• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol hugocukcuğummm ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum ama severim ev düzenini yemek olsun düzenli, ev düzenli olsun:16::nazar::nazar: e erkek arkadaşımd a akşamları gelir yemeğe karşıda oturuyor ama dükkanı bana yakın o yüzden genelde yemeği bende yer biraz oturur sonr eve gider bazen kalır bakalım bizim biraz iş güç toparlama süreci şuan ilerde düşünüyoruz tabii hayırlısı diyelimm ama alışığım ev düzenine faturasıydı,alışverişiydi temizliğiydi yemeğiydi alışığım yaniii çokşükür seviyorum daaa:16::nazar:

aferim sana...ben çok zor alıştım evliliğe..bunalıma grdim ağır geldi....bekarken hiç bir iş yapmazdım..akşam geldiğimde yatağım düzlenmiş pijamalarım katlanmış yemeğim hazır...ohhhh ne rahattı..evlendikten sonra eve gelince çıldırıyordum yemek yok sabah nasıl bırakmışsan aynı..akşamdan bir bardak kalmışsa oturma odasında ertesi akşam yine ayrı yerinde duruyor..nefret ediyordum..ilk 8 ay annemde yemek taşıdım bir ara ramazan gelmişti onda da 1 ay kayınvalideme taşındım her akşam yemeğe çünkü yemek yapmak hiç baan göre değildi...bir kere ben soğandan nefret ederim hele domates yemesini bile sevmem...çok zor geldi bana çookkkk.şimdi ama en alasını yapıyorum.öğrendim annem 1 yıl boyunca her cumartesi geldi bana kurs verdi...ve başarılı sonuçları oldu..haaaa seviyormuyum yemek yapmasını hayır...ama eskisi gibide zor gelmiyor artık

öğlen

2 kepçe pırasa yemeği
6 7 kaşık yoğurt
ekmek yok

ara öğün bir fincan süt :)

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 175 boyunda 65 kiloyum bende bi beş kilo vermek istiyorum .sizinle bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım 65 kilo normal tempolu bi bayanın günlük alması gerekn kalori miktarı1800-2000 arası imiş eyer zayıflamak istiyorsa 500 kalori günde eksik alıp sporlada 250 kalori yakması gerekiyomuş.bide zayılama çayı öğrendim günde üç fincan içilmesi gerekiyomuş 3 tana zencefille 1 tane limon 2litre suda kaynatılacak sonra içine 1 rula tarçın atılıp ocaktan alındıktan sonra demlemeye bırakılacak.biraz ılıdıktan sonra içine 1yemek kaşığı bal atılıp karıştırılacak sonra süzülüp ara öğünlerden sonra içilecekmiş metebolizmayı hızlandırıp yağ yalımını güçlendiriyomuş arıca gribe de iyi geliyomuş.

hıms ikimzide yeniyiz fıstık hadi biz birlikte zayıflayalım
bende 175 boyunda
63 kg dayım 5 kilov ermek istiyorum bende.
o çaylar yapmak beni geriyor vakit ayırmaıyorum zor geliyor en güzeli yememek diyorum yemiyorum ama vucüt kiltiyor kendini yediğim herşeyi depoluyor yakmıyor az yemekte çözüm değil sanırım

ben de öyle derdim abartı yemiyorum ki falann ama buraya yediklerimi yazdıkça gördüm aslında hiç dikkat etmiyor muşum sen de yediklerini içtiklerini yazarsan kendini kontrol edebilirsin insan sorumluluk alıyor valla aklıma hemen bu forum geliyor yemek yerken frenliyorum kendimi:21: sporda gerekli ben haftada 3 kez salona gidiyorum mesala[/QU

dün sabahtan başalayayım
kahvaltı bir bardak süt, arada çay içtim, çou şekersiz.
öğlen yemeğinde birtane burger yedim ketçapsız mayonezsiz. arada bişi yemedim. akşam yemeğindne önce bir bardak sirkeli su içtim
akşam yemeğinde salata ve ev makarnası makarna yarım tabak. ekemke yok. ilerleyen saatlarde portakal suyu

bugün sabah bir bardak süt, öğle yemeğinde yoğurt az bulgur pilavı ve sebze yemeği (1 dilim ekmek:D bukadar akşam yemeğinde ekmek yemiyorum hiç

çokmu

canım dünkü menü çok az birde yediklerini buraya kaşık olarak yaz olurmu biz öyle yapıyoruz
2 yk kaşığı pilav:1 dilim ekmeğe
2 yk makarna :1 dilim ekmeğe
eşittir canım

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 175 boyunda 65 kiloyum bende bi beş kilo vermek istiyorum .sizinle bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım 65 kilo normal tempolu bi bayanın günlük alması gerekn kalori miktarı1800-2000 arası imiş eyer zayıflamak istiyorsa 500 kalori günde eksik alıp sporlada 250 kalori yakması gerekiyomuş.bide zayılama çayı öğrendim günde üç fincan içilmesi gerekiyomuş 3 tana zencefille 1 tane limon 2litre suda kaynatılacak sonra içine 1 rula tarçın atılıp ocaktan alındıktan sonra demlemeye bırakılacak.biraz ılıdıktan sonra içine 1yemek kaşığı bal atılıp karıştırılacak sonra süzülüp ara öğünlerden sonra içilecekmiş metebolizmayı hızlandırıp yağ yalımını güçlendiriyomuş arıca gribe de iyi geliyomuş.

hoşgeldin canım sen kilolu değilsinki neden zayıflamak istiyorsun aslında kilon iyi yağınmı fazla veya göbek falanmı var yani bölgesel yağlanmamı var canım

fambıkkkk gızzzzzzzzzzzz nereye gittin gene :95::95::97:

hee ara sen fambık ara fambık ararken bizi kaybetme de:4::4::4::97::97: ahanda gızgandımmm al sana gızgançlıkkkkk:63::63:

canım dur ya sırayla yorum yapıyoruz hemen misafirper değilsiniz diyon bak bizim gibi topik bulaman ona göre :1:herkez pek bi memnun bizden:81: şimdi gelelim konuya :9: hoşgeldin sefalar getirdin biraz öncede diğer yeni gelen arkadaşa yazdım onu dikkate al az ve sık yiyerek zayıflıyoruz sporun varsa yediklerini ve sporun yaz buraya biz sana az yada çok olmuş diye yorum yaparız bu arada menülerimizede dikkat et canım bizim birşeyler öğrenirsin daha ii olur senin için soracağın bişey varsa sor cicim

haa sranı bekle dimiiii bi bakalım ne az ne çok karar verelim kurula sunalımmmm hemen bir alınganlık bir cıllıma:60::60::60::60: sen yaz biz sana az mı çok mu derizzz gelen yazıyo biz az çok diyoruz tamam:60::60::60::60:

sen yazdığını bi okusana burda gülmekten gözlerim dolduuuu:60::60::60:çatlıycamşimdi ardı ardına nasılda sıralamış görevlerimizi:60::60:

kız neruda öyle deyince hepiciinizi içine alarak hepiciinize ilanı aşk ettim yaaa. valla kocam duysa oyar o kadar büyük bir aşk besliyorum sizee :60::60::60::60:

hmm belkide ben bu hafta o yüzde tuvalete çıkamıyorum kilolu çıkıyorummmmm :59::59::59::59::59::53::53::53:yaa şu smiley var ya hani gözünün kenarı tikliyo, ha işte bu:53::53::53: bitiyorum yaaaa çok komikk :60::60::60:

ben de öyle derdim abartı yemiyorum ki falann ama buraya yediklerimi yazdıkça gördüm aslında hiç dikkat etmiyor muşum sen de yediklerini içtiklerini yazarsan kendini kontrol edebilirsin insan sorumluluk alıyor valla aklıma hemen bu forum geliyor yemek yerken frenliyorum kendimi:21: sporda gerekli ben haftada 3 kez salona gidiyorum mesala[/QU

dün sabahtan başalayayım
kahvaltı bir bardak süt, arada çay içtim, çou şekersiz.
öğlen yemeğinde birtane burger yedim ketçapsız mayonezsiz. arada bişi yemedim. akşam yemeğindne önce bir bardak sirkeli su içtim
akşam yemeğinde salata ve ev makarnası makarna yarım tabak. ekemke yok. ilerleyen saatlarde portakal suyu

bugün sabah bir bardak süt, öğle yemeğinde yoğurt az bulgur pilavı ve sebze yemeği (1 dilim ekmek:D bukadar akşam yemeğinde ekmek yemiyorum hiç

çokmu

sizinki de güzelmiş ben de düğün falan öyle şeyleri hiçç sevmem bir gün kendi kendimize nikahlansak diye düşünürüm hep:1: hiç sevmem düğün hazırlık falan gözümalmıyo hiç:33::33: işte benim de öğrenciyken de tektim yemek falan yaprdım ev düzeniydi çok severdi arkadaşlarım tabiii enne yemeği gibi düzen vaar:1::1: şimdi de öyle devam ediyorum erkek arkadaşım da yakında ona da çıkınca yakın iyi oluyo soğukta geç saat karşıya gitmek zorr burda ben yemek de yapıyorum geliyo yorgun sıcak yemek iyi oluyo ona da hem ben de yalnız kalmıyorummm bakalım hayırlısı zamanı gelince diğer rsmi işler de olur inşallah hayırlısından olsun:16:

neruda önünde engeller en kısa zamanda biter inşllah :) nişanlım hep yasadığım evi merak ederdi merakını istemeye gelince giderdi :1: olumlu yönde hele çok değişti nişanlılık vezirlikmiş cidden,evlilik rezillik olmaz inşallah :60:

canım hareketsizlik derdi bendede çok sabahtan akşama kadar oturuyorum işyerinde koşu bandım var evde ama yazdan bu yana binemedim hiç bademciklerimden dolayı ama artık ben bu akşam başlıyorum binmeye inşallah.eğer yemek yemeden zayıflamak istiyorsan yanlış canım zayıflarmısın evet kilo vermiş görünürsün ama bu kaz kaybından başka birşey değildir canım eğer yemek yiyerek zayıflarsan daha sağlıklı olur diğer türlü zaten başta sağlığın bozulur ilerde ki allah göstermesin öyle birşey istemeyiz az ve sık yiyerek zayıfla canım vaktin varsa sporunuda yapmaya çalış.

hımsss inş. başlayabilrisn fıstık hergün söz veriyorum kendime ama başarmaıyorum umarım sen başarırsın. hiç yemedende olmuyor tabi yiyorum ama püfs evli olmakta dert eşim sebze yemeği sevmiyoru pişridğimde mızmılanıyor hem ona ayrı hem kendime ayrı yemek yapamam buna ne enerjim ne vaktim varr, mecbur ortak yemek yapıyorum yemediğimdede kızıyor ilkoş hasta olacaksın diye, bende yememeye çalışıyorum umarım veririm şu veririm kiloları ya

kız neruda öyle deyince hepiciinizi içine alarak hepiciinize ilanı aşk ettim yaaa. valla kocam duysa oyar o kadar büyük bir aşk besliyorum sizee :60::60::60::60:

hmm belkide ben bu hafta o yüzde tuvalete çıkamıyorum kilolu çıkıyorummmmm :59::59::59::59::59::53::53::53:yaa şu smiley var ya hani gözünün kenarı tikliyo, ha işte bu:53::53::53: bitiyorum yaaaa çok komikk :60::60::60:

aboooooov süleme o zaman gocana gısganivemesin :1::1:

aferim sana...ben çok zor alıştım evliliğe..bunalıma grdim ağır geldi....bekarken hiç bir iş yapmazdım..akşam geldiğimde yatağım düzlenmiş pijamalarım katlanmış yemeğim hazır...ohhhh ne rahattı..evlendikten sonra eve gelince çıldırıyordum yemek yok sabah nasıl bırakmışsan aynı..akşamdan bir bardak kalmışsa oturma odasında ertesi akşam yine ayrı yerinde duruyor..nefret ediyordum..ilk 8 ay annemde yemek taşıdım bir ara ramazan gelmişti onda da 1 ay kayınvalideme taşındım her akşam yemeğe çünkü yemek yapmak hiç baan göre değildi...bir kere ben soğandan nefret ederim hele domates yemesini bile sevmem...çok zor geldi bana çookkkk.şimdi ama en alasını yapıyorum.öğrendim annem 1 yıl boyunca her cumartesi geldi bana kurs verdi...ve başarılı sonuçları oldu..haaaa seviyormuyum yemek yapmasını hayır...ama eskisi gibide zor gelmiyor artık

yemek yapmasını sevmiyorsan yemesinide sevmiyorsundur:D benim kilolarım evlendiğim ilk yıldan kaldılar demirbaş gibiler dört dörtlük sofra hazırlamktan aldım bu pıt pıt yağları :D

kızlar ogle yemegımde

5-6 kasık etlı nohut yemegı

salata

300 ml ayran

bıraz da tursu yedım

aksam bunu ne ıle dengeleyebılırım.
regl oldum bu arada cok sısım :( canım bısey ıstemıyor

aksam da sporum var.

canım dünkü menü çok az birde yediklerini buraya kaşık olarak yaz olurmu biz öyle yapıyoruz
2 yk kaşığı pilav:1 dilim ekmeğe
2 yk makarna :1 dilim ekmeğe
eşittir canım

tamam canım bugün akşam kaşık hesabı yapayım hoş kayınvalidemlerdeyiz döktürmüştür hatuncuk şimdi :D ama yinede yemicemm :)

kızlar merhaba

öğlen sulu köfte vardı sulu köfte yedim

akşamda çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum

Bu arada 4 gündür zumba yapıyorum ve sıkılaştığımı hissediyorum acaba psikolojikmi :) ama çok eğlenceli bir program e tabi bide sonuçta hareket yani bütün gece yatmaktan iyidir :)

bende üniversitede 4 yıl yanlız yaşadım evimiz vardı orda kaldım kira derdi olmayınca yanlız öğrenci halimle yaşamak kolay oluyordu. son sınıfta eşimle tanıştık eve bi dadandı sorma hep bende kalıyordu :1: alıştım bende gelmeyince korkuyordum yanlız kalmaya zatende evlendik sonra. önce nihak kıydık epeyce nikahlı düğünsüz gezdik tozduk biz. nikah kıyıldı kimsenin haberi yok düğüne 1 ay var soranda olmadı düğün telaşından oysaki biz çoktan nihak kıydırmıştık :1: sonra öğrendiler ama sorun olmadı :1:

vaayy büyük bir aşkla evlenmişsin sende hugocuk :nazar:mutluluğun daim olsun :34::69:

kızlar merhaba

öğlen sulu köfte vardı sulu köfte yedim

akşamda çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum

Bu arada 4 gündür zumba yapıyorum ve sıkılaştığımı hissediyorum acaba psikolojikmi :) ama çok eğlenceli bir program e tabi bide sonuçta hareket yani bütün gece yatmaktan iyidir :)

afiyet olsun vitamin olsun yağ olmasın aksın gitsin:D bu arada zumbaa nedir

yemek yapmasını sevmiyorsan yemesinide sevmiyorsundur:D benim kilolarım evlendiğim ilk yıldan kaldılar demirbaş gibiler dört dörtlük sofra hazırlamktan aldım bu pıt pıt yağları :D

yok yemesini severim...ama yemeğin iki katı tatlıları severim çeşidi farketmez...

afiyet olsun vitamin olsun yağ olmasın aksın gitsin:D bu arada zumbaa nedir

amiiinnnn :) Zumba böyle birkaç danstan alınmış hareketli figürleri birlikte hareketli bir müzik eşliğinde yapmak :) internette yada sitede aratırsan daha detaylı bilgiler bulursun ve videolarını.

slm kızlarrrrrr:16::16:
misafrlerimi geçirdimmm hemn koşa koşa size geldimmm:66::66:
hemen yiyip içtklerimi yazıorum :10:
sabah kahvaltıdan sonra ara yapamadım
öğlen biraz erken oldu yemek
:56:
2kupa şekersz çay
4 tahta kaşık kısır
2 biberiye turşusu
2 kornişon turşu
1tk acı sos
2 dal marul
2kk havuçlu kek

şimdi ara
3 yk yoğurt
içine 1kivi
1/2yeşil elma
1.5 yk nesfit
tarçınn

ee siz napınız bakem?ben yokken neler kaynattınız hemn geçmişi okuyayımeksk kalmayayımmm:16::34:

Back
X