Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun Hülya.
Tavuk burger dediğin şu yuvarlak hazır burgerlerden mi?
Çok lezzetli olur, küçükken çok severdim. Ama çok yağlı,koruyucu içeriyor ve içinde tavuğun en iyi yerleri kullanılmadığı için çok uzun yıllardır almıyorum. Seninkiler de hazırsa çok nadir tüketmeye çalış bence. Nacizane fikrim bu.
Ben geçen ızgarada yağsız tavuk göğsü yaptım,çok güzel oldu. Hele baget falan daha da güzel olur herhalde.
sağol canım ismin verdiğin siteyi açıyorum şimdi
evet bu diyeti yaptık ama ne kadar verdim bilmiyorum ama 2 kilo kadar vermişimdir sanırım kıyafetlerimden anladığım kadarıylabu nasıl bi ev dimi internet var ama bi tatrı bile yok
(( zaten yakında nette okmıycak eşim iş yerine götürck o zaman herşeyden mahrum kalcm burda en azından senin gibi dostlarım vardı merak ettiğim öğrenmek istediğim herşey vardı ama
![]()
Öğle menüm;
1 tabak kerevizli buğdaylı çorba
1 kase lahana salatası
Buğdaylı olduğundan ekmek yemedim.
Evet nerudacım çok beceriklidir eşim. Makarnayı makinada açıp kesiyoruz.Eşim makinaları çok sever. Aldığımızdan beri hep o yapar o nedenle eli alıştı çabucak yapıyor.
Haftasonları omleti,bolonez soslu makarnayı falan hep O yapar.
sagol canım evet onalrdan biliyorum aslındaeşim çokseviyo ee o yapmış yemesek akalcak degişikli,k olsun dedim canım sagol
farmsim tşkler canım
merhaba kızlar öğlen menüm
1 hamburger
250 ml ayran
hamburger ekmeği unonun susamlı ve de bilinen hamburger ekmeklerinin aksine neredeyse 1.5 katı büyüklüğündeydi.içerisine 1adet süperfresh hamburger köftesi ,2 halka dilim domates ,2 halka dilim soğan,bir de ketçap koydum.
Yoo buraya başladığımda beniim de yoktu tartımmcesaret edemezdim çıkmaya
olabilir yani ama allll
yaa internete çok üzüldüm evdesin dee canın sıkılır hem de burası çok iyi bir motivasyon kaynağı burda olsan kesin verirsin kiloları inşallah başka bir çözüm bulursunuzzz da gitmez internetim hemleslie de yaparsın internetten.yani hani bu diyeti doktor sana tahliller falan neticesinde mi verdi? bence vermişsnidir ama keşe bilme şansın olsa tartı al bence biran önce
evet canım kan tahlillerim vardı zaten orda kolestrol yüksek çıktı o yüzden diyet verdi.canım benim sen çalışıyosun sanırım keşek benimde öle bi imkanım olsaydıevlenmeden önce çalışıyodum nişanlanınca eşim izin vermedi.çalışmayan biçok bayanın problemi para :2:
kıs zaten bende evde kendi paramı kendim kazanıyom el işi yapıyom paramı kazanıyom ama alacm tartıyı inş.ama pc alamam para o kadarına yetmez :) zatenn pc başında vakit geçirmekten el işide yapamıyom :))))
Yoo buraya başladığımda beniim de yoktu tartımmcesaret edemezdim çıkmaya
olabilir yani ama allll
yaa internete çok üzüldüm evdesin dee canın sıkılır hem de burası çok iyi bir motivasyon kaynağı burda olsan kesin verirsin kiloları inşallah başka bir çözüm bulursunuzzz da gitmez internetim hemleslie de yaparsın internetten.yani hani bu diyeti doktor sana tahliller falan neticesinde mi verdi? bence vermişsnidir ama keşe bilme şansın olsa tartı al bence biran önce
evet canım kan tahlillerim vardı zaten orda kolestrol yüksek çıktı o yüzden diyet verdi.canım benim sen çalışıyosun sanırım keşek benimde öle bi imkanım olsaydıevlenmeden önce çalışıyodum nişanlanınca eşim izin vermedi.çalışmayan biçok bayanın problemi para :2:
kıs zaten bende evde kendi paramı kendim kazanıyom el işi yapıyom paramı kazanıyom ama alacm tartıyı inş.ama pc alamam para o kadarına yetmez :) zatenn pc başında vakit geçirmekten el işide yapamıyom :))))
Anladım canım kolay gelsin hayırlı kazançlar olsun inşallah ben aslında eğitmenim çeşitli firmalarda satış kişisel gelişim eğitimleri veriyorum ama evdeyim şuan bir yandan da internetten çeşitli ürünler satıyorum,inşallah çok çok kazanırsın da kendine bir bilgisayar alırsın hem kendini geliştirmek hem burda olmak için internet çok iyi inşallah olur canım ilerde![]()
farmisyoooooooooo benim yoruma ihtiyacım yok da senin çok mu var sankiiidiyosun yorum yorummm
Al sana
hiiiiiiiiiiiiç olmamışş çok kötüüüüü berbattt
Şaka tabii ki çok güzel hem de miss gibi ev hamburgeri et varr-sebze varr karbonhidrat vaar kalsiyum varr daha ne olsun bence gayettt sağlıklı hem sen korumadasın yahuuuu ben mi yiycemmmmama yene de bilir yani arada gayet güzel bence
:13:
ben de öğle yemeğimi yazayım bariii 14 gibi yedim
4yk kıymalı ıspanak yemeği (şükür bitti)
1kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2 ağaçcık haşlanmış karnıbahar
öğleden sonrakiaramda muz yiycem 2yk yoğurtla malum regl dönemi muz iyi geliyo şööyle tarçınlııı![]()
ben de öğle yemeğimi yazayım bariii 14 gibi yedim
4yk kıymalı ıspanak yemeği (şükür bitti)
1kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2 ağaçcık haşlanmış karnıbahar
öğleden sonrakiaramda muz yiycem 2yk yoğurtla malum regl dönemi muz iyi geliyo şööyle tarçınlııı![]()
Anladım canım kolay gelsin hayırlı kazançlar olsun inşallah ben aslında eğitmenim çeşitli firmalarda satış kişisel gelişim eğitimleri veriyorum ama evdeyim şuan bir yandan da internetten çeşitli ürünler satıyorum,inşallah çok çok kazanırsın da kendine bir bilgisayar alırsın hem kendini geliştirmek hem burda olmak için internet çok iyi inşallah olur canım ilerde![]()
sağol canım inş.
bak iyi olck hastanın doktor ayağına gelirmiş bide benim eşime eğitim versenhani kişisel gelişim şu kıskanlığın bi çaresi varmı :90::90::90::90::90::90:
hani bide abin çok güzel poğaça ve ev pizzası yapıyomuş ya şunların tarifini bide bana versenkendim için istiyosam ne olayım
hani misafir falan gelir hele pizza hiç sevmem
![]()
sağol canım inş.
bak iyi olck hastanın doktor ayağına gelirmiş bide benim eşime eğitim versenhani kişisel gelişim şu kıskanlığın bi çaresi varmı :90::90::90::90::90::90:
hani bide abin çok güzel poğaça ve ev pizzası yapıyomuş ya şunların tarifini bide bana versenkendim için istiyosam ne olayım
hani misafir falan gelir hele pizza hiç sevmem
![]()
Tatlım valla o biraz daha psikolojik bir sorun kişisel gelişimden ziyade, daha farklı şeyler yapmak lazım yani eşin kendisi ayy ben de çok kıskancım bu huyumu değiştirmem lazım diyo mu öncelikle bu önemliyoksa kabul edilmeyen bir davranış çok zor değişir allah yardımcın olsun zor bişey kıskanç eş kadın da olsa erkek de...yani dozunda dengeli oldukça elbette ilişkinin tadı tuzu ama mesela çalıştırmıyo demişsin zor yanii
Tarifleri de bi ara özelden yazayım sana şimdi burda arkadaşların canı ister![]()
evet elma yedima radmda 2ceviz
2,3saat sonra akşam yemegim 6,30gibi
3kalıkpırasa
2kaşık yogurt
3tane etsiz çig köfte marul yaprakalrı
bugün öğleden sonra
1 antep fıstığı
10 beyaz leblebi
250 ml maydanoz suyu
akşam üzeri
3 kk kadar cevizli kuru üzümlü kek
afiyet olsun listen çok güzelKızlar bıugün tartıldım 300gr. vermişim. Olsun dedim hiç vermiyordum hatta bir ara almaya başlamıştım. 6 gün için iyi sayılır dimi:)
Bugün ki menüm
Uyanınca:
2 kuru kayısı
yarım kuru incir
Sabah:
1kk az yağlı beyaz peynir
1domates üzeri maydanoz ve dereotu
2 ceviz
1 yumurta
1 dilim köy ekmeği
Öğlen
2 yk bakla