• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi haşhaşlı çöreğin ( peksemet)geri kalanını , 1/4 kk beyaz peynirle yedim:9:

bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma

öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay

akşam:
6-7 yk menemen yemeği
1.5 dilim kepekli ekmek

akşam 7 de spor var

ayyy öğle yemeğimi yazmamışımmm

1.5 kepçe tel şehriye çorbası
5 kaşık bulgurlu kıymalı pırasa yemeği
1 dilim yoğun tahıllıı süper ekmeğimden
2 yk yoğurt:56:

ay valla kıymalı ıspanak kıymalı pırasa derken bana kıymalı ıspanak yemeği pişirteceniz ha :9: son günlerde kıymalı yemekler yazılıyo buraya bende yapem bari bi ara.:61:
menü güzel kukilata afiyet olsun canım

bugün ki menümmm
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma

öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay

akşam:
6-7 yk menemen yemeği
1.5 dilim kepekli ekmek

akşam 7 de spor var

menü güzel canım afiyet olsun.akşama salatada ekleyebilirsin

hoşbuldum canım ben de çok şükür çok iyiyim.Rabbim iyilik güzellikler versin canım.
güzel bir gündü.

öğleden sonra okulda su dışında hiçbirşey yiyip içmemişim acıkmamşım aklıma gelmemiş.
eve gelince 1 portakal
5 kaju
1 lokma da haşhaşlı çörek yedim
500 ml lik suyumu açtım.

akşama menümde

kapuska
makarna
ve tavuk taşlığı var

ben kapuskayı pirinçli yapacağım için makarna yemem.
yanında ayran ya da yoğurt , kornişon komposto vs olur.
hoşgeldinn cnmcım afiyetler olsun bende haftaya bi kapuska yapayım diorum güzel olur kıymalıca şöleee:56:

ay valla kıymalı ıspanak kıymalı pırasa derken bana kıymalı ıspanak yemeği pişirteceniz ha :9: son günlerde kıymalı yemekler yazılıyo buraya bende yapem bari bi ara.:61:
menü güzel kukilata afiyet olsun canım

saol bebişimm.ben pişirorum kızz nugii.ıspanak kıymalı güzel oluo içine havuç bulğur vs. de koyuorum güzel oluo valla dene.
ara öğüncüğüm
4-5 kuru kayısı
4-5 kuru erik şimdilk böle biraz sonra belki bişiler daha atştrırım:56:
aayy bide 1 kk pişmaniye yedim benn:26::26::18::18:ama hafta sonu kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsinnn olurmu?:27:

slm arkadaşlar ben 70 kiloyum 1 60 boyundayım geçen yaz karbonhidrat diyetiyle 10 kilo verdim bi kaç ay bıraktım şimdi tekrar başladım hedefim 50 beni aranıza alırsanız sevinirim.. günde 2 saat yürüyorum.. günde de 50 55 arası kabonhidrat alıyorumm arada kaçırıyorum ama 70 te yiyorum.. desteğinizi bekliyorum tşk :3:

hoşgeldinn cnmcım afiyetler olsun bende haftaya bi kapuska yapayım diorum güzel olur kıymalıca şöleee:56:

saol bebişimm.ben pişirorum kızz nugii.ıspanak kıymalı güzel oluo içine havuç bulğur vs. de koyuorum güzel oluo valla dene.
ara öğüncüğüm
4-5 kuru kayısı
aayy bide 1 kk pişmaniye yedim benn:26::26::18::18:ama hafta sonu kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsinnn olurmu?:27:

canım ben alışmamışım hiç yemeklere et yada kıyma koymaya hele ki sebze yemeklerine hiç kullanmam.yani çok çok nadir belki 1 defa yan.pişmaniye içinde eh hadi diyelim bakalım :1:

ara öğüncüğüm
4-5 kuru kayısı

hoşbuldum canım evet çok güzel olur yanında da yoğurt ya da ayran missssssssssssss misssssssssssss
ara öğünün de afiyet olsun canım
pişmaniyen de çok şık :16:

slm arkadaşlar ben 70 kiloyum 1 60 boyundayım geçen yaz karbonhidrat diyetiyle 10 kilo verdim bi kaç ay bıraktım şimdi tekrar başladım hedefim 50 beni aranıza alırsanız sevinirim.. günde 2 saat yürüyorum.. günde de 50 55 arası kabonhidrat alıyorumm arada kaçırıyorum ama 70 te yiyorum.. desteğinizi bekliyorum tşk :3:

gel canım hoşgeldin:71:

iyi akşamlar kızçelerimmmm benim mesai biter ben kaçar...
akşam girersem ki kessin giricim yine yazarım..
hepiciinizi öperimmm

hoşbuldum canım ben de çok şükür çok iyiyim.Rabbim iyilik güzellikler versin canım.
güzel bir gündü.

öğleden sonra okulda su dışında hiçbirşey yiyip içmemişim acıkmamşım aklıma gelmemiş.
eve gelince 1 portakal
5 kaju
1 lokma da haşhaşlı çörek yedim
500 ml lik suyumu açtım.

akşama menümde

kapuska
makarna
ve tavuk taşlığı var

ben kapuskayı pirinçli yapacağım için makarna yemem.
yanında ayran ya da yoğurt , kornişon komposto vs olur.

afiyet olsun farmasi

selam herkese
öğlenki menüm
1 kepçe şehriye çorbası az kısır
akşam
1 orta boy domates
1 kbrt kutusu peynr
3 zeytn
1 şekersiz çay
malum yurtta olunca çok seçeneğim olmuo
ilerleyen saatlerde yeşil çayımı we 1 portakalımı yicem :69:

hoşgeldin cnm buyur gel.burda öle hesapla kitapla kalori hesaplayarak beslenene pek yok ama oek deil hiç yok hatta ama diyetsyene gdenler var kendikenine bişiler yapnalar var.sende hoşgeldn :34:
canım ben alışmamışım hiç yemeklere et yada kıyma koymaya hele ki sebze yemeklerine hiç kullanmam.yani çok çok nadir belki 1 defa yan.pişmaniye içinde eh hadi diyelim bakalım :1:
ben koyuorum genelde cnm güzeel oluo yemeğin tadı gelio
hoşbuldum canım evet çok güzel olur yanında da yoğurt ya da ayran missssssssssssss misssssssssssss
ara öğünün de afiyet olsun canım
pişmaniyen de çok şık :16:
saol cnm teşekkrüler:34:

iyi akşamlar kızçelerimmmm benim mesai biter ben kaçar...
akşam girersem ki kessin giricim yine yazarım..
hepiciinizi öperimmm

bende çıkıyorum mesaim bitmek üzere görüşmek dileğiyle iyi akşamlar

güle güle kzılarr yarın görüşmek üzereee:80::80:

hoş bulduk.kardeşim şuan daha iyi fiziksel olarak ama ruhsal olarak tabi bira üzgün.sunni sancı verdiler normal doğum yaptı.allah haklarında hayırlısını versin inşallah.şuan yanındayım zaten c.tesi urfaya döneceğim.eşide izin aldı hap beraber moral vermeye çalışıyoruz işte...

geçmiş olsun canım allah kardeşine sabır versin. haklarında hayırlısı buymuş demekki

gel canım hoşgeldin:71:

hb cnm tşk sayfayı inceledimde verilen listelerde karbonhidratı sayıyorum fazla çıkıyor :86: bakın benim listemde örneğin sabah 1 yumurta (0)
50 gr peynir (1)
6 tane siyah zeytin (10)
yarım domates (3)
14 karbonhidrat yapıyor.
ara öğün bi elma (16)
öğle sebze yemeği 4 kaşık (6)
bir dilim ekmek (12)
akşamda tavuk balık yada et köfte (0)
salata (5) toplam 53 karbonhidrat yapıyor bırakıyorum.. diğer verilen listeler bana fazla geldi :30: ben bi haftada 2 kilo verdim.. bu hafta cumartesi günü bi daha tartılacam bugün 70 te yedim kaçırdım sayılır. haftada bir günü serbest bırakıyorum.:30: serbest derken 70 te yiyorum o gün ne kilo alıyorum ne de veriyorum :34:

Back
X