• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doydum canım şu an için bi problem yok.spor yapmadığım için dolayısiyle kiloda veremiyorum 1 ayı geçti.dün sadece 100 gr vermişim :1: o kadar akşam yemeğinde karbonhidratları yememeye çalışıcam yani öğle 2 dilim ekmek şeklinde yiyeceğim akşam yemiyeceğim ekmek arada yerim yani vücudumu şaşırtıcam biraz onun için
anladım bebikkk bencede iyi olmuş şaşırtmak lazım arada dene bakalımmm inşallah işe yarar:34:

canım çekti bak şimdi,yakınlarda yokk ama carfour netcez :59:kalorisi nekadar yazıyor peki.denge 39 kalori misal
valla bebişim kalorisi neyim yazmıo.hani olurya poşet içinde üstünde de bi etiket var sadece üşenmdim kalktım baktım geldimmarkası fln yok marketin kendi fırınında yapılmış olanlardan bu.valla bulun alın süper benden demes, acaip doyuruo poğaça yemiş gibi olosunuz içndekilere baktım yok yok..
keten tohumundan tutun tam buğday unu kepekli un çavdar arpa herşey varr:56:amma reklam yaptım haaa.elimden gelsede size ikram etsem şurdan uzatıversemm:1:

neyseeeeeeeeeee bende alayım bari ekmekten :86:
alın alın yin gariiiii:1:

merhaba kızlar
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma

öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
afiyet olsun canım gayet güzel
eeeeeee biz fazlamı içiyoruz yani.benim 8 bardak içmem lazım oda 1,5 lt ya eder yada etmez yani
cnm hani normal içmemiz gereken atıorum 8 bardak biz 10 bardak içiosak bişi olmaz bence ama 8 içmemiz gerekirken abartıp 18 içiosak ozman sorun olur bence bana öle geldi.ben hiç ölçmüorum zaten oldum olası çok içerim suyu günlük bi sürahi bitio işte:34:

kızlar herkeslerin menüleri pek bi güzel, afiyet olsun hepinize :)))

ben de yazayım hemen kendiminkini

1,5 kepçe tarhana çorbası
4 yk yoğurt
4 yk patlıcanlı sebze yemeği
1/2 salata tabağı brokoli
1 dilim uno denge

ara öğün olarak da 1 elma aldım yanıma

regl olucam sanırım, karnım bi tuhaf, olsam da kurtulsam walla
afiyet olsun bebişş ben oldum darısı başına ağrılar içinde yuvarlanıorum kanepede biraz geçer gibi olunca işlerimi yapıorumm:34:

Arkadaşlar ben zayıflama grubuna girmek istiyorum.
69 kiloyum 163 boya buraya mı gireceğim
bir yardımcı olursanız sevinirim:26:
istediğin yere gel cnm buyur hoşgeldinn
kız hülya güldürdün şimdi beni :1:bende yazamıyom kalonhoe nin adını gel bi isim bulalım dedim bulun valla dedi düşün hadide bi isim bulalım kalonchoe ye doğrumu yazdım acaba yine :27:
kukilita yada kulikuli olabilr fambığım hep öle der öle sver beniii:32::51::16::16:dimi fambıkkkkk:16:

hoşgeldin canım,kardeşin nasıl oldu

hoş bulduk.kardeşim şuan daha iyi fiziksel olarak ama ruhsal olarak tabi bira üzgün.sunni sancı verdiler normal doğum yaptı.allah haklarında hayırlısını versin inşallah.şuan yanındayım zaten c.tesi urfaya döneceğim.eşide izin aldı hap beraber moral vermeye çalışıyoruz işte...

bence eşine diyelim kolay isimi olan bi çiçek daha alsın,oda nicki değiştirir böylece.ya da çiçek ismi çiçek ismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii k le başlasııııııınnnnnnnnnnnn kaktüsssssssssss:28:

hımmmm kaktüs deyip geçme çok faydaları varmış kaktüsün.bi ara bizim işyerinde 4-5 kişi hususi gidip çiçekçiye aldılar :1:kaktüslerden radyosyonu alıyomuş çünkü.

hımmmm kaktüs deyip geçme çok faydaları varmış kaktüsün.bi ara bizim işyerinde 4-5 kişi hususi gidip çiçekçiye aldılar :1:kaktüslerden radyosyonu alıyomuş çünkü.

kaktüs diye geçmeyeyim ozman kaktüskalanchoe olsun:27:Allah Allah gönül rahatıyla bi kısalttırmadın yani,al dmedik kaktüs deyip geçmedik kaktüskalanchoe dedik bundan sonra iyi mi

veriyonuz işteeeee,bende onu diyorum 100 grm 300 grm:nazar::nazar:veremeyenler yasta,öyleyse salllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::9:

Ben de cumartesi tartılamadım..
yarın sabah tartılayım..
eğer vermişsem yarın sabah ben de sallarım ne bulursam artık.. don sütyen..

Son düzenleme:
hoş bulduk.kardeşim şuan daha iyi fiziksel olarak ama ruhsal olarak tabi bira üzgün.sunni sancı verdiler normal doğum yaptı.allah haklarında hayırlısını versin inşallah.şuan yanındayım zaten c.tesi urfaya döneceğim.eşide izin aldı hap beraber moral vermeye çalışıyoruz işte...

geçmiş olsunn canımmmmm

merhaba arkadaslar.......

size bişey sormak istiyorum....koşu bandı almayı düşünüyorum ama kendime guvenemıyorum 1 ay sonra evde süs olarak durur diye....kullananlar biraz bilgi verebilir mi.memnunlarsa kullandıkları markalar ve modelleri hakkında.....

teşekkürler arkadaşlar

bugün daha dikkatli davranmaya karar verdim
1.günüm yani:)
Bu siteyi takip ediyordum ara ara konulara dahil olmak istedim. İnşallah veririm

canım benim allah tez zamanda iyileştirir inşlallah.daha çok yeni ruhsal yönden çöküntü yaşayabilir tabikide zamanla geçer canım.dahada ilerki aylarda olsa çok zor olurdu.gör bak 2 denemelerinde alsın bebişini eline yavaş yavaş zamanla fazla aklına gelmez artık.tekrardan geçmiş olsun canım

merhaba arkadaslar.......

size bişey sormak istiyorum....koşu bandı almayı düşünüyorum ama kendime guvenemıyorum 1 ay sonra evde süs olarak durur diye....kullananlar biraz bilgi verebilir mi.memnunlarsa kullandıkları markalar ve modelleri hakkında.....

voit kullanıyorum,5 yıl garantisi var,ayağı yormuyor!evde süüs gibi durmasın o kadar para verdim deyip biniyosun valla,ben geçen yıl bu zmanlar 1500 liraya almıştımmm,okadar para ver sonra gelde binme

poğaçaları yeni verdim fırına. off işler hiç bitmiyor yaww çamaşırlarıda atcam makinaya şincik

hugocuk gittim doktora dişinde kist var dedi,beşyüz tl mal olacak ameliyat bana hemde 2 ay tedavi süreci dedi,hastanede yaptırırsam bir günde alacak kistimi hemde bedava,senin doktora sorar mısın hastanede birgünde aldırsam nasıl olur diye bu doktora özele gittim fena birisi soru da sorulmuyo başka özele doktora gittim bence hastanede yaptır o işe o para çok ne gereği var dedi:43:çok üzülüyorum mutsuzum:43:

Back
X