyordu. hele hele yaz ayları hugocuk için bir ızdıraptı. ince kıyafetlerden hugocuğun yapları dahada çıkardı
ama şimdi hogacuk herşeyi alıp giyebiliyor göbeği çıkmıyor. şu halde bile herşey yakışıyor evde badi giyiyor düşük bel eşofman giyiyor geri kalan yağlarıda verip manken gibi olacak. sen bunları biliyorsun kaç aydır benimlesin bunları bildiğin ve sende epey kilo verdiğin için canım o yüzden heveslisin boşa kürek sallamıyoruzki. yaza daha var ben yaza kadar incecik olacağım durmak yok yola devam eskisinden daha hısrlı daha azimli yola devam az kaldı azz bundan sonrası zevkli olur bence
![]()
[/B]
annesinin sütü yetiyor demekki yumurcağabaşka bişeye gerek duymuyordur annesi
günaydın bebişim.kesinlikle sana katılıyorum...insan yemeye yemeye alışıyor..birde kesinlikle odaklaşması lazım vereceği kiloya yada olmak istediği şekle..bende şuan öğle yapıyorum...1 ay boyunca 3 defa çok az sütlü tatlı yedim diyetimde vardı diye..ama bu ay yemeyi hiç düşünmüyorum çünkü canım tatlı istemiyor ve yersem biliyorum ki diyeti kendime çekilmez hala getirecem..akşam kayınvalidemdeydim herkes baklava yerken ben portakal yedim..çokta mutluydum önemli olan burada sabırlı olabilmek..
yaş boy kilon kaç bu arada?
bende öyleyim tek çtal alıyorum canım çekerse yiyorum![]()
![]()
canım niye bu kadar çekiniyosun anlamıyorum
yani yemek yiyosun altı üstü, ne varki bunda bu kadar çekinecek?
Görenlerin tepkileri bile ne güseldir kim bilir![]()
nişanlımda kızıyo görsen bıcır bıcır acayip konuşkanım kaynaşırım ama birinin yanında asla telefonu açamam nişanlım arıyorsa,otobüste teyze var yanımda amca var yanımda deyip konuşamıyorum bir yanım çok sosyal bir yanım asosyal![]()
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
buraya başlayalı 1 hafta oldu ve ilk kilomu verdim
bu sabah tartıldığımda 1.4kilo eksik çıktım yaşasınnnnnnnn![]()
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
buraya başlayalı 1 hafta oldu ve ilk kilomu verdim
bu sabah tartıldığımda 1.4kilo eksik çıktım yaşasınnnnnnnn![]()
canım niye bu kadar çekiniyosun anlamıyorum
yani yemek yiyosun altı üstü, ne varki bunda bu kadar çekinecek?
Günaydın.
Afiyet olsun. Kilon süper,tebrikler.
Günaydın.
Hugocuk, kilosu çok az. 1,5 yaşında ama 9 aylık bebek kadar kilosu.
Zaten ek gıdaya zor geçmiştik.
Şimdilerde yemeye başladı ama çook hareketli.1 dakika oturmuyor.
Neyse ki sağlığı yerinde. İlaç falan kullanmadı hiç.
Ben de zayıfmışım onun gibi, şimdi ise bak halime :)
günaydın bebikim![]()
canım valla yani yaz gelecek diye eskiden korkardım kışı severdim. yazı mağazalarda cıvıl cıvıl rengarenk incecik kıyafetler oluyor ama bu kıyafetlerin bana gıcığı var beni hiç sevmiyor hiç olmuyor banaçok üzülürdüm şöyle incecik giyinip elimde çantamla doşamadım gönlümce. beyaz dersen hiç giyemedim çok zücü bu durum
şimdi bu yaza giyeceğim geçmişin acısını çıkaracağım bu yaza hiç koyu renk bişey almak istemiyorum. beyaz olacak martılar gibi oolacağım
bıktım artık yani dayancak gücüm kalmadı bi ömür tatlı yememeye razıyım yeterki geri kalan kilocuklarda gitsin ve bidaha kilo almayayım herşeye razıyım ne gerekiyorsa yaparım depresyona sokar bu kilolar insanı. eşin kiloyu sorun eder giydiklerin yakışmaz olduğundan yaşlı gözükürsün bu ne yaw insa kendi kendine killolu olarak hayatı zindan ediyor
sanırım önümüzdeki ay benim işim tamam olur. diyette vermez diyetisyenim yağ oranım az diye ama valla yani kızlar yağ oranım yüzde onsekizede düşse ben 60 kilo olacağım valla bakın buyaz 60 olucam dün karar verdim çünkü neden derseniz artıkın bıktım bıktım rtık yağ görmeye tahammülüm yok olmasın bende yağ falan istemiyorum artık ideal yağıda geçtim bende yağ kalmasın bıktım artık valla bakın bu yaza 60 olucam geçmişin acısını çıkartıcam önümüzdeki hafta spora başlıyorum tam gaz![]()
yaş 26 kilo 66 boy 164
valla iyotluyuz dayanamıyorum 1 çatal alıyorum dediğim gibi bastıramıyorum sonra![]()
günaydın canım tebrik ederim![]()
valla tatlım bazıları diyor çok güzel zayıfladın diye. bazıları ise hiçbirşey demiyor sanki hiç vermemişim gibihiçbişey demşyorlar. bakın beyaz hırka aldım standart beden aldım kayınvalidemlerde giyerim dolaşırım herkes görüyor ama çoğuda hiçbişey demiyor açıkçası. benim kilolar üstte olduğu için eskiden hırka veya kazak giyemezdim dahada iri yarma gibi gösteriyordu beni. o yüzden hayatımda belkide ilkkez severek üstelikte beyaz renkte hırka giydim dünyalar benim oldu çokta güzel yakıştı altına eşfman falan eşim çok beyeniyor onu giyince yüzünde güller açıyor. ama işte bazı insanlar haset oluyor hiçbişey demedikleri gibi orama burama bakıyorlar daha kilom varmı diye
![]()
ama geçen üniversiteden arkadaşımla karşılaştık yürüdük önce bişey demedi bende farketmedi sandım sonra dedi tüm kilolar gitmiş dedi bende anlamadın sandım dedim o da anlaşılmazmı kız hiçbişey kalmamış genç kız sanırlar görenler dedi