günaydın fambıkcım eve bi süreliğine yeni paket almayın bacım olmuyo bak almışsınız tadını merak etmişin yemişin.adamın dikkatini çekmiş işte ne güzel .geçen günkü kadının dediğini unutma sakın allahım deseler bi dert demeseler 2 dert
balıda hafta sonu yeseydin keşke offf iyi hadi balıda canın çekmiştir ona sayıyom güzel menün afiyet olsun
heeeeee demi bende bir alemim vallaa,güzel laf söyleyen kompleksiz insan çok az olduğu için,güzel laf duyunca bocalıyorum sanıırm

hrealdayani sevin hakkın bak negüzel adam iltifatetmiş senin ordakiler zaten kıskanç derlermi sen boşver onalrı tam gaz ileri :92::92:![]()
evet aynen öyleler vallaa,ama bende geçen gün o kadına boyunun kısalığı ile ilgili laf vurdum

yokya herzaman gören insna anlamıyor ama böle kilo verdiğin zaman gören kişiler anlıyailiyor bizde anlamayız aslında ama kilomuza bakıp ve kıyafetlerden anlıyoruzz
evet belki de canımmm,rahat 5 kilo vermişsin dedi,bende tartıda değişiklik yok dedim:26:napim kilo verdim demeyede korkar oldum,yok 1 grm bile vermiş gibi durmuyosun diyenler olduğu için
afiyet olsun bebikkk
afiyet olsun bebeeem.fındığın tadınada baktın rahatladın demi ohhhhhh!afiyet olsun. olsun işte sadece yanakalrından gitmemiş ya adam ne desin ayy popnuz ne güzel küçülmüş mü desinkabanından vücudunuda göremememiştir ne güzel işte
he rahatladımmm