• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla tatlım bazıları diyor çok güzel zayıfladın diye. bazıları ise hiçbirşey demiyor sanki hiç vermemişim gibi :53: hiçbişey demşyorlar. bakın beyaz hırka aldım standart beden aldım kayınvalidemlerde giyerim dolaşırım herkes görüyor ama çoğuda hiçbişey demiyor açıkçası. benim kilolar üstte olduğu için eskiden hırka veya kazak giyemezdim dahada iri yarma gibi gösteriyordu beni. o yüzden hayatımda belkide ilkkez severek üstelikte beyaz renkte hırka giydim dünyalar benim oldu çokta güzel yakıştı altına eşfman falan eşim çok beyeniyor onu giyince yüzünde güller açıyor. ama işte bazı insanlar haset oluyor hiçbişey demedikleri gibi orama burama bakıyorlar daha kilom varmı diye :53:
ama geçen üniversiteden arkadaşımla karşılaştık yürüdük önce bişey demedi bende farketmedi sandım sonra dedi tüm kilolar gitmiş dedi bende anlamadın sandım dedim o da anlaşılmazmı kız hiçbişey kalmamış genç kız sanırlar görenler dedi

80 nerdeeeeee 60 nerdeeee aradaki farkı görmek için kör olmak lazım :9: dediğin çekemeyen çoktur ama kilolu iken herkes söyler :63: insanlar böyleee

bıktım artık bıktım :84: kilolar yüzünden gençliğimi yaşayamadım bıktım artık yağlardan artık bir gram yağ görmek istemiyorum dayanamıcam valla bıçakla kesip atarım valla delirdim artık bu yaz ince rengarenk şeyler giyicem artıkk yağ yok yağlara ölüm :47: yaza 60 olucam herkes versin kiloları heytt beee kim tutar bizi bu yaza ince rengatrenk cıvıl cıvıl olucaz hadi kızlar coşunnnn kuduruuuuuuun :3:

[QUOTE/]

canım o zaman yemiceksin tatlı arkası geliyosa
acaba sende de insülin direnci mi var ?[/QUOTE]

yok eğer yemezsem arkası geliyor :) tadına bakmazsam eğer sonra daha fazla yiyorum :)

insülin direncimi bilmemki one ?

allah allah çok ilginç gerçekten
tamam ben de mesela kalabalık ortamlarda telefonla konuşmayı sevmem ama seninki biraz abartı gibi geldi bana
bence bu durumu aşmaya çalış, bu ilerisi için de iyi olur
allahtan nişanlın anlayışlı biriymiş, başkası olsa sen böyle dediğinde ne demek konuşamıyorum diye ters de çıkabilir yani

oda ben gibi telefonda konuşurda ama toplumda yan yana bile oturmadık henüz :9: karşılıklı koltuklardayız :1:tencere kapak :60:

eswcim merak etme bu listemle sadece değişik şekillerde spor yaparak yağ oranımı yüzde 20 ye düşürecem. yani nisana kadar 60 olurmuyum bilmem ama yağ oranım yüzde 20 olacak. zaten 3 kilo yağım var ve kardiyoda değişiklik yaparak o 3 kiloyuda vericem zaten ideal yağ oranımın altına inmiş olacağım ve 3 kilo yağ versem zaten 64 olurum ben. 4 kiloda belki kas veririim belkide vermem bilmiyorum duruma bakarım artık hele şu 3 kilo yağda gitsinde bakıcam duruma gerekirse veririm ama sanmam gerek kalmaz bakıcam artık. yüzde 20 yağ oranında nasıl olcek ama sanırım güzel olur bakıcam

sabah kahvaltı mı yazayım
*2 çeri domates
*yarım salatalık
*1 kibrit kutusu peynir
*2 zeytin
*bir dilim k. ekmeği
ara olarak
4 kuru kaıyısı yiyeceği şimdi
kilo verdim ya daha bir şevkli yaparım artık:32::32::32::32:

[QUOTE/]

acaba sende de insülin direnci mi var ?

yok eğer yemezsem arkası geliyor :) tadına bakmazsam eğer sonra daha fazla yiyorum :)

insülin direncimi bilmemki one ?[/QUOTE]

bütün milletin başına bela olan diyetleri yarım bıraktıran göbekleri eritmeyen bir illet internetten güzelce araştır ve kendinle kıyasla eğer var olduğunu düşünüyorsan biz sana yardım ederük :16:

gunaydın kızlar moralım cok bozuk sınır var ustumde gunlerdır aglıyorum :(((((( yarın dıyetısyen var yuzunu bıle gormek ıstemıyorum ama dunyanın parasını verdım gıdıp haddını bıldıreyım dıyorum. esımde kızıyor nıye takıyorsun ınsanların soyledıklerını dıye ama takıyorum ıste.bu haftam cok kotu gectı.belkıde verdıgım 1 kıloyu gerı aldım oysa kı tekrar toparlanmam lazım motıvasyna ıhtycm var.

80 nerdeeeeee 60 nerdeeee aradaki farkı görmek için kör olmak lazım :9: dediğin çekemeyen çoktur ama kilolu iken herkes söyler :63: insanlar böyleee

doğru söylüyosun canım
ben de 2 hafta önce izindeyken
k.validem yaptı bunu
ilk gittiğimiz gün konu nerden açımdı tam hatırlamıyorum da şimdi, beni gösterdi kocişe ve aynen şu ifadeyi kullandı " bu da böyle olmaz ki, kupkuru, şuna bak" dedi, ben de döndüm, napim kocam beni böyle beğeniyo dedim, gittim kocişi öptüm, ondan sonra benim kociş de ona, anne sen çok kilo aldın, artık esw sizin yediklerinizi kontrol edecek, biraz kilo ver diyince bi bozuldu bi bozuldu anlatamam ama oh olsun, öyle bu diye gösterirsen beni, böyle lafın altında kalırsın işteeee :60::60::60::60:

bıktım artık bıktım :84: kilolar yüzünden gençliğimi yaşayamadım bıktım artık yağlardan artık bir gram yağ görmek istemiyorum dayanamıcam valla bıçakla kesip atarım valla delirdim artık bu yaz ince rengarenk şeyler giyicem artıkk yağ yok yağlara ölüm :47: yaza 60 olucam herkes versin kiloları heytt beee kim tutar bizi bu yaza ince rengatrenk cıvıl cıvıl olucaz hadi kızlar coşunnnn kuduruuuuuuun :3:

anam yetişin, hugocuk cozuttuuuu :33::33::33::33::33:
kız dellenme, verirsin nolcek sanki, o kadar kilo vermişsin onu mu vermicen sen :))))

[QUOTE/]

acaba sende de insülin direnci mi var ?

insülin direncimi bilmemki one ?[/QUOTE]

hmmm, o zaman seninki de bi ilginç
eğer 1 kaşık alıp bırakabiliyosan sorun yok o zaman, sen o şekilde devam et madem :)))
allah allah çok ilginç gerçekten

tamam ben de mesela kalabalık ortamlarda telefonla konuşmayı sevmem ama seninki biraz abartı gibi geldi bana
bence bu durumu aşmaya çalış, bu ilerisi için de iyi olur
allahtan nişanlın anlayışlı biriymiş, başkası olsa sen böyle dediğinde ne demek konuşamıyorum diye ters de çıkabilir yani

oda ben gibi telefonda konuşurda ama toplumda yan yana bile oturmadık henüz :9: karşılıklı koltuklardayız :1:tencere kapak :60:

hakkaten öyle olmuşysunuz
inşallah hep böyle uyumlu bi şekilde devam eder ilişkiniz canım

eswcim merak etme bu listemle sadece değişik şekillerde spor yaparak yağ oranımı yüzde 20 ye düşürecem. yani nisana kadar 60 olurmuyum bilmem ama yağ oranım yüzde 20 olacak. zaten 3 kilo yağım var ve kardiyoda değişiklik yaparak o 3 kiloyuda vericem zaten ideal yağ oranımın altına inmiş olacağım ve 3 kilo yağ versem zaten 64 olurum ben. 4 kiloda belki kas veririim belkide vermem bilmiyorum duruma bakarım artık hele şu 3 kilo yağda gitsinde bakıcam duruma gerekirse veririm ama sanmam gerek kalmaz bakıcam artık. yüzde 20 yağ oranında nasıl olcek ama sanırım güzel olur bakıcam

canım ya ben de yag oranımın öyle olmasını istiyorum ama daha kilo verirsem bu kez de çirkin olcam, napıcam ben yaa
15 kilo yağım var benim, kiloma göre yağ oranımın %20 olması için 5 kilo yağ vermem lazım, e o zaman da 50 kiloya düşersem onu kendim istemem, benim boyum kısa değil ki, çöp gibi olurum, yüzüm de çöker sanırım o zaman :(((

bana bi akıl ver bebem yaaaa :14::14::14:

gunaydın kızlar moralım cok bozuk sınır var ustumde gunlerdır aglıyorum :(((((( yarın dıyetısyen var yuzunu bıle gormek ıstemıyorum ama dunyanın parasını verdım gıdıp haddını bıldıreyım dıyorum. esımde kızıyor nıye takıyorsun ınsanların soyledıklerını dıye ama takıyorum ıste.bu haftam cok kotu gectı.belkıde verdıgım 1 kıloyu gerı aldım oysa kı tekrar toparlanmam lazım motıvasyna ıhtycm var.

bozma canım moralini git bakalım yarın ne olacak ne diyecek yine yarın aynı davranırsa sor bakalım sorcaklarının hepsini ne diyecek

:53::53: vah hugocum çıldırdı..hazır yağ kesiyorsan benimkileride kes..çok dua ederim sana..bu arada akşam eşim zayıfladığımı farketti...akşam maçımız vardı saat 12-1 arası..maç esnasında fark etti.çok sevindim..kilo kaybı az ama sıkılaşma ve incelme var

fambık nirdesin gızz acıktım dedin yemeğemi gittin hemencik:60:

yettimmmmmmmmmmmmm:10:

evet hügocuğum bende bıktım valaaa:84::84:şu göbeğim üst karnım gitse gerisinede razıyım,ama en zor da bu göbek gidiyooooooo,offfffffffff
arkadayız bacımmmmmm kim tutat biziiiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttt beeeeeeeee:66::66::66:

bilmiyorum ki,sabh 1 dlm denge yedim sadece ekmek olarak sanıırm ondan ,azcık bişey bu denge ya yetmiyo bana:63:

biraz çerez ye istersen
nugicimmmm sağol canım,işle oyalandım azcık,yeşil çay ve su içtim geçti biraz sanırım,galiba:44:

günaydın bebikim :16:
canım valla yani yaz gelecek diye eskiden korkardım kışı severdim. yazı mağazalarda cıvıl cıvıl rengarenk incecik kıyafetler oluyor ama bu kıyafetlerin bana gıcığı var beni hiç sevmiyor hiç olmuyor bana :59: çok üzülürdüm şöyle incecik giyinip elimde çantamla doşamadım gönlümce. beyaz dersen hiç giyemedim çok zücü bu durum :59: şimdi bu yaza giyeceğim geçmişin acısını çıkaracağım bu yaza hiç koyu renk bişey almak istemiyorum. beyaz olacak martılar gibi oolacağım :1: bıktım artık yani dayancak gücüm kalmadı bi ömür tatlı yememeye razıyım yeterki geri kalan kilocuklarda gitsin ve bidaha kilo almayayım herşeye razıyım ne gerekiyorsa yaparım depresyona sokar bu kilolar insanı. eşin kiloyu sorun eder giydiklerin yakışmaz olduğundan yaşlı gözükürsün bu ne yaw insa kendi kendine killolu olarak hayatı zindan ediyor
sanırım önümüzdeki ay benim işim tamam olur. diyette vermez diyetisyenim yağ oranım az diye ama valla yani kızlar yağ oranım yüzde onsekizede düşse ben 60 kilo olacağım valla bakın buyaz 60 olucam dün karar verdim çünkü neden derseniz artıkın bıktım bıktım rtık yağ görmeye tahammülüm yok olmasın bende yağ falan istemiyorum artık ideal yağıda geçtim bende yağ kalmasın bıktım artık valla bakın bu yaza 60 olucam geçmişin acısını çıkartıcam önümüzdeki hafta spora başlıyorum tam gaz :3:

valla tatlım bazıları diyor çok güzel zayıfladın diye. bazıları ise hiçbirşey demiyor sanki hiç vermemişim gibi :53: hiçbişey demşyorlar. bakın beyaz hırka aldım standart beden aldım kayınvalidemlerde giyerim dolaşırım herkes görüyor ama çoğuda hiçbişey demiyor açıkçası. benim kilolar üstte olduğu için eskiden hırka veya kazak giyemezdim dahada iri yarma gibi gösteriyordu beni. o yüzden hayatımda belkide ilkkez severek üstelikte beyaz renkte hırka giydim dünyalar benim oldu çokta güzel yakıştı altına eşfman falan eşim çok beyeniyor onu giyince yüzünde güller açıyor. ama işte bazı insanlar haset oluyor hiçbişey demedikleri gibi orama burama bakıyorlar daha kilom varmı diye :53:
ama geçen üniversiteden arkadaşımla karşılaştık yürüdük önce bişey demedi bende farketmedi sandım sonra dedi tüm kilolar gitmiş dedi bende anlamadın sandım dedim o da anlaşılmazmı kız hiçbişey kalmamış genç kız sanırlar görenler dedi

hügocuğummm takma sen onları süpersn süper bende bile farkediliyormuş artık sendemi farkedilmeyecek,haset bunlar haset:47:1 kilo alsan hemen farkederler ama,verince anlamıyorlar nedese
ayyyyyyyyy bende kışı çok severdim bahar gelince bunalaıma girerdim,umarım bu yaz hepimiz için güzel,incecik,formda sağlıkla geçer:16::16::16:

Son düzenleme:

tatlım senin yerinde olsam hiç takmam mutlu olur yoluma devam ederim. sebebi ise sen kilolarını vermek istiyorsun önemli olan bu işe başladın. bak benim eşimin arkadaşı var onun eşi çok kilo almış yazık yani çok üzüldüm eşiyle çok kavga ediyorlar konuştum kadınla diyorki vermek istiyorum ama diyor. işte sorun bu ama. vermek istiyor ama başlayamıyor. akşamları yemekten 1 saat sonra eğer çikolata yemezsem üşüyorum diyor :53: insülin direnci artık çok ileri seviyede. benim eşimde arkadaşına benim eşim 16 kilo verdi sende diyetisyene götür deyince adam karısına şimdi iyice baskı yapıyormuş. kadın gidecem diyor ama çokta istekli göremedim. çünkü o eşinin dırdırından kurtulmak için giderse eğer gidecek oysaki ben ve biz herşeyden önce kendimiz için zayıfladık zayıflıyoruz tamam eş faktörüde çok önemli ama önce insan kendi istemeli. kadına dedi yaz aylarında cıvıl cıvıl incecik giyinemiyoruz açık renk giyemiyoruz dedim neden giymeyelim dedim ama yani bu sözlerde pek etkili olmadı sanırım ne olacak durumları bilmiyorum çocuklarıda var ama adam diyor tekrar çocuk istiyorum ama kendine güvenemiyorum demiş :53: çok üzücü. beniş eşimde sağolsun dan diye söylemiş benimki tüm kiloları verdi diye sevinçle adamın hepten tepesi atmış.
evet senin diyetisyen kötü olabilir bbanada denk geld,. deneye yanıla buldum uygun diyetisyeni. sende bulursun. bir tane değil sonuçta başkada vardır. sen yağ kas durumunu ölçen bir diyetisyen bul her ay sonuçlarını değerlendirir ve sende yağmı veriyosun yoksa kasmı anlarsın o zaman iyimi kötümü diyetisyen anlarsın bence hiç üzülme canım üstelik çokta kilon yok. benim ilk baş 83 kiloyla başladım çoktu yani kolayda değildi onca kilodan krtulmak ama ben burda 6 ayda arkadaşlarımında desteğiyle verdim. sende verirsin canım. etraftan elbette laf gelecek ne diyorum benim yağım az olamsına rağmen millet orama burama bakıp laf edecek yer arıyor. hiçbişey demeseler biz bu kadar kaslı olacaksak zayıflamayalım kadın dediğin azcık etkli butlu olur bu ne böle bacaklar upuzun kaslı kollar kaslı diyorlar kıskançlıktan :47: oysaki onların yağlı bacakları yanında benimkiler süper duruyor yağlı sarkış kolların yanında benim kollar süepr duruyor benim yerimde olmaya can atıyorlar ama işte kıskançlık bu başka bişey değil. sende başladın diyete falan herkes kıskandı şimdi orana bburana laf ediyorlar takma sakın. güzel bir diyetisyen bu sporunu asla ihmal etme gitsin yağların

babystarcım canım sakın bozma moralini
malesef bazı insanlar işlerini düzgün yapmıyolar işte :(((
sen yarın git, hal ve tavırlarına göre gerektiği gibi konuş

aynıca sana daha önce söylemiştim sanırım, sen bi hizmet satın alıyosun sonuçta, sağlık hizmeti, ve bundan memnun değilsen bunu tüketici hakem heyetine bildirebilirsin sanırım

ayrıca o diyetisyeni diyetisyen dernekleri var, onlara da şikayet etmeni tavsiye ederim sana

bu ilgisizliği yaptırımsız kalmamalı bence

günaydın kızlaaaaar
herkese hayırlı cumalar geç kaldım bu gün biraz ebru pilatese çok tan başladı ama bendaha yeni kahvaltı yapıorum
kahvaltım,:56:
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
3 kuru erik 3 kuru kayısı
1 tk pekmez
3 tk yoğurt 1/2 tk keten tohumuile
1 çeri domates

ayrıca dün akşam o kadar şey yazmıştım yicem die yiyemedim 1/2 poğaça yedim domates zeytn yemedim.poğaçada pek güzel olmamıştı instant maya almıştım hiç güzel deil kabarmadı hiç almayın sakın anam babam bildiğin maya alcam artık:33:

evet hügocuğum bende bıktım valaaa:84::84:şu göbeğim üst karnım gitse gerisinede razıyım,ama en zor da bu göbek gidiyooooooo,offfffffffff
arkadayız bacımmmmmm kim tutat biziiiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttt beeeeeeeee:66::66::66:

benimde alt karın var hangisi daha zor eriyorki alt karın mı üst karın mı :8:

Back
X