80 nerdeeeeee 60 nerdeeee aradaki farkı görmek için kör olmak lazım
dediğin çekemeyen çoktur ama kilolu iken herkes söyler
insanlar böyleee
doğru söylüyosun canım
ben de 2 hafta önce izindeyken
k.validem yaptı bunu
ilk gittiğimiz gün konu nerden açımdı tam hatırlamıyorum da şimdi, beni gösterdi kocişe ve aynen şu ifadeyi kullandı " bu da böyle olmaz ki, kupkuru, şuna bak" dedi, ben de döndüm, napim kocam beni böyle beğeniyo dedim, gittim kocişi öptüm, ondan sonra benim kociş de ona, anne sen çok kilo aldın, artık esw sizin yediklerinizi kontrol edecek, biraz kilo ver diyince bi bozuldu bi bozuldu anlatamam ama oh olsun, öyle bu diye gösterirsen beni, böyle lafın altında kalırsın işteeee

bıktım artık bıktım :84: kilolar yüzünden gençliğimi yaşayamadım bıktım artık yağlardan artık bir gram yağ görmek istemiyorum dayanamıcam valla bıçakla kesip atarım valla delirdim artık bu yaz ince rengarenk şeyler giyicem artıkk yağ yok yağlara ölüm
yaza 60 olucam herkes versin kiloları heytt beee kim tutar bizi bu yaza ince rengatrenk cıvıl cıvıl olucaz hadi kızlar coşunnnn kuduruuuuuuun
anam yetişin, hugocuk cozuttuuuu

kız dellenme, verirsin nolcek sanki, o kadar kilo vermişsin onu mu vermicen sen :))))
[QUOTE/]
canım o zaman yemiceksin tatlı arkası geliyosa
acaba sende de insülin direnci mi var ?
yok eğer yemezsem arkası geliyor :) tadına bakmazsam eğer sonra daha fazla yiyorum :)
insülin direncimi bilmemki one ?[/QUOTE]
hmmm, o zaman seninki de bi ilginç
eğer 1 kaşık alıp bırakabiliyosan sorun yok o zaman, sen o şekilde devam et madem :)))
allah allah çok ilginç gerçekten
tamam ben de mesela kalabalık ortamlarda telefonla konuşmayı sevmem ama seninki biraz abartı gibi geldi bana
bence bu durumu aşmaya çalış, bu ilerisi için de iyi olur
allahtan nişanlın anlayışlı biriymiş, başkası olsa sen böyle dediğinde ne demek konuşamıyorum diye ters de çıkabilir yani
oda ben gibi telefonda konuşurda ama toplumda yan yana bile oturmadık henüz
karşılıklı koltuklardayız
tencere kapak
hakkaten öyle olmuşysunuz
inşallah hep böyle uyumlu bi şekilde devam eder ilişkiniz canım
eswcim merak etme bu listemle sadece değişik şekillerde spor yaparak yağ oranımı yüzde 20 ye düşürecem. yani nisana kadar 60 olurmuyum bilmem ama yağ oranım yüzde 20 olacak. zaten 3 kilo yağım var ve kardiyoda değişiklik yaparak o 3 kiloyuda vericem zaten ideal yağ oranımın altına inmiş olacağım ve 3 kilo yağ versem zaten 64 olurum ben. 4 kiloda belki kas veririim belkide vermem bilmiyorum duruma bakarım artık hele şu 3 kilo yağda gitsinde bakıcam duruma gerekirse veririm ama sanmam gerek kalmaz bakıcam artık. yüzde 20 yağ oranında nasıl olcek ama sanırım güzel olur bakıcam
canım ya ben de yag oranımın öyle olmasını istiyorum ama daha kilo verirsem bu kez de çirkin olcam, napıcam ben yaa
15 kilo yağım var benim, kiloma göre yağ oranımın %20 olması için 5 kilo yağ vermem lazım, e o zaman da 50 kiloya düşersem onu kendim istemem, benim boyum kısa değil ki, çöp gibi olurum, yüzüm de çöker sanırım o zaman

((
bana bi akıl ver bebem yaaaa